Acele değil mutlaka kullanılacak ama o kadar eşyayı koyacak yerin varsa ne güzel. Bence daha fazla ıslak mendil alma, ben ilk 6-8 ay pamuk ıslattım şimdi hazırları çıkmış ıslatmak için ebebekte görmüştüm. Çok hassas oluyorlar ilk doğduklarında ıslak mendil kokusuz saf sulu olmalıBir de dün 24 paketlik ıslak mendil aldim sleepy sensitive sizce acele mi ediyorum :)
Arkadaşım denedi ve çok kötü dediTecrübeli anneler ben de indirim yakalamışken bebek bezi almak istiyorum ama marka konusunda herkes birşey söylüyor kimi yenidoğan için prima dışında alma diyor kimi zararlı diyor siz ne öneriyorsunuz? Bir de yeni çıkan coon marka deneyen oldu mu japon mali iyi midir acaba
Biz huggies kullanmıştık.
Çok memnun kalmıştık.
Hatta toptancısindan alıyorduk .
Çok uygunsa geliyordu .
harika birleşme diyorsun. bayıldım fikrine. benim kız hala Canbebe kullanıyor çok memnunum. bakalım bu defa ne ile yolumuza başlayacağız. hayırlısıylaYa huggies ben de kullandım 1 numarada,bel lastiği süper amaa aşırı kalın bir bez. Bir de çiş eklenince çocuğun poposuna yastık bağlamışsın. Prima ile öyle bariz bir fiyat farkı da yoktu arada. Huggies in bel lastiği,primanin sızdırmaz ve inceligi,molfiks in fiyatı birleşsin bir bez olsun
Huggies bezi artık hiç bir yerde görmüyorum, yok artık sanirim
Bende bi ara molfiks aldım yenilendi ya..aslında iyi olmuş ama kalın hala..bir de o elastik yapısı yüzünden çocuğun poposu hep ıslak kalıyor. Sık sık değişmezsen pişikharika birleşme diyorsun. bayıldım fikrine. benim kız hala Canbebe kullanıyor çok memnunum. bakalım bu defa ne ile yolumuza başlayacağız. hayırlısıyla
Bende bi ara molfiks aldım yenilendi ya..aslında iyi olmuş ama kalın hala..bir de o elastik yapısı yüzünden çocuğun poposu hep ıslak kalıyor. Sık sık değişmezsen pişik
Bezden cikaracam inşallah ama biraz daha toparlanmam lazım. Malum baya enerji güç ve sabir gerektiriyor.
Canım ben yaklaşık 1.5-2 yıl molfix kullandım hiç ıslak kalma olayı olmadı bizde ve pişik olduğu da sayılıdır yani belki sık değiştirdiğimdendir ama hafif bir kokusu var onun dışında hiç problem yaşamadım fiyatı da çok uygun değildi diye hatırlıyorum. Her çocuk da farklı etkisi oluyor sanırımBende bi ara molfiks aldım yenilendi ya..aslında iyi olmuş ama kalın hala..bir de o elastik yapısı yüzünden çocuğun poposu hep ıslak kalıyor. Sık sık değişmezsen pişik
Bezden cikaracam inşallah ama biraz daha toparlanmam lazım. Malum baya enerji güç ve sabir gerektiriyor.
Cinsiyetini öğrenen varmı?
Benim 2 numara da abisinden görüyor hevesleniyor ama ben heveslenemiyorum, gücüm yok.benim kız çoktan istiyor illa tuvalete yapacağım diyor. ama çok haklısın bende kendimde güç bulamıyorum. 2 yaşında daha . iki aya kalmaz başlarım inşallah abisi gibi 2 yaş 3 , 4 aylıkken öğrenir. pek bi hevesli ama bu durumda mümkün değil. kısım bezine yap diyorum napim. inşallah hallederiz hele 5 .ayda bir enerji geliyor o zaman aradan çıkar .
En son ben a101 den almıştım,yaz başı.. Aylık büyük koli 70₺ fiyatı iyiydi yani.Canım ben yaklaşık 1.5-2 yıl molfix kullandım hiç ıslak kalma olayı olmadı bizde ve pişik olduğu da sayılıdır yani belki sık değiştirdiğimdendir ama hafif bir kokusu var onun dışında hiç problem yaşamadım fiyatı da çok uygun değildi diye hatırlıyorum. Her çocuk da farklı etkisi oluyor sanırım
Bu bulantılar falan çok kişisel bence benim onuncu hafta başladı hafif hafif mesela bütün çok daha şiddetliydi. Hareketleri hissedene kadar malesef öyle korkularımız olacak. İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaTesekkür ederim canım. Benim daha geçmemişti bulantılar, inşallah her sey yolundadır
bunda değil de ilk hamileligimde çok olmuştu burun kiti baya ise yarıyor. bide yastigini yukselt iki yastık yap baya faydası oluyo onun da hormonlara bağlı bi sebebi varmış bitirdi bizi bu hormonlarKizlar pek yazamiyorum ama hep takip ediyorum sizi 10 haftayi bitirdim fakat 3 gundur geceleri siddetli derecede burun tikanikligi yasiyorum normalde hasta oldugumda 1 taraf en azindan acik kalirdi ama bu sefer tamamen tikali ne kadar temizlesemde ayni tikaniklik devam ediyor zaten sumkururkendecok zorlaniyorum cok az bi bosluktan nefesimi verebiliyormusum gibi dolayisiyla gece hep agzimdan nefes aliyorum bu seferde bogazim kuruyor ve tahris oluyor burun yikama kiti aldim umarim faydasi olur varmi burun tikanikligi sikintisi yasayan??? Herkese saglikli ve mutlu hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?