Benimde iki oglum var hayırlısı ile dua bekliyorum ikizlerimeİnş kızdır seninki, birdePisikedii nin de iki oğlu var inş onunda kızı olur, @besyo85 inde iki kızı vardı onunki de erkek olur inşallah,farklılık iyidir:)
Ben genelde kıskanıyorum bu durumu, birazda onun için oğlum olsa da bana düşkün olsa istiyordum ama onlarda babacı oluyorsa kabullenmem lazım :) karnında taşı, uykusuz kal, emzir, besle, büyüt, şekilden şekile gir sonra bir sabah uyanır yeni yeni konuşurken babam neeede diye sorar, Allahım bu nasıl adalet :)Benim oğlanlar da babacı. Hiç şikayetçi değilim valla, bi nefes alıyorum. Uykuları gelince anneciler amailla ben olacam..bazen eşim hadi yatalım der götürür odaya 5dk sonra ikisi birden yanıma sokulmuş olur
Canım ben ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ama bunda karnımın içi acıyor bugün göbek olarak hissetmedim ama nebileyimKendimi görünmez hissettim tecrübeli hamileler yaşamadı mı hiç tek ben miyim göbeği acıyan anlamadım gerçekten
İnşallah geçer canım :)amin canım benim. Bu arada çok tesekkur ederim önerin için uygulayacağım :)
Kendimi görünmez hissettim tecrübeli hamileler yaşamadı mı hiç tek ben miyim göbeği acıyan anlamadım gerçekten
Rabbim gonlundekini hakında hayırlı etsin inşallah.Benimde iki oglum var hayırlısı ile dua bekliyorum ikizlerime
Rabbim en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen
aminnn,sizlere de kolaylıkla,hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.Rabbim en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
aminnn,Rabbim sizinde evlatlarınıza sağlıklı ömür,Hayırlı yazılar yazsın inşAllah canımtatlım 2011 de 2 düşük yaşadım. seni anlıyorum inşallah sende benim gibi evlatlarını kucağına alırsın. dua edelim inşallah yüzün güler sağlıkla evin şenlenir .
amin şekerim amin. darısı size. bekleyen bütün kardeşlerime.aminnn,Rabbim sizinde evlatlarınıza sağlıklı ömür,Hayırlı yazılar yazsın inşAllah canım
Öncelikle Allah sabır versin. Dua edeceğim ve Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı bir evlatbende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?