Bir de dün 24 paketlik ıslak mendil aldim sleepy sensitive sizce acele mi ediyorum :)
Acele değil mutlaka kullanılacak ama o kadar eşyayı koyacak yerin varsa ne güzel. Bence daha fazla ıslak mendil alma, ben ilk 6-8 ay pamuk ıslattım şimdi hazırları çıkmış ıslatmak için ebebekte görmüştüm. Çok hassas oluyorlar ilk doğduklarında ıslak mendil kokusuz saf sulu olmalı

Arkadaşım denedi ve çok kötü dedi diğer bütün bezleri denedi neredeyse.. komili için de bezin pamukları çocuğun poposuna yapışıyor ve bez ıslandıkça ortada pamuk toplamıyormuş.

kızlar bez ve ıslak mendil konusunda size fikir vermek istiyorum. her bebek her bezi kullanamıyor. Pişik yapıyor alerji yapıyor vs. ben Canbebe kullanıyorum kokusu yok kimyasal yok diye. molfiks kullanamadık acayip bir koku geliyor bebek çiş yaptıkça. ıslak mendil için bim mor renkli sensetiv kullanıyorum memnunum. yani alırsınız ama pişik yapar vs yazık olur stoklarınıza. bir arkadaşıma Almanya'dan bez gelmiş kokusuz gayet güzel kaliteli ama kızına pişik yapmıştı. ben almadım kızıma verdi babyLove marka. çok memnun kaldım. nasılsınız bu arada , benim baş dönmesi mide bulantısı zorluyor. Elhamdülillah bebeğim benimle ya şükürler olsun .

oğlumda prima kullandım memnun kalmadım sebebini hatırlamıyorum ama. bazisına en uygun kokulu bez pişik yapmıyor değişen işler bunlar.

Biz huggies kullanmıştık.
Çok memnun kalmıştık.
Hatta toptancısindan alıyorduk .
Çok uygunsa geliyordu .

görümcem öok memnunum demişti. erkeklere özel önde emişi yüksek vs. neyse aldık ön kısmı o kadar kalın ki çocuk bezi doldurmuş sanki değiştim tekrar. Pişik vs yapmadı ama.

Son zamanlarda ben de bir iki kere kullandım huggies, biraz şişiyordu evet ama memnundum ben. Pişik yapmadığı sürece sorun olmuyor sık değiştiriyorsun. Ama prima yeşil paketi pişik yapmıştı verdiğin paraya değmiyor diye bıraktım

Ya huggies ben de kullandım 1 numarada,bel lastiği süper amaa aşırı kalın bir bez. Bir de çiş eklenince çocuğun poposuna yastık bağlamışsın. Prima ile öyle bariz bir fiyat farkı da yoktu arada. Huggies in bel lastiği,primanin sızdırmaz ve inceligi,molfiks in fiyatı birleşsin bir bez olsun
Huggies bezi artık hiç bir yerde görmüyorum, yok artık sanirim

Bim in jenny&willy bezi de fena değil.
Bana göre hiç bir bez prima kadar sızdırmaz ince ve güzel değil. Tabi bazı dönemler var o dönemlerde ne bağlarsan bağla o kaka enseye vuracak o çiş parçadan çıkacak

harika birleşme diyorsun. bayıldım fikrine. benim kız hala Canbebe kullanıyor çok memnunum. bakalım bu defa ne ile yolumuza başlayacağız. hayırlısıyla

harika birleşme diyorsun. bayıldım fikrine. benim kız hala Canbebe kullanıyor çok memnunum. bakalım bu defa ne ile yolumuza başlayacağız. hayırlısıyla
Bende bi ara molfiks aldım yenilendi ya..aslında iyi olmuş ama kalın hala..bir de o elastik yapısı yüzünden çocuğun poposu hep ıslak kalıyor. Sık sık değişmezsen pişik
Bezden cikaracam inşallah ama biraz daha toparlanmam lazım. Malum baya enerji güç ve sabir gerektiriyor.

benim kız çoktan istiyor illa tuvalete yapacağım diyor. ama çok haklısın bende kendimde güç bulamıyorum. 2 yaşında daha . iki aya kalmaz başlarım inşallah abisi gibi 2 yaş 3 , 4 aylıkken öğrenir. pek bi hevesli ama bu durumda mümkün değil. kısım bezine yap diyorum napim. inşallah hallederiz hele 5 .ayda bir enerji geliyor o zaman aradan çıkar .

gaz bombasıyım arkadaşlar progestan 200 ml günde iki kez kullanıyorum. beni uçuruyor. inşallah haftaya sali veya çarşamba giderim , kutuyu bitirmene gere yok deeer bende kurtulurum. KEVOK nerdesin iyimisin.

Canım ben yaklaşık 1.5-2 yıl molfix kullandım hiç ıslak kalma olayı olmadı bizde ve pişik olduğu da sayılıdır yani belki sık değiştirdiğimdendir ama hafif bir kokusu var onun dışında hiç problem yaşamadım fiyatı da çok uygun değildi diye hatırlıyorum. Her çocuk da farklı etkisi oluyor sanırım

Benim 2 numara da abisinden görüyor hevesleniyor ama ben heveslenemiyorum, gücüm yok.
Inşallah kolay alışırlar

En son ben a101 den almıştım,yaz başı.. Aylık büyük koli 70₺ fiyatı iyiydi yani.

Tesekkür ederim canım. Benim daha geçmemişti bulantılar, inşallah her sey yolundadır
Bu bulantılar falan çok kişisel bence benim onuncu hafta başladı hafif hafif mesela bütün çok daha şiddetliydi. Hareketleri hissedene kadar malesef öyle korkularımız olacak. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza

bunda değil de ilk hamileligimde çok olmuştu burun kiti baya ise yarıyor. bide yastigini yukselt iki yastık yap baya faydası oluyo onun da hormonlara bağlı bi sebebi varmış bitirdi bizi bu hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…