İyi geceler bayanlar.
Doktora gidip net olarak cinsiyeti ogrenebilen oldu mu?
Yoksa 1 hafta daha bekleyelim mi.

Bunların çoğu var bende, sadece idrar kokusu duymuyorum ama akıntı kokusu oluyor. Tuvaletimi çok tutarsam yaparken ağrı da oluyor doktoruma söyleyeyim bunu ben.. sağol cnm
Çok çabuk kronikleşen bir illet tedavini aksatma canım benim öğrenciyken yurtta oldu her yıl bir iki kez coşuyordu hamilelik daha çok tetikliyor mecbur antibiyotik kullandım içebildiğiniz kadar su için kızlar çok önemli su.

Ben 60 la kaldım şuan 53 küsürüm kilo vermek bana iyi gelmedi halsiz düşürdü hasta gibi görünüyorum milletin hamilelik fotolarına bakıyorum parlıyorlar anlamadım bu işi :)

ben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
İlginç

Çabukta gelmiş güle güle kullan iyi günlerde inş:) şimdi bende sipariş vericem hemen

Civilde yıldönümü kampanyası olarak tüm sleepyler uygundu canım 23 TL. Kendi sitesinde ne kadar bilmiyorum ama ben uzun zamandır 27 TL'ye alıyorum. Civilden daha önce defalarca sipariş verdim güvenebilirsin. Böyle de reklam yapar gibi oldum ama hiç öyle bir niyetim yoktu. Maksat birbirimize tavsiyede bulunmak

Merhaba iyi haftasonları kızlar. 3 gündür sabah bulantılarım yok,
haftaya perşembe kontrolüm. Artık bulantılar geçmis midir yoksa Allah korusun kötü bir şey var mıdır düşünüp duruyorum
Haftama göre geçmesi normal mi artık ?

Korkmayın tabi ki normal 11. haftadan sonra azalıp geçmesi lazımdı zaten.

idilinannesi_burda
@Anneadayi89
Kızlar az önce ben de civil e baktım isteyen ordan da alabilir benim aldığım set aynı fiyat orda da

Benim bebiş daha 13 aylık olduğu için ben set olarak değilde paket alışverişi yapıyorum canım ondan dikkat etmemişim. Set olunca daha avantajlı oluyor tabi. Doğumu yaşadığım yerde yapacak olsaydım hemen ben de alırdım çok pahalandi çünkü. Ben sleepye başladığımda paket başına 18 TL oduyordum. Şimdi hem paket içindeki bez sayısı düştü hem de fiyatlar arttı. Doğumumuza kadar neler olur Allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…