Her yıl ramazanda evde iftar yemeği düzenlerim. Eşimin ailesi aşırı kalabalık. 25-30 kişi oluruz. Bu işi hamileyken de yaptım (7 aylık) oğlanı emzirirken de.. emzirirken biraz aksaklık oldu her şey yetişti ama misafirler geldiğinde daha masayı yeni hazırlamıştım eksikleri vardı çorbaları ezandan sonra anca doldurabildim. Oğlanı emzir karnını doyur et işler sarktı.. Üzüldüm tabi öyle oldu diye..tek başıma bu kadar yetistirebildim dedim. Eltim sanki kendisi böyle bir şeyi çok becerebilirmiş gibi 'e mami izinliydi nasıl yetişmedi gene?' Dedi
Sonra 1 tabur adamı kahvaltıya davet ettim bir sürü şey hazırladım ağızları açık kaldı sen 2 çocukla bunları ne ara hazırladın kacta kalktın? Diye başrollerde Eltim 'e çocukları buyukki ne var bunda hazırlar tabi' dedi. Zaman sonra kahvaltıya çağırdı bizi benim hazirladiklarimin yarısını hazırlayamamış onu geçtim 2 çocuğu var küçüğü benim buyukle yaşıt ay olduğu kadar yabancı yok dedi.
Wuuuuu ne dedikodu yaptım ayıp bana!

Bizim insanımız değişik.. erkek delisi bir toplumdayız yahu kızım olur umuduyla 3.çocuğa hamileyim
Her 2 gebeligimdede neyin olacak? Erkek dediğimde karnımı seçmeler oh oh oh maşallah demeler bi seçimleler kız kardeşimin de 2 kızı var ona da ayyy yine mi kız heeee olsun hah napalim erkek olsaydi tabi daha iyiydi demeler..şeytan diyor yirt ağzını kalsın öyle a aaa! Hâşâ summe haşa! Onu veren bilemedi..sana sormalıydı tabiii
Bak gene sinirlerim tavana zıpladı gece gece!!!

Kimsenin kimseyi anladığı yok kuzum rabbim çocuklarına eşine sevdiklerine çok güzel bir ömür nasip etsin ve hepimize. Ben kalabalık ailelere bayılıyorum keşke sağlığım elverse bende 3 4 doğurabilsem. Kaynanamda naz yaptığımı düşünüp yata yata doğurcan dedi dün ne dersin bu insanlara? İçi boş cahil kötü insanlar. Sağlık sıhhat dilemek yerine hep eleştiri. İnsanın moralini bozan çevresel faktörler çok. Sabır diliyorum

Kasık ağrısı ve mide bulantısı bu saatte uyandırdı beni kızlar 5 kutu progestan iğnem var içinde 5 er tane totom yanıyor artık bir düzelmem yok

Birde bebe yağını surmicem artık, bir arkadaş dedi hakkaten o yapiyo olabilir. İnş çok catlamaz, Aloe Vera da denerim. Adını yazarmisin

Belki senin çocuğuna kuzenin bakacakti, hayalleri vardı , bakamayacagi icin üzülmüştür:) ay ne garip insanlar var

Kalbindekiyle dilindeki farklidir kv nin ama iste bnde sinir oldum bian.son aya kadar soylemesemmiki kimseye diyom herkes bi yorum yapar iyi kotu.ister istemez cani sikiliyo insanin

Canım genelde ikinci de erkek olursa yorum yapiyolar hep, AA olsun ya,kızı olmayan anneyim demesin tarzında ,vah vah kız evlat olsaydı,iki erkek falan gibi.
İkinci kız olana da ne şanslısın sırtın yere gelmez diyorlar ,hep çevremde böyle.bende erkek deyince olsun hayırlısı moduna girenler var:) sanki onlara yaptım bu bebeği de, kayinvalidemde çok kız istiyo Allah inş ikinciyi kız nasip eder dedi,amin dedim.hic kızı olmayınca kız delisi kaynanayla kayınpeder:)

Belki senin çocuğuna kuzenin bakacakti, hayalleri vardı , bakamayacagi icin üzülmüştür:) ay ne garip insanlar var
Yok çalışıyor kuzenimde kendi çocuğunada annesi bakıyor ne amaçla söyledi bilmiyorum maksat boş konuşmak. Eczanede doğal organik jeli var balım markasını anımsayamadım şuan ama hemen verirler oluşan çatlaklarıda azaltıyormuş bu jel. Birde zeytinyağı ve a,e vitaminlerini ampül olarak alıp ayrı bir kapta hepsini karıştırıp kullanabilirsin yine.

Günaydın kızla. Deli bir baş ağrısıyla uyandım. Sen tek buna katlanırsın dedi ve bir müddet sonra karnım da ağrımaya başladı

Amin inşallah tatlım çok âmin ❤
Valla halinden bilmeden konuşana gerçekten bir şey denmiyor. Rabbim hepimize saglik güç ve sabir versin inşallah.

Kasık ağrısı ve mide bulantısı bu saatte uyandırdı beni kızlar 5 kutu progestan iğnem var içinde 5 er tane totom yanıyor artık bir düzelmem yok

Bulantı geçmez de, kasık ağrısı arada hafifler canım. Doktor bana kasiklarindann bacaklarına doğru akan bir ağrı olur bu normal, ilerleyen haftalarda doğum sansicina benzer sancıların da olacak, hiç telaslanma dedi.icimde bir et kopuyor gibi his vardi, oda normalmiş, rahim bağları geriliyimus,gerildikce ağrı yaparmış. Bol bol dinlen iğneleri vurdur, bu şekilde mecburen katlanicaksin ,Allah kolaylık versin. İğne hakkaten popodan çok kötü ağrı yapıyor ya

Canm hastanede calşyrsun galiba yasadıkların cok normal kadının en buyuk düşmanı yine kadındr ben de sen gibi calştm aman millet bişey demesin diye kanama alanı oluştu dra gittm direk bana cok emek versn rapor yazcagm dinlen dedi. Kimse senn ne yasadıgını bilemez dedi. Eger imkanın varsa özel bır dr bul yfa üni hastanesnde. Ayarla kaç aylıksın bilmiyorum ama 12. Haftay kadar tapor al kimsedende anlayıs bekleme en önemlisi sen ve bebeğin

Adet olacakmısım olamıyomusum gibi bir ağrı bu çok değişik karnımın içi acıyor çok hareket edersem benim adetlerimde felaket geçerdi bende rahim darlığı olduğu için belkide büyümesi çok acılı oluyordur bide septum var bebek baskı yapıyor diyo doktor. Rahim filmi çekilecekti sonra histereskopi yapılacaktı bende nasılsa tedavi olcam diye o ay kafama takmadım bebiş olmuş doktor ameliyatı olsaydın 12. Haftada rahim ağzına dikiş atmamız gerekecekti diyor iki ucu şey oldu benim iş anlıcan yinede keske tedavimi olsaydım daha rahat geçirirdim diyorum inan sürekli dertlenmekten ben bile sıkıldım hamile miyim hasta mı belli değil

Biraz sessiz bir yapım var ağrım çok olduğunda da bile çalışırken sesim çıkmadı kimseye anlatmadm dişli biri değilim en son kanamam olduğunda korkup ağlayınca git doktora dediler 15. Haftamdayım şuan

sagol canım bilinen bi rahatszlığım yok ama cok heyecanlı ve panik biriyim tansiyon aletini görünce daha kalbim çarpmaya başlıyo karar verdim günde 2 defa ölçücem daha fazla her dk. ölçerek de kendimi strese sokuyorum

Canım belki bu hayırlıdır,belki amt olsan çok başka sıkıntıların çıkacaktı,onları yaşama diye Allah nasip etmiş meleğini,bence böyle. Sende içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…