Ne güzel canım:) bende pantolon aldım,acayip rahat,benim karnım çok çıktı yani dışardan bakınca bu hamile denecek bir karın var,öne doğru ilerledi basketbol topu gibi. Bazı insanlarda 6 ayda falan böyle karın çıkıyordu birçok arkadaşımda öyle oldu, bende 4. Ayda. Gerçi bir haftadır baya büyüdü, artık 5. Aya giriyorum yavaş yavaş belki de normaldir.
Bende iki kilo aldım, kilo alacak şeylerde yemiyorum ama yine de aldim

Canım ben ilk gebeligimde 16.haftada göbek deliği hizasında bir ağrı yaşamıştım ve geçmişti önemli bir ağrı değildi. Yaşadığımız şey aynı mı bilmiyorum ama.
Allah razı olsun canım cevabın için ... inşaallah benimki de önemli değildir anlamadım korkuyorum da ..

Evet canım benim de çıktı ama öyle çok değil bakınca çok belli olmuyor daha, 1.5 kilo almışım bende.
Yine de pantolon epey rahat oldu. Ben bu kadar fark olacağını düşünmemiştim :)

bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen

Canım Rabbim tez zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Ben aklıma her geldiğinde hep dua ediyorum

Canım Rabbim tez zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Ben aklıma her geldiğinde hep dua ediyorum
Allah razı olsun canım,bende herkese dua ediyorum,her şey Allahtan ama Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, sizlere de kolay sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet canım benim de çıktı ama öyle çok değil bakınca çok belli olmuyor daha, 1.5 kilo almışım bende.
Yine de pantolon epey rahat oldu. Ben bu kadar fark olacağını düşünmemiştim :)

Bende önde basketbol topu var:) bol giyiyorum ona rağmen belli. Normalde giydiklerimi giysem dar giyerdim zaten baya ben burdayım diyo karnım. Sabahları da var akşamları da dahada buyuyolar şişlik oluyo. Zaten büyüyecek ,belki de çok çabuk büyüdüğünü in yoğun kaşıntı ve gerilme deri döküntüsü yasadim

Allah razı olsun canım cevabın için ... inşaallah benimki de önemli değildir anlamadım korkuyorum da ..

Gebelikte çok değişik ağrılar olur. Ben de çok endişelenmiştim. 19. haftamda kasıklarıma resmen kramp girmişti yatıp dinlenince geçmişti ama çok korkmuştum hemen sağlık ocağına gidip kalbini dinledim de rahatladım. Hele son aylarda ağrılar daha da artıyor. İyiyken birden sancı saplanıyor karnına kasığına... Dinlenince geçen bir agriysa ve de çok çok şiddetli değilse korkma canım Allah'ın izniyle bebeğin iyidir. Geçmeyen ve şiddetli ağrılar en kötüsü Allah yasatmasin.

hanımlar günaydın. bir şey sormak istiyorum. ben şimdi hamile taytı almak istiyorum ama bedeni neye göre alıyoruz. yani normal de bedenim M. ama L mi almam lazım yoksa yine mi M mi almalıyım. göbek kısmı ona göre bol mu oluyor nasıl oluyor fikirlerinizi alabilir miyim. aynı şey hamile kilotlu çorabı içinde geçerli

Benim göbeğim sadece benim farkedebilecegim kadar çıktı. Akşama kadar sürekli şekil değiştiriyoruz. Sırt üstü yatınca yayılıyor sağa ya da sola yatınca o yone toplanıyor top gibi. Bir bakıyorum büyük bir bakıyorum küçük. Çok kilolu değilim ama her zaman bir göbek vardı bende zaten o yüzden ayakta hele hiç anlayamıyorum şu anda :)))

canım beni de haberdar et dr.la konuşunca olur mu sakin olmaya çalış benimde tansiyon sorunum cıktı ve cok korkuyorum 2 gündür panik yaptıkca daha da yukseliyor
Canım dün gittim doktora. Orda da tansiyonum 11/8 çıktı. Doktorum dedi ki 20 haftadan önceki gebeliklerdeki tansiyon artması veya azalması gebelikten kaynaklanmaz. bir haftalık tansiyon takibi verdi. Sabah akşam ölçtürücem. 1 hafta sonra kontrol. Geçeceğini düşünüyorum dedi. Sabah ölçtürdüm 9/6 çıktı. Bakalım inşallah bidaha hiç olmaz ikimizde de.. Bu arada gitmişken muayene oldum. Maşallah bebeğim kıpır kıpırdı. Cinsiyeti de erkekmiş. Bi oğlum vardı. Rabbim bi oğlan daha nasip etti. Şükürler olsun onun verdiği herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…