Kizlar kizimiz olursa eşim ılgın koyalim demisti ben israr edince aden i kabul etti ama simdi de aden i degstrmek istiyorum izin vermiyor erkek olursa da ali berk ya da batuhan düşünüyoruz hangileri güzel sizce
Ilgın gayet güzel bir isim neden istemesinin ki?Erkek olarak Batuhan daha iyi bence :)

Merhaba kızlar.

Ya benim karnımda adet olmak istiyor ama olamıyormuş gibi ağrılar giriyor kaç gündür gidip gelip sizce en dişelenmelimiyim doktora gitsem mi?
Birde idrar yolunu hamilelikte ilaçsız nasıl geçire bilirim bitkisel falan ?

Benim direk yüzüme diyorlar çok nazlıymıssın diye :) bende saldım artık kendimi üzmekten başka birşey olmuyor şuan evde olmama rağmen oranın stresini hala atamadım ben heyet alıcam çünkü nöbetten 24. Haftamda çıkıyorum sonrasında az kalıyor zaten doğum iznine senin o konuda sıkıntın olmaz dersin biter gidersin

Canım sen hamile kaldığını kilonla doğum yapacaksin bence, fit anne olacaksın.
Ben tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)

Bitkisel şeylere sakın doktor önermeden bulaşma sonra üzülürsün enfeksiyonu mutlaka tedavi ettir erken doğuma neden oluyormuş

Kizlar dunden beri kasigimda agri var bazen geciyo bazen artiyo.idrar enfeksiyonu olabilirmi acaba.olanlar nasil bi agri yasiyordu

Canım hayırlı olsun,herkesin oğlu oluyo Ağustos ayı erkek ayiymis resmen:)
Demek ki.. Çok teşekkür ederim canım.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..AMİN
hayırlı olsun canım oğluşun umarım geçici bir durumdur ben dr. da heyecandan tavan yapıyo tansiyonum
Aynen canım bende de öyle oluyo ama normal bir zamanda artınca takip gerektirdi.. Çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlı etsin bize. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİN
Çok geçmiş olsun canım. Az da olsa besleyici yemeye çalış. İnşallah yakında geçer

Bitkisel şeylere sakın doktor önermeden bulaşma sonra üzülürsün enfeksiyonu mutlaka tedavi ettir erken doğuma neden oluyormuş
Antibiyotik verdi canım amaa ilaç korkum yüzüne içemiyorum yani büyük hapları kendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden heralde oyuzden kasıklarım çok ağrıyor yaban mersini yemek ve elma sirkesi su ile içmek iyi gelir diyorlar duydum

Canım benim aslında burda idareye iş düşüyor. İdarenin gönlü olsa diğer öğretmenlere laf düşmez aslında. Ben de sınıf öğretmeniyim. Çok iyi anlıyorum seni. Bizim idare öyle değil. Ben de nöbet tutamaz raporu alamadım vermemişti doktor. Müdür yardımcım sağolsun dedi ki sandalyeni çek koridora oturarak tut hocam nöbeti. Bu bana öyle kolaylık sağladı ki. Ders zaten tüm enerjimi alıyo. Bi de volta atsam dayanamam. İnşallah sen de anlayışlı insanların olduğu bi okula geçersin.

Kansızlığına baktırıyor musun? Ben yemek yiyemiyorum bari kansız kalmim diye pekmez falan yiyorum kan yapan şeyler kanım çok güzel düşük değil. Ama hala üşüyorum dün kombiyi yükselttim

Canım kan hapı içiyorum bir haftadır. Kanla ilgili değil galiba üşümem. Eskiden beri üşürüm

Canım branşımız aynıymış ben de sınıf öğretmeniyim, hem de bu yıl 1. Sınıfları almış bulundum okul başladı 4-5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Düşük tehlikem oldu kanamam az olduğu için rapor almadım çocuklara kıyamadım ama çok aşırı yoruluyorum karnım ağrıyor artık laf anlatmaya çalışmaktan, daha çok küçükler kural yok bişey yok canım çıkıyor. Okulda sıkıntım yok ama çalışmak çok zor biraz sabredeceğiz mecbur. 32. Haftada ayrılırız inşallah yaza denk geliyor zaten eylüle eklenmiyor diye biliyorum

Birşey diyemiyorum bitkisel şeyler konusunda yapayım derken bozulabiliyor çok inatçıdır idrar yolu sonrası böbreklere kadar gidiyor. Antibiyotik bebeğine zarar vermez korkun o ise. Ben kullanmadan geçiremedim en son böbrek ağrısıyla acilde aldım soluğu bütün gece ağlamıştım. Bebeğe asıl bu şekilde zarar verirsin. İlaç yutamıyorsan doktorunla konuş iğne versin.

Canım ya inş 4. Aydan sonra istahin acilsin da rahat rahat yemek ye,zor valla ya,Allah yardım etsin

Canım kan hapı içiyorum bir haftadır. Kanla ilgili değil galiba üşümem. Eskiden beri üşürüm
Yok canım kanla alakalı değil bende kan düşüklüğü yok ama ayaklarım falan demir gibi ellerim hep soğuk. Hormonlarla alakalı. Eğer troidin vitaminin falan normalse yapacak şey sıcak şeyler yiyip içmek :/

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu tahlilden önce nasıl belirti veriyor, kasık ağrısı hepimizde oluyor ya normal değil mi o daha dayanılmayacak bir ağrı mı oluyor bende baktırayım bi iki gündür karnım çok ağrıyor dayanılmayacak gibi değil ama önceden böyle olmuyordu düşük tehlikemde bile yoktu bu kadar

Canım idrarının renginden anlayabilirsin koyu bulanık yada kokusu değişikse, alt karnında yada belinde yanlarında baskı hissi-ağrı olursa, çok ilerlerse sık sık idrara çıkmak, idrar yaparken baskı-ağrı-yanma olur bunun gibi belirtiler verir. Bazen yorgunluk halsizlik gibi basit etkileri de oluyor sinsi ilerliyor. Çok fazla ilerlerse de kusma ve ateş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…