Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim var

Bundan 6 sene once 100 liraya almistim. Gercekten pahali.

Bana Allah'tan arkadaş verdi, herşey çok pahalı ,ben cinsiyet belli olunca ıvır zivirlari almaya baslicam, her ay yavaş yavaş,şampuan yağ pişik kremi vs bir dünya şey var,indirimi takip Edip yakalicam

Kızlar Bugün kendimi baya iyi hissediyorum. Her şeyin normale döneceği iştahla yemek yiyip rahatca gezip dolaşabileceğim gunlerin gelmesini 4 diiil 14 gözle bekliyorum

Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim var

Evet kızlar günlerimiz aynı bende merakla bekliyorum kontrol gününü..
Son günler geçmiyor...
Benim çok şükür rahat geçiyor artık..
Göbüşüm artık dışardan belli oluyor..

Hadi gözünaydın canım.
Hadi koy fotosunu inceleyelim:))

Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara tavsiyem bu aylarda almak istediğiniz ürünlerin marka araştırmalarını yapın. Ben ajandama herşeyi tek tek marka ve adet olarak yazmıştım. Sonra kampanyaları takip edip indirimli almaya başlamıştım. Marka konusunda burdaki deneyimli annelere fikir sorabilirsiniz

Benim arkadaş gezdi aldı doğumu yakın onun, en iyisi fiyat ve kalite olarak en mantiklisi e bebek dedi. Bende e beb k kampanyalarına bakicam,
Birde göğüs kalkanı alacak olan varsa ki en gerekli şeylerden biri, ilk gebeliği olanlar belki unutur diye yazayım dedim. Benim arkadaşlarım kullandı ,göğüs ucunun yara olmasını önlüyor hava aldiriyor, aklınızda bulunsun

kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım

kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım
Sıcak süt iç canım içine bal koy bide abartmamak şartıyla zencefil çayı bir bardak içebilirsin bol meyve ye c vitamini al limonlu ıhlamur vs bol su iç cokkk geçmiş olsun grip dinlenmele geçer

Göğüs kalkanı hayat kurtarıcı. Bende doğumdan önce almıştım hiç göğsüm yara olmadı. Göğüs yarası çok zor birşeymiş..

ben bakıyorum ilk gebeliğim her gün bakıp bakıp kapatıyorum çünkü ne almam gerektiğini bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…