Cihaza göre değişiyor normal kafaniza takmayın Hep Aynı cihazda Aynı gidiyor mu o daha önemli ben de 3 farklı yerde ultrason yaptırdım üçü de farklı çıktıKizlar selam
Adet doneminizde agriniz oluyor mu hic?
Benim cok sukur ilk 3 ayimda ne bulanti, ne uyku , halsizlik olmadi hic ama adet doneminde hafif kasik agrisi oluyor. Doktorum normal dedi. Dunde biraz yordum kendimi misafir gelince eve hic oturamiyorum aksama dogru agrim oldu esimde hastaneye goturdu bisey yok idrar yollarinda enfeksiyon var dediler ilac verdiler bu arada normalde kendi doktorumun ozel muayenehanesine gidiyoruz bursa da ozel hastanelerin acil servisinde ultrason yok dogumevine gittik ultrasonda 13+5 dedi doktor normalde kendi doktorumun cihazinda önde gidiyordu 14+5 cikmasi gerekiyordu boyle fark normal mi?
Aramıza hoşgeldin canım bir erkek annesi daha:)
Bakalım haftaya bu oyunu bozmak bana kısmet olacak mıya da aranıza katılırım hiç belli olmaz. Belki de çekimser kalırım benim minnak inatçı çıkarsa
Canım ben de bursadayım. Özel hastanelerde ultrason olmaz mı, doruk’a gidiyorum ben her gün bir kadın doğum doktoru nöbetçi, normal odasında muayene ediyor. Doğumevine gitmedim hiç bilmiyorum ama diğer özel hastanelerde ultrason vardır benceKizlar selam
Adet doneminizde agriniz oluyor mu hic?
Benim cok sukur ilk 3 ayimda ne bulanti, ne uyku , halsizlik olmadi hic ama adet doneminde hafif kasik agrisi oluyor. Doktorum normal dedi. Dunde biraz yordum kendimi misafir gelince eve hic oturamiyorum aksama dogru agrim oldu esimde hastaneye goturdu bisey yok idrar yollarinda enfeksiyon var dediler ilac verdiler bu arada normalde kendi doktorumun ozel muayenehanesine gidiyoruz bursa da ozel hastanelerin acil servisinde ultrason yok dogumevine gittik ultrasonda 13+5 dedi doktor normalde kendi doktorumun cihazinda önde gidiyordu 14+5 cikmasi gerekiyordu boyle fark normal mi?
Bende Jimer e gidiyorum normalde dun aksam Jimer e gittik acilde ultrasonla bakilmiyor pretisyen hekim var tahlil vs ilgileniyor dedi bizde mecburen dogumevine gittik bebegi ultrasonla gorebilmek icin. Ozel hastanelerde ultrason var ancak gece gittiginizde acilde ultrasonla bakilmiyormus sanirim doruk bakiyorsa birdahaki sefere aksam oraya gidelimCanım ben de bursadayım. Özel hastanelerde ultrason olmaz mı, doruk’a gidiyorum ben her gün bir kadın doğum doktoru nöbetçi, normal odasında muayene ediyor. Doğumevine gitmedim hiç bilmiyorum ama diğer özel hastanelerde ultrason vardır bence
Aa tamam o zaman sagolun. Zaten dun aksamki ultrasonda keseyi bile gormek cok zordu hic bisey belli olmuyordu kalp atisi var dedi onemli olan oydu benim icin. benim doktorumun cihazinda 12.haftada cinsiyetini cok net gorduk dediginiz gibi cihaza gore farkliliklar var demekkiCihaza göre değişiyor normal kafaniza takmayın Hep Aynı cihazda Aynı gidiyor mu o daha önemli ben de 3 farklı yerde ultrason yaptırdım üçü de farklı çıktı
Jimer baya da iyi bi hastane duyduğum kadarıyla ama hiç gitmedim. Ben düşük tehlikem olduğunda gece gittim önce aradım tesadüfen eski doktorum nöbetçiymiş, normal odasında gündüz muayenesinden bir farkı yok aklında bulunsun..Bende Jimer e gidiyorum normalde dun aksam Jimer e gittik acilde ultrasonla bakilmiyor pretisyen hekim var tahlil vs ilgileniyor dedi bizde mecburen dogumevine gittik bebegi ultrasonla gorebilmek icin. Ozel hastanelerde ultrason var ancak gece gittiginizde acilde ultrasonla bakilmiyormus sanirim doruk bakiyorsa birdahaki sefere aksam oraya gidelim
4 yil once Doruk ta Hatice hanim var ona gidiyordum sonra Jimer e gectim Cenk bey e gidiyorum Cenk bey Jimerden ayrildi kendi muayenehanesine gecti hala ona gidiyorum cok memnunum. Gecen yil ameliyatimi Jimer de oldum kismet olursa dogumu da orda yapacagim. Bidaha gece gitmemiz gerekirse Doruk a gideyim madem iyi oldu ogrendigim cok sagol. Sen hangi doktora gidiyorsun?Jimer baya da iyi bi hastane duyduğum kadarıyla ama hiç gitmedim. Ben düşük tehlikem olduğunda gece gittim önce aradım tesadüfen eski doktorum nöbetçiymiş, normal odasında gündüz muayenesinden bir farkı yok aklında bulunsun..
:) değişmez demi.? Doktor alttan da karındanda baktı. İlk karından bakarken gördüm zaten dedi. Alttan bakınca bana da bacak arasında ki pipi dedi ama ben heyecandan bakmadım bile :)))Aramıza hoşgeldin canım bir erkek annesi daha:)
İnş kızdır seninki, birdePisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)
Ben Gizem Yıldırım’a gidiyorum. 5 yıl önce kızımı da o doğurttu, çok memnundum ilk zamanlar biraz soğuk gibi geliyor ama her detayı inceliyor çok iyi bir doktor. Yanlız ben hastanenin odalarından memnun kalmamıştım doğumda, şimdi onlar da değişmiş gayet iyi görünüyor.4 yil once Doruk ta Hatice hanim var ona gidiyordum sonra Jimer e gectim Cenk bey e gidiyorum Cenk bey Jimerden ayrildi kendi muayenehanesine gecti hala ona gidiyorum cok memnunum. Gecen yil ameliyatimi Jimer de oldum kismet olursa dogumu da orda yapacagim. Bidaha gece gitmemiz gerekirse Doruk a gideyim madem iyi oldu ogrendigim cok sagol. Sen hangi doktora gidiyorsun?
3 mayısSelam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
3 mayıs inşallahSelam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
Devlete gittiysen evet onların aletleri eski biraz, yani benim bulunduğum yerde öyle. Ben düşük olur mu diye korkudan gitmiştim keseyi bile doğru düzgün göremedi 6. Haftaydı flu görünüyor boyutu bile belli değil dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim gayet güzel biz bile gördük keseyi ve kalp atışını. O zaman anladım cihazlar çok farklı.İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.
Bir de herkesin cinsiyeti öğrenmesinin sebebi hepsinin bebeğinin erkek olması olabilir:))) benimki küçük ama ben bile merak ettim yaniİyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?