- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim varGünaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?
Bundan 6 sene once 100 liraya almistim. Gercekten pahali.
Yok farketmez cnm bende toktumİkili test için kan aldıkları zaman aç tok farkediyor mu kızlar yarın ona göre çikolata yicem hareketli olsun diye
Günaydın canım günlerimizaynı görünüyor:) Hamileliğin balayı dönemini umarım güzel geçiririz benim çok şükür bulantılarım azaldı iştahsızlık da öyle Cuma ikili test sonucum için gideceğim sabah 10 da büyük bir merakla onu bekliyorum geçmiyor şu 2 gün senin nasıl gidiyor?
Benimde sizle günlerim aynı bulantılar aynı ama iştahsızlık da aynı :) benimde cuma ikili testim var
Hadi gözünaydın canım.Günaydın kızlar :)
Hastaneden döndüm ultrason da 1 gün önden gidiyor yavrum 12+5 gözüktü her şey yolunda dedi cinsiyet hakkında bi şey söylemedi ben de sormak istemedim
Büyüdüğünü ve hareket ettiğini görmek çok güzelen son nokta kadar görmüştüm.
Ense kalınlığı iyi dedi 2 hafta sonra sonuçları almaya gidicez tekrar.
Fotoğraf paylaşayım mı ?
Nub çıkıntısını göremedim ama kafa yapısına göre bence kız:)
:) inşallah canım hayal kurunca da hep kız diye hayal ediyorum otomatikman bakalım ne olurNub çıkıntısını göremedim ama kafa yapısına göre bence kız:)
Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah canım..:) inşallah canım hayal kurunca da hep kız diye hayal ediyorum otomatikman bakalım ne olur
Amin canım inşallahRabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah canım..
Nub çıkıntısını göremedim ama kafa yapısına göre bence kız:)
Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara tavsiyem bu aylarda almak istediğiniz ürünlerin marka araştırmalarını yapın. Ben ajandama herşeyi tek tek marka ve adet olarak yazmıştım. Sonra kampanyaları takip edip indirimli almaya başlamıştım. Marka konusunda burdaki deneyimli annelere fikir sorabilirsiniz
Sıcak süt iç canım içine bal koy bide abartmamak şartıyla zencefil çayı bir bardak içebilirsin bol meyve ye c vitamini al limonlu ıhlamur vs bol su iç cokkk geçmiş olsun grip dinlenmele geçerkızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım
enaaammmm oğluşun mu olacak senin acep ki nub teorisine göre genital çıkıntısı baya açılı paralel değil
Skull teorisi yaz canım detaylı çıkar..Amin canım inşallah
Benim arkadaş gezdi aldı doğumu yakın onun, en iyisi fiyat ve kalite olarak en mantiklisi e bebek dedi. Bende e beb k kampanyalarına bakicam,
Birde göğüs kalkanı alacak olan varsa ki en gerekli şeylerden biri, ilk gebeliği olanlar belki unutur diye yazayım dedim. Benim arkadaşlarım kullandı ,göğüs ucunun yara olmasını önlüyor hava aldiriyor, aklınızda bulunsun
Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara tavsiyem bu aylarda almak istediğiniz ürünlerin marka araştırmalarını yapın. Ben ajandama herşeyi tek tek marka ve adet olarak yazmıştım. Sonra kampanyaları takip edip indirimli almaya başlamıştım. Marka konusunda burdaki deneyimli annelere fikir sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?