İnşallah sağlıklı hayırlı gönlümüzdeki olur canım. Sen ismi netleştirdin mi? Benim kontrol normalde 1 Aralık. Ama son muaynede bir hafta önde çıktı yavru acaba bende bir hafta önce mi gitsem bilemedim..

Ay canım neden oluyo tekrar kanama. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah.. Karnında da olsa kucağında da olsa evlat yetiştirmek hiç kolay değil. Rabbim güç kuvvet versin inşallah..

Allah yardımcın olsun plasentayla ilgili bir sorun mu var acaba? Aşağıda olunca kanama yapıyor diye biliyorum.

Merhaba anneler.. Bugün aniden tansiyonum yükseldi. Gözüm karardı ve başım ağrımaya başladı. Arkadaşlarım ölçtü 14/8 çıktı. Normalde de hep düşük tansiyonlu biriyimdir. Tansiyon problemim yoktu. Limon falan yedim sonra 12/7 ve en son 11/7 çıktı. Doktorumu aradım cevap vermedi. Sanırım poliklinik yapıyor bakamadı. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Allahım sen bizi koru

Bu arada doktor oğlunuz olacak dedi. Erkek deyipte değişen var mı ? Etrafta kimseye söylemedik belki değişir diye. Ama değişmesini istemiyorum :))))) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Cinsiyet farketmezdi ama ben başından beri erkek olduğunu hissediyordum

Sen ne zaman cevap atsan gözlerim doluyor Allah senin hepimizin gönlüne versin ins

Amin canım banada daha bekarken bir doktor olmayablr demişti o yüzden de çok etkilenmiştim hiç düşünmeden olsun istedim çok şükür gercektende
Birde bizim ailede gerçekten sıkıntı var. Annem dahil olmak üzere tüm kuzenlerim tedaviyle çocuk sahibi oldular. Hala tedavi ile ugrasanlar var. O test yaptığım gün o kadar ağladım ki Allah hepimize mutluluk gözyaşları versin

Benim de 3. canım biri 3.5 biri 5.5 yaşında senin anlattığına benzer olumsuz söylemler bende duydum hiç umursama ben öyle yapıyorum emziren anne bakan büyüten anne konuşan bıdı bıdı yapan millet çokta tın yani:))

Canım belki bu hayırlıdır,belki amt olsan çok başka sıkıntıların çıkacaktı,onları yaşama diye Allah nasip etmiş meleğini,bence böyle. Sende içini ferah tut.
Çok şükür nasip etti aratmadı yatıp kalkıp şükrediyorum

canım beni de haberdar et dr.la konuşunca olur mu sakin olmaya çalış benimde tansiyon sorunum cıktı ve cok korkuyorum 2 gündür panik yaptıkca daha da yukseliyor

Benim şuanki evimde küçük bende yatak odama koyucam onu kullanıcam şifonyerimede eşyalarını koyucam ev küçük olunca zor oluyor napalm ilerde büyüdüğünde olur inşallah odası.

Kızlar sanırım hasta oldum gündüz hava alsın diye camı açmıstım üşüdüm biraz hemen etkiledi galiba boğazlarım acıyor üşüyorum

Benim şuanki evimde küçük bende yatak odama koyucam onu kullanıcam şifonyerimede eşyalarını koyucam ev küçük olunca zor oluyor napalm ilerde büyüdüğünde olur inşallah odası.
İnşallah canım her halimize şükür :) aman aman hemen önlemini al canım sarıl battaniyelere sıcak içeceklerinide yanına al uzan oh mis :) geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…