Çok sevindim sağlıklı olmasına darısı bizlerin başına ne kadar zamanda sonuçları açıkladı doktorunuz

Canım senle yorumlarımız tam zıttı:)
Bence o bebek kız seninki erkek dedi dersin :) bu arada benimde ikili testim normal. Cinsiyet için gidicem haftaya

şu hormonlar gerçekten çok garip şeylermiş. İlk defa bu kadar hormonlarımı hissediyorum :)
:):) hemde nee ya ben psikolojik tarafını hiç düşünmemiştim ama en çok ordan yedim golü her gece bikaç rüya eşim dalga geçiyo anlattıkça :):)

Canım çok büyük bir nimet içindeyiz her nimetin bir külfeti olurmuş. Yaratılıştan hassasız duygusalız cogunlukla. Şimdi bir de gebelik eklendi üzerine haliyle doruklarda yaşıyoruz hislerimizi. Sen kendine bir şimdi bak bir de kucağına alınca bak minigini. Bir kez anne oldun mu herkesten daha fazla hassas olmaya hassas kalmaya alışırsın elinde olmadan.

Bana anneliği tatmadan önce bazı şeyler hayal gibi gelirdi. Kucağıma alana kadar karnımda gerçek bir bebek taşıdığıma bile net inanamıyordum. Ne yani diyordum dünyaya bir bebek gelecek ve onu ben mi doğurmuş olacağım. Hayalini kurabiliyordum ama kalbim tatmin olmuyordu. Sonra öyle şeyler yaşadım ki.... Hiçbir annenin tatmasini istemediğim acilardan tut en güzel duygulara kadar. Kısacası bu annelik bana neler etti neler... Rabbime hamdolsun bir an pişman olmadım. Şükrettim. Rabbim isteyen herkese en hayirlisini tattırsın. Seneye bu vakitler düşüncelerini tekrar alabilmek isterdim. Eminim bu günlerini tebessumle anlatırsın bize :)

Bence o bebek kız seninki erkek dedi dersin :) bu arada benimde ikili testim normal. Cinsiyet için gidicem haftaya

Bana da benimki erkek gibi geliyo ,ilk kalp atışını gördüğüm.an öyle hissetmiştim. O yüzden hep erkek odası erkek çocuklara uygun biseyler baktım, ama cevremdekiler ailem ve esim kız diyo.erkekse ben demiştim dicem, kızsa bana sürpriz olacak. Sağlıklı hayırlı anne baba kıymetini bilen bir evlat istiyorum erkek kız farketmiyo. Erkek olursa da inş esiminim tıpkı aynısı olsun anne babasına çok hürmetli çok saygılı çok olgundur. Esim gibi bir oğlum olsun çok isterim. Kız olursa da yine babasına çeksin, ben huysuzum biraz:) erkek ismi bile hazır yani kendimi baya hazırladım:) rüyamda gördüm iki hafta falan önce erkekti ve ismini fısıldıyordu biri böyle koyarsan çok iyi olur diyordu dış ses:) bakalim
Haftaya hangi gün gitceksin canım.ben pazatesi salı düşünüyorum:)

Birde ben bekarken bir fal baktirmistim,orda eşimi tarif Edip evleneceğimi ilk çocuğumun erkek olacağını söylemişti. Normalde kahve falı inanmam ama tarifndeki gibi oldu,eşimle tanışmamız evlenmemiZ vs.sanirim onunda etkisi var bende:)

Ne zaman daralsam kendimi burda buluyorum. En azından yanlız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bir kaç kişi daha yazdi rüya çok görüyorum diye. Ben birkaç gün önce gördüm kayinvalidem ölüyordu ve bana kızıyordu neden hasteneye geldin ben giriyorum derin de benle geliyor diye. Ona bakamadın oda benle geliyor diyordu . Hatta rüya tersine çıkar kız olursa derib olur adı dedik. Ama dün kayinvalidemi kaybettik ve şuan inanılmaz bir psikolojiye girdim bebeğime birşey olcak diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep kız olsun diyordu rahmetli Ama rüyadan sonra ben bittim

Maşallah canım sevindim güzel haberler almana daim olsun inşaallah :) darısı bize olsun inşaallah :)

Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim rahmet etsin kayınvalidene.. bilinçaltımızın dışa vurumu rüyalar o yüzden rüyayla amel edilmez sen bol bol dua et kendine dikkat et olacak olan her türlü oluyo maalesef önüne geçemiyoruz şimdi sen ne kadar stres yaparsan o kadar bebişin etkilenir yapma bunu bebeğine olur mu ?

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Ama çok da korktum ben de kayınvalidemin ve kendi babamın öldüğünü görmüştüm geçen hafta, hep kabus görüyorum zaten çeşit çeşit. Dün de babamı köpek ısırmıştı geçen haberlerden etkilendim. Ama çok çok üzüldüm psikolojini bozmamaya rüyayı unutmaya çalış, biliyorum zor ama..

Hayrolsun...Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Kötü düşünmeyin. Kötü rüyalarınızıda anlatmayın. Allah evladınızı size bağışlasın.

Hemen kontrole gittim rahatladım ama kaybetme korkusu hepimizde var. Dua ediyorum bol bol. Birde bunaldıkça burdaki yazılanları okuyorum moral oluyor

Hemen kontrole gittim rahatladım ama kaybetme korkusu hepimizde var. Dua ediyorum bol bol. Birde bunaldıkça burdaki yazılanları okuyorum moral oluyor
Allah rahmet eylesin cnm.yaşli miydi.elden bisey gelmiyo sen bebegini düsunmek zorundasin.senin elinden ne gelirki.evladini sana bagislasin allhm . Cok stres yapmmaya calis

Haklısın çok teşekkür ederim. Dualarım hep o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…