Erkek bebek diyorlar tüyler çabuk uzayınca sende tutacak mı bakalım :)
haha bakalım canım bende duymuştum :)
Deprosyon halliyim bende sinirleniyorum ağlıyorum bir türlü kurtulamadım şu melankoliklikten.

bu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
ben de kizimda almıştım ama müzikli falan değil renkli bi hali üstüne oyuncak asiliyo acayip işime yaramıştı üstünde eğitici şeyler de var hala inceliyor oynuyor yani 3yaşında

En iyisi canım bende bol bol dua okmaya çalışıyorum inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırız güvendiğin ve nefesi kuvvetli bir hoca veya biri varsa oda okusa olur canım sana üzerindeki ağırlığı alır. Gecen Yasin suresi açtım dinledim dinlerken bile değiştim ruhuna çok iyi geliyor insanın. Geçmiş olsun canım Allah kalplerimizi biliyor. <3

kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım
Çok geçmiş olsun. Ballı limonlu ılık su içebilirsin. Rahatlama için evde lavanta nane kaynayabilirsin. Ballı sütte içebilirsin.

Ben her iki çocuğumun hastane çıkışını da idil bebek ten almıştım ve bana göre en en en kalitelisi o. Bi hayli pahalı ama ürünleri mükemmel.
H&M bebek ürünleri de çok güzel oluyor. Lcw zaten hayatin kacinilmazi
Kişisel bakım ürünleri mustela ya da bubchen bez prima ıslak mendil unibaby.. tabi seçenekler çok..

bu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
benim arkadaşımda kullanıyordu canım hem bebeğin gelişimi için ilgisini çekiyor hemde rahatlaması içinde iyi kullanışlı bende almayı düşünüyorum hatta baya oynurdu bebek :)

H&M bilmiyorum ama Lcw evet indirimli uygun bulabiliyorsun ürün :)
bende uni baby ıslak mendil ve pişik kremi mustela şampuan bez içinde molfixin yeni doğanları var iyi diyorlar ama
biyandan şey düşünüyorum bebek bezi biriktirsem mi alıp gerçi çok erkende bezlerde pahalılaşıyor napıyım

Ben dönence oyun halısı almıştım. Çok kısa süreli olsa da oyalanmalarini sağlıyor o bile bi nefes alma..gerçi ilk çocuk yanından kalkınca yer gök ağlar o ayrı mesele

Şampuan ve ıslak mendili kutulu şekilde almanı tavsiye ederim..yani kimse tarafından açılıp kokusuna basılmamış olmalı. Mustela nin açıldıktan sonra 6 ay ömrü var ıslak mendilin ise 3 ay.
Bez biriktirebilirsin yerin varsa. 1-2 numara kısa süreli kullanılıyor onlardan stok yapma 3 numara dan da kolilerce alma çünkü bebeğin iri yapılı olursa 1-2-3 hızlı geçilebiliyor. Ama 4 no çok uzun süre kullanılıyor.

Lcw nin bebek ürünleri gayet güzel,kullanışlı..fiyatı uygun. Alıp memnun kalmadigim urun azdır.

Uni iyi ozaman şampuandada :) mustelayı çok övdüler oyuzden merak ediyordum. bez biraz sıkıntı evet onuda şey diye düşünüyorum 1-2 yi alıyım biraz sonrasını zamanı gelince alırım büydükçe yanı :)

Onu ne kadar zaman kullaniyosun cnm.bn kizimda 20 gün aglayarak emzirdim
Ben ilk cocugumda resmen 3 ay kahroldum..Hiç bir şeyde fayda vermedi. Hele o göğüs pedi daha fena etti ilk zamanlar zaten kullanmanın bir mantigi yok..
Ilk doğumum baya zor bir doğumdu ona rağmen 10 kere doğururum da su meme ucu çatlağı olmasın dedim

Bebek bezi tavsiyen varmı peki? Değişik değişik mi alsak hep aynı mı? Ya benimde ilk hamileliğin cevremde yakın zaman bebeği yok iyiki sizler varsınız:)

Ünibaby ıslak mendili süper. Şampuanından çok memnun kaldım diyemem.

Bebek bezi tavsiyen varmı peki? Değişik değişik mi alsak hep aynı mı? Ya benimde ilk hamileliğin cevremde yakın zaman bebeği yok iyiki sizler varsınız:)
Çocuk bezi en iyisi prima premium care (beyaz paket) ilk zamanlar için en mantiklisi o. Önünde ıslaklık çizgisi var ve gerçekten pamuklu yapıda. Sonradan yeşil paket primaya ya da başka marka bir beze geçersin.

İyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim bebişim maşallah büyümüş.ellerini ayaklarını oynatıyordu herşey yolunda 1.4 çıktı ense kalınlığı kan verdik haftaya iki tarama sonucunu alicam.6 hafta sonra tekrar kontrolümuz var şeker yüklemesi de yaptirmiycam inşallah.soyledim doktora kanda baktı normal dedi.vitamin verdi pro geyno sanol diye.decavit kullanicam bide bebeğin cinsiyeti de erkek dedi diger geldiğinde dahada belli olur ama dedi.

Çocuk bezi en iyisi prima premium care (beyaz paket) ilk zamanlar için en mantiklisi o. Önünde ıslaklık çizgisi var ve gerçekten pamuklu yapıda. Sonradan yeşil paket primaya ya da başka marka bir beze geçersin.

Çok teşekkür ederim hemen notlarımı aldım. Daha erken ama ıslak mendil şampuan gibi ürünlerde de tavsiyen varsa çok çok memmun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…