Benimde iki oglum var hayırlısı ile dua bekliyorum ikizlerime
Günaydın herkese hayırlı cumalar bebeklerimiz için dua edelim rabbim sağlıklı sihhatli anne babasını uzmeyen evlatlar versin ve dogumumuz kolay gecsin insallah bende birazdan doktora gidicegim:)
bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen
Ne güzel canım:) bende pantolon aldım,acayip rahat,benim karnım çok çıktı yani dışardan bakınca bu hamile denecek bir karın var,öne doğru ilerledi basketbol topu gibi. Bazı insanlarda 6 ayda falan böyle karın çıkıyordu birçok arkadaşımda öyle oldu, bende 4. Ayda. Gerçi bir haftadır baya büyüdü, artık 5. Aya giriyorum yavaş yavaş belki de normaldir.Merhaba kızlar iyi geceler.
Bugün bulantısız geçti şükür, bu arada kilo almışım ve göbeğim çıkıyor artık pantolonum olmuyor hamile pantolonu aldım :)
Bir de ilk hamileliğim ama ilk hareketi hissettim sanırım irkildim bir an
Amin amin inş cümlesiyle beraberRabbim gonlundekini hakında hayırlı etsin inşallah.
Henüz degil cnmAllah bağışlasın, cinsiyetleri Bellimi :) inşallah kız geliyordur :)
teşekkür ederim canım,benimde dualarım sizlerle,hiç bir sıkıntı yaşamadan alın evlatlarınızı kucağınıza sağlıkla,hayırlısıylaAllah tez vakitte hayırlı bir evlat versin inşallah canım, dualarım seninle
Öncelikle Allah sabır versin. Dua edeceğim ve Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat
Allah razı olsun canım cevabın için ... bende ilk defa yaşadım önemli bi sorun mu diye düşündüm :)Canım ben ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ama bunda karnımın içi acıyor bugün göbek olarak hissetmedim ama nebileyim
Allah razı olsun canım cevabın için ... inşaallah benimki de önemli değildir anlamadım korkuyorum da ..Canım ben ilk gebeligimde 16.haftada göbek deliği hizasında bir ağrı yaşamıştım ve geçmişti önemli bir ağrı değildi. Yaşadığımız şey aynı mı bilmiyorum ama.
Ne güzel canım:) bende pantolon aldım,acayip rahat,benim karnım çok çıktı yani dışardan bakınca bu hamile denecek bir karın var,öne doğru ilerledi basketbol topu gibi. Bazı insanlarda 6 ayda falan böyle karın çıkıyordu birçok arkadaşımda öyle oldu, bende 4. Ayda. Gerçi bir haftadır baya büyüdü, artık 5. Aya giriyorum yavaş yavaş belki de normaldir.
Bende iki kilo aldım, kilo alacak şeylerde yemiyorum ama yine de aldim
bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen
Allah razı olsun canım,bende herkese dua ediyorum,her şey Allahtan ama Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, sizlere de kolay sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım Rabbim tez zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Ben aklıma her geldiğinde hep dua ediyorum
Evet canım benim de çıktı ama öyle çok değil bakınca çok belli olmuyor daha, 1.5 kilo almışım bende.
Yine de pantolon epey rahat oldu. Ben bu kadar fark olacağını düşünmemiştim :)
Allah razı olsun canım cevabın için ... inşaallah benimki de önemli değildir anlamadım korkuyorum da ..
Bende önde basketbol topu var:) bol giyiyorum ona rağmen belli. Normalde giydiklerimi giysem dar giyerdim zaten baya ben burdayım diyo karnım. Sabahları da var akşamları da dahada buyuyolar şişlik oluyo. Zaten büyüyecek ,belki de çok çabuk büyüdüğünü in yoğun kaşıntı ve gerilme deri döküntüsü yasadim
Canım dün gittim doktora. Orda da tansiyonum 11/8 çıktı. Doktorum dedi ki 20 haftadan önceki gebeliklerdeki tansiyon artması veya azalması gebelikten kaynaklanmaz. bir haftalık tansiyon takibi verdi. Sabah akşam ölçtürücem. 1 hafta sonra kontrol. Geçeceğini düşünüyorum dedi. Sabah ölçtürdüm 9/6 çıktı. Bakalım inşallah bidaha hiç olmaz ikimizde de.. Bu arada gitmişken muayene oldum. Maşallah bebeğim kıpır kıpırdı. Cinsiyeti de erkekmiş. Bi oğlum vardı. Rabbim bi oğlan daha nasip etti. Şükürler olsun onun verdiği herşeyecanım beni de haberdar et dr.la konuşunca olur mu sakin olmaya çalış benimde tansiyon sorunum cıktı ve cok korkuyorum 2 gündür panik yaptıkca daha da yukseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?