Dualar insanın kaderi değiştirir canım hep hayırlısını iste Rabbimden en güzelini verecektir illaki sıkıntıya düşüyo insan ama sıkıntı anında hemen inşirahı oku rahatlarsın inşaallah.Haklısın çok teşekkür ederim. Dualarım hep o yönde
Çok sağol canım yazdıkların ilaç gibi geliyor bana. Allah razı olsun. Sanırım içinde olduğum şartları sevebilirsem düzelirim. Aslında şuan sahip olduğum herşey yıllarca bekleyip deli gibi istediğim şeylerdi. Rabbim nankörlükten korusun hepimizi.Nazar haktır canım olabilir. Başka şeyler de sebep olabilir bütün bunlara. Belkide Allah dualarına karşılık verdiğinde ona nasıl teşekkür edeceğini görmek için sana küçük sınavlar gönderiyordur. İsyan ile itaat arasında nereye daha yakın olduğuna bakıyordur. Allah isyandan hepimizi korusun. Sen zaten farkındasın olanın bitenin biraz daha dua ve Allah'a olan güven bence sorunlarını cozer. Ben böyle zamanlarda tüm olanların dışına çıkıp kendime uzaktan üçüncü bir gözle bakmayı denerim. Ve çoğu zaman görürüm ki boğulmama az kalmış. :))) Allah'a şükür boğulmadan çıkıyoruz hengamelerden. Dua edelim birbirimize elbette. Kimin duası daha makbul bilemeyiz belki ama her duanın en azindan edene bir hayri dokunduğundan eminiz
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi geldi anlatmak. Olumlu bakmaya çalışacağım. Rabbim yardımcımız olsun her konuda. Marta kadar dişimi sıkacağım inşallah:)Canım bol bol kendine oku, benim de yıldızım düşüktür, sürekli anneme babama okutur rahatlarim, evimizde de bir ağırlık var gelen uyuyo evde, dualarım seninle, dönem dönem ruh sıkkın ligi oluyor insanda,bana bı gelince aylarca gitmedi falan, ev değiştirdik, peşine hamile kaldım ruhen toparlandim. İnş en kısa zamanda bomba gibi olursun için içine sığmaz ruhen çok çok iyi olursun . Bebeğinin keyfini sür, birazda bulantili ağır bir süreç gecirdin,birde çalıştığın ortamda insanların kahirlarini çekmek zorunda kaldın ilk etapta bu yaşadıkların psikolojini kötü etkiledi bence. Eminim bir iki aya çok iyi olacaksin
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi geldi anlatmak. Olumlu bakmaya çalışacağım. Rabbim yardımcımız olsun her konuda. Marta kadar dişimi sıkacağım inşallah:)
Canım benim çevremde kullananlar bu üstünde oyuncak asılı olan yeşil sarı rengarenk bir hali ve hepsi memnun ama tekmeleme bencede gücü yetmez çünkü bu dediğim üç aylık çocukta bile çok işe yarıyorbu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
bu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
Bundan 6 sene once 100 liraya almistim. Gercekten pahali.Bendede fisher price piyanolu oyun halısı var. Arkadas verdi bana, guZele benziyor ayakları ile dokununca müzik çalışıyor falan. Bir oyun halısı da 200-300-400 şaka gibi ya, 5-6 ay kullanacaklar,hakkaten çok para
Ben erkeğe benzettim canım. İnşallah sağlıklı gönlündeki gibi olur..
Günaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?Herkese Günaydın Kızlar..
Bugün 12+0
1. Trimester bitti. Hamileliğin en güzel dönemi 2. Trimester başlıyor :)
Cumartesi günü kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?