Çok sağol canım yazdıkların ilaç gibi geliyor bana. Allah razı olsun. Sanırım içinde olduğum şartları sevebilirsem düzelirim. Aslında şuan sahip olduğum herşey yıllarca bekleyip deli gibi istediğim şeylerdi. Rabbim nankörlükten korusun hepimizi.

Amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi geldi anlatmak. Olumlu bakmaya çalışacağım. Rabbim yardımcımız olsun her konuda. Marta kadar dişimi sıkacağım inşallah:)

Amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi geldi anlatmak. Olumlu bakmaya çalışacağım. Rabbim yardımcımız olsun her konuda. Marta kadar dişimi sıkacağım inşallah:)

Sikarsin canım. Ben hep bunalinca benim yerimde olmak isteyen binlerce insan olduğunu düşünür ve kendime gelmeye çalışırım. Canımın istediği sarmayı yiyince hüngür hüngür aglamistim, hamile olup bırak canının istediğini yemeyi işkence gören dayan yiyen yuzbinlerce kadın vardır Allahım şükürler olsun diyerek. Gerçekten bizlerle beraber hamile olup belki bez alacak parası olmayan kadınlar vardır, vs çok düşünüyorum bunları, bir silkeleniyorum sonra. Yani keşke olmasa ama dünyada neler var neler. Seninki de geçici bir süre böyle, bebeği kucağına alınca hakkaten deneyimli olanların dediği gibi AA hamilemiydim falan diycez:)

Günaydın kızlar.
Decavite başladığımdan beri baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum . Bugün almamayı deneyecem bakalım geçecek mi

bu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler

Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
Canım benim çevremde kullananlar bu üstünde oyuncak asılı olan yeşil sarı rengarenk bir hali ve hepsi memnun ama tekmeleme bencede gücü yetmez çünkü bu dediğim üç aylık çocukta bile çok işe yarıyor

Bendede fisher price piyanolu oyun halısı var. Arkadas verdi bana, guZele benziyor ayakları ile dokununca müzik çalışıyor falan. Bir oyun halısı da 200-300-400 şaka gibi ya, 5-6 ay kullanacaklar,hakkaten çok para

Bendede fisher price piyanolu oyun halısı var. Arkadas verdi bana, guZele benziyor ayakları ile dokununca müzik çalışıyor falan. Bir oyun halısı da 200-300-400 şaka gibi ya, 5-6 ay kullanacaklar,hakkaten çok para
Bundan 6 sene once 100 liraya almistim. Gercekten pahali.

Herkese Günaydın Kızlar..
Bugün 12+0
1. Trimester bitti. Hamileliğin en güzel dönemi 2. Trimester başlıyor :)
Cumartesi günü kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım..
Günaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?

Günaydın kızlar :)
Hastaneden döndüm ultrason da 1 gün önden gidiyor yavrum 12+5 gözüktü her şey yolunda dedi cinsiyet hakkında bi şey söylemedi ben de sormak istemedim
Büyüdüğünü ve hareket ettiğini görmek çok güzel en son nokta kadar görmüştüm.
Ense kalınlığı iyi dedi 2 hafta sonra sonuçları almaya gidicez tekrar.
Fotoğraf paylaşayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…