Bende önde basketbol topu var:) bol giyiyorum ona rağmen belli. Normalde giydiklerimi giysem dar giyerdim zaten baya ben burdayım diyo karnım. Sabahları da var akşamları da dahada buyuyolar şişlik oluyo. Zaten büyüyecek ,belki de çok çabuk büyüdüğünü in yoğun kaşıntı ve gerilme deri döküntüsü yasadim
İnşallah canım en azından hamile kalmadan önceki kilomla doğuma giderim çok almamış olurum züürt tesellisi :) şöyle son aylara doğru yüzü şiş türk gebesi olmak isterim ama çok güzel gözüküyolar :)))tatlım hiç üzülme buda geçecek. .az kaldı inşallah birkaç haftaya atlatırsın. çoook iştahın olsun ye inşallah.
ben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...
Kansızlığına baktırıyor musun? Ben yemek yiyemiyorum bari kansız kalmim diye pekmez falan yiyorum kan yapan şeyler kanım çok güzel düşük değil. Ama hala üşüyorum dün kombiyi yükselttimÇokgeçmiş olsun canım. Hani hamilelikte terleniyodu. Ben yün kazaklar hırkalarla geziyorum. Pencere falan açtıysam direk yumoş battaniyenin altındayım. Gerçi kapalıyken de battaniye altındayım yaallah şifaversin canım
Alnımda çıkıyor bu ara ince sivilce şeklinde.merhaba kızlar sizlerde sivilcelenme oldumu benim 9 haftadan beri yoğun şekilde yüzümde sivilcelenme oldu
evet bende de o sorun var :))merhaba kızlar sizlerde sivilcelenme oldumu benim 9 haftadan beri yoğun şekilde yüzümde sivilcelenme oldu
Canım benim Allah yardımcın olsun bende işyerimin sıkıntılarını çekiyorum merhamet beklemiyoruz kimseden yasal durum var ortada bildir nereye gerekiyorsa. Sessiz kalma benim gibi tepene binerler. Bende pişmanım yeni yerime tayinim çıkmasına.ben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...
9 sene köyde calisip sonra büyük şehre ataninca insan afalliyor ilk görev gibi stajer gibi gorduker beni.hepsi kurt olmuş resmen 20 30 yıllık yıllıklarr..koyde sevgi merhamet vardi hem öğretmende hem ogrencide hem velide ...rapor aldim iki defa ona da veliler adımı çıkardılar orda burda seher hoca rapor aliyor sürekli diye allah bunlara muhtaç etmesinCanım benim Allah yardımcın olsun bende işyerimin sıkıntılarını çekiyorum merhamet beklemiyoruz kimseden yasal durum var ortada bildir nereye gerekiyorsa. Sessiz kalma benim gibi tepene binerler. Bende pişmanım yeni yerime tayinim çıkmasına.
Aynen canm sagol bugunler de geçer elbet..Ben yavruma şükrediyorum. Eve gidiyorum var ya sessizlik huzur bi oh diyorum o bicimAllah yardımcın olsun canım, insanın çalıştığı yerde merhametli insanlara ihtiyacı var hakkaten , resmen vicdansızlik ya. İnsan aynısını yaşamadan olmezmis boşver herkes ettiği çeker
Allah korusun canım arada vuruyor göbeğime ağrı şimdi de kasığıma Ağrı girdi ama geçer inşaallah yaGebelikte çok değişik ağrılar olur. Ben de çok endişelenmiştim. 19. haftamda kasıklarıma resmen kramp girmişti yatıp dinlenince geçmişti ama çok korkmuştum hemen sağlık ocağına gidip kalbini dinledim de rahatladım. Hele son aylarda ağrılar daha da artıyor. İyiyken birden sancı saplanıyor karnına kasığına... Dinlenince geçen bir agriysa ve de çok çok şiddetli değilse korkma canım Allah'ın izniyle bebeğin iyidir. Geçmeyen ve şiddetli ağrılar en kötüsü Allah yasatmasin.
Alnımda çıkıyor bu ara ince sivilce şeklinde.
evet bende de o sorun var :))
Aynı durumdayım maalesef 7 sene küçük bi ildeydim sonra büyük şehire geldim ailem burda diye hata yaptım. Ben hemşireyim stajer benden daha çok güler yüz görüyor burayada hep hamileler düşüyor dediler raporda alıyorum diye istenmeyen gelin modundayım :) rapor dönüşüme bir sürü nöbet yazılmış dicek bişeyim yok bilerek haksızlık yapan yaşasın. Alabiliyorsan heyet raporu al yerine öğretmen bulsunlar.9 sene köyde calisip sonra büyük şehre ataninca insan afalliyor ilk görev gibi stajer gibi gorduker beni.hepsi kurt olmuş resmen 20 30 yıllık yıllıklarr..koyde sevgi merhamet vardi hem öğretmende hem ogrencide hem velide ...rapor aldim iki defa ona da veliler adımı çıkardılar orda burda seher hoca rapor aliyor sürekli diye allah bunlara muhtaç etmesin
Aynı ben ☺ geçen sene de kurtaj oldum 1 hafta raporluydum..şimdi burdakiler elini eteğini çekmiş her şeyden torun sahibi olmuslar☺ nazlı gelinim onlara göre. Müdür de nerden geldi bu kiz buraya der gibi bakıyor zaten. Heyet alırsam dönüşü zor olur. Isimi yapip cikiyorum canm gerisi umrumda degil.Aynı durumdayım maalesef 7 sene küçük bi ildeydim sonra büyük şehire geldim ailem burda diye hata yaptım. Ben hemşireyim stajer benden daha çok güler yüz görüyor burayada hep hamileler düşüyor dediler raporda alıyorum diye istenmeyen gelin modundayım :) rapor dönüşüme bir sürü nöbet yazılmış dicek bişeyim yok bilerek haksızlık yapan yaşasın. Alabiliyorsan heyet raporu al yerine öğretmen bulsunlar.
Öyleyse sıkıntı olmaz Allahın izniyle canım. Özel hastaneler kabul ediyor genelde ama bi kaç takip iyi olur doğumdan önce. Kalacak yerinde varsa 35 olmadan git bence ne olur ne olmaz.. Belki bebiş erkenci davaranırBu arada benim cinsiyet belli oldu bi oğlum daha olacak çok şükür. Senin netleşti mi? en son ikimizin de kıza benzemişti
Canım sen hamile kaldığını kilonla doğum yapacaksin bence, fit anne olacaksın.Kızlar günaydın sağlık ocağına iğnemi vurdurmaya gittim. Ordaki hemşire benim arkadaşım otururken tartılsana çok çökmüşsün dedi. İlk gittiğimdeki kilomdan 6.400 eksiğim
Rüyamda 3 oğlum olduğunu gördüm. Hayırlara varsin insallah
hayırlı olsun canım oğluşun umarım geçici bir durumdur ben dr. da heyecandan tavan yapıyo tansiyonumCanım dün gittim doktora. Orda da tansiyonum 11/8 çıktı. Doktorum dedi ki 20 haftadan önceki gebeliklerdeki tansiyon artması veya azalması gebelikten kaynaklanmaz. bir haftalık tansiyon takibi verdi. Sabah akşam ölçtürücem. 1 hafta sonra kontrol. Geçeceğini düşünüyorum dedi. Sabah ölçtürdüm 9/6 çıktı. Bakalım inşallah bidaha hiç olmaz ikimizde de.. Bu arada gitmişken muayene oldum. Maşallah bebeğim kıpır kıpırdı. Cinsiyeti de erkekmiş. Bi oğlum vardı. Rabbim bi oğlan daha nasip etti. Şükürler olsun onun verdiği herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?