2 buçuk aylık gazdır o, bagirsaktir bence:)Bende göbekliyim göbeğim büyüdü gibi geliyor. Elimi koyunca da olduğu yer soğuk sanki yada bana öyle geliyor. Hissetme işine benimde aklım ermiyor. Eltim diyor ben 2.5 aylıkken hissettim ama kızı oldu :)) sağlıklı olsun önemli değilde kafama takıldı yani. Kontrol günü gelsede gitsem. Korkuyorum kötü bir durum varsa diye.
Ya ne güzel. Biz 11+4 olduk bugün. Sağlıklı olsun da o günlerde gelir inşaallah.Benim de normal de baya bir göbeğim olduğu için hiç fark edilmiyor 13. Haftadayız ama minik minik segirmeler hissediyorum birkaç gündür :)
Kesinlikle öyle canım bende şöyle bi göz gezdirdim fikir olsun diye ama bana pahalı geldi.. ablam civilden alışveriş yapıyo orda da ucuz olan şeyler varmış hepsini araştırmak lazımBen fiyat olarak bazı mağazalara göre iyi demiştim, arkadaşım hafta sonu alışveriş yapti LCW, hm ve e bebekten almış,ucunu tavsiye etti. Bı tulum gibi bişey 180 diyor mağazanın birinde, e bebekte 60 a aldım falan dedi. Bende AA uygunmuş dedim:) tabi her ürün uygun olmaz,sanırım araştırıp seçmek lazim
Yani benim bildiğim kadarıylada gazdır. Minicik bebeğin gücü yetmez ki hissettirmeye. İnşaallah valla bu sefer çok tedirginim. Daha hala inanamıyorum2 buçuk aylık gazdır o, bagirsaktir bence:)
İçini ferah tut , hiç korkma dua et canım. Biseycik çıkmaz insallah
Kesinlikle öyle canım bende şöyle bi göz gezdirdim fikir olsun diye ama bana pahalı geldi.. ablam civilden alışveriş yapıyo orda da ucuz olan şeyler varmış hepsini araştırmak lazım
Canım ben normalde de göbekli biriyim ayva göbek gibi gobegim dümdüz değildi hiçbir zaman. Benim göbek şişti, içeri çeksem çekemiyorum, 36 beden giyinirim, o giydiğim kazaklar falan göbekten dar geliyor baya göbek çıkıyor bende, öğrenciler hep gobegime bakıyor , dün banada bir teyze sordu hissediyomusun diye,yok dedim. Erkekler hemen hissediliyor kızlar hissedilmiyor dedi,ama ben bu hissetme meselesine pek inanmadım.arkadasimin oğlu olucak çok geç hissetti, gerçi kilo da vardı çok zayıf değildi arkadaş.
Sizinle aynı gündeyiz son ultrasona göre. Sende durumlar nasıl en son ne zaman gittiniz?ohhh maşallah 36 bedensin senin göbeğin nasıldır acaba. miniminnacık bir göbüş severim seni. bence erkek erken kızlar geç hissedilme teorisi doğru. eğer bebeğim kız ise kesinlikle 2.kez yaşamış olacağım bu teoriyi. hiç hissetmiyorum. bir iki kez sanki pıt pıt bi hissettim. dahada tık yok.
ohhh maşallah 36 bedensin senin göbeğin nasıldır acaba. miniminnacık bir göbüş severim seni. bence erkek erken kızlar geç hissedilme teorisi doğru. eğer bebeğim kız ise kesinlikle 2.kez yaşamış olacağım bu teoriyi. hiç hissetmiyorum. bir iki kez sanki pıt pıt bi hissettim. dahada tık yok.
Tatlım ben bunları kullandım ve memnun kaldım. Tabi isteyen istediği ürünü alıp deneyebilir. Benim cocuklarim alerjik olduğu için bir çok ürün denedim. Arkadaşının bebesinin öyle bir sıkıntısı yoksa ne alâ.Benim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz bence
2.oğlumun deterjan alerjisi var ve dalinle yikadigimda çocuk komple kızarıp egzama döküyor. Isteyen istediği ürünü kullanabilir. Islak pamuk ilk zaman bende kullandım ama uzun vadede kullanım için uygun değil. Ben başaramadım başarabilen devam etsin.Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyor
Pudra olayı oldukça tartışmalı bir konu..şimdiye kadar hiç bir çocuk doktoru bana pudra önermedi aksine kesinlikle yeni doğan ve yaş almamış çocuklar için uygun değil dediler.Markaların tek bir geçerliliği yok aslında bebeğe neyin iyi gelip gelmediğine bağlı. Molfixte de feci pişebilir canbebede de. Hametam olabilir sudocrem olabilir. Pişiği önlemek mi istiyoruz pişiği geçirmek mi bu bile etken maddede farklı. Önlemede sebamedi de çok övüyorlar. Pişik olduğunda talk pudra mesela. Deneyimleyerek öğrenilen şeyler aslında.
Market zeytinyağı olmuyor canım. Asitliği bebek cildi için uygun değil.Süper kızlar ya, zeytinyağını aklımda bulundurcam. Market zeytinyağları oluyomu, yoksa biyerde getirtmek mi lazım.yemediginiz yağı popoya süreceZ:)))
Henüz almadım canım. Randevulara bi bakmam lazım. 20 kasımdan sonraya almayı düşünüyorum bakalım..Aldın mı randevunu canım
Oldukça zayıf bir bayanım,34 beden. 2 oğlum var ve ilkini 20 haftayı geçmişti belkide hissettiğimde 2.ise 17-18 gibi hissettim. Yani demem o ki göbekle, kiloyla ya da cinsiyetle ilgili değildir. Bu kadar erken hissetmenin mümkün olmadığını söylemişti doktor. Hatta meşhur bi doktor var onun bi videosunda da dinlemistim. 10-20 gr elimizle ağırlığını zor saptiyoruz onun bize attığı tekmeyi nasıl hissedebiliriz? Daha güçlenmesi ve büyümesi gerekiyor. Şimdi hissettiklerimiz bağırsak hareketleridirKızlar aranızda göbeği hafifte olsa görünen var mı? Şimdi nette bir kadın gördüm. Zayıf olduğundanmı bilmiyorum ama göbeği görünüyordu. Ve bir soru daha hisseden var mı? Şimdi misafir vardı diyorki sen hissetmiyorsan kız aslında hissedilir diyor. Bende dedim ben normalde göbekli olduğumdan zor hissederim diyorum yok yok diyor. O koz olduğundan öyle
Sizinle aynı gündeyiz son ultrasona göre. Sende durumlar nasıl en son ne zaman gittiniz?
Benim bulantım zaten çok yoktu bu aralarda biraz daha hafifledi. Her vücut aynı değildir illaki ama merak ettim :)
Ben hafif balık etli 36 bedenim kuru değilim:) zaten ufak tefek bir insanım inş çok kilo almam diye de dua ediyorum:) ben evde sessizlikte hergun kontrol ediyorum hiç bişey hissetmiyorum.en ufak bir kıpırtı ,15. Haftadayim. Sen kızinda geç mi hissettin canım:)
Kızlar pazartesi 15. Hafta bitmiş olacak inş gösterirse cinsiyet ogrenicem. Az önce videosunu izlerken bunları ekran görüntüsü aldım. Kafası aşağıda popo biraz yukarı doğru durmus görüntüde. Varmı tahmin:) diğer goruntulerim çok kötüydü, bunlar sanki iyi gibi geldi videodan çekince:) ya cinsiyetleri öğrenince acaba neyi konusucaz merak ediyorum:)
4 gün bise diil ya.. yeğenim de hep gerideydi sonra haftasını zor yakalamaya başladı sonra 4.200dogdu :)Ben 7.haftaya kadar hiç birşey yaşamadım bulantı vs hatta kendi kendime dedim 3.de rahatım. baş dönmesi uyku vardı . amma sonra bir başladı ki mide bulantısı öldürdü beni. yataklara düştüm . şimdi az rahatım. 4 gün geride benim bebiş. en son gittiğimde öyle dedi. bir haftaya kadar giderim.
Yakin olsak verirdim valla.annem gilin zeytin bahcesi var biz hep zeytin yagi yiyoruzSüper kızlar ya, zeytinyağını aklımda bulundurcam. Market zeytinyağları oluyomu, yoksa biyerde getirtmek mi lazım.yemediginiz yağı popoya süreceZ:)))
Benim kuzenimin yeni ikiz bebişi oldu o da isimli yaptırdı hastane çıkışını çok güzel oluyo ya:) bende senin gibi düşünüyorum canım elbise olarak ilkte pek bi şey almıcam ablamda bana ayırdı biraz bi şeyler onları kullanırım birazda kendim alırım ilk zamanları öyle atlatırız sonrasında da yavaş yavaş ihtiyacı oldukça alırım diyorum kendimce .. elbise dışında ne gerekliyse sürekli kullanabileceğimiz hepsini almayı planlıyorumBen hastane çıkışını isimli yaptiricam. Bİrade eşimin tuttugu ttakimdan hastane çıkışı alicaz. Onun dışında ilk üç ay için az bişey alırım. Çünkü doğum yapacak arkadaşım var aramızda 5 ay olacak o verecek herşeyi. Bende işte lazım olan seyleri alicam , çok ta abartmamak lazım , ihtiyacı kadar alırsak iyi olur.insan hevesle çok aliyo ama sonra hemen büyüyorlar giyemiyolar
Yaaa ne şanslısın maşallah. Bana da arkadaşım ayvaliktan getirmişti valla gıdım gıdım kullandımYakin olsak verirdim valla.annem gilin zeytin bahcesi var biz hep zeytin yagi yiyoruz
4 gün bise diil ya.. yeğenim de hep gerideydi sonra haftasını zor yakalamaya başladı sonra 4.200dogdu :)
Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler. Annemin her zaman söylediği bir söz var 'darlanma taş küçüğü degilki bu,bebek!buyur hemen' gerçekten de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?