- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Benim de 2.30 da randevumAaaadur şimdi fena heyecanlandım ben şar osman beyden randevu aldım 2 de. Senin kaçta? Yakın saatlerse ayak uydurabilirim sana
İnşallah sağlıklı hayırlı gönlümüzdeki olur canım. Sen ismi netleştirdin mi? Benim kontrol normalde 1 Aralık. Ama son muaynede bir hafta önde çıktı yavru acaba bende bir hafta önce mi gitsem bilemedim..kız erkek dedi ilk muayenede çıkıntı var dedi
sonra kesin değil dedi. sence değişirmi. daha iyiyim. âz az geliyor ama bitti sayılır. Elhamdülillah alaküllihal . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . iki isminde çok beğendim. senin kontrol ne zaman. ben haftaya p.tesi inşallah.
Ay canım neden oluyo tekrar kanama. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah.. Karnında da olsa kucağında da olsa evlat yetiştirmek hiç kolay değil. Rabbim güç kuvvet versin inşallah..Hayırlı sabahlar kızlar . bugün kontrole gitmeyi düşünüyorum.Pisikedii sen bol limonlu sirkeli su iç. burnuna sirke çek. biri omuzlarına bardak kapatsın hemen geçiyor baş ağrısı boyun ağrısı.
KEVOK nasılsın canım. bende bu sabah gene kanama oldu. gideceğim mevbur. bir duruyor bir başlıyor. Allahım sen koru bizi.
Allah yardımcın olsun plasentayla ilgili bir sorun mu var acaba? Aşağıda olunca kanama yapıyor diye biliyorum.Hayırlı sabahlar kızlar . bugün kontrole gitmeyi düşünüyorum.Pisikedii sen bol limonlu sirkeli su iç. burnuna sirke çek. biri omuzlarına bardak kapatsın hemen geçiyor baş ağrısı boyun ağrısı.
KEVOK nasılsın canım. bende bu sabah gene kanama oldu. gideceğim mevbur. bir duruyor bir başlıyor. Allahım sen koru bizi.
Sen ne zaman cevap atsan gözlerim doluyor Allah senin hepimizin gönlüne versin ins@Anneadayi89
idilinannesi_burda
Canlarımmaşallah size. Rabbimin hazinesinin ne kadar çok ve kuluna ne kadar cömert davrandığının orneklerisiniz. Sayenizde bunu 1 kez daha görmüş oldum. Allah sizden razı olsun. Evlatlarınizi sağlıkla hayırlısıyla zamanlıca kucagimiza alin inşallah
Birde bizim ailede gerçekten sıkıntı var. Annem dahil olmak üzere tüm kuzenlerim tedaviyle çocuk sahibi oldular. Hala tedavi ile ugrasanlar var. O test yaptığım gün o kadar ağladım ki Allah hepimize mutluluk gözyaşları versinAmin canım banada daha bekarken bir doktor olmayablr demişti o yüzden de çok etkilenmiştim hiç düşünmeden olsun istedim çok şükür gercektende
Benim de 3. canım biri 3.5 biri 5.5 yaşında senin anlattığına benzer olumsuz söylemler bende duydum hiç umursama ben öyle yapıyorum emziren anne bakan büyüten anne konuşan bıdı bıdı yapan millet çokta tın yani:))Aklıma geldin bir kaç kez dua ettim sana hep..Allahım sağlıkla zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim kv 10 çocuk doğurmasına rağmen başka çocuk yapma zaten zayıfsın işin çok büyüsünler rahat et dedi hep.3.duyunca öyle pek bi sevinmedi annem hele ayıldı bayıldı gene mi çocuk yeter tüketti seni bu hamilelik çocuk işleri...görümcelerimin her biri ayrı ayrı arayıp tebrik etti sevinçten ne diceklerini şaşırdılaryine eşimin akrabalarından yandan görümceler dediklerim arayıp tebrik etti. Geri kalan tanıdıklar anca 3 çocuk kafayı mı yemiş?! Nasıl bakacak nasıl edecek riv riv riv!
Çok şükür nasip etti aratmadı yatıp kalkıp şükrediyorumCanım belki bu hayırlıdır,belki amt olsan çok başka sıkıntıların çıkacaktı,onları yaşama diye Allah nasip etmiş meleğini,bence böyle. Sende içini ferah tut.
canım beni de haberdar et dr.la konuşunca olur mu sakin olmaya çalış benimde tansiyon sorunum cıktı ve cok korkuyorum 2 gündür panik yaptıkca daha da yukseliyorMerhaba anneler.. Bugün aniden tansiyonum yükseldi. Gözüm karardı ve başım ağrımaya başladı. Arkadaşlarım ölçtü 14/8 çıktı. Normalde de hep düşük tansiyonlu biriyimdir. Tansiyon problemim yoktu. Limon falan yedim sonra 12/7 ve en son 11/7 çıktı. Doktorumu aradım cevap vermedi. Sanırım poliklinik yapıyor bakamadı. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Allahım sen bizi koru
Olur hatta Hindistan cevizi yağı ile daha etkili oluyormuşAleoveranın kendisini kullansak olur mu acaba??
Benim şuanki evimde küçük bende yatak odama koyucam onu kullanıcam şifonyerimede eşyalarını koyucam ev küçük olunca zor oluyor napalm ilerde büyüdüğünde olur inşallah odası.Yorgunluk hat safada bu aralar bende artık göz altlarımda ikinci cizgi oluşmuşkendimi çok yorgun hissediyorum artık.
Şu beşik olayını bana da yaptılar eşimin ailesi tarafı yok yatmıyormuş gerek olmuyormuş bunları söylüyorlar kendi ailem Allahtan hevesliler alalım olsun derdindeler eşimde ister bende sadece şu mobilyalı yataklardan almayı düşünüyorum ev çok küçük yatağıda yatak odama koyucam :) keşke bir odası olsaydı ama bunada şükür :)
Ah hormonlar napıyosun bize :) dikkatli oturup kalk canımSlm kizlar.bnde bugun fena bas donmesiyle uyandim
İnşallah canım her halimize şükür :) aman aman hemen önlemini al canım sarıl battaniyelere sıcak içeceklerinide yanına al uzan oh mis :) geçer inşallah.Benim şuanki evimde küçük bende yatak odama koyucam onu kullanıcam şifonyerimede eşyalarını koyucam ev küçük olunca zor oluyor napalm ilerde büyüdüğünde olur inşallah odası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?