- 9 Şubat 2009
- 40
- 45
- 288
Bizim tarihlerimiz seninle ayni. Evvelki gün devlete kontrole gittim. Goremedi cinsiyeti. Dün esimin dogum gunuydu. Doktor daha cok kucuk. Net soyleyemem dedi. 15 20 dk ugrasti. Kesin demiyorum ama kiza benziyor dedi. Esimde cok istiyordu. Bende ona kuz bebek surprizi yaptim. Cok eglendik. Muthis bi ani oldu. Ama cok endiseliyim. 3 hafta sonra net ogrenirsin dedi dr. Umarim degismezİyi geceler bayanlar.
Doktora gidip net olarak cinsiyeti ogrenebilen oldu mu?
Yoksa 1 hafta daha bekleyelim mi.
Kalitesi nasıl canım sızdırma yapıyor mu prima da bebeğe zararlı madde varmış sleepy saf su ile üretildiği için ne kadar dayanıklı olurBenim bebiş daha 13 aylık olduğu için ben set olarak değilde paket alışverişi yapıyorum canım ondan dikkat etmemişim. Set olunca daha avantajlı oluyor tabi. Doğumu yaşadığım yerde yapacak olsaydım hemen ben de alırdım çok pahalandi çünkü. Ben sleepye başladığımda paket başına 18 TL oduyordum. Şimdi hem paket içindeki bez sayısı düştü hem de fiyatlar arttı. Doğumumuza kadar neler olur Allah bilir:)
Korkmayın tabi ki normal 11. haftadan sonra azalıp geçmesi lazımdı zaten.
Nasip...Bizim tarihlerimiz seninle ayni. Evvelki gün devlete kontrole gittim. Goremedi cinsiyeti. Dün esimin dogum gunuydu. Doktor daha cok kucuk. Net soyleyemem dedi. 15 20 dk ugrasti. Kesin demiyorum ama kiza benziyor dedi. Esimde cok istiyordu. Bende ona kuz bebek surprizi yaptim. Cok eglendik. Muthis bi ani oldu. Ama cok endiseliyim. 3 hafta sonra net ogrenirsin dedi dr. Umarim degismez
Kesinlikle haftana göre geçmesi çok nor al. Allahım banada (bize) göster o günleriMerhaba iyi haftasonları kızlar. 3 gündür sabah bulantılarım yok,
haftaya perşembe kontrolüm. Artık bulantılar geçmis midir yoksa Allah korusun kötü bir şey var mıdır düşünüp duruyorum
Haftama göre geçmesi normal mi artık ?
Benim diğer Hamileliklerim de zor geçmişti ama bu resmen beni bitirdi. Durum böyle olunca bana da kesin cinsiyeti farklı o yüzden böyle oldu diyorlar. Pek umudum yok ama bekleyip gorecez inşallah.Nasip...
Sağlıkla sıhhatle gelsinler de farketmez.
Benimde 4 yaşında bir oğlum var .
Bakalım merak ediyoruz biz de .
Bu hamilelik bayağı bulantili kusmali geçti.
Eşim büyük ihtimal kız çok nazlı çünkü diyor.
Kalitesi nasıl canım sızdırma yapıyor mu prima da bebeğe zararlı madde varmış sleepy saf su ile üretildiği için ne kadar dayanıklı olur
hepimiz anneyiz:)Gecmis olsun cnm.yolda gorsek konusamayiz belki siz savcisiniz diye saygimizdan.ama burda kanka gibi msj lasiyoztuhafima gitti ya
canım kesin olarak demeyim ama genelde magnezyum kalsiyum eksikliginde bu tip agrılar çok oluyor.ilk gebeliğimde yürüyemiyordum yataktan kalkamıyordum devlette gebelikte olur deyip gönderdiler kaç kere.özele gittim dr magnezyum kalsiyum verdi ve 2.gün de geçti inanılmaz agrılar biliyorum.istersen bi degerlerine bakılmasını rica et.çok geçmiş olsunHanımlar 13+2 olduk .. felaket bı şekilde sırt ağrısı cekiyorum ilaç alamıyorum pek .. Dr Parol yazmış ama oda geçirmiyo .. tavsiye verirseniz sevinirim nasil kurtulurum bu agrida
Bende fena grip olmuşum hiç biyere çıkamadım daha. Valla haber verdiğin iyi oldu bi bakmak lazım değişiklik olur:)idilinannesi_burda
@Anneadayi89
Kızlar az önce ben de civil e baktım isteyen ordan da alabilir benim aldığım set aynı fiyat orda da
Bütün tavsiyelere açığıZ:))Civilde yıldönümü kampanyası olarak tüm sleepyler uygundu canım 23 TL. Kendi sitesinde ne kadar bilmiyorum ama ben uzun zamandır 27 TL'ye alıyorum. Civilden daha önce defalarca sipariş verdim güvenebilirsin. Böyle de reklam yapar gibi oldum ama hiç öyle bir niyetim yoktu. Maksat birbirimize tavsiyede bulunmak
Kesinlikle haftana göre geçmesi çok nor al. Allahım banada (bize) göster o günleri
Her hamilelik kendine özel yani cogunluk 11.haftada geciyor ancak sizinki gecmeyebilir veya daha gec haftalarda gecebilir. Benim hic bulantim olmadi mide yanmasi oldu sadece 10-12 haftalar arasinda. Bende ilk mide yanmam gecince endise etmisim cok sukur bebegim gayet saglikliydi.Tesekkür ederim canım. Benim daha geçmemişti bulantılar, inşallah her sey yolundadır
Her hamilelik kendine özel yani cogunluk 11.haftada geciyor ancak sizinki gecmeyebilir veya daha gec haftalarda gecebilir. Benim hic bulantim olmadi mide yanmasi oldu sadece 10-12 haftalar arasinda. Bende ilk mide yanmam gecince endise etmisim cok sukur bebegim gayet saglikliydi.
Bende normalde prima almam Kızımda da ilk aylardan sonra hep molfix kullandım ama bunda da ilk ay için primanın kremli olanını almayı düşünüyorum sonra hep molfix. Birde 5yıl önce slepy yoktu onu da deneyeceğim. Coon hiç duymadımTecrübeli anneler ben de indirim yakalamışken bebek bezi almak istiyorum ama marka konusunda herkes birşey söylüyor kimi yenidoğan için prima dışında alma diyor kimi zararlı diyor siz ne öneriyorsunuz? Bir de yeni çıkan coon marka deneyen oldu mu japon mali iyi midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?