Canım benim bebek önde gidiyor haftasından 13 haftalık.bwn diğer oğlumuda 12 haftada ogrenmistim
Hadi yaa ümitlenmiştim ama benimki de tam tersi 4-5 gün geriden geliyor demekkş en az 3 haftam var. Aman sağlıklı olsun da napayım sabredeceğim. Kızımı 16. Haftada öğrenmiştim nasıl dayandım bilmiyorum

Ben bu göğüs kalkanını hiç duymadım 5 yıl önce doğum yaptım yeni mi çıktı acaba, dediğin gibi göğüs pedinde hep çöp oldu sütlerim sağmaya da korktum acır diye zaten o kadar aşırı sütüm de yoktu ama 20 ay emzirdim çok şükür. Ben göğüs pompası da hiç kullanmadım ama bence doğumda gerekli değil çünkü sütün öyle çok gelmiyor ilk günler bebeğin senden emmesi daha güzel oluyor..

Bir de kızlar şu bez konusunda her çocuk farklı beze reaksiyon veriyor benimki primanın yeşil mavi paketinde pişik olmuştu sonra hep molfix kullandık çok da memnunduk. Pişik kremi bepantene hametan ikisi de çok iyi, sudocrem de iyi ama pahalı. E bebek da bence mağaza olarak pahalı ama insan dayanamıyor çok güzel şeyler var kıyafet olarak

Kızlar pazartesi 15. Hafta bitmiş olacak inş gösterirse cinsiyet ogrenicem. Az önce videosunu izlerken bunları ekran görüntüsü aldım. Kafası aşağıda popo biraz yukarı doğru durmus görüntüde. Varmı tahmin:) diğer goruntulerim çok kötüydü, bunlar sanki iyi gibi geldi videodan çekince:) ya cinsiyetleri öğrenince acaba neyi konusucaz merak ediyorum:)

Eklentiler

• IMG_20181031_195746.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20181031_195710.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 74

Canım arkadaslarim iki yıl içinde doğum yaptılar , belki bir kaç yıldır vardır ya da yaygındır. Aventin kini al alırsan eğer, en iyisi oymuş , süt sağma makinesi alicam ben inş onuda bir arkadaşımdan temin ederim de almaya gerek kalmaz . Bazen göğüs ucu çıkmama problemi olabiliyor makine ile daha kolay cikabiliyomus, ama kişiye göre değişir,zaten çalışacağım için makine kesin almam lazım doğumda da yanımda bulundurucam.

Çok küçükken değil balım 1 yaşında falandı muhallebi yapılan pirinç unlu tahıllı meyveli birşeydi. Benim göğüsler deli gibi sızlıyor acıyor umarım süt çok olurda boşa çekmem :)

Ay benimde öyle dokunulmayo.annemin hiç sütü olmamış, ben 3 ay falan içmişim, inş ona cekmem,gerçi bizler iyi besleniyoruz, bu süt işi genetik değildir sanırım. Mama hazırlamak zor,birde emzirmek bağ kuruyor:)

Kızlar
Mideniz ve iştahınız ne durumda ?
Ben yemeyince midem kötü oluyor yiyince de bi zaman sonra bişe yememiş hissi oluyor.
İştahım yok gibi ama midemin o kötü hissinden dolayı yemek zorunda kalıyorum

Kızlar
Mideniz ve iştahınız ne durumda ?
Ben yemeyince midem kötü oluyor yiyince de bi zaman sonra bişe yememiş hissi oluyor.
İştahım yok gibi ama midemin o kötü hissinden dolayı yemek zorunda kalıyorum

Bende yiyorum yarım saat geçmeden sanki yememis gibi oluyorum. Çorba yaptım üç tabak içtim içiyorum içmemiş gibi oluyorum.agzima kötü tat geliyo yiyince bastiriyorum biraz. Ama istahim iyi bildiğin ne görsem canım istiyo

Ben de yemek için yiyorum tek sıkıntım bu şimdilik

Emzirmek harika bir duygu, o kadar çok özledim ki.. sütün çok olmasının yanında bebeğin emmeyi istemesi de önemli benim kızım çok iştahlıydı şükür ama yakın bir arkadaşımın sütü benden çok olmasına rağmen bebeği emmek istememişti onu da anlayamadık..

Kızlar aranızda göbeği hafifte olsa görünen var mı? Şimdi nette bir kadın gördüm. Zayıf olduğundanmı bilmiyorum ama göbeği görünüyordu. Ve bir soru daha hisseden var mı? Şimdi misafir vardı diyorki sen hissetmiyorsan kız aslında hissedilir diyor. Bende dedim ben normalde göbekli olduğumdan zor hissederim diyorum yok yok diyor. O koz olduğundan öyle

Canım ben normalde de göbekli biriyim ayva göbek gibi gobegim dümdüz değildi hiçbir zaman. Benim göbek şişti, içeri çeksem çekemiyorum, 36 beden giyinirim, o giydiğim kazaklar falan göbekten dar geliyor baya göbek çıkıyor bende, öğrenciler hep gobegime bakıyor , dün banada bir teyze sordu hissediyomusun diye,yok dedim. Erkekler hemen hissediliyor kızlar hissedilmiyor dedi,ama ben bu hissetme meselesine pek inanmadım.arkadasimin oğlu olucak çok geç hissetti, gerçi kilo da vardı çok zayıf değildi arkadaş.

Bende göbekliyim göbeğim büyüdü gibi geliyor. Elimi koyunca da olduğu yer soğuk sanki yada bana öyle geliyor. Hissetme işine benimde aklım ermiyor. Eltim diyor ben 2.5 aylıkken hissettim ama kızı oldu :)) sağlıklı olsun önemli değilde kafama takıldı yani. Kontrol günü gelsede gitsem. Korkuyorum kötü bir durum varsa diye.

Benim de normal de baya bir göbeğim olduğu için hiç fark edilmiyor 13. Haftadayız ama minik minik segirmeler hissediyorum birkaç gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…