Ay hadi insaallah. Evet devlete gidiyorum. Ve cihaz kaliteleri kotu gordugum kadariyla.

bebek göstermemişse olabilir. çok ileri haftalarda olup göstermeyen bebeklerde var.

Evet ultrason cihazi kesinlikle fark ediyor benim doktorum kendi muayenehanesindeki cihazda 12.haftada cok net gorduk yine ozel bir hastaneye gittik orada 13.haftada goruldu ama bebek gostermezse en iyi ultrasin cihazida 20.haftaya kadar goremeyebiliyor :) insallah gosterir sizede guzel bir supriz olur :)

Aynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler ne
Kuzum benimkine kesin erkek demedi. çıkıntı var galiba erkek dedi. Haftaya kesinleşir geleceksin zaten bakarız dedi. Ama öyle iyi bir doktor ki. sevdim kendisini.

Inşaallah. Yarin ogrenemezsem pisman olucam bu seferde. Ben o paraya esime şu şu hediyeyi alirdim. Bebegimde boşuna radyasyon yedi diye hayiflanirim. Hayirlisi bakalim

ben bu bebeğimi evlilik yıldönümümüzde öğrendim. en büyük hediye oldu ikimiz içinde. hala öğrendiğim anı hayal eder heyecanlanırım . Elhamdülillah çok şükür.

Inşaallah. Yarin ogrenemezsem pisman olucam bu seferde. Ben o paraya esime şu şu hediyeyi alirdim. Bebegimde boşuna radyasyon yedi diye hayiflanirim. Hayirlisi bakalim
Gitmeden yarim saat once tatli biseyler ozellikle cikolata yemek hareketlendiriyor kesinlikle tok karnina gitmeni tavsiye ederim eger erkekse zaten daha kolay goruluyor bacak arasindan benimki oyle goruldu :)

Hayir. Bi oğlum var çok şükür. Oğlum erkek kardeş isterim illa diyor. Eşimse kız istiyor. Çunkü kendiside 3 erkek kardeş.

benim oğlumda illa erkek istiyorum diyor. hatta çok salih tefekkür dolu bir an yaşadık oğlumla. daha bat gelmemiş bekliyorum acaba varmı diye. oğlum geldi anne gönüşünde bebiş var erkek bebiş dedi. Allâh Allâh dedim. bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim .

Kızlar iyi akşamlar bi sorum olucak benim göbek deliği içerden çok sızlıyor ağrıyo böyle bi şey yaşayan var mı ?

Aynen. Ben bu sene kız senesi diye biliyordum. Fakat burada çoğu erkek? Acaba bizimkiler ne
Valla canım ben hiç hissedemiyorum birşey bazen kız bazen erkek gibi geliyor. Benimde kızım var gönlümden erkek geçiyor tabiki ama kız da olsa iki kız güzel olur diye düşünüyorum, sağlıklı sıhhatli olsunlar inş

Ne güzel bi anı. Rabbim kucaginiza almayi nasip ersin. Bende guzel bi hatira olsun istiyorum kismetse
amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız. tehlike atlattım ben. p tesi günü. O zamandan beri korkuyorum birşey olursa diye. Allahım sen koru bebişlerimizİ bizleri.

amin teyzesi. hz.İbrahim'in makamına giderim tefekkür dolu iman dolu... net bir şekilde erkek demedi kız olma ihtimali varmıdır acaba. çıkıntı var erkek dedi. 2.gün net değil dünkü gibi dedi.
Inşallah değişmez ve oglun olur.

İnş kızdır seninki, birde Pisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)
Hay ağzın bal yesin insallah inşallah âmin çok âmin bir sürü kocaman âmin
:) değişmez demi.? Doktor alttan da karındanda baktı. İlk karından bakarken gördüm zaten dedi. Alttan bakınca bana da bacak arasında ki pipi dedi ama ben heyecandan bakmadım bile :)))
Alttan bakıp dediyse değişme ihtimali aşırı zayıf. Çünkü alttan daha net anlaşılıyor..Erken haftalarsa alttan bakıp söyleyebiliyor bazı doktorlar.
Ahh ahh..cinsiyeti bi öğrensem liste hazır elimde bekliyorum!
Yeni yaşı hayırlı olsun. Akrep erkeği super baba. Eşim ve cevremde bir kaç akrep baba var hepsine maşallah barekallah. Inşallah senin eşin de öyle olur. Ana gibi baba model
Benim eşimin de 12 kasım..sürprizi ben de düşündüm ama randevu bulamadım hem zaten cinsiyet için erken gibi bende..
Inşallah yarın doktor cinsiyeti söyler ve güzel bir hediye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…