Ben yaptırmıştım ama aç karnına içiliyor ya benim midemi çok bulantırmıştı ve kusmuştum, sonuç ondan dolayı normal çıktıysa tekrar yaptırır diye doktora kustuğumu söylememiştim:) Bu sefer doktoruma soracağım yaptırmazsak olmaz mı diye, eskiden şeker yüklemesi mi varmış diye düşünüyorum ama şartlar yenilen şeyler de aynı değil tabi..Hayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha vaktimiz var ama düşüncelerinizi merak ediyorum yaptırmayan olacak mı ?
Daha önce çocuk sahibi olan hamişler yaptırmışmıydınız ?
Doktorlar yaptırma taraftarı oluyor geneldeBen yaptırmıştım ama aç karnına içiliyor ya benim midemi çok bulantırmıştı ve kusmuştum, sonuç ondan dolayı normal çıktıysa tekrar yaptırır diye doktora kustuğumu söylememiştim:) Bu sefer doktoruma soracağım yaptırmazsak olmaz mı diye, eskiden şeker yüklemesi mi varmış diye düşünüyorum ama şartlar yenilen şeyler de aynı değil tabi..
Canım ben sağlıkciyim ama yaptirmicagim çünkü okdr şeker yuklenmesini doğru bulmuyorum bikac kere olcturecegim yuksek cikmazsa zaten sorun olmaz ama ailesine şeker hastalığı olanlar ihmal etmemeliHayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Canm ben kendime beyaz bı dolap almıştım bekarken. Yani bir buçuk yıl önce ve. Dolap beyaz çok güzel çocuk dolabina benziyor onu kullanicam sadece yatak Alicam onun içinde çilek e bakiyorumBebek odası bakıyormusun hiç, ben nette sürekli bakıyorum fiyat performans olarak netleştirmek kafamda,kız ve erkek için ayrı ayrı baktım,can sıkıntısına, bir firmada 3000 olan ürün adı biraz bilinen başka bir markadan abartmiyorum 4000-4500 civarı ,tutturabildiklerine satiyolar
Canım doğru tahmin etmişsin doktor bugün kız dedi :)Canım ne kadar net görüntüler, bana kız gibi geldi ama ben pek anlamam onuda soyliyim:)
Doğru tahmin teşekkür ederim bugün doktorum söyledi :)Bacaklarını bağdaş yapmış ama kız sanırım bu bıdık :)
Canım ben sağlıkciyim ama yaptirmicagim çünkü okdr şeker yuklenmesini doğru bulmuyorum bikac kere olcturecegim yuksek cikmazsa zaten sorun olmaz ama ailesine şeker hastalığı olanlar ihmal etmemeli
Canm ben kendime beyaz bı dolap almıştım bekarken. Yani bir buçuk yıl önce ve. Dolap beyaz çok güzel çocuk dolabina benziyor onu kullanicam sadece yatak Alicam onun içinde çilek e bakiyorum
A inanmıyorum tuttu süper,ama çıkıntı popoya paraleldi paralelde kesin kız diyorlar,keşke bendeki görüntüde de belli olsa çıkıntı üstten gorebildik cikintiyi yandan göremedim, bacak bacak üstüne atmıştı.usttende düz çubuk gibiydi çıkıntı, benimki de belki kizdir,.Canım doğru tahmin etmişsin doktor bugün kız dedi :)
Ewet cnm bn yaptrdrm.bundada yaptiririm.bi sakinca görmuyorum bn sonucta bebegin sagligi icin bisey yapiliyoHayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Evet anne baba kardeşler .Hala amca da onemli canm birden fazla birileri varsaDoktor ailede şeker hastalığı varmı diye sordu geçen hafta gittiğimde. Aile derken anne baba kardeşler dimi çünkü babamın amcası şeker hastasiysa bu önemli değil sanırım ,öyle mi acaba :)
Evet anne baba kardeşler .Hala amca da onemli canm birden fazla birileri varsa
İstanbul'da alternatif çok zaten ben de orda yaşadım biliyorum oraları sen şimdiden bakıyorsun. Ya valah senden ozeniyormÇilekten memnun kalmayanlar var,bende oraya baktım çok sağlam olmuyor çok para verirsin dediler. Vazgeçtim ve çevremde çok doğum yapanlar yapacak olanlar var, onlarin tavsiyeleriyle birkaç mağaza var fiyatları uygun oralara bakıp alicam.arkadasta sadece beşik alicak, gayet uyguna. Hatta içinde yatağı uyku seti ,cibinligi falan hediyeli oluyormuş, o alsın kalitesine bakıp gidip mağazayı dolasicam canım , İstanbul'da tabi bu dediğim yerler.
Valla canım.ben yaptırmıştır.ilk bebegimde bundada yaptiricam çünkü bizde genetik şeker.allah korusun ileriki haftalarda bı problem çıkarsa doktorda sorumluluk almıyor.seker riskli çocuğa vurup öldürebiliyor Allah korusunHayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Sizde bilindik şeker olduğu için ihmal etmeyin biz yaptırmadan atlatmanın arayışındayızValla canım.ben yaptırmıştır.ilk bebegimde bundada yaptiricam çünkü bizde genetik şeker.allah korusun ileriki haftalarda bı problem çıkarsa doktorda sorumluluk almıyor.seker riskli çocuğa vurup öldürebiliyor Allah korusun
Ben oğluma hamileyken yaptırmıştım.Hayırlı akşamlarınız olsun hamişler
Ben oğluma caploonba mobilyadan almıştım. Komple takım aldım mobilyası halısı. Ben memnunum. İstersen bi incele..Bebek odası bakıyormusun hiç, ben nette sürekli bakıyorum fiyat performans olarak netleştirmek kafamda,kız ve erkek için ayrı ayrı baktım,can sıkıntısına, bir firmada 3000 olan ürün adı biraz bilinen başka bir markadan abartmiyorum 4000-4500 civarı ,tutturabildiklerine satiyolar
Çıkmış mıydı gebelik şekeriniz ailede olduğundanBen oğluma hamileyken yaptırmıştım.
Doktorum bu konuda şöyle demişti.
Yapılan şeker yüklemesi hazır iki dilim baklavaya eşit. Yükleme yapılmadan bir gün öncesi ve yükleme yapıldığı gün şeker diyeti yapmamı istemişti. Benim ailemde şeker hastası olduğu için yaptırmıştım.
İstanbul'da alternatif çok zaten ben de orda yaşadım biliyorum oraları sen şimdiden bakıyorsun. Ya valah senden ozeniyorm
Biliyorum onu ama biraz pahalı bence ya. Bide kullanış olarak değilde görüntüsü güzel kullanis olarak sallanan yatağa da dönüşen beşikler varİnternetten bakıyorum, arkadaşlarım doğum yaptığı için biraz hakimin konuya. Birde Montessori yataklar var öyle bir yatak ve gardrop mu alsam diye dusuncelerdeyim, bakalım artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?