Maşallah. Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Erkek deyince bu haftalarda değişme olasılığı çok çok düşük.

Canım insanlar neler yaşıyor akşama kadar neler görüyoruz bir bilsen. İnsan kendi yaşadığını dert sanıyor gerçekten. Bazen kontrol edilemiyor hisler rabbim yüreğimize esenlik versin şu hayatta tek önemli olan şey sağlık.

Cinsiyeti ne kadar erken belli olmuş, erkekler bile 13. Hafta diye duymuştum. Ben de iki hafta sonra gidince öğrenirim inş.

Günler geçmek bilmiyor sanki. Bugün saatlerde geçmek bilmedi. 5 ay nasıl eecek bilmiyorum düşündükçe bunalıyorum. Dualar tek dayanak. Şu melankolizmden bir sıyrılsak daha kolay gidecek bişeyler.

Islak mendil: unibaby
Şampuan: mustela, bübchen, sebamed, nivea
Pisik kremi: sudocrem
Biberon emzik: avent
Benim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz bence

Benim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz bence
Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyor

Ve arkadaşım sutu sagdiktan sonra kalkanı takıyordu, kalkanın içinde akan süt birikiyodu,onuda degerlendiriyodu. Göğüs pedinde o süt çöp oluyo.ben kalkan kullanicam.meme uçlarına bişey degmiyo oh hava aliyo ,catlasa bile iyileşmesi kolay oluyo. Allah'tan arkadaslarimda çok gördüm bilmesek resmen yara olacak. Birde göğüs pompası doğumda çantamda olacak en önemli şeylerden biri olacak.

Bebek ürünleri aslında daha çok herkesin kesesine göre degisiyor. Ben hiç prima kullanmadım. hamdolsun doğru dürüst pişik kremi bile kullanmadım . Çocuk doktoru bebeğin altını temizlerken hakiki zeytin yağı kullan Allah'ın izniyle pişik olmaz demişti. Tavsiyesini dinlendim ve gerçekten pişik yaşamadık adamakilli. Hafif kızarıklık olmuştu birkaç kez onlar da hep benim yağı sürmeyi ihmal etmem yüzündendi :) ıslak mendil yerine pamuk kullananlar da var. Ben orta kalite bir ıslak mendil kullandım onu da her kullanmadan önce mutlaka suyla yıkadım kimyasalı köpüğü gidebildiği kadar gitsin diye. İkinci de pamuk kullanmayı düşünüyorum. Islak mendillerin fiyatı evereste yaklasti zira :)))

Ohh maşallah hazırlık konuşmaları başlamış kızlar.. okuduğum msjlarda e bebek en iyisi denmiş ama ben katılmıyorum 2 gün önce gittim ve çok pahalıydı ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama pahalıydı... bende başladım hafiften araştırmaya ama tam olarak ne gerekli onu bilmiyorum tecrübeli annelerimizden tavsiye bekliyorum :))

Evet sen hastanede neler goruyosundur canım. Ya bu mide olayı duzelmiyo ya, yanma ekşime bulanma, bayılma hissi oluyo vücudumu çok yorgun hissediyorum.surekli uyku modundayim ya. Bugün bel ve kasiklarim agriyo çok ayakta kaldım okulda , sende nasıl durumlar

Canım bez ıslak mendil neyse de, yedirdigimiz şeyler belki şimdi sıkıntı çıkarmaz ama ileri vadede zararları çıkabilir ne bileyim . İnş hepimizin sütü olur bol bol iki yıl emziririz kızlar. Evde yapılan mamalar da var sanırım dimi. Ay inş çok sütumuz olur:)

Popo temizleme pamuğu satılıyor ,onları diyorsun dimi. Hatta boş kutulara ıslatılarak koyuyorlar, ev dışında kullanıyorlar. Bugün çok bilgi öğrendim beynim error verdi:)

Markaların tek bir geçerliliği yok aslında bebeğe neyin iyi gelip gelmediğine bağlı. Molfixte de feci pişebilir canbebede de. Hametam olabilir sudocrem olabilir. Pişiği önlemek mi istiyoruz pişiği geçirmek mi bu bile etken maddede farklı. Önlemede sebamedi de çok övüyorlar. Pişik olduğunda talk pudra mesela. Deneyimleyerek öğrenilen şeyler aslında.

Sana kesinlikle katiliyorum.pisik oluyo malesef hep.bepanthol kullanmistim kizimda cok faydaliydi oda.ama sonra zeytinyagi ni duydum.fena pisik oluyo mesela aksam sürsem sabaha hic bisey kalmiyo.bu bebegimde almam artk pisik kremi falan zeytin yagi yeterli.

Ben fiyat olarak bazı mağazalara göre iyi demiştim, arkadaşım hafta sonu alışveriş yapti LCW, hm ve e bebekten almış,ucunu tavsiye etti. Bı tulum gibi bişey 180 diyor mağazanın birinde, e bebekte 60 a aldım falan dedi. Bende AA uygunmuş dedim:) tabi her ürün uygun olmaz,sanırım araştırıp seçmek lazim

Zeytinyagi gerçekten mucizevi... Bebeğe masaj yaparken bebek yağına da gerek yok aslında. Zeytinyağıyla masaj yapıyordum ben. Hem iyi bir nemlendirici hem de cildi çok güzel besliyor. Azıcık zeytin kokuyor bebiş ama onun için bence en yararlısı bu :))

Gebelik bütün kimyayı bozuyor canım ya bende de farklı değil sadece gün içindeki bulantılar geçti sabah öğürmeleri devam çok acıkırsam bulanıyo ama. Halsizlik baş ağrısı fix bende. Ben çok az oturuyorum iş yerinde akşamları bütün kemiklerim ağrıyor.

Süper kızlar ya, zeytinyağını aklımda bulundurcam. Market zeytinyağları oluyomu, yoksa biyerde getirtmek mi lazım.yemediginiz yağı popoya süreceZ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…