erkek olursa oğlum bayram eder. galiba benimde hoşuma gitti erkek olması .Hayirlisi olsun insaallah. Ama cikinti varsa erkektir muhtemelen
benimde 15 kasım akrep anneeeeeInşallah değişmez ve oglun olur.
Hay ağzın bal yesininsallah inşallah âmin çok âmin bir sürü kocaman âmin
Alttan bakıp dediyse değişme ihtimali aşırı zayıf. Çünkü alttan daha net anlaşılıyor..Erken haftalarsa alttan bakıp söyleyebiliyor bazı doktorlar.
Ahh ahh..cinsiyeti bi öğrensem liste hazır elimde bekliyorum!
Yeni yaşı hayırlı olsun. Akrep erkeği super baba. Eşim ve cevremde bir kaç akrep baba var hepsine maşallah barekallah. Inşallah senin eşin de öyle olur. Ana gibi baba model
Benim eşimin de 12 kasım..sürprizi ben de düşündüm ama randevu bulamadım hem zaten cinsiyet için erken gibi bende..
Inşallah yarın doktor cinsiyeti söyler ve güzel bir hediye olur
Amin. Insaallah. Seninki erken bencede. Bundan önce 5 düşüğüm oldu. Eşimve ben çok yiprandik. Allah bunun tamamina erdirirse insaallah cok ustune dusecek belli. Oglumda da oyleydi Allah razi olsunInşallah değişmez ve oglun olur.
Hay ağzın bal yesininsallah inşallah âmin çok âmin bir sürü kocaman âmin
Alttan bakıp dediyse değişme ihtimali aşırı zayıf. Çünkü alttan daha net anlaşılıyor..Erken haftalarsa alttan bakıp söyleyebiliyor bazı doktorlar.
Ahh ahh..cinsiyeti bi öğrensem liste hazır elimde bekliyorum!
Yeni yaşı hayırlı olsun. Akrep erkeği super baba. Eşim ve cevremde bir kaç akrep baba var hepsine maşallah barekallah. Inşallah senin eşin de öyle olur. Ana gibi baba model
Benim eşimin de 12 kasım..sürprizi ben de düşündüm ama randevu bulamadım hem zaten cinsiyet için erken gibi bende..
Inşallah yarın doktor cinsiyeti söyler ve güzel bir hediye olur
İki ismide çok beğendim canım. Sen kız adıda düşün bence.KEVOK doktor olabilir demişti dinleneceksin sürekli dedi. erkek.ismi düşündüm, İbrahim veya Yakup. kız ismi düşünmedim , erkek dediğine göre değişmez herhalde.
AsaaaCanım besyo bebeğini kaybetmiş bi forumda okumuştum(
zamlar yardım etsin. çok zor ya. düşüncesi bile ağır. ama vardır bir hayır. Allâh daha sağlıklısını versin.Canım besyo bebeğini kaybetmiş bi forumda okumuştum(
Iyi bilirim o korkulari. Bende cok sorun yasadim maalesef. 2 haftadir iyiyim çok şukur. 2 ay yattim hic kalkmadan. Hala progestan kullaniyorum.amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız. tehlike atlattım ben. p tesi günü. O zamandan beri korkuyorum birşey olursa diye. Allahım sen koru bebişlerimizİ bizleri.
düşüneyim inşallah :)İki ismide çok beğendim canım. Sen kız adıda düşün bence.
Allah hepsini hayırlısıyla korusun. aminIyi bilirim o korkulari. Bende cok sorun yasadim maalesef. 2 haftadir iyiyim çok şukur. 2 ay yattim hic kalkmadan. Hala progestan kullaniyorum.
Akrep burcu bence şahane bir burç! Asil ve mert! Sabırlı be güçlü..iyi anlaştığım burçlardan biri. Ben ve 2 oğlum Aslan burcubenimde 15 kasım akrep anneeeee
Bilemiyorumki. Öyle ümit ediyoruz. Hatta babasi çok emin. Zeynebimde zeynebim dilinde hep bu.acaba kız diyemi tam göremedi doktor.
Canım şimdiden yeni yaşın hayırlı olsun.Bu arada yarın benim de doğum günüm. Akrepler iyidir :) biraz kin tutarız ama karakterliyizdir övünmek gibi olmasın
Estağfurullah. Bende yayım. Eşim biraz fazla herşeyi ben bilirimcidir. Ondan biraz didişiriz. Onun disinda iyidir sagolsunAkrep burcu bence şahane bir burç! Asil ve mert! Sabırlı be güçlü..iyi anlaştığım burçlardan biri. Ben ve 2 oğlum Aslan burcuev aslan yuvası..anlıcan ev ukalâ dolu
AminnAllah hepsini hayırlısıyla korusun. amin
Şimdiden iyiki doğdun. Nice yaşlara. Biraz mı kin tutarsiniz? Eşim sağolsun 5 yıl değil 50 yıl geçsin unutmaz ve hirsini alir. Unutmaz aslaBu arada yarın benim de doğum günüm. Akrepler iyidir :) biraz kin tutarız ama karakterliyizdir övünmek gibi olmasın
Canım teşekkür ederim, ben de seni çok sevdim :)Canım şimdiden yeni yaşın hayırlı olsun.
Seni de arkadaş listeme yazayım. Severim akrepleri
Teşekkür ederim.. Ama ben de unutmam, bişey yapamasam da hatırlatırım zamanı gelince :)Şimdiden iyiki doğdun. Nice yaşlara. Biraz mı kin tutarsiniz? Eşim sağolsun 5 yıl değil 50 yıl geçsin unutmaz ve hirsini alir. Unutmaz asla
Klasik akrep erkeği. Eşim 'ilk başta benim dedigimi yapsaydın böyle olmazdı' der hep.Estağfurullah. Bende yayım. Eşim biraz fazla herşeyi ben bilirimcidir. Ondan biraz didişiriz. Onun disinda iyidir sagolsun
Subhanallah. Çok etkilendim. İçine dogmus belkide. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insaallahbenim oğlumda illa erkek istiyorum diyor. hatta çok salih tefekkür dolu bir an yaşadık oğlumla. daha bat gelmemiş bekliyorum acaba varmı diye. oğlum geldi anne gönüşünde bebiş var erkek bebiş dedi. Allâh Allâh dedim. bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?