Sorma canım onlar kendi yataklarında ayrı yattıkları için sadece bebek kendileri başkasıda öyle yapar sanıyorlar tamam yanındada yatarda yatagınada alışssın sonuçta
Valla bende yatırmayı düşünüyorum dediğinde çok dogru yatırırsan alıştırırsan kendi yatagına yatar bebek niye yatmasın

Valla bir çoğu kıskançlıktan virvir ediyor biliyorum ama...arkamdan laf söz gelmesinden hoşlanmıyorum işte

@KEVOK doktor olabilir demişti dinleneceksin sürekli dedi. erkek.ismi düşündüm, İbrahim veya Yakup. kız ismi düşünmedim , erkek dediğine göre değişmez herhalde.
Üstüme vazife gibi..bana sormuşsun gibi cevap veriyorum oyumu Ibrahim den yana kullanıyorum
Kızlar sanırım hasta oldum gündüz hava alsın diye camı açmıstım üşüdüm biraz hemen etkiledi galiba boğazlarım acıyor üşüyorum
Ayyyy canin yaaaa çok geçmişler olsun. Ben şuanda bal-limon-sirke-ilik su bombasını içiyorum. Sana da tavsiye ederim..bana gire çok lezzetli
Ya bende zaman geldi yanımda yatırdım ama yatacağı gerçek yer kendi yatağıdır sonuçta

vazife tabi. demi ama ibrahim bir başka . Bende ibrahim diyorum. inşallah netleşir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız tatlım.

vazife tabi. demi ama ibrahim bir başka . Bende ibrahim diyorum. inşallah netleşir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız tatlım.
Eşimin hz ibrahim tutkusu vardır. Aklına ve ilmine hayran olmamak mümkün değil zaten. Oglun hz ibrahim gibi zeki,zalimlere aklıyla ders veren bir âlim ve yine onun gibi allah aşığı bur kul olsun inşallah

sermed canım bir kaç bardak su iç. Ben hep öyle yaparım. Canım bir şeylere sıkılınca bile 2-3 bardak su içerim..gerçekten rahatlatır. Çok geçmiş olsun. Baş dönmesinin nasıl bir illet olduğunu biliyorum. Oturduğum yattigim yerde bile başım dönüyordu

Hanımlar 13+2 olduk .. felaket bı şekilde sırt ağrısı cekiyorum ilaç alamıyorum pek .. Dr Parol yazmış ama oda geçirmiyo .. tavsiye verirseniz sevinirim nasil kurtulurum bu agrida

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış. Biz de 14+3 olduk 13+1 de kontrol vardı ama doktor söylemedi cinsiyeti. Bir de 90 kiloyum çok zor görünüyormuş hiç öğrenemem diye korkuyorum

Canım bir dahaki kontrolünde muhakkak öğrenirsin. Bence doktor bahane etmiş.. kız kardeşimin görümcesi 100kg üzerindeydi hemen öğrenmişti..

Eşimin hz ibrahim tutkusu vardır. Aklına ve ilmine hayran olmamak mümkün değil zaten. Oglun hz ibrahim gibi zeki,zalimlere aklıyla ders veren bir âlim ve yine onun gibi allah aşığı bur kul olsun inşallah

amin teyzesi. hz.İbrahim'in makamına giderim tefekkür dolu iman dolu... net bir şekilde erkek demedi kız olma ihtimali varmıdır acaba. çıkıntı var erkek dedi. 2.gün net değil dünkü gibi dedi.

Kizlar selam
Adet doneminizde agriniz oluyor mu hic?
Benim cok sukur ilk 3 ayimda ne bulanti, ne uyku , halsizlik olmadi hic ama adet doneminde hafif kasik agrisi oluyor. Doktorum normal dedi. Dunde biraz yordum kendimi misafir gelince eve hic oturamiyorum aksama dogru agrim oldu esimde hastaneye goturdu bisey yok idrar yollarinda enfeksiyon var dediler ilac verdiler bu arada normalde kendi doktorumun ozel muayenehanesine gidiyoruz bursa da ozel hastanelerin acil servisinde ultrason yok dogumevine gittik ultrasonda 13+5 dedi doktor normalde kendi doktorumun cihazinda önde gidiyordu 14+5 cikmasi gerekiyordu boyle fark normal mi?

Aramıza hoşgeldin canım bir erkek annesi daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…