Erkek bebek öne doğru çıkar derler ya ondandır belki :)
Sabahları hiç olmazdı sabahları belli benimde oradan anlıyorum artık. Kaşıntı bende de epey var ama döküntü yaşamadım nemlendirici kullandıkça geçti kaşıntı

Bir de akşama doğru karın kasları bebeği taşımaktan yorulurmus daha belli olurmuş akşam. Ve yediklerimiz de eklenince :))

tatlım hiç üzülme buda geçecek. .az kaldı inşallah birkaç haftaya atlatırsın. çoook iştahın olsun ye inşallah.
İnşallah canım en azından hamile kalmadan önceki kilomla doğuma giderim çok almamış olurum züürt tesellisi :) şöyle son aylara doğru yüzü şiş türk gebesi olmak isterim ama çok güzel gözüküyolar :)))

Allah yardımcın olsun canım, insanın çalıştığı yerde merhametli insanlara ihtiyacı var hakkaten , resmen vicdansızlik ya. İnsan aynısını yaşamadan olmezmis boşver herkes ettiği çeker

Kansızlığına baktırıyor musun? Ben yemek yiyemiyorum bari kansız kalmim diye pekmez falan yiyorum kan yapan şeyler kanım çok güzel düşük değil. Ama hala üşüyorum dün kombiyi yükselttim

merhaba kızlar sizlerde sivilcelenme oldumu benim 9 haftadan beri yoğun şekilde yüzümde sivilcelenme oldu

Canım benim Allah yardımcın olsun bende işyerimin sıkıntılarını çekiyorum merhamet beklemiyoruz kimseden yasal durum var ortada bildir nereye gerekiyorsa. Sessiz kalma benim gibi tepene binerler. Bende pişmanım yeni yerime tayinim çıkmasına.

9 sene köyde calisip sonra büyük şehre ataninca insan afalliyor ilk görev gibi stajer gibi gorduker beni.hepsi kurt olmuş resmen 20 30 yıllık yıllıklarr..koyde sevgi merhamet vardi hem öğretmende hem ogrencide hem velide ...rapor aldim iki defa ona da veliler adımı çıkardılar orda burda seher hoca rapor aliyor sürekli diye allah bunlara muhtaç etmesin

Allah yardımcın olsun canım, insanın çalıştığı yerde merhametli insanlara ihtiyacı var hakkaten , resmen vicdansızlik ya. İnsan aynısını yaşamadan olmezmis boşver herkes ettiği çeker
Aynen canm sagol bugunler de geçer elbet..Ben yavruma şükrediyorum. Eve gidiyorum var ya sessizlik huzur bi oh diyorum o bicim

Allah korusun canım arada vuruyor göbeğime ağrı şimdi de kasığıma Ağrı girdi ama geçer inşaallah ya

Aynı durumdayım maalesef 7 sene küçük bi ildeydim sonra büyük şehire geldim ailem burda diye hata yaptım. Ben hemşireyim stajer benden daha çok güler yüz görüyor burayada hep hamileler düşüyor dediler raporda alıyorum diye istenmeyen gelin modundayım :) rapor dönüşüme bir sürü nöbet yazılmış dicek bişeyim yok bilerek haksızlık yapan yaşasın. Alabiliyorsan heyet raporu al yerine öğretmen bulsunlar.

Aynı ben ☺ geçen sene de kurtaj oldum 1 hafta raporluydum..şimdi burdakiler elini eteğini çekmiş her şeyden torun sahibi olmuslar☺ nazlı gelinim onlara göre. Müdür de nerden geldi bu kiz buraya der gibi bakıyor zaten. Heyet alırsam dönüşü zor olur. Isimi yapip cikiyorum canm gerisi umrumda degil.

Canım hayırlı olsun,herkesin oğlu oluyo Ağustos ayı erkek ayiymis resmen:)

Kızlar günaydın sağlık ocağına iğnemi vurdurmaya gittim. Ordaki hemşire benim arkadaşım otururken tartılsana çok çökmüşsün dedi. İlk gittiğimdeki kilomdan 6.400 eksiğim
Canım sen hamile kaldığını kilonla doğum yapacaksin bence, fit anne olacaksın.

hayırlı olsun canım oğluşun umarım geçici bir durumdur ben dr. da heyecandan tavan yapıyo tansiyonum

Kizlar kizimiz olursa eşim ılgın koyalim demisti ben israr edince aden i kabul etti ama simdi de aden i degstrmek istiyorum izin vermiyor erkek olursa da ali berk ya da batuhan düşünüyoruz hangileri güzel sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…