Cihaza göre değişiyor normal kafaniza takmayın Hep Aynı cihazda Aynı gidiyor mu o daha önemli ben de 3 farklı yerde ultrason yaptırdım üçü de farklı çıktı

Bakalım haftaya bu oyunu bozmak bana kısmet olacak mı ya da aranıza katılırım hiç belli olmaz. Belki de çekimser kalırım benim minnak inatçı çıkarsa

İnş kızdır seninki, birde Pisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)

Canım ben de bursadayım. Özel hastanelerde ultrason olmaz mı, doruk’a gidiyorum ben her gün bir kadın doğum doktoru nöbetçi, normal odasında muayene ediyor. Doğumevine gitmedim hiç bilmiyorum ama diğer özel hastanelerde ultrason vardır bence

Bende Jimer e gidiyorum normalde dun aksam Jimer e gittik acilde ultrasonla bakilmiyor pretisyen hekim var tahlil vs ilgileniyor dedi bizde mecburen dogumevine gittik bebegi ultrasonla gorebilmek icin. Ozel hastanelerde ultrason var ancak gece gittiginizde acilde ultrasonla bakilmiyormus sanirim doruk bakiyorsa birdahaki sefere aksam oraya gidelim

Cihaza göre değişiyor normal kafaniza takmayın Hep Aynı cihazda Aynı gidiyor mu o daha önemli ben de 3 farklı yerde ultrason yaptırdım üçü de farklı çıktı
Aa tamam o zaman sagolun. Zaten dun aksamki ultrasonda keseyi bile gormek cok zordu hic bisey belli olmuyordu kalp atisi var dedi onemli olan oydu benim icin. benim doktorumun cihazinda 12.haftada cinsiyetini cok net gorduk dediginiz gibi cihaza gore farkliliklar var demekki

Jimer baya da iyi bi hastane duyduğum kadarıyla ama hiç gitmedim. Ben düşük tehlikem olduğunda gece gittim önce aradım tesadüfen eski doktorum nöbetçiymiş, normal odasında gündüz muayenesinden bir farkı yok aklında bulunsun..

4 yil once Doruk ta Hatice hanim var ona gidiyordum sonra Jimer e gectim Cenk bey e gidiyorum Cenk bey Jimerden ayrildi kendi muayenehanesine gecti hala ona gidiyorum cok memnunum. Gecen yil ameliyatimi Jimer de oldum kismet olursa dogumu da orda yapacagim. Bidaha gece gitmemiz gerekirse Doruk a gideyim madem iyi oldu ogrendigim cok sagol. Sen hangi doktora gidiyorsun?

İnş kızdır seninki, birde Pisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)

Nefs işte elinde olmayana bir meyil oluyor genelde Allah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsın

Ben Gizem Yıldırım’a gidiyorum. 5 yıl önce kızımı da o doğurttu, çok memnundum ilk zamanlar biraz soğuk gibi geliyor ama her detayı inceliyor çok iyi bir doktor. Yanlız ben hastanenin odalarından memnun kalmamıştım doğumda, şimdi onlar da değişmiş gayet iyi görünüyor.

kızlar gelin az muhabbet edelim ya . sürekli yatıyorum gezmeyi özledim. oğlum olacağı kesin olsun alışverişe başlayayım yavaştan . lcw de çok güzel bahçıvan ve tişört vardı alamadım kesin değil diye .

Bide yaz bebeği olacaklar ince şeyler almak lazım . oğlum kış bebeği kızım sonbahar kış
. ilk kez yaz bebeğim olacak. mayıs 18 diyor ama bakarsın 2 hafta erken veya heç olabilir .

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.

Devlete gittiysen evet onların aletleri eski biraz, yani benim bulunduğum yerde öyle. Ben düşük olur mu diye korkudan gitmiştim keseyi bile doğru düzgün göremedi 6. Haftaydı flu görünüyor boyutu bile belli değil dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim gayet güzel biz bile gördük keseyi ve kalp atışını. O zaman anladım cihazlar çok farklı.

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. bugün bir arkadaşım sezeryandan sonra normal doğum yaptı. hey maşallah subhanAllah. darısı bana ve isteyen gebişlere olsun.

Bir de herkesin cinsiyeti öğrenmesinin sebebi hepsinin bebeğinin erkek olması olabilir:))) benimki küçük ama ben bile merak ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…