- 9 Şubat 2009
- 40
- 45
- 288
Ay hadi insaallah. Evet devlete gidiyorum. Ve cihaz kaliteleri kotu gordugum kadariyla.Devlete gittiysen evet onların aletleri eski biraz, yani benim bulunduğum yerde öyle. Ben düşük olur mu diye korkudan gitmiştim keseyi bile doğru düzgün göremedi 6. Haftaydı flu görünüyor boyutu bile belli değil dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim gayet güzel biz bile gördük keseyi ve kalp atışını. O zaman anladım cihazlar çok farklı.
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.
Evet ultrason cihazi kesinlikle fark ediyor benim doktorum kendi muayenehanesindeki cihazda 12.haftada cok net gorduk yine ozel bir hastaneye gittik orada 13.haftada goruldu ama bebek gostermezse en iyi ultrasin cihazida 20.haftaya kadar goremeyebiliyor :) insallah gosterir sizede guzel bir supriz olur :)İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.
Aynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler neBir de herkesin cinsiyeti öğrenmesinin sebebi hepsinin bebeğinin erkek olması olabilir:))) benimki küçük ama ben bile merak ettim yani
Kuzum benimkine kesin erkek demedi. çıkıntı var galiba erkek dedi. Haftaya kesinleşir geleceksin zaten bakarız dedi. Ama öyle iyi bir doktor ki. sevdim kendisini.Aynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler ne
Inşaallah. Yarin ogrenemezsem pisman olucam bu seferde. Ben o paraya esime şu şu hediyeyi alirdim. Bebegimde boşuna radyasyon yedi diye hayiflanirim. Hayirlisi bakalimEvet ultrason cihazi kesinlikle fark ediyor benim doktorum kendi muayenehanesindeki cihazda 12.haftada cok net gorduk yine ozel bir hastaneye gittik orada 13.haftada goruldu ama bebek gostermezse en iyi ultrasin cihazida 20.haftaya kadar goremeyebiliyor :) insallah gosterir sizede guzel bir supriz olur :)
ilk bebişinmi.Aynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler ne
Hayir. Bi oğlum var çok şükür. Oğlum erkek kardeş isterim illa diyor. Eşimse kız istiyor. Çunkü kendiside 3 erkek kardeş.ilk bebişinmi.
Gitmeden yarim saat once tatli biseyler ozellikle cikolata yemek hareketlendiriyor kesinlikle tok karnina gitmeni tavsiye ederim eger erkekse zaten daha kolay goruluyor bacak arasindan benimki oyle goruldu :)Inşaallah. Yarin ogrenemezsem pisman olucam bu seferde. Ben o paraya esime şu şu hediyeyi alirdim. Bebegimde boşuna radyasyon yedi diye hayiflanirim. Hayirlisi bakalim
Ne güzel bi anı. Rabbim kucaginiza almayi nasip ersin. Bende guzel bi hatira olsun istiyorum kismetseben bu bebeğimi evlilik yıldönümümüzde öğrendim. en büyük hediye oldu ikimiz içinde. hala öğrendiğim anı hayal eder heyecanlanırım . Elhamdülillah çok şükür.
Hayir. Bi oğlum var çok şükür. Oğlum erkek kardeş isterim illa diyor. Eşimse kız istiyor. Çunkü kendiside 3 erkek kardeş.
Aynen. Bugunde yedim aslinda ama olmadi. Oglum bu haftalarda cok rahat gostermistiGitmeden yarim saat once tatli biseyler ozellikle cikolata yemek hareketlendiriyor kesinlikle tok karnina gitmeni tavsiye ederim eger erkekse zaten daha kolay goruluyor bacak arasindan benimki oyle goruldu :)
Valla canım ben hiç hissedemiyorum birşey bazen kız bazen erkek gibi geliyor. Benimde kızım var gönlümden erkek geçiyor tabiki ama kız da olsa iki kız güzel olur diye düşünüyorum, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşAynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler ne
amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız. tehlike atlattım ben. p tesi günü. O zamandan beri korkuyorum birşey olursa diye. Allahım sen koru bebişlerimizİ bizleri.Ne güzel bi anı. Rabbim kucaginiza almayi nasip ersin. Bende guzel bi hatira olsun istiyorum kismetse
Inşallah değişmez ve oglun olur.amin teyzesi. hz.İbrahim'in makamına giderim tefekkür dolu iman dolu... net bir şekilde erkek demedi kız olma ihtimali varmıdır acaba. çıkıntı var erkek dedi. 2.gün net değil dünkü gibi dedi.
Hay ağzın bal yesinİnş kızdır seninki, birdePisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)
Alttan bakıp dediyse değişme ihtimali aşırı zayıf. Çünkü alttan daha net anlaşılıyor..Erken haftalarsa alttan bakıp söyleyebiliyor bazı doktorlar.:) değişmez demi.? Doktor alttan da karındanda baktı. İlk karından bakarken gördüm zaten dedi. Alttan bakınca bana da bacak arasında ki pipi dedi ama ben heyecandan bakmadım bile :)))
Ahh ahh..cinsiyeti bi öğrensem liste hazır elimde bekliyorum!kızlar gelin az muhabbet edelim ya . sürekli yatıyorum gezmeyi özledim. oğlum olacağı kesin olsun alışverişe başlayayım yavaştan . lcw de çok güzel bahçıvan ve tişört vardı alamadım kesin değil diye .
Yeni yaşı hayırlı olsun. Akrep erkeği super baba. Eşim ve cevremde bir kaç akrep baba var hepsine maşallah barekallah. Inşallah senin eşin de öyle olur. Ana gibi baba modelİyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok yorum yapamasamda surekli takipteyim. Bişey sormak istiyorum. Bugün kontrolüm vardi. Herşey yolunda çok şükür. Ama cinsiyetini göremedi doktor. Yarında eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapmaya çok odaklamistim kendimi. Acaba cinsiyet ultrason cihazinin kalitesine gore mi gorulebiliyo? Yarin icin ozelden randevu aldim çünkü. Buradan bakiyorum. Bi çogunuz cinsiyeti ogrenmis.
Hayirlisi olsun insaallah. Ama cikinti varsa erkektir muhtemelenKuzum benimkine kesin erkek demedi. çıkıntı var galiba erkek dedi. Haftaya kesinleşir geleceksin zaten bakarız dedi. Ama öyle iyi bir doktor ki. sevdim kendisini.
acaba kız diyemi tam göremedi doktor.Aynen. Bugunde yedim aslinda ama olmadi. Oglum bu haftalarda cok rahat gostermisti
Canım besyo bebeğini kaybetmiş bi forumda okumuştumİnş kızdır seninki, birdePisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?