Bizim insanımız değişik.. erkek delisi bir toplumdayızBizde cinsiyeti merak ediyoz ama hic konusmayiz cinsiyet hakkinda.bi kizimiz var.esimin babasi vefat etti.erkek olursa babasinin adi olacak o yüzden erkegi cok istiyo.hayattaki tek istegi babasinin adini ogluna koymak diyebilirim.oncelik tabiki saglik bnm icin hic farketmiyo ama esim erkek istiyo.gecen kontrolden cikinca kandrdim bunu kiz diye vallami dedi olsun saglikli olsun yeter dedi.esimin annesi falan da kiz diyince üzulur gibi tüh yapti.bnmde cnm sikildi nie oyle diyorsun dedim evlat sonucta dedim kiz erkek ne farkeder saglikli olsun yeter dedim.allhn gücüne gider dedim.bida bnm yanmda boyle deme dedim.bn ne kiz diyebiliyorum ne erkek hic bi düsüncem yok hissedemiyorum da.allhim hepimize oncelikle hayrli evlat versin saglik versin eli ayagi duzgun olsun ne olursa olsun.
Kimsenin kimseyi anladığı yok kuzum rabbim çocuklarına eşine sevdiklerine çok güzel bir ömür nasip etsin ve hepimize. Ben kalabalık ailelere bayılıyorum keşke sağlığım elverse bende 3 4 doğurabilsem. Kaynanamda naz yaptığımı düşünüp yata yata doğurcan dedi dün ne dersin bu insanlara? İçi boş cahil kötü insanlar. Sağlık sıhhat dilemek yerine hep eleştiri. İnsanın moralini bozan çevresel faktörler çok. Sabır diliyorumAyyy en sınır olduklarimdan! Aile planlamana bile karışırlar ya pes! Benim 3.hamile olduğumu duyanların çoğu (en baş eltim, sanki beni çok candan düşünür de kendileri) e 2 tane oğlan neyine yetmiyordu? Tam rahata erecekken rahatını bozdu! Bu zamanda 3 çocuk mu olurmuş?! Yaww size nee?!!! Size neeeee!? 3 olur 4 olur! Beni düşünüyorlar öyle mi?! O düşünenleri ben 2 çocukta cevremde hiiiiiç görmedim..anca öteden boş konuşuk
2 çocuğunu annesiyle büyütüp..tek kap yemek yapmadan tek bez temizlik yapmadan tek kişi misafir ağırlamadan 2 yaşına getiren kişi bile beni beğenmiyor,bana kusur buluyordaha ne beklenir bu insanlardan? O yüzden kimse umrumda diil
Doktor bana aleovera önerdi ben onu aldım bir sıkıntı yok şuan. Benimde birazcık büyüdü çok kaşınıyor umarım çatlamaz çoook erken çünkü çatlak için belki derine iyi gelmemiştir canım
Keşke mute tuşu olsa ve sesleri kesilebilse. Şimdiden bebeğini şu beşikte yatırma yok zaten yatmıyolar oda takımı alma yok şu kadar zıbın al çabuk büyüyolar yok bol elbiseler giy sanki slim tayt giyiyorum. Kuzenim benden erken yaptın çocuğu bir benimki büyüseydi dedi seni mi beklicektim ne saçma yorumlar Allahım sabır versin tüm annelere
Kalbindekiyle dilindeki farklidir kv nin ama iste bnde sinir oldum bian.son aya kadar soylemesemmiki kimseye diyomherkes bi yorum yapar iyi kotu.ister istemez cani sikiliyo insanin
Yok çalışıyor kuzenimde kendi çocuğunada annesi bakıyor ne amaçla söyledi bilmiyorum maksat boş konuşmak. Eczanede doğal organik jeli var balım markasını anımsayamadım şuan ama hemen verirler oluşan çatlaklarıda azaltıyormuş bu jel. Birde zeytinyağı ve a,e vitaminlerini ampül olarak alıp ayrı bir kapta hepsini karıştırıp kullanabilirsin yine.Belki senin çocuğuna kuzenin bakacakti, hayalleri vardı , bakamayacagi icin üzülmüştür:) ay ne garip insanlar var
Amin inşallah tatlım çok âmin ❤Kimsenin kimseyi anladığı yok kuzum rabbim çocuklarına eşine sevdiklerine çok güzel bir ömür nasip etsin ve hepimize. Ben kalabalık ailelere bayılıyorum keşke sağlığım elverse bende 3 4 doğurabilsem. Kaynanamda naz yaptığımı düşünüp yata yata doğurcan dedi dün ne dersin bu insanlara? İçi boş cahil kötü insanlar. Sağlık sıhhat dilemek yerine hep eleştiri. İnsanın moralini bozan çevresel faktörler çok. Sabır diliyorum
Kasık ağrısı ve mide bulantısı bu saatte uyandırdı beni kızlar 5 kutu progestan iğnem var içinde 5 er tane totom yanıyor artık bir düzelmem yok
Benim de aynıMerhaba kızlar, yarin 11. Haftamıza giriyoruz doğum 30 mayısta nasipse :)
aynı zamanda hamile kalmışızzz :))) ama benim sata göre 3 gün önde gidiyor.Merhaba benimkisi sata gore 5 mayis.
Canm hastanede calşyrsun galiba yasadıkların cok normal kadının en buyuk düşmanı yine kadındr ben de sen gibi calştm aman millet bişey demesin diye kanama alanı oluştu dra gittm direk bana cok emek versn rapor yazcagm dinlen dedi. Kimse senn ne yasadıgını bilemez dedi. Eger imkanın varsa özel bır dr bul yfa üni hastanesnde. Ayarla kaç aylıksın bilmiyorum ama 12. Haftay kadar tapor al kimsedende anlayıs bekleme en önemlisi sen ve bebeğinTürk kadınlarının genel hali hep kendi yaşadıklarını öne atmak. Bir sıkıntını anlatırsın o da birşey mi diyip küçümserler en kötüsünü kendileri yaşamıştır çünküsüü
Adet olacakmısım olamıyomusum gibi bir ağrı bu çok değişik karnımın içi acıyor çok hareket edersem benim adetlerimde felaket geçerdi bende rahim darlığı olduğu için belkide büyümesi çok acılı oluyordur bide septum var bebek baskı yapıyor diyo doktor. Rahim filmi çekilecekti sonra histereskopi yapılacaktı bende nasılsa tedavi olcam diye o ay kafama takmadım bebiş olmuş doktor ameliyatı olsaydın 12. Haftada rahim ağzına dikiş atmamız gerekecekti diyor iki ucu şey oldu benim iş anlıcan yinede keske tedavimi olsaydım daha rahat geçirirdim diyorum inan sürekli dertlenmekten ben bile sıkıldım hamile miyim hasta mı belli değilBulantı geçmez de, kasık ağrısı arada hafifler canım. Doktor bana kasiklarindann bacaklarına doğru akan bir ağrı olur bu normal, ilerleyen haftalarda doğum sansicina benzer sancıların da olacak, hiç telaslanma dedi.icimde bir et kopuyor gibi his vardi, oda normalmiş, rahim bağları geriliyimus,gerildikce ağrı yaparmış. Bol bol dinlen iğneleri vurdur, bu şekilde mecburen katlanicaksin ,Allah kolaylık versin. İğne hakkaten popodan çok kötü ağrı yapıyor ya
Biraz sessiz bir yapım var ağrım çok olduğunda da bile çalışırken sesim çıkmadı kimseye anlatmadm dişli biri değilim en son kanamam olduğunda korkup ağlayınca git doktora dediler 15. Haftamdayım şuanCanm hastanede calşyrsun galiba yasadıkların cok normal kadının en buyuk düşmanı yine kadındr ben de sen gibi calştm aman millet bişey demesin diye kanama alanı oluştu dra gittm direk bana cok emek versn rapor yazcagm dinlen dedi. Kimse senn ne yasadıgını bilemez dedi. Eger imkanın varsa özel bır dr bul yfa üni hastanesnde. Ayarla kaç aylıksın bilmiyorum ama 12. Haftay kadar tapor al kimsedende anlayıs bekleme en önemlisi sen ve bebeğin
sagol canım bilinen bi rahatszlığım yok ama cok heyecanlı ve panik biriyim tansiyon aletini görünce daha kalbim çarpmaya başlıyo karar verdim günde 2 defa ölçücem daha fazla her dk. ölçerek de kendimi strese sokuyorumBalım herhangi bir rahatsızlığın var mı? O da etkiliyor olabilir. Ama hipertansiyonun yerleşme evrelerinde bu şekilde inip çıkmalar olabiliyor. Ölçümü oturur pozisyonda en az 5 dk dinlerek ve aynı koldan yapmalısın. Açlık tokluk birçok etken var senin çok iyi takiplenmen lazım başka bir aletle de dene eczanede falan kuzum kendininkinide götür karşılaştır
:) peki cinsiyeti belli oldu mu ?aynı zamanda hamile kalmışızzz :))) ama benim sata göre 3 gün önde gidiyor.
Adet olacakmısım olamıyomusum gibi bir ağrı bu çok değişik karnımın içi acıyor çok hareket edersem benim adetlerimde felaket geçerdi bende rahim darlığı olduğu için belkide büyümesi çok acılı oluyordur bide septum var bebek baskı yapıyor diyo doktor. Rahim filmi çekilecekti sonra histereskopi yapılacaktı bende nasılsa tedavi olcam diye o ay kafama takmadım bebiş olmuş doktor ameliyatı olsaydın 12. Haftada rahim ağzına dikiş atmamız gerekecekti diyor iki ucu şey oldu benim iş anlıcan yinede keske tedavimi olsaydım daha rahat geçirirdim diyorum inan sürekli dertlenmekten ben bile sıkıldım hamile miyim hasta mı belli değil
:) peki cinsiyeti belli oldu mu ?
Bu arada Acikcasi benim ki de sanki onde gidiyor gibi devlette bi kac gun onde cikti anlamadim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?