Hayırlı sabahlar kızlar . bugün kontrole gitmeyi düşünüyorum. Pisikedii sen bol limonlu sirkeli su iç. burnuna sirke çek. biri omuzlarına bardak kapatsın hemen geçiyor baş ağrısı boyun ağrısı.
KEVOK nasılsın canım. bende bu sabah gene kanama oldu. gideceğim mevbur. bir duruyor bir başlıyor. Allahım sen koru bizi.

Aleoveranın kendisini kullansak olur mu acaba??

Efsane anlatmaya bayılıyor bizim millet herkes taş gibi herşeye katlanıyor bi ben nazlı :) takmamaya çalışıcam gereksiz insanlar. sen nasılsın bebiş nasıl?
Yorgunluk hat safada bu aralar bende artık göz altlarımda ikinci cizgi oluşmuş kendimi çok yorgun hissediyorum artık.

Şu beşik olayını bana da yaptılar eşimin ailesi tarafı yok yatmıyormuş gerek olmuyormuş bunları söylüyorlar kendi ailem Allahtan hevesliler alalım olsun derdindeler eşimde ister bende sadece şu mobilyalı yataklardan almayı düşünüyorum ev çok küçük yatağıda yatak odama koyucam :) keşke bir odası olsaydı ama bunada şükür :)

Geçmiş olsun canım, güzel haberler al insallah

Allah vermiş olmuş istemişsin çekemiyorlar işte Sağlıkla sıhatle doğsun yavrucakta. Bende öyle yapmaya çalışıyorum takmıyorum takmamaya çalışıyorum hatta uzak bile duruyorum kendime zehir edemem sorunlu hamilelik geçirmek istemiyor insan zaten bulanıyor. Kimsenin valla bir birini düşündüğü yok kendimizi düşünmek zorundayız şu zamanlarda.

Öğlen yemeginden sonra yapayım kendi e. Içine bal da katayım..tansiyonum zaten düşük belki daha da düşürür, tedbir olsun. Saol tatlım önerine
Ah canım ya..allahım sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu gunlerin hızlıca geçsin gitsin

Ya işin garip tarafı 'Yine miğğ hamileee' diyenler 'oğlanlar büyüdü yap 1 tane daha' diye benim aile planlanami yapan füzeler yengeler amaaaaann..avare kalan insan başkasının işini kendine iş etmeyi görev sanar

Bende 6aylik evliyim 3 aylık hamileyim. Ama benim yumurtaliklarim çatlamıyordu. Adet sancim için tedavi görüyordum. Gittiğim 4doktorda tedavisiz çocuğun olmaz dedi. Sonra süpriz :) bizim içinde erkendi daha evliliğe alışıyorduk şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz. Rabbim hiç bir zorluk yasatmadan bunu bize tattırdı. Hepimiz sağlıkla kulağımıza alırız ins:)

Ne demek yatmıyor? 2 tane ben 2 kız kardeşim 3 arkadaşım..kısacası cevremde büyüyen bebelerin hepsi beşikte yattı.
Bazen sırf bir şey demek için konuşuyor ya karşımızdaki o zaman içime bi sıkıntı basıyor!
Belki senin bebeğin yatacak ne biliyorlar? Yatırırsan yatar yani
Bana oda beşik işini soran herkese beşikte al oda da yap diyorum Valla..

Arada masum dedikodu yapmak lazım , burda yapmazsak nerde yapıcaz:))

Günaydın kızla. Deli bir baş ağrısıyla uyandım. Sen tek buna katlanırsın dedi ve bir müddet sonra karnım da ağrımaya başladı
Ya benimde karnım ağrıyor sabah uyandığımdan beri, iğne batıyor gibi demişti ya birisi aynen öyle. Hiç böyle olmuyordu, bel ağrısından karın ağrısını unutmuşum korktum bi an

Amin canım banada daha bekarken bir doktor olmayablr demişti o yüzden de çok etkilenmiştim hiç düşünmeden olsun istedim çok şükür gercektende

doktora gitmeme gerek kalmadı durdu gene. ara ara olur dedi zaten. amin tatlım amin. Ha şu çok konuşan akrabalar varya , ümüklerini sıkmak lazım. bide bizi düşünüyorlar sözde. neymiş zormuş. sanane demi ama :/ neyseki benim sevincime sevinenlerin sayısı daha fazla elhamdülillah çok şükür. yoksa ben dayanamam illa lafımı söylerim.

Hay maşallah canım ben de evleneli 10 ay oldu. Yaşım 32 olmasa 1,5 sene falan dururdum yeltenmezdim. Ama burda da 2. 3. Çocukları olan arkadaşları görüyorum hem deneyimliler hem de işin zorunu atlatmıilar gibi geliyo

Aklıma geldin bir kaç kez dua ettim sana hep..Allahım sağlıkla zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim kv 10 çocuk doğurmasına rağmen başka çocuk yapma zaten zayıfsın işin çok büyüsünler rahat et dedi hep.3.duyunca öyle pek bi sevinmedi annem hele ayıldı bayıldı gene mi çocuk yeter tüketti seni bu hamilelik çocuk işleri...görümcelerimin her biri ayrı ayrı arayıp tebrik etti sevinçten ne diceklerini şaşırdılar yine eşimin akrabalarından yandan görümceler dediklerim arayıp tebrik etti. Geri kalan tanıdıklar anca 3 çocuk kafayı mı yemiş?! Nasıl bakacak nasıl edecek riv riv riv!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…