Bana da 12. Hafta da erkege benziyor dedi. Gecen gittigimde kesin olarak kiz dedi :)Evet cinsiyetini biz biraz erken öğrendik 11. haftada ve erkek
Peki hic belinde agri , nefesinde darlanma oluyor mu ?Evet cinsiyetini biz biraz erken öğrendik 11. haftada ve erkek
Bana da 12. Hafta da erkege benziyor dedi. Gecen gittigimde kesin olarak kiz dedi :)
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Aleoveranın kendisini kullansak olur mu acaba??Yok çalışıyor kuzenimde kendi çocuğunada annesi bakıyor ne amaçla söyledi bilmiyorum maksat boş konuşmak. Eczanede doğal organik jeli var balım markasını anımsayamadım şuan ama hemen verirler oluşan çatlaklarıda azaltıyormuş bu jel. Birde zeytinyağı ve a,e vitaminlerini ampül olarak alıp ayrı bir kapta hepsini karıştırıp kullanabilirsin yine.
Yorgunluk hat safada bu aralar bende artık göz altlarımda ikinci cizgi oluşmuşEfsane anlatmaya bayılıyor bizim millet herkes taş gibi herşeye katlanıyor bi ben nazlı :) takmamaya çalışıcam gereksiz insanlar. sen nasılsın bebiş nasıl?
Hayırlı sabahlar kızlar . bugün kontrole gitmeyi düşünüyorum.Pisikedii sen bol limonlu sirkeli su iç. burnuna sirke çek. biri omuzlarına bardak kapatsın hemen geçiyor baş ağrısı boyun ağrısı.
KEVOK nasılsın canım. bende bu sabah gene kanama oldu. gideceğim mevbur. bir duruyor bir başlıyor. Allahım sen koru bizi.
Allah vermiş olmuş istemişsin çekemiyorlar işteAyyy en sınır olduklarimdan! Aile planlamana bile karışırlar ya pes! Benim 3.hamile olduğumu duyanların çoğu (en baş eltim, sanki beni çok candan düşünür de kendileri) e 2 tane oğlan neyine yetmiyordu? Tam rahata erecekken rahatını bozdu! Bu zamanda 3 çocuk mu olurmuş?! Yaww size nee?!!! Size neeeee!? 3 olur 4 olur! Beni düşünüyorlar öyle mi?! O düşünenleri ben 2 çocukta cevremde hiiiiiç görmedim..anca öteden boş konuşuk
2 çocuğunu annesiyle büyütüp..tek kap yemek yapmadan tek bez temizlik yapmadan tek kişi misafir ağırlamadan 2 yaşına getiren kişi bile beni beğenmiyor,bana kusur buluyordaha ne beklenir bu insanlardan? O yüzden kimse umrumda diil
Öğlen yemeginden sonra yapayım kendi e. Içine bal da katayım..tansiyonum zaten düşük belki daha da düşürür, tedbir olsun. Saol tatlım önerineHayırlı sabahlar kızlar . bugün kontrole gitmeyi düşünüyorum.Pisikedii sen bol limonlu sirkeli su iç. burnuna sirke çek. biri omuzlarına bardak kapatsın hemen geçiyor baş ağrısı boyun ağrısı.
KEVOK nasılsın canım. bende bu sabah gene kanama oldu. gideceğim mevbur. bir duruyor bir başlıyor. Allahım sen koru bizi.
Ya işin garip tarafı 'Yine miğğ hamileee' diyenler 'oğlanlar büyüdü yap 1 tane daha' diye benim aile planlanami yapan füzeler yengelerAllah vermiş olmuş istemişsin çekemiyorlar işteSağlıkla sıhatle doğsun yavrucakta. Bende öyle yapmaya çalışıyorum takmıyorum takmamaya çalışıyorum hatta uzak bile duruyorum kendime zehir edemem sorunlu hamilelik geçirmek istemiyor insan zaten bulanıyor. Kimsenin valla bir birini düşündüğü yok kendimizi düşünmek zorundayız şu zamanlarda.
Bende 6aylik evliyim 3 aylık hamileyim. Ama benim yumurtaliklarim çatlamıyordu. Adet sancim için tedavi görüyordum. Gittiğim 4doktorda tedavisiz çocuğun olmaz dedi. Sonra süpriz :) bizim içinde erkendi daha evliliğe alışıyorduk şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz. Rabbim hiç bir zorluk yasatmadan bunu bize tattırdı. Hepimiz sağlıkla kulağımıza alırız ins:)Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Ne demek yatmıyor? 2 tane ben 2 kız kardeşim 3 arkadaşım..kısacası cevremde büyüyen bebelerin hepsi beşikte yattı.Yorgunluk hat safada bu aralar bende artık göz altlarımda ikinci cizgi oluşmuşkendimi çok yorgun hissediyorum artık.
Şu beşik olayını bana da yaptılar eşimin ailesi tarafı yok yatmıyormuş gerek olmuyormuş bunları söylüyorlar kendi ailem Allahtan hevesliler alalım olsun derdindeler eşimde ister bende sadece şu mobilyalı yataklardan almayı düşünüyorum ev çok küçük yatağıda yatak odama koyucam :) keşke bir odası olsaydı ama bunada şükür :)
Arada masum dedikodu yapmak lazım , burda yapmazsak nerde yapıcaz:))Her yıl ramazanda evde iftar yemeği düzenlerim. Eşimin ailesi aşırı kalabalık. 25-30 kişi oluruz. Bu işi hamileyken de yaptım (7 aylık) oğlanı emzirirken de.. emzirirken biraz aksaklık oldu her şey yetişti ama misafirler geldiğinde daha masayı yeni hazırlamıştım eksikleri vardı çorbaları ezandan sonra anca doldurabildim. Oğlanı emzir karnını doyur et işler sarktı.. Üzüldüm tabi öyle oldu diye..tek başıma bu kadar yetistirebildim dedim. Eltim sanki kendisi böyle bir şeyi çok becerebilirmiş gibi 'e mami izinliydi nasıl yetişmedi gene?' Dedi
Sonra 1 tabur adamı kahvaltıya davet ettim bir sürü şey hazırladım ağızları açık kaldı sen 2 çocukla bunları ne ara hazırladın kacta kalktın? Diye başrollerde Eltim 'e çocukları buyukki ne var bunda hazırlar tabi' dedi. Zaman sonra kahvaltıya çağırdı bizi benim hazirladiklarimin yarısını hazırlayamamış onu geçtim 2 çocuğu var küçüğü benim buyukle yaşıtay olduğu kadar yabancı yok dedi.
Wuuuuu ne dedikodu yaptımayıp bana!
Ya benimde karnım ağrıyor sabah uyandığımdan beri, iğne batıyor gibi demişti ya birisi aynen öyle. Hiç böyle olmuyordu, bel ağrısından karın ağrısını unutmuşum korktum bi anGünaydın kızla. Deli bir baş ağrısıyla uyandım. Sen tek buna katlanırsın dedi ve bir müddet sonra karnım da ağrımaya başladı
Amin canım banada daha bekarken bir doktor olmayablr demişti o yüzden de çok etkilenmiştim hiç düşünmeden olsun istedim çok şükür gercektendeBende 6aylik evliyim 3 aylık hamileyim. Ama benim yumurtaliklarim çatlamıyordu. Adet sancim için tedavi görüyordum. Gittiğim 4doktorda tedavisiz çocuğun olmaz dedi. Sonra süpriz :) bizim içinde erkendi daha evliliğe alışıyorduk şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz. Rabbim hiç bir zorluk yasatmadan bunu bize tattırdı. Hepimiz sağlıkla kulağımıza alırız ins:)
Öğlen yemeginden sonra yapayım kendi e. Içine bal da katayım..tansiyonum zaten düşük belki daha da düşürür, tedbir olsun. Saol tatlım önerine
Ah canım ya..allahım sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu gunlerin hızlıca geçsin gitsin
AaaaPisikedii canım benim de önümüzde ki Cuma randevum var devlet hastanesinde saatin kaçta senin
Kızlar bu arada ben evleneli 4 ay oldu üç aylık hamileyim :) çok erken gibi ama çocuk olmasını hep çok istemiştim. Evlilikten bişey anlamadım o ayrı hatta bu bulantılar halsizlik beni hayattan soğuttu sizin evlilikler ve hamileliğinz ne zmn sonra oldu
Aklıma geldin bir kaç kez dua ettim sana hep..Allahım sağlıkla zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallahdoktora gitmeme gerek kalmadı durdu gene. ara ara olur dedi zaten. amin tatlım amin. Ha şu çok konuşan akrabalar varya , ümüklerini sıkmak lazım. bide bizi düşünüyorlar sözde. neymiş zormuş. sanane demi ama :/ neyseki benim sevincime sevinenlerin sayısı daha fazla elhamdülillah çok şükür. yoksa ben dayanamam illa lafımı söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?