Kızlar bu arada ben doğumu yaşadığım şehirde yapmayı düşünmüyorum. Allah izin verirse İstanbul'da düşünüyorum. Doğum için uçak izni alabilecegim son vakitte (muhtemelen 36.hafta) gitsem herhalde beni kabul edecek bir doktor bulabilirim. Böyle bir tecrübesi olan annelerimiz var mı aramızda ? Bana yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Canım 35. haftada uçabiliyosun. 36. haftayı kabul etmiyorlar. Zaten onu da uçmasında bir sakınca yoktur yazan ve gebelik haftasını belirtir khd raporuna istinaden kabul ediyorlar. Biliyorsundur yoksa 28. haftadan sonra raporsuz uçulmuyor. İstanbulda özel hastane falan mı düşünüyorsun??
A asitane161719

ben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...

Doktoruma soracağım canım bu konuyu da gebeliğimin ilerlemesini bekliyorum. İlk gebeligimde de seyahat etmiştim 33.haftada. Ama bu kez amaç doğum olacağı için son vakte kadar beklemek istiyorum. Evet canım özel hastane düşünüyorum. Şu an aklımda netlesen bir doktor hastane yok ama birçok tanıdığım yakınım Medipol mega da doğum yaptı memnun. Ben de öncelikle oraya bir baksam mı diyorum. Bu arada istekli sezaryen olacak doğumum inşallah.

Öyleyse sıkıntı olmaz Allahın izniyle canım. Özel hastaneler kabul ediyor genelde ama bi kaç takip iyi olur doğumdan önce. Kalacak yerinde varsa 35 olmadan git bence ne olur ne olmaz.. Belki bebiş erkenci davaranır Bu arada benim cinsiyet belli oldu bi oğlum daha olacak çok şükür. Senin netleşti mi? en son ikimizin de kıza benzemişti

Canım haftaya gideceğim aslında ama aklımda yoktu randevu da almadım . Biraz zor randevu bulunuyormuş sanırım. Bir deneyeyim yine de.

Ben daha öğrenemedim canım haftaya cumaya gideceğim inşallah o zaman net bir şekilde öğrenirim. Gerçi İstanbul'da randevu bulursam o zamana da birakabilirim cinsiyet isini :))

Senin de oğluşun hayırlı olsun vatana millete faydalı iki cihanda göz nuru bir evlat olsun inşallah annesi. Allah sağ selamet buluştursun sizi. Ömrü bereketli olsun inşallah

Şuanda m beden giyorsan yine m beden al. L beden bol gelebilir. Taytın karın kısmında zaten göbek yeri var. 7.aydan sonra zaten karnin daha çok büyüyeceği için şimdi aldigin hiç bir şey olmaz sana
Allah yardımcın olsun. Çalışmak çok zor

Kızlar günaydın sağlık ocağına iğnemi vurdurmaya gittim. Ordaki hemşire benim arkadaşım otururken tartılsana çok çökmüşsün dedi. İlk gittiğimdeki kilomdan 6.400 eksiğim

Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için. Allah gönlüne göre olanı hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar günaydın sağlık ocağına iğnemi vurdurmaya gittim. Ordaki hemşire benim arkadaşım otururken tartılsana çok çökmüşsün dedi. İlk gittiğimdeki kilomdan 6.400 eksiğim
çok mu bulantın vardı? epeyce vermişsin kilo. bende de bulantı vardı ama sürekli birşey yiyordum geçsin diye. 2 kg aldım

Bu da mı naz niyaz . İnsan durduk yere bu kadar kilo veremez sonuçta hakkında atıp tutanlar görmüyor herhalde bunu. Çok zayiflamişsin canım bu seni daha da yorgun düşürdü demekki. Biraz toparlanmaya çalış hem kendin için hem bebek için. İlk üç ayı devirdik artık bebek direkt bizim yediklerimizden besleniyor. Ona sağlıklı enerji verici gıdalar gönder annesi büyüsün minnak. Kendimden biliyorum. İlk aylar nasılsa önden gidiyor gelişimi diye dikkat etmedim fazla son aylarda da bir sürü iş açıldı başıma yine ihmal ettim beslenmemi bebeğim kilo almadı son iki ayda gününü doldurduğu halde gelişimi iki hafta gerideydi.

çok mu bulantın vardı? epeyce vermişsin kilo. bende de bulantı vardı ama sürekli birşey yiyordum geçsin diye. 2 kg aldım
Bulantıları çok yoğun yaşadım canım ilaçla geçirdim hep bir haftadır falan sadece sabahları oluyor kusma yok ama hamile kaldığımdan beri iştahım sıfır ağlayarak yemek yiyorum desem yalan olmaz doktor şurupta verdi işe yaramadı

Naz niyaz diyenler kendi diyor çöktün diyede görmek istedikleri gibi işte. Diyestisyenede gidiyorum doktor iştah açıcı şuruplarda verdi ama yok iştah akşam yarım kase çorbayı kaç dakkada içtim ara verip ana yemeği yedim oda 2 tane köfte napcam bilmiyorum

tatlım hiç üzülme buda geçecek. .az kaldı inşallah birkaç haftaya atlatırsın. çoook iştahın olsun ye inşallah.

Kızlar sanırım hasta oldum gündüz hava alsın diye camı açmıstım üşüdüm biraz hemen etkiledi galiba boğazlarım acıyor üşüyorum

Çokgeçmiş olsun canım. Hani hamilelikte terleniyodu. Ben yün kazaklar hırkalarla geziyorum. Pencere falan açtıysam direk yumoş battaniyenin altındayım. Gerçi kapalıyken de battaniye altındayım ya allah şifaversin canım

Çok güzel bir konu bende merak ediyordum:)
Ben hamile pantolonunu 36 giyiyodum normalde, yine 36 aldım mesela, çok çok rahat,hatta bu 36 daha da bol , sanırım hamilelerinkinde daha bir bol kesim yapiyolar

Allah razı olsun canım,bende herkese dua ediyorum,her şey Allahtan ama Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, sizlere de kolay sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…