sağol canım bugün biraz daha iyiyim şükür inşallah hafif atlatırımÇok geçmiş olsun. Ballı limonlu ılık su içebilirsin. Rahatlama için evde lavanta nane kaynayabilirsin. Ballı sütte içebilirsin.
sağol canım bügün daha iyiyim şükürSıcak süt iç canım içine bal koy bide abartmamak şartıyla zencefil çayı bir bardak içebilirsin bol meyve ye c vitamini al limonlu ıhlamur vs bol su iç cokkk geçmiş olsun grip dinlenmele geçer
ve en önemlisi artık hissedeceğiz minikleri. sabırsızlanıyorum yaaa... en güzel zamanları 4.5 aylık iken. bitiyor bulantı k kusma başlıyor güzel günler. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah.Kızlar neredeyse hepimiz üçüncü aydayiz dörde giriyorz 4.5aylik olunca .Yarısı bitmiş olucak ya dusunsenize bir buçuk ay sonra hamileliği yarılamis olacağız Allah'ın izniyle
Kızlar günaydın yardımcı olabilirmisiniz bende mayıs annesiyim gebeliğimi bat günü 12.1 ile öğrendim batı 14 eylül sanıyordum ama doktora gittiğimde doktor yumurtan geç çatlamış hamile kalmasaydın 4 gün geç adet olurdun dedi yani bat 18 eylül olmuş oldu ve bebek ultrasonda 7+1 değil 6+2 çıktı yani gelişim geriliği falan olsa doktor görürdü değilmi hatta içim rahat etmedi başka doktora gittim oda yumurtlaman 1 tık geç olmuş o yüzden geç döllenme dedi hatta bu ay ovulasyon testi yaptım anlamadm pek çünkü 2 günde bir hem koyu hem silik oldu ayrıca bal tarçın çörek otu kürü yaptım onu yapanların yumurtlama genelde erken olmuş ama şimdi 2 doktorda geç yumurtlama olmuş deyince içim rahat etmiyor yada bu ay bir kaç kere mi yumurtladım diyorum ki ona göre geç yumurtlamada tutmuş bebek doktor sonuçta geç yumurtlamayı ve bebek gelişimi geri olsa anlar değilmi rahatlayamıyorum
Kızlar günaydın yardımcı olabilirmisiniz bende mayıs annesiyim gebeliğimi bat günü 12.1 ile öğrendim batı 14 eylül sanıyordum ama doktora gittiğimde doktor yumurtan geç çatlamış hamile kalmasaydın 4 gün geç adet olurdun dedi yani bat 18 eylül olmuş oldu ve bebek ultrasonda 7+1 değil 6+2 çıktı yani gelişim geriliği falan olsa doktor görürdü değilmi hatta içim rahat etmedi başka doktora gittim oda yumurtlaman 1 tık geç olmuş o yüzden geç döllenme dedi hatta bu ay ovulasyon testi yaptım anlamadm pek çünkü 2 günde bir hem koyu hem silik oldu ayrıca bal tarçın çörek otu kürü yaptım onu yapanların yumurtlama genelde erken olmuş ama şimdi 2 doktorda geç yumurtlama olmuş deyince içim rahat etmiyor yada bu ay bir kaç kere mi yumurtladım diyorum ki ona göre geç yumurtlamada tutmuş bebek doktor sonuçta geç yumurtlamayı ve bebek gelişimi geri olsa anlar değilmi rahatlayamıyorum
Evet canım haftaya pazartesi kontrol günüm rahat edemiyorum bir türlü endişeliyim kafam karişık geç döllenme olsa niye erken çıktı o zamn testte diyorum ama 4 gün atmış ileri zaten bat günü inşallah geçicek bu vesveselerde allahın izniyleyavrum sen niye böyle taktın geç döllenme işine. benimde geç döllenme ve bebeğim geride. doktor sonra tamamlar dedi . yani iki.doktorda aynı şeyi.söyledi ve doğal olan bu sen hormanlarından dolayı stres yapıyorsun. ama ortada sorun yok gayet olağan bir durum. hatta benim kalp atışı var ama dıştan duyulacak kadar kuvvetli değil dedi. hiç takmadım. Estağfurullah çek bol bol. vesveseyi yenmen lazım. bebeklerimiz içşn sakin olmamız lazım onlar rahat gelişsin diye. kontrolun yakın olması lazım demi. sanki en son yakın tarihlerde gittik kontrole. bi git için rahat etsin. nerdeyse 3 aylık olduk elhamdülillah çok şükür. nasıl gidiyor bulantı vs varmı. atalattık inşallah riskli dönemleri.
Hayırlısıyla inşaallah.
Sağlıklı bir şekilde o günleride ve doğumuda görürüz inşaallah. Ay hesabı nasıl yapılıyor benim aklım ermiyor.
Evet canım haftaya pazartesi kontrol günüm rahat edemiyorum bir türlü endişeliyim kafam karişık geç döllenme olsa niye erken çıktı o zamn testte diyorum ama 4 gün atmış ileri zaten bat günü inşallah geçicek bu vesveselerde allahın izniyle
ben ikili üçlü testleri yapmam. yol kuzum ya geçmedi tam. ama eskiye göre iyiyim elhamdülillah. en azından nefes alıyorum. sende güzel habelerlerle gel.Bulantılarım geçti canım çok şükür iyiyim sende iyisin değilmi ayın 12 nde ikili testim var inşallah hayırlısıyla oda temiz çıkar
Sevindim canım daha iyi ol inşallah hepimiz güzel haberler alalımben ikili üçlü testleri yapmam. yol kuzum ya geçmedi tam. ama eskiye göre iyiyim elhamdülillah. en azından nefes alıyorum. sende güzel habelerlerle gel.
amin tatlım hep hep güzel haberlerle gelelim.Sevindim canım daha iyi ol inşallah hepimiz güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?