İnşallah canım. Benim de kızımla anlaşamadığım oluyor tabi zaman zaman :) babasına aşırı düşkün olduğu için gelenler geliyor bazen bana :)

Benim oğlanlar da babacı. Hiç şikayetçi değilim valla, bi nefes alıyorum. Uykuları gelince anneciler ama illa ben olacam..bazen eşim hadi yatalım der götürür odaya 5dk sonra ikisi birden yanıma sokulmuş olur

Ben genelde kıskanıyorum bu durumu, birazda onun için oğlum olsa da bana düşkün olsa istiyordum ama onlarda babacı oluyorsa kabullenmem lazım :) karnında taşı, uykusuz kal, emzir, besle, büyüt, şekilden şekile gir sonra bir sabah uyanır yeni yeni konuşurken babam neeede diye sorar, Allahım bu nasıl adalet :)

Kendimi görünmez hissettim tecrübeli hamileler yaşamadı mı hiç tek ben miyim göbeği acıyan anlamadım gerçekten

Kendimi görünmez hissettim tecrübeli hamileler yaşamadı mı hiç tek ben miyim göbeği acıyan anlamadım gerçekten
Canım ben ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ama bunda karnımın içi acıyor bugün göbek olarak hissetmedim ama nebileyim

Canım ben ilk gebeligimde 16.haftada göbek deliği hizasında bir ağrı yaşamıştım ve geçmişti önemli bir ağrı değildi. Yaşadığımız şey aynı mı bilmiyorum ama.

Allâh hepimizi iyi anlayışlı insanlarla arkadaş akraba hısım eş dost komşu eylesin. uzak olsun bizlerden bencil şikayet Perver şükürsüzler!!!!!! çakralarımız açık alıyoruz her türlü enerjiyi.

Merhaba kızlar iyi geceler.
Bugün bulantısız geçti şükür, bu arada kilo almışım ve göbeğim çıkıyor artık pantolonum olmuyor hamile pantolonu aldım :)
Bir de ilk hamileliğim ama ilk hareketi hissettim sanırım irkildim bir an

bende mayıs annesi olacaktım ama 9+5 de düşük yaptım,sizlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı inşAllah
benim içinde dua edin lütfen

tatlım 2011 de 2 düşük yaşadım. seni anlıyorum inşallah sende benim gibi evlatlarını kucağına alırsın. dua edelim inşallah yüzün güler sağlıkla evin şenlenir .

tatlım 2011 de 2 düşük yaşadım. seni anlıyorum inşallah sende benim gibi evlatlarını kucağına alırsın. dua edelim inşallah yüzün güler sağlıkla evin şenlenir .
aminnn,Rabbim sizinde evlatlarınıza sağlıklı ömür,Hayırlı yazılar yazsın inşAllah canım

Günaydın herkese hayırlı cumalar bebeklerimiz için dua edelim rabbim sağlıklı sihhatli anne babasını uzmeyen evlatlar versin ve dogumumuz kolay gecsin insallah bende birazdan doktora gidicegim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…