haha bakalım canım bende duymuştum :)Erkek bebek diyorlar tüyler çabuk uzayınca sende tutacak mı bakalım :)
ben de kizimda almıştım ama müzikli falan değil renkli bi hali üstüne oyuncak asiliyo acayip işime yaramıştı üstünde eğitici şeyler de var hala inceliyor oynuyor yani 3yaşındabu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
En iyisi canım bende bol bol dua okmaya çalışıyorum inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırız güvendiğin ve nefesi kuvvetli bir hoca veya biri varsa oda okusa olur canım sana üzerindeki ağırlığı alır. Gecen Yasin suresi açtım dinledim dinlerken bile değiştim ruhuna çok iyi geliyor insanın. Geçmiş olsun canım Allah kalplerimizi biliyor. <3Şükürler dilimden düşmüyor acaba diyorum bu ara çok mu göze geldim. Buraya taşındığımdan beri sıkıntılar aldı yürüdü. İnstagramda nazar değen kişilerdeki belirtiler yazıyordu normalde inanmam ama ruhum hep sıkkın. Bir adağım var onu bu hafta halledip Kuran okutmayı istiyorum inşallah iyi gelir. Gebe kalmadan önce gebelik benim için mucizeydi bana doktorlar hiç umutlu konuşmuyordu ben yine dualarımı bırakmadım ve çok şükür nasip oldu. Toparlanmak istiyorum dua edin bana sizde nolur çok ihtiyacım var
Hiç anlamam ama içimden erkek geçti
Çok geçmiş olsun. Ballı limonlu ılık su içebilirsin. Rahatlama için evde lavanta nane kaynayabilirsin. Ballı sütte içebilirsin.kızlar fena üşütmüşüm malesef burnum tıkalı nezle gibi başladı hiç halim yok ve çalışıyorum şuan ne yazıkki bitkisel ne kullanabilirim tavsiyelerinize açığım
Bilmiyorum ki tatlım ilk çocuğum olacak fark etmiyor hayırlısı :) ilerleyen zamanda öğrenicezenaaammmm oğluşun mu olacak senin acep ki nub teorisine göre genital çıkıntısı baya açılı paralel değil
benim arkadaşımda kullanıyordu canım hem bebeğin gelişimi için ilgisini çekiyor hemde rahatlaması içinde iyi kullanışlı bende almayı düşünüyorum hatta baya oynurdu bebek :)bu oyun halısı önerisi olan var mı?
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bakıyordum ama yorumlarda çocukların tekme gücü yetmiyor demişler
H&M bilmiyorum ama Lcw evet indirimli uygun bulabiliyorsun ürün :)Ben her iki çocuğumun hastane çıkışını da idil bebek ten almıştım ve bana göre en en en kalitelisi o. Bi hayli pahalı ama ürünleri mükemmel.
H&M bebek ürünleri de çok güzel oluyor. Lcw zaten hayatin kacinilmazi
Kişisel bakım ürünleri mustela ya da bubchen bez prima ıslak mendil unibaby.. tabi seçenekler çok..
Onu ne kadar zaman kullaniyosun cnm.bn kizimda 20 gün aglayarak emzirdimGöğüs kalkanı hayat kurtarıcı. Bende doğumdan önce almıştım hiç göğsüm yara olmadı. Göğüs yarası çok zor birşeymiş..
Şampuan ve ıslak mendili kutulu şekilde almanı tavsiye ederim..yani kimse tarafından açılıp kokusuna basılmamış olmalı. Mustela nin açıldıktan sonra 6 ay ömrü var ıslak mendilin ise 3 ay.H&M bilmiyorum ama Lcw evet indirimli uygun bulabiliyorsun ürün :)
bende uni baby ıslak mendil ve pişik kremi mustela şampuan bez içinde molfixin yeni doğanları var iyi diyorlar ama
biyandan şey düşünüyorum bebek bezi biriktirsem mi alıp gerçi çok erkendebezlerde pahalılaşıyor napıyım
Uni iyi ozaman şampuandada :) mustelayı çok övdüler oyuzden merak ediyordum. bez biraz sıkıntı evet onuda şey diye düşünüyorum 1-2 yi alıyım biraz sonrasını zamanı gelince alırım büydükçe yanı :)Şampuan ve ıslak mendili kutulu şekilde almanı tavsiye ederim..yani kimse tarafından açılıp kokusuna basılmamış olmalı. Mustela nin açıldıktan sonra 6 ay ömrü var ıslak mendilin ise 3 ay.
Bez biriktirebilirsin yerin varsa. 1-2 numara kısa süreli kullanılıyor onlardan stok yapma 3 numara dan da kolilerce alma çünkü bebeğin iri yapılı olursa 1-2-3 hızlı geçilebiliyor. Ama 4 no çok uzun süre kullanılıyor.
Ben ilk cocugumda resmen 3 ay kahroldum..Hiç bir şeyde fayda vermedi. Hele o göğüs pedi daha fena ettiOnu ne kadar zaman kullaniyosun cnm.bn kizimda 20 gün aglayarak emzirdim
Bebek bezi tavsiyen varmı peki? Değişik değişik mi alsak hep aynı mı? Ya benimde ilk hamileliğin cevremde yakın zaman bebeği yok iyiki sizler varsınız:)Şampuan ve ıslak mendili kutulu şekilde almanı tavsiye ederim..yani kimse tarafından açılıp kokusuna basılmamış olmalı. Mustela nin açıldıktan sonra 6 ay ömrü var ıslak mendilin ise 3 ay.
Bez biriktirebilirsin yerin varsa. 1-2 numara kısa süreli kullanılıyor onlardan stok yapma 3 numara dan da kolilerce alma çünkü bebeğin iri yapılı olursa 1-2-3 hızlı geçilebiliyor. Ama 4 no çok uzun süre kullanılıyor.
Ünibaby ıslak mendili süper. Şampuanından çok memnun kaldım diyemem.Uni iyi ozaman şampuandada :) mustelayı çok övdüler oyuzden merak ediyordum. bez biraz sıkıntı evet onuda şey diye düşünüyorum 1-2 yi alıyım biraz sonrasını zamanı gelince alırım büydükçe yanı :)
Çocuk bezi en iyisi prima premium care (beyaz paket) ilk zamanlar için en mantiklisi o. Önünde ıslaklık çizgisi var ve gerçekten pamuklu yapıda. Sonradan yeşil paket primaya ya da başka marka bir beze geçersin.Bebek bezi tavsiyen varmı peki? Değişik değişik mi alsak hep aynı mı? Ya benimde ilk hamileliğin cevremde yakın zaman bebeği yok iyiki sizler varsınız:)
Çocuk bezi en iyisi prima premium care (beyaz paket) ilk zamanlar için en mantiklisi o. Önünde ıslaklık çizgisi var ve gerçekten pamuklu yapıda. Sonradan yeşil paket primaya ya da başka marka bir beze geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?