Maşallah. Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Erkek deyince bu haftalarda değişme olasılığı çok çok düşük.İyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim bebişim maşallah büyümüş.ellerini ayaklarını oynatıyordu herşey yolunda 1.4 çıktı ense kalınlığı kan verdik haftaya iki tarama sonucunu alicam.6 hafta sonra tekrar kontrolümuz var şeker yüklemesi de yaptirmiycam inşallah.soyledim doktora kanda baktı normal dedi.vitamin verdi pro geyno sanol diye.decavit kullanicam bide bebeğin cinsiyeti de erkek dedi diger geldiğinde dahada belli olur ama dedi.
Canım insanlar neler yaşıyor akşama kadar neler görüyoruz bir bilsen. İnsan kendi yaşadığını dert sanıyor gerçekten. Bazen kontrol edilemiyor hisler rabbim yüreğimize esenlik versin şu hayatta tek önemli olan şey sağlık.Sikarsin canım. Ben hep bunalinca benim yerimde olmak isteyen binlerce insan olduğunu düşünür ve kendime gelmeye çalışırım. Canımın istediği sarmayı yiyince hüngür hüngür aglamistim, hamile olup bırak canının istediğini yemeyi işkence gören dayan yiyen yuzbinlerce kadın vardır Allahım şükürler olsun diyerek. Gerçekten bizlerle beraber hamile olup belki bez alacak parası olmayan kadınlar vardır, vs çok düşünüyorum bunları, bir silkeleniyorum sonra. Yani keşke olmasa ama dünyada neler var neler. Seninki de geçici bir süre böyle, bebeği kucağına alınca hakkaten deneyimli olanların dediği gibi AA hamilemiydim falan diycez:)
Cinsiyeti ne kadar erken belli olmuş, erkekler bile 13. Hafta diye duymuştum. Ben de iki hafta sonra gidince öğrenirim inş.İyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim bebişim maşallah büyümüş.ellerini ayaklarını oynatıyordu herşey yolunda 1.4 çıktı ense kalınlığı kan verdik haftaya iki tarama sonucunu alicam.6 hafta sonra tekrar kontrolümuz var şeker yüklemesi de yaptirmiycam inşallah.soyledim doktora kanda baktı normal dedi.vitamin verdi pro geyno sanol diye.decavit kullanicam bide bebeğin cinsiyeti de erkek dedi diger geldiğinde dahada belli olur ama dedi.
Islak mendil: unibabyÇok teşekkür ederim hemen notlarımı aldım. Daha erken ama ıslak mendil şampuan gibi ürünlerde de tavsiyen varsa çok çok memmun olurum
Günler geçmek bilmiyor sanki. Bugün saatlerde geçmek bilmedi. 5 ay nasıl eecek bilmiyorum düşündükçe bunalıyorum. Dualar tek dayanak. Şu melankolizmden bir sıyrılsak daha kolay gidecek bişeyler.En iyisi canım bende bol bol dua okmaya çalışıyorum inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırız güvendiğin ve nefesi kuvvetli bir hoca veya biri varsa oda okusa olur canım sana üzerindeki ağırlığı alır. Gecen Yasin suresi açtım dinledim dinlerken bile değiştim ruhuna çok iyi geliyor insanın. Geçmiş olsun canım Allah kalplerimizi biliyor. <3
Aramızda 1 gün var. Bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. O zaman inşallah gönlümden geçeni hayırlısıyla söyler ve değişmezCinsiyeti ne kadar erken belli olmuş, erkekler bile 13. Hafta diye duymuştum. Ben de iki hafta sonra gidince öğrenirim inş.
Benim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz benceIslak mendil: unibaby
Şampuan: mustela, bübchen, sebamed, nivea
Pisik kremi: sudocrem
Biberon emzik: avent
Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyorBenim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz bence
Ben ilk cocugumda resmen 3 ay kahroldum..Hiç bir şeyde fayda vermedi. Hele o göğüs pedi daha fena ettiilk zamanlar zaten kullanmanın bir mantigi yok..
Ilk doğumum baya zor bir doğumdu ona rağmen 10 kere doğururum da su meme ucu çatlağı olmasın dedim
Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyor
Canım insanlar neler yaşıyor akşama kadar neler görüyoruz bir bilsen. İnsan kendi yaşadığını dert sanıyor gerçekten. Bazen kontrol edilemiyor hisler rabbim yüreğimize esenlik versin şu hayatta tek önemli olan şey sağlık.
Benim kuzenim bimin beziyle ıslak mendilini kullanıyordu bir kere bile pişik olmadı hatta bimin mamalarını da kullanmıştı çocuk zehir gibi maşallah. Biz abartıyoruz bence
Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyor
Markaların tek bir geçerliliği yok aslında bebeğe neyin iyi gelip gelmediğine bağlı. Molfixte de feci pişebilir canbebede de. Hametam olabilir sudocrem olabilir. Pişiği önlemek mi istiyoruz pişiği geçirmek mi bu bile etken maddede farklı. Önlemede sebamedi de çok övüyorlar. Pişik olduğunda talk pudra mesela. Deneyimleyerek öğrenilen şeyler aslında.Bende aynı şeyi yazıcaktm canım ben çocuk yoğun bakım hemsiresiyim. Kullandım pişik kremi hametam mavi renkli ve. Çok iyi şampuan için evet Sebamed iyi ama dalinlerden tek farklı Sebamed. Durulanmadanda kullanılıyor hastanede kullanım açısından. Ve ıslak mendil konusunda geleyim. Makyaj pamukları varya geniş olan onu ıslak çocuğun altını sil emin olun çok daha yararlı bazı şeyler para tuzağı herkes çocuğunu düşünür bu yüzden pahalı olanı cazip geliyor
Sana kesinlikle katiliyorum.pisik oluyo malesef hep.bepanthol kullanmistim kizimda cok faydaliydi oda.ama sonra zeytinyagi ni duydum.fena pisik oluyo mesela aksam sürsem sabaha hic bisey kalmiyo.bu bebegimde almam artk pisik kremi falan zeytin yagi yeterli.Bebek ürünleri aslında daha çok herkesin kesesine göre degisiyor. Ben hiç prima kullanmadım. hamdolsun doğru dürüst pişik kremi bile kullanmadım . Çocuk doktoru bebeğin altını temizlerken hakiki zeytin yağı kullan Allah'ın izniyle pişik olmaz demişti. Tavsiyesini dinlendim ve gerçekten pişik yaşamadık adamakilli. Hafif kızarıklık olmuştu birkaç kez onlar da hep benim yağı sürmeyi ihmal etmem yüzündendi :) ıslak mendil yerine pamuk kullananlar da var. Ben orta kalite bir ıslak mendil kullandım onu da her kullanmadan önce mutlaka suyla yıkadım kimyasalı köpüğü gidebildiği kadar gitsin diye. İkinci de pamuk kullanmayı düşünüyorum. Islak mendillerin fiyatı evereste yaklasti zira :)))
Ben fiyat olarak bazı mağazalara göre iyi demiştim, arkadaşım hafta sonu alışveriş yapti LCW, hm ve e bebekten almış,ucunu tavsiye etti. Bı tulum gibi bişey 180 diyor mağazanın birinde, e bebekte 60 a aldım falan dedi. Bende AA uygunmuş dedim:) tabi her ürün uygun olmaz,sanırım araştırıp seçmek lazimOhh maşallah hazırlık konuşmaları başlamış kızlar.. okuduğum msjlarda e bebek en iyisi denmiş ama ben katılmıyorum 2 gün önce gittim ve çok pahalıydı ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama pahalıydı... bende başladım hafiften araştırmaya ama tam olarak ne gerekli onu bilmiyorum tecrübeli annelerimizden tavsiye bekliyorum :))
Sana kesinlikle katiliyorum.pisik oluyo malesef hep.bepanthol kullanmistim kizimda cok faydaliydi oda.ama sonra zeytinyagi ni duydum.fena pisik oluyo mesela aksam sürsem sabaha hic bisey kalmiyo.bu bebegimde almam artk pisik kremi falan zeytin yagi yeterli.
Gebelik bütün kimyayı bozuyor canım ya bende de farklı değil sadece gün içindeki bulantılar geçti sabah öğürmeleri devam çok acıkırsam bulanıyo ama. Halsizlik baş ağrısı fix bende. Ben çok az oturuyorum iş yerinde akşamları bütün kemiklerim ağrıyor.Evet sen hastanede neler goruyosundur canım. Ya bu mide olayı duzelmiyo ya, yanma ekşime bulanma, bayılma hissi oluyo vücudumu çok yorgun hissediyorum.surekli uyku modundayim ya. Bugün bel ve kasiklarim agriyo çok ayakta kaldım okulda , sende nasıl durumlar
Sana kesinlikle katiliyorum.pisik oluyo malesef hep.bepanthol kullanmistim kizimda cok faydaliydi oda.ama sonra zeytinyagi ni duydum.fena pisik oluyo mesela aksam sürsem sabaha hic bisey kalmiyo.bu bebegimde almam artk pisik kremi falan zeytin yagi yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?