- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Çok sevindim sağlıklı olmasına darısı bizlerin başına ne kadar zamanda sonuçları açıkladı doktorunuzKızlar ikili testimi doktorum yorumlamış,telefon açtılar gayet güzelmiş sonuç, rutin kontrole gelin yeterli dediler. Allah herkese böyle güzel haberler aldırsin, bekleyen herkese inşallah. Haftaya 15. Hafta bitiyor cinsiyet için gidicem ,
Bugün bir teyzeden şey öğrendim 3 buçuk aylık bebeğim deyince hissediyomusun dedi. Erkek bebekler daha çabuk hissedilirmis. Zaten hissediyosam da farkında değilimdir.:)
Bence o bebek kız seninki erkek dedi dersin :) bu arada benimde ikili testim normal. Cinsiyet için gidicem haftayaCanım senle yorumlarımız tam zıttı:)
Canım ya ilk bebeklerde öyle oluyor inan zaman duruyor akmıyor anlıyorum seni ikinci gebeliğinde öyle olmaz çok çabuk geciyor.Zaman bana hiç geçmiyor inanki. Neden bilmiyorum
Kıza benziyor canım.
Normalde 4-5 günde sonuçlandı ama doktorum kongredeydi bu hafta döndü , 15 gün sonra öğrenebildim bu sebepleÇok sevindim sağlıklı olmasına darısı bizlerin başına ne kadar zamanda sonuçları açıkladı doktorunuz
:):) hemde nee ya ben psikolojik tarafını hiç düşünmemiştim ama en çok ordan yedim golü her gece bikaç rüya eşim dalga geçiyo anlattıkça :):)şu hormonlar gerçekten çok garip şeylermiş. İlk defa bu kadar hormonlarımı hissediyorum :)
Yok canım ne kusuru tecrübelisin ne kadar güzel şeyler yaşamışsın tekrar nasip olmuş inşallah bizlerde görebiliriz o günleri. Evde yalnızım film izliyordum amaçsız ağlamaya başladım filme. ben gerçekten kendimi anlamakta çok zorlanıyorum napıcam ben? Tecrübelerin benim için çok önemli
Bence o bebek kız seninki erkek dedi dersin :) bu arada benimde ikili testim normal. Cinsiyet için gidicem haftaya
Yok cnm bulantı kusma yetersiz beslenme lekelenme tarzında kanama vardı ondan yattım 8 günGeçmiş olsun canım hayırdır ? iyi misin ?
bende grip oldum ve kusma var serumlarla duruyorum
Bence o bebek kız seninki erkek dedi dersin :) bu arada benimde ikili testim normal. Cinsiyet için gidicem haftaya
Maşallah canım sevindim güzel haberler almana daim olsun inşaallah :) darısı bize olsun inşaallah :)Kızlar ikili testimi doktorum yorumlamış,telefon açtılar gayet güzelmiş sonuç, rutin kontrole gelin yeterli dediler. Allah herkese böyle güzel haberler aldırsin, bekleyen herkese inşallah. Haftaya 15. Hafta bitiyor cinsiyet için gidicem ,
Bugün bir teyzeden şey öğrendim 3 buçuk aylık bebeğim deyince hissediyomusun dedi. Erkek bebekler daha çabuk hissedilirmis. Zaten hissediyosam da farkında değilimdir.:)
Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim rahmet etsin kayınvalidene.. bilinçaltımızın dışa vurumu rüyalar o yüzden rüyayla amel edilmez sen bol bol dua et kendine dikkat et olacak olan her türlü oluyo maalesef önüne geçemiyoruz şimdi sen ne kadar stres yaparsan o kadar bebişin etkilenir yapma bunu bebeğine olur mu ?Ne zaman daralsam kendimi burda buluyorum. En azından yanlız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bir kaç kişi daha yazdi rüya çok görüyorum diye. Ben birkaç gün önce gördüm kayinvalidem ölüyordu ve bana kızıyordu neden hasteneye geldin ben giriyorum derin de benle geliyor diye. Ona bakamadın oda benle geliyor diyordu . Hatta rüya tersine çıkar kız olursa derib olur adı dedik. Ama dün kayinvalidemi kaybettik ve şuan inanılmaz bir psikolojiye girdim bebeğime birşey olcak diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep kız olsun diyordu rahmetli Ama rüyadan sonra ben bittim
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Ama çok da korktum ben de kayınvalidemin ve kendi babamın öldüğünü görmüştüm geçen hafta, hep kabus görüyorum zaten çeşit çeşit. Dün de babamı köpek ısırmıştı geçen haberlerden etkilendim. Ama çok çok üzüldüm psikolojini bozmamaya rüyayı unutmaya çalış, biliyorum zor ama..Ne zaman daralsam kendimi burda buluyorum. En azından yanlız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bir kaç kişi daha yazdi rüya çok görüyorum diye. Ben birkaç gün önce gördüm kayinvalidem ölüyordu ve bana kızıyordu neden hasteneye geldin ben giriyorum derin de benle geliyor diye. Ona bakamadın oda benle geliyor diyordu . Hatta rüya tersine çıkar kız olursa derib olur adı dedik. Ama dün kayinvalidemi kaybettik ve şuan inanılmaz bir psikolojiye girdim bebeğime birşey olcak diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep kız olsun diyordu rahmetli Ama rüyadan sonra ben bittim
Hayrolsun...Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Kötü düşünmeyin. Kötü rüyalarınızıda anlatmayın. Allah evladınızı size bağışlasın.Ne zaman daralsam kendimi burda buluyorum. En azından yanlız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bir kaç kişi daha yazdi rüya çok görüyorum diye. Ben birkaç gün önce gördüm kayinvalidem ölüyordu ve bana kızıyordu neden hasteneye geldin ben giriyorum derin de benle geliyor diye. Ona bakamadın oda benle geliyor diyordu . Hatta rüya tersine çıkar kız olursa derib olur adı dedik. Ama dün kayinvalidemi kaybettik ve şuan inanılmaz bir psikolojiye girdim bebeğime birşey olcak diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep kız olsun diyordu rahmetli Ama rüyadan sonra ben bittim
Amin cümlemizin insHayrolsun...Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Kötü düşünmeyin. Kötü rüyalarınızıda anlatmayın. Allah evladınızı size bağışlasın.
Hemen kontrole gittim rahatladım ama kaybetme korkusu hepimizde var. Dua ediyorum bol bol. Birde bunaldıkça burdaki yazılanları okuyorum moral oluyorÇok üzüldüm başınız sağolsun. Ama çok da korktum ben de kayınvalidemin ve kendi babamın öldüğünü görmüştüm geçen hafta, hep kabus görüyorum zaten çeşit çeşit. Dün de babamı köpek ısırmıştı geçen haberlerden etkilendim. Ama çok çok üzüldüm psikolojini bozmamaya rüyayı unutmaya çalış, biliyorum zor ama..
Ayy ne guzel diyorsunuz. İnsallah.Kıza benziyor canım.
Allah rahmet eylesin cnm.yaşli miydi.elden bisey gelmiyo sen bebegini düsunmek zorundasin.senin elinden ne gelirki.evladini sana bagislasin allhm . Cok stres yapmmaya calisHemen kontrole gittim rahatladım ama kaybetme korkusu hepimizde var. Dua ediyorum bol bol. Birde bunaldıkça burdaki yazılanları okuyorum moral oluyor
Haklısın çok teşekkür ederim. Dualarım hep o yöndeCanım öncelikle başın sağolsun Rabbim rahmet etsin kayınvalidene.. bilinçaltımızın dışa vurumu rüyalar o yüzden rüyayla amel edilmez sen bol bol dua et kendine dikkat et olacak olan her türlü oluyo maalesef önüne geçemiyoruz şimdi sen ne kadar stres yaparsan o kadar bebişin etkilenir yapma bunu bebeğine olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?