benimde 15 kasım akrep anneeeee

Amin. Insaallah. Seninki erken bencede. Bundan önce 5 düşüğüm oldu. Eşimve ben çok yiprandik. Allah bunun tamamina erdirirse insaallah cok ustune dusecek belli. Oglumda da oyleydi Allah razi olsun

amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız. tehlike atlattım ben. p tesi günü. O zamandan beri korkuyorum birşey olursa diye. Allahım sen koru bebişlerimizİ bizleri.
Iyi bilirim o korkulari. Bende cok sorun yasadim maalesef. 2 haftadir iyiyim çok şukur. 2 ay yattim hic kalkmadan. Hala progestan kullaniyorum.

Akrep burcu bence şahane bir burç! Asil ve mert! Sabırlı be güçlü..iyi anlaştığım burçlardan biri. Ben ve 2 oğlum Aslan burcu ev aslan yuvası..anlıcan ev ukalâ dolu
Estağfurullah. Bende yayım. Eşim biraz fazla herşeyi ben bilirimcidir. Ondan biraz didişiriz. Onun disinda iyidir sagolsun

Bu arada yarın benim de doğum günüm. Akrepler iyidir :) biraz kin tutarız ama karakterliyizdir övünmek gibi olmasın
Şimdiden iyiki doğdun. Nice yaşlara. Biraz mı kin tutarsiniz? Eşim sağolsun 5 yıl değil 50 yıl geçsin unutmaz ve hirsini alir. Unutmaz asla

Subhanallah. Çok etkilendim. İçine dogmus belkide. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…