Sorma canım onlar kendi yataklarında ayrı yattıkları için sadece bebek kendileri başkasıda öyle yapar sanıyorlarNe demek yatmıyor? 2 tane ben 2 kız kardeşim 3 arkadaşım..kısacası cevremde büyüyen bebelerin hepsi beşikte yattı.
Bazen sırf bir şey demek için konuşuyor ya karşımızdaki o zaman içime bi sıkıntı basıyor!
Belki senin bebeğin yatacak ne biliyorlar? Yatırırsan yatar yani
Bana oda beşik işini soran herkese beşikte al oda da yap diyorum Valla..
Valla bir çoğu kıskançlıktan virvir ediyor biliyorum ama...arkamdan laf söz gelmesinden hoşlanmıyorum işteBenim de 3. canım biri 3.5 biri 5.5 yaşında senin anlattığına benzer olumsuz söylemler bende duydum hiç umursama ben öyle yapıyorum emziren anne bakan büyüten anne konuşan bıdı bıdı yapan millet çokta tın yani:))
Üstüme vazife gibi..bana sormuşsun gibi cevap veriyorum@KEVOK doktor olabilir demişti dinleneceksin sürekli dedi. erkek.ismi düşündüm, İbrahim veya Yakup. kız ismi düşünmedim , erkek dediğine göre değişmez herhalde.
Ayyyy canin yaaaa çok geçmişler olsun. Ben şuanda bal-limon-sirke-ilik su bombasını içiyorum. Sana da tavsiye ederim..bana gire çok lezzetliKızlar sanırım hasta oldumgündüz hava alsın diye camı açmıstım üşüdüm biraz hemen etkiledi galiba boğazlarım acıyor üşüyorum
Ya bende zaman geldi yanımda yatırdım ama yatacağı gerçek yer kendi yatağıdır sonuçtaSorma canım onlar kendi yataklarında ayrı yattıkları için sadece bebek kendileri başkasıda öyle yapar sanıyorlartamam yanındada yatarda yatagınada alışssın sonuçta
Valla bende yatırmayı düşünüyorum dediğinde çok dogru yatırırsan alıştırırsan kendi yatagına yatar bebek niye yatmasın
Valla bir çoğu kıskançlıktan virvir ediyor biliyorum ama...arkamdan laf söz gelmesinden hoşlanmıyorum işte
Üstüme vazife gibi..bana sormuşsun gibi cevap veriyorumoyumu Ibrahim den yana kullanıyorum
Ayyyy canin yaaaa çok geçmişler olsun. Ben şuanda bal-limon-sirke-ilik su bombasını içiyorum. Sana da tavsiye ederim..bana gire çok lezzetli
Ya bende zaman geldi yanımda yatırdım ama yatacağı gerçek yer kendi yatağıdır sonuçta
Eşimin hz ibrahim tutkusu vardır. Aklına ve ilmine hayran olmamak mümkün değil zaten. Oglun hz ibrahim gibi zeki,zalimlere aklıyla ders veren bir âlim ve yine onun gibi allah aşığı bur kul olsun inşallahvazife tabi. demi ama ibrahim bir başka . Bende ibrahim diyorum. inşallah netleşir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız tatlım.
Amin canım aminBirde bizim ailede gerçekten sıkıntı var. Annem dahil olmak üzere tüm kuzenlerim tedaviyle çocuk sahibi oldular. Hala tedavi ile ugrasanlar var. O test yaptığım gün o kadar ağladım ki Allah hepimize mutluluk gözyaşları versin
Ah canım bende de aynı dert var. Kokular tiksinmeler yemek yedikten sonra cok kötü oluyorum ne zaman geçecek bilmiyorum ama maden suyu bazen iyi geliyorBenim mide bulantım hiç geçmiyor kızlar bazen oturup ağlıyorum sizce ne zaman geçer
Inşallah en kısa zamanda geçer. Hayatı zehir etti bu bulantı isleri. Benim de tam geçmedi ama eskiye gire çok çok iyi durundayim.Benim mide bulantım hiç geçmiyor kızlar bazen oturup ağlıyorum sizce ne zaman geçer
Canım bir dahaki kontrolünde muhakkak öğrenirsin. Bence doktor bahane etmiş.. kız kardeşimin görümcesi 100kg üzerindeydi hemen öğrenmişti..Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış. Biz de 14+3 olduk 13+1 de kontrol vardı ama doktor söylemedi cinsiyeti. Bir de 90 kiloyum çok zor görünüyormuş hiç öğrenemem diye korkuyorum
Hadi ya bazen doktorlar o kadar olumsuz konuşuyor ki benden daha kilolu hamile yok sanıyorum.Canım bir dahaki kontrolünde muhakkak öğrenirsin. Bence doktor bahane etmiş.. kız kardeşimin görümcesi 100kg üzerindeydi hemen öğrenmişti..
Eşimin hz ibrahim tutkusu vardır. Aklına ve ilmine hayran olmamak mümkün değil zaten. Oglun hz ibrahim gibi zeki,zalimlere aklıyla ders veren bir âlim ve yine onun gibi allah aşığı bur kul olsun inşallah
amin canım benim. Bu arada çok tesekkur ederim önerin için uygulayacağım :)Masaj en güzeli canım varsa zeytin yağı ile ovulabilir maalesef bende de eklem ağrısı çok fazla
yaaa çok guzelll inşallah sağlıklıca alalım kucagimizaBenim de aynı
Bu arada doktor oğlunuz olacak dedi. Erkek deyipte değişen var mı ? Etrafta kimseye söylemedik belki değişir diye. Ama değişmesini istemiyorum :))))) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Cinsiyet farketmezdi ama ben başından beri erkek olduğunu hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?