Ben yaptırmıştım ama aç karnına içiliyor ya benim midemi çok bulantırmıştı ve kusmuştum, sonuç ondan dolayı normal çıktıysa tekrar yaptırır diye doktora kustuğumu söylememiştim:) Bu sefer doktoruma soracağım yaptırmazsak olmaz mı diye, eskiden şeker yüklemesi mi varmış diye düşünüyorum ama şartlar yenilen şeyler de aynı değil tabi..

Doktorlar yaptırma taraftarı oluyor genelde

Canım ben sağlıkciyim ama yaptirmicagim çünkü okdr şeker yuklenmesini doğru bulmuyorum bikac kere olcturecegim yuksek cikmazsa zaten sorun olmaz ama ailesine şeker hastalığı olanlar ihmal etmemeli

Canm ben kendime beyaz bı dolap almıştım bekarken. Yani bir buçuk yıl önce ve. Dolap beyaz çok güzel çocuk dolabina benziyor onu kullanicam sadece yatak Alicam onun içinde çilek e bakiyorum

Canım ben sağlıkciyim ama yaptirmicagim çünkü okdr şeker yuklenmesini doğru bulmuyorum bikac kere olcturecegim yuksek cikmazsa zaten sorun olmaz ama ailesine şeker hastalığı olanlar ihmal etmemeli

Doktor ailede şeker hastalığı varmı diye sordu geçen hafta gittiğimde. Aile derken anne baba kardeşler dimi çünkü babamın amcası şeker hastasiysa bu önemli değil sanırım ,öyle mi acaba :)

Canm ben kendime beyaz bı dolap almıştım bekarken. Yani bir buçuk yıl önce ve. Dolap beyaz çok güzel çocuk dolabina benziyor onu kullanicam sadece yatak Alicam onun içinde çilek e bakiyorum

Çilekten memnun kalmayanlar var,bende oraya baktım çok sağlam olmuyor çok para verirsin dediler. Vazgeçtim ve çevremde çok doğum yapanlar yapacak olanlar var, onlarin tavsiyeleriyle birkaç mağaza var fiyatları uygun oralara bakıp alicam.arkadasta sadece beşik alicak, gayet uyguna. Hatta içinde yatağı uyku seti ,cibinligi falan hediyeli oluyormuş, o alsın kalitesine bakıp gidip mağazayı dolasicam canım , İstanbul'da tabi bu dediğim yerler.

Canım doğru tahmin etmişsin doktor bugün kız dedi :)
A inanmıyorum tuttu süper,ama çıkıntı popoya paraleldi paralelde kesin kız diyorlar,keşke bendeki görüntüde de belli olsa çıkıntı üstten gorebildik cikintiyi yandan göremedim, bacak bacak üstüne atmıştı.usttende düz çubuk gibiydi çıkıntı, benimki de belki kizdir,.
Ay çok sevindim, kız istiyor musun:)

Ewet cnm bn yaptrdrm.bundada yaptiririm.bi sakinca görmuyorum bn sonucta bebegin sagligi icin bisey yapiliyo

Doktor ailede şeker hastalığı varmı diye sordu geçen hafta gittiğimde. Aile derken anne baba kardeşler dimi çünkü babamın amcası şeker hastasiysa bu önemli değil sanırım ,öyle mi acaba :)
Evet anne baba kardeşler .Hala amca da onemli canm birden fazla birileri varsa

İstanbul'da alternatif çok zaten ben de orda yaşadım biliyorum oraları sen şimdiden bakıyorsun. Ya valah senden ozeniyorm

Valla canım.ben yaptırmıştır.ilk bebegimde bundada yaptiricam çünkü bizde genetik şeker.allah korusun ileriki haftalarda bı problem çıkarsa doktorda sorumluluk almıyor.seker riskli çocuğa vurup öldürebiliyor Allah korusun

Sizde bilindik şeker olduğu için ihmal etmeyin biz yaptırmadan atlatmanın arayışındayız

Ben oğluma hamileyken yaptırmıştım.
Doktorum bu konuda şöyle demişti.
Yapılan şeker yüklemesi hazır iki dilim baklavaya eşit. Yükleme yapılmadan bir gün öncesi ve yükleme yapıldığı gün şeker diyeti yapmamı istemişti. Benim ailemde şeker hastası olduğu için yaptırmıştım.

Ben oğluma caploonba mobilyadan almıştım. Komple takım aldım mobilyası halısı. Ben memnunum. İstersen bi incele..

Çıkmış mıydı gebelik şekeriniz ailede olduğundan

İstanbul'da alternatif çok zaten ben de orda yaşadım biliyorum oraları sen şimdiden bakıyorsun. Ya valah senden ozeniyorm

İnternetten bakıyorum, arkadaşlarım doğum yaptığı için biraz hakimin konuya. Birde Montessori yataklar var öyle bir yatak ve gardrop mu alsam diye dusuncelerdeyim, bakalım artık:)

İnternetten bakıyorum, arkadaşlarım doğum yaptığı için biraz hakimin konuya. Birde Montessori yataklar var öyle bir yatak ve gardrop mu alsam diye dusuncelerdeyim, bakalım artık:)
Biliyorum onu ama biraz pahalı bence ya. Bide kullanış olarak değilde görüntüsü güzel kullanis olarak sallanan yatağa da dönüşen beşikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…