Kızlar günaydın yardımcı olabilirmisiniz bende mayıs annesiyim gebeliğimi bat günü 12.1 ile öğrendim batı 14 eylül sanıyordum ama doktora gittiğimde doktor yumurtan geç çatlamış hamile kalmasaydın 4 gün geç adet olurdun dedi yani bat 18 eylül olmuş oldu ve bebek ultrasonda 7+1 değil 6+2 çıktı yani gelişim geriliği falan olsa doktor görürdü değilmi hatta içim rahat etmedi başka doktora gittim oda yumurtlaman 1 tık geç olmuş o yüzden geç döllenme dedi hatta bu ay ovulasyon testi yaptım anlamadm pek çünkü 2 günde bir hem koyu hem silik oldu ayrıca bal tarçın çörek otu kürü yaptım onu yapanların yumurtlama genelde erken olmuş ama şimdi 2 doktorda geç yumurtlama olmuş deyince içim rahat etmiyor yada bu ay bir kaç kere mi yumurtladım diyorum ki ona göre geç yumurtlamada tutmuş bebek doktor sonuçta geç yumurtlamayı ve bebek gelişimi geri olsa anlar değilmi rahatlayamıyorum

Kızlar neredeyse hepimiz üçüncü aydayiz dörde giriyorz 4.5aylik olunca .Yarısı bitmiş olucak ya dusunsenize bir buçuk ay sonra hamileliği yarılamis olacağız Allah'ın izniyle
ve en önemlisi artık hissedeceğiz minikleri. sabırsızlanıyorum yaaa... en güzel zamanları 4.5 aylık iken. bitiyor bulantı k kusma başlıyor güzel günler. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah.

yavrum sen niye böyle taktın geç döllenme işine. benimde geç döllenme ve bebeğim geride. doktor sonra tamamlar dedi . yani iki.doktorda aynı şeyi.söyledi ve doğal olan bu sen hormanlarından dolayı stres yapıyorsun. ama ortada sorun yok gayet olağan bir durum. hatta benim kalp atışı var ama dıştan duyulacak kadar kuvvetli değil dedi. hiç takmadım. Estağfurullah çek bol bol. vesveseyi yenmen lazım. bebeklerimiz içşn sakin olmamız lazım onlar rahat gelişsin diye. kontrolun yakın olması lazım demi. sanki en son yakın tarihlerde gittik kontrole. bi git için rahat etsin. nerdeyse 3 aylık olduk elhamdülillah çok şükür. nasıl gidiyor bulantı vs varmı. atalattık inşallah riskli dönemleri.

at kafandan rahatla kuzu . ohh mis hamilesin bal gibi. bebişin gönüşünde . Bende mide bulantısı olmadığı gün bayram ediyordum bi görsen. mutlu oluyorum. demek bundada bir hayır var. başka zamanın rahatın kıymetini anlamak için. mesela dün akşam mide bulantısı başladı . zorla zorla minikleri yıkadım. sonra aklıma eski zamanım geldi. kış bile olsa haftada bazen 3 kez yıkarım. ne büyük nimet ama. şimdi zorlanıyorum , inşallah az kaldı en fazla 2 hafta biçtim kendime. inşallah uzatmazz Rabbim.

KEVOK ama sen nerdesin . beni unuttun ama. hiç sorumuyon nasılım nediyom . ben seni sordum görmedin yazmadın bişeycik. nasılsın kuzum.

Evet canım haftaya pazartesi kontrol günüm rahat edemiyorum bir türlü endişeliyim kafam karişık geç döllenme olsa niye erken çıktı o zamn testte diyorum ama 4 gün atmış ileri zaten bat günü inşallah geçicek bu vesveselerde allahın izniyle

Bulantılarım geçti canım çok şükür iyiyim sende iyisin değilmi ayın 12 nde ikili testim var inşallah hayırlısıyla oda temiz çıkar

Hayırlısıyla inşaallah.
Sağlıklı bir şekilde o günleride ve doğumuda görürüz inşaallah. Ay hesabı nasıl yapılıyor benim aklım ermiyor.

Ay hesabı için ben ilk gebeligimde bu tablodan istifade etmiştim. Sizler de bakabilirsiniz kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20181101-093842.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 72

kesede kanama yok. yatman uzanman gerekmiyor . neler yaşıyor başka kardeşlerimiz. bak ben ilk 2 gebeliğimde iğneler kullandım doğuma kadar. şimdi gerek kalmadı iğne yok ilaç yok. maşaAllah subhanAllah ne kadar şükrediyorum bilsen. ne dertler stresler var
şükretmek lazım. Bende haftaya giderim belkide 10 gün sonra belki scinsiyet ile ilgili bişeyler öğreniriz. O yüzden geç gitmek istiyorym. birde kan tahlillerimi yapmadım daha onları halletmem lazım. ikimziinde ge döllenme takma kafana. büyürler arayı kapatırlar inşallah .

Bulantılarım geçti canım çok şükür iyiyim sende iyisin değilmi ayın 12 nde ikili testim var inşallah hayırlısıyla oda temiz çıkar
ben ikili üçlü testleri yapmam. yol kuzum ya geçmedi tam. ama eskiye göre iyiyim elhamdülillah. en azından nefes alıyorum. sende güzel habelerlerle gel.

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün şiddetli ense ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım tansiyonum yükselmiştir diye şüphelendim ama tansiyonum düşmüş ense ağrım şiddetli acaba ne yapabilirim normale dönmesi için

Herkese günaydın arkadaşlar. Çok şükür bulantılarım epeyce azaldı. Koku hassasiyeti ve tiksinmeler devam etse de artık daha rahatım. Bugün tartıldım tam 2 kg almışım. Midem basılsın diye sürekli yiyince fazla aldım galiba. sizler ne durumdasınız. Bulantılar iyice azalmıştır inşallah. Bu arada bende özellikle akşam gece şişkinlik ve gaz problemi oluyor. Hatta gaz epeyce rahatsız edici durumda. Benden başka böyle bir durum yaşayan var mı? Yediklerime dikkat mi etmiyorum acaba

KiLar bisey sorcam folik asiti birakip baska vitaminlere gectinizmi ne kullaniyorsunuz.bnm doktor folik asiti birak dedi ve kan hapi yerine kucuk siselerde sulu seklini varmis.bide omega 3 var.icinde farkli vitaminlerde var.kizimda kullandigim daha farkliydi hatta saglikocagi ucretsiz veriyodu.saglik guvencemiz yok suan.62 tl odedik bu ikisine.zaten omega3 ü karsilamiyo sanirim sadece o 42 tl.doguma kadar kullancan diyo.

sermed Benim doktorum folik asiti bıraktırdı yerine multivitamin omega3 içeren bi takviye verdi. Regenesis adı. Onun dışında kan ilacı falan vermedi. Onlar için erken galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…