Allah rahmet eylesin cnm.yaşli miydi.elden bisey gelmiyo sen bebegini düsunmek zorundasin.senin elinden ne gelirki.evladini sana bagislasin allhm . Cok stres yapmmaya calis
Yaşlı ve hastaydı ama annenin yaşı olmuyor eşim biraz dağıldı biyandan onu topla bi yandan hastane cenaze işleri insanı yoruyor. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın

Şükürler dilimden düşmüyor acaba diyorum bu ara çok mu göze geldim. Buraya taşındığımdan beri sıkıntılar aldı yürüdü. İnstagramda nazar değen kişilerdeki belirtiler yazıyordu normalde inanmam ama ruhum hep sıkkın. Bir adağım var onu bu hafta halledip Kuran okutmayı istiyorum inşallah iyi gelir. Gebe kalmadan önce gebelik benim için mucizeydi bana doktorlar hiç umutlu konuşmuyordu ben yine dualarımı bırakmadım ve çok şükür nasip oldu. Toparlanmak istiyorum dua edin bana sizde nolur çok ihtiyacım var

Bilmiyorum ama seninki erkek gibi geliyor. Bazen tutturuyor falcılar fal değil hislerin çok önemli onunla en güçlü iletişim senin şuan. Ben fal değilde rüyamda görmüştüm istihare yapmıştım. Eşimle aynı şekil tanışıp evlendik. Taşındığımız ev bile aynıydı. O evde bir kız çocuğu yıkıyordum bakalım o kısım tutacak mı :) rüyada bebek cinsiyeti doğru çıkarmış geçen gecede koyun görmüştüm kız bebek demekmiş. Seninki de çıkacak görürsün :) yinede gönlünde hangisi varsa hayırlı sağlıklı olarak olsun inşallah. randevum pazartesi canım iş çıkışı gidicem nasipse.

Başın sağolsun canım şuan hislerin çok yüksek o yüzden malum olmuş. Rabbim mekanını cennet etsin bebeğine sağlık sıhhat versin.

Aa benim ailem de Antep'te inşallah güzel insanlar ile karşılasiriz ve ailene kavuşursun

Nazar haktır canım olabilir. Başka şeyler de sebep olabilir bütün bunlara. Belkide Allah dualarına karşılık verdiğinde ona nasıl teşekkür edeceğini görmek için sana küçük sınavlar gönderiyordur. İsyan ile itaat arasında nereye daha yakın olduğuna bakıyordur. Allah isyandan hepimizi korusun. Sen zaten farkındasın olanın bitenin biraz daha dua ve Allah'a olan güven bence sorunlarını cozer. Ben böyle zamanlarda tüm olanların dışına çıkıp kendime uzaktan üçüncü bir gözle bakmayı denerim. Ve çoğu zaman görürüm ki boğulmama az kalmış. :))) Allah'a şükür boğulmadan çıkıyoruz hengamelerden. Dua edelim birbirimize elbette. Kimin duası daha makbul bilemeyiz belki ama her duanın en azindan edene bir hayri dokunduğundan eminiz

Aa benim ailem de Antep'te inşallah güzel insanlar ile karşılasiriz ve ailene kavuşursun

Ya ne güzel senin ailen yakınmış. Benimkiler İstanbul'da. 7 aydır görmüyorum ailemi ki daha ara tatile de üç ay var. Buna da şükür. Onlar yanımda yok ama Rabbim kendime yetebilecegim kadar güç kuvvet de veriyor hamdolsun. Dertsiz dünya yok bacılar :) bir deşsek her birimizden ne deryalar taşar kim bilir :) Allah hayırlısını versin hepimize :)

Başın sağolsun canım,Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla kucağına al insallah

Canim galiba sen söylemiştn 9 ay 99 Esma diye kitap okdr aradı eşim kitapçılarda yok

Kizlar bn iki gundur karnimda hafif hafif hareketler hissediyorum ama cok hafif hareketler.bagirsak degilse sanirim bebegim ikinci hamilelik erken hissedilir derler ya.

Canım bol bol kendine oku, benim de yıldızım düşüktür, sürekli anneme babama okutur rahatlarim, evimizde de bir ağırlık var gelen uyuyo evde, dualarım seninle, dönem dönem ruh sıkkın ligi oluyor insanda,bana bı gelince aylarca gitmedi falan, ev değiştirdik, peşine hamile kaldım ruhen toparlandim. İnş en kısa zamanda bomba gibi olursun için içine sığmaz ruhen çok çok iyi olursun . Bebeğinin keyfini sür, birazda bulantili ağır bir süreç gecirdin,birde çalıştığın ortamda insanların kahirlarini çekmek zorunda kaldın ilk etapta bu yaşadıkların psikolojini kötü etkiledi bence. Eminim bir iki aya çok iyi olacaksin

İkili test için kan aldıkları zaman aç tok farkediyor mu kızlar yarın ona göre çikolata yicem hareketli olsun diye

Bu arada kız bebek doğurduğumu da görüyorum hem kız hem erkek görüyorum ortaya karışık:) ruyalarimda yorumlarda kız ve erkeğe yorulanlar var, his olarak o Dalin etkisinde kalıp erkek gibi geliyor, ama kızda olabilir diyorum,heyecanla bekliyorum, kız ogrencilerimde var,bazen değişik kızları görünce Allahım hayırlısını ver diyorum insan korkuyo valla çocukların tarzını davranışlarını görünce.hepimiz için hayırlısı inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…