Alırsın alırsın hiç merak etme burda bir arkadaş kilo takibi grubu kurmuştu aslında herkes onu takip etse ne aldık ne verdik çok güzel olur ben ve bikac arkadaş kayildik hatta. ... Bende dört kilo verdim herkes erimjssjn Dior 52kiloyum neredeyse .Ama eminim 10-15kilo alacağız. Zaten ideali 12
Çok çabuk kronikleşen bir illet tedavini aksatma canım benim öğrenciyken yurtta oldu her yıl bir iki kez coşuyordu hamilelik daha çok tetikliyor mecbur antibiyotik kullandım içebildiğiniz kadar su için kızlar çok önemli su.Bunların çoğu var bende, sadece idrar kokusu duymuyorum ama akıntı kokusu oluyor. Tuvaletimi çok tutarsam yaparken ağrı da oluyor doktoruma söyleyeyim bunu ben.. sağol cnm
Ben 60 la kaldım şuan 53 küsürüm kilo vermek bana iyi gelmedi halsiz düşürdü hasta gibi görünüyorum milletin hamilelik fotolarına bakıyorum parlıyorlar anlamadım bu işi :)Alırsın alırsın hiç merak etme burda bir arkadaş kilo takibi grubu kurmuştu aslında herkes onu takip etse ne aldık ne verdik çok güzel olur ben ve bikac arkadaş kayildik hatta. ... Bende dört kilo verdim herkes erimjssjn Dior 52kiloyum neredeyse .Ama eminim 10-15kilo alacağız. Zaten ideali 12
İlginçben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
Çabukta gelmiş güle güle kullan iyi günlerde inş:) şimdi bende sipariş vericem hemenidilinannesi_burda merhaba canım sleepy siparişim geldi 2022 e kadar zamanı var gönül rahatlığıyla alabilirsin
Şu an Urfa da gidiyorum Lotus hastanesi İmran Ayhan.Doktorun kim
Ha ben alınganlık yapmışım :) hepsi hormonlardanYa bu elinde çok eskiden kalan cinsiyeti belli eden bir kitap gibi biseydi, arkadaş ordan bakıp kaç kişiye cinsiyet söyledi banada erkek demişti. Ben o arkadaş sandım seni:) hatlar karıştı :)
Çabukta gelmiş güle güle kullan iyi günlerde inş:) şimdi bende sipariş vericem hemen
Canım hangi siteden di bir daha paylaşır mısn bide kaç numara bez aldinizÇabukta gelmiş güle güle kullan iyi günlerde inş:) şimdi bende sipariş vericem hemen
Mide yanmasi bende de var ama gecen aya gore baya bir azaldi bol su iciyorum birde elma iyi geliyorben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
Canım hangi siteden di bir daha paylaşır mısn bide kaç numara bez aldiniz
Merhaba iyi haftasonları kızlar. 3 gündür sabah bulantılarım yok,
haftaya perşembe kontrolüm. Artık bulantılar geçmis midir yoksa Allah korusun kötü bir şey var mıdır düşünüp duruyorum
Haftama göre geçmesi normal mi artık ?
idilinannesi_burda
@Anneadayi89
Kızlar az önce ben de civil e baktım isteyen ordan da alabilir benim aldığım set aynı fiyat orda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?