- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Aynı durum bende de var 8.haftadan beri.Ergenlikte çıkmadı böyle sivilcenin :)Cinsiyetle bir alakası var mı acabamerhaba kızlar sizlerde sivilcelenme oldumu benim 9 haftadan beri yoğun şekilde yüzümde sivilcelenme oldu
Ilgın gayet güzel bir isim neden istemesinin ki?Erkek olarak Batuhan daha iyi bence :)Kizlar kizimiz olursa eşim ılgın koyalim demisti ben israr edince aden i kabul etti ama simdi de aden i degstrmek istiyorum izin vermiyor erkek olursa da ali berk ya da batuhan düşünüyoruz hangileri güzel sizce
Benim direk yüzüme diyorlar çok nazlıymıssın diye :) bende saldım artık kendimi üzmekten başka birşey olmuyor şuan evde olmama rağmen oranın stresini hala atamadım ben heyet alıcam çünkü nöbetten 24. Haftamda çıkıyorum sonrasında az kalıyor zaten doğum iznine senin o konuda sıkıntın olmaz dersin biter gidersinAynı ben ☺ geçen sene de kurtaj oldum 1 hafta raporluydum..şimdi burdakiler elini eteğini çekmiş her şeyden torun sahibi olmuslar☺ nazlı gelinim onlara göre. Müdür de nerden geldi bu kiz buraya der gibi bakıyor zaten. Heyet alırsam dönüşü zor olur. Isimi yapip cikiyorum canm gerisi umrumda degil.
Ben tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)Canım sen hamile kaldığını kilonla doğum yapacaksin bence, fit anne olacaksın.
Bitkisel şeylere sakın doktor önermeden bulaşma sonra üzülürsün enfeksiyonu mutlaka tedavi ettir erken doğuma neden oluyormuşMerhaba kızlar.
Ya benim karnımda adet olmak istiyor ama olamıyormuş gibi ağrılar giriyor kaç gündür gidip gelip sizce en dişelenmelimiyim doktora gitsem mi?
Birde idrar yolunu hamilelikte ilaçsız nasıl geçire bilirim bitkisel falan ?
Demek ki.. Çok teşekkür ederim canım.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..AMİNCanım hayırlı olsun,herkesin oğlu oluyo Ağustos ayı erkek ayiymis resmen:)
Aynen canım bende de öyle oluyo ama normal bir zamanda artınca takip gerektirdi.. Çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlı etsin bize. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİNhayırlı olsun canım oğluşun umarım geçici bir durumdur ben dr. da heyecandan tavan yapıyo tansiyonum
Çok geçmiş olsun canım. Az da olsa besleyici yemeye çalış. İnşallah yakında geçerBulantıları çok yoğun yaşadım canım ilaçla geçirdim hep bir haftadır falan sadece sabahları oluyor kusma yok ama hamile kaldığımdan beri iştahım sıfır ağlayarak yemek yiyorum desem yalan olmaz doktor şurupta verdi işe yaramadı
Antibiyotik verdi canımBitkisel şeylere sakın doktor önermeden bulaşma sonra üzülürsün enfeksiyonu mutlaka tedavi ettir erken doğuma neden oluyormuş
ben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...
Kansızlığına baktırıyor musun? Ben yemek yiyemiyorum bari kansız kalmim diye pekmez falan yiyorum kan yapan şeyler kanım çok güzel düşük değil. Ama hala üşüyorum dün kombiyi yükselttim
Canım branşımız aynıymış ben de sınıf öğretmeniyim, hem de bu yıl 1. Sınıfları almış bulundum okul başladı 4-5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Düşük tehlikem oldu kanamam az olduğu için rapor almadım çocuklara kıyamadım ama çok aşırı yoruluyorum karnım ağrıyor artık laf anlatmaya çalışmaktan, daha çok küçükler kural yok bişey yok canım çıkıyor. Okulda sıkıntım yok ama çalışmak çok zor biraz sabredeceğiz mecbur. 32. Haftada ayrılırız inşallah yaza denk geliyor zaten eylüle eklenmiyor diye biliyorumben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...
Birşey diyemiyorum bitkisel şeyler konusunda yapayım derken bozulabiliyor çok inatçıdır idrar yolu sonrası böbreklere kadar gidiyor. Antibiyotik bebeğine zarar vermez korkun o ise. Ben kullanmadan geçiremedim en son böbrek ağrısıyla acilde aldım soluğu bütün gece ağlamıştım. Bebeğe asıl bu şekilde zarar verirsin. İlaç yutamıyorsan doktorunla konuş iğne versin.Antibiyotik verdi canımamaa ilaç korkum yüzüne içemiyorum yani büyük hapları kendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden heralde oyuzden kasıklarım çok ağrıyor yaban mersini yemek ve elma sirkesi su ile içmek iyi gelir diyorlar duydum
Naz niyaz diyenler kendi diyor çöktün diyede görmek istedikleri gibi işte. Diyestisyenede gidiyorum doktor iştah açıcı şuruplarda verdi ama yok iştah akşam yarım kase çorbayı kaç dakkada içtim ara verip ana yemeği yedim oda 2 tane köfte napcam bilmiyorum
Yok canım kanla alakalı değil bende kan düşüklüğü yok ama ayaklarım falan demir gibi ellerim hep soğuk. Hormonlarla alakalı. Eğer troidin vitaminin falan normalse yapacak şey sıcak şeyler yiyip içmek :/Canım kan hapı içiyorum bir haftadır. Kanla ilgili değil galiba üşümem. Eskiden beri üşürüm
Canım idrarının renginden anlayabilirsin koyu bulanık yada kokusu değişikse, alt karnında yada belinde yanlarında baskı hissi-ağrı olursa, çok ilerlerse sık sık idrara çıkmak, idrar yaparken baskı-ağrı-yanma olur bunun gibi belirtiler verir. Bazen yorgunluk halsizlik gibi basit etkileri de oluyor sinsi ilerliyor. Çok fazla ilerlerse de kusma ve ateş yapıyor.Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu tahlilden önce nasıl belirti veriyor, kasık ağrısı hepimizde oluyor ya normal değil mi o daha dayanılmayacak bir ağrı mı oluyor bende baktırayım bi iki gündür karnım çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil ama önceden böyle olmuyordu düşük tehlikemde bile yoktu bu kadar
Rabbim sana sağlıklı bir evlât nasip etsin.bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen
Rabbim sana sağlıklı bir evlât nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?