Bunların çoğu var bende, sadece idrar kokusu duymuyorum ama akıntı kokusu oluyor. Tuvaletimi çok tutarsam yaparken ağrı da oluyor doktoruma söyleyeyim bunu ben.. sağol cnm

Kizlar pek yazamiyorum ama hep takip ediyorum sizi 10 haftayi bitirdim fakat 3 gundur geceleri siddetli derecede burun tikanikligi yasiyorum normalde hasta oldugumda 1 taraf en azindan acik kalirdi ama bu sefer tamamen tikali ne kadar temizlesemde ayni tikaniklik devam ediyor zaten sumkururkende cok zorlaniyorum cok az bi bosluktan nefesimi verebiliyormusum gibi dolayisiyla gece hep agzimdan nefes aliyorum bu seferde bogazim kuruyor ve tahris oluyor burun yikama kiti aldim umarim faydasi olur varmi burun tikanikligi sikintisi yasayan??? Herkese saglikli ve mutlu hamilelikler

Maalesef işyerleri bu konuda inanılmaz anlayissiz. Bende bankacıyım sistemleri değiştirdiler. Bar taburesi tarzı sandalye ve masada oturuyorum. Tüm gün o sandalyeye otur kalk karnım okadar ağrıyor ki. Kimseden destek beklemiyor insan ama artık anlayış da kalmamış. Zaten gebelik habrimi duyduklarinda insan kaynaklarınin ıfadesinden neler yasayacagimi anlamistim:) Allah bütün annelerin hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar kizimiz olursa eşim ılgın koyalim demisti ben israr edince aden i kabul etti ama simdi de aden i degstrmek istiyorum izin vermiyor erkek olursa da ali berk ya da batuhan düşünüyoruz hangileri güzel sizce

Ilgın güzel bence.aden biraz zoraki bir isim gibi duruyor, ama anlamını bilmiyorum tabi.ilginin telaffuzu da güzel geldi bana. Batuhan da iki isim arasında daha hoş geldi.ben iki isim sevmediğim için, çevremde herkes iki isim koymuş, ama biri hiç söylenmiyor falan söylenemeyen ismi niye koymuşlar anlam veremiyorum. Çocuklar için de zor oluyor okulda başka isim deniyor evde başka, ama tabi bu işler zevk meselesi.ılgın ile Batuhan daha hoş bence:) birde iki isim koyunca fonetiginin güzel durması da önemli söylenişi yani. Dediğim gibi bu işler zevk işi,ben isim düşünürken ilerde çocuk bu ismi beğenirmi diye aklımdan geciyo

Ben tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)
İnş alırsın canım, biraz geçsin yeme düzenin geri gelir insallah

Slm kızlar bizimde inşallah doğumumuz 19 mayıs (sata göre) yarın doktor kontrolüm var. 12+5 haftalık hamileyim bakalım cinsiyeti belli olacak mı
Hamilelikte tansiyon problemi yaşayanlar var mı? Ne yapıyorlar bilgi verir misiniz? Ben ilk çocuğumda preklempsi yaşadım ve bunda da korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye

Ben tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)
Alırsın alırsın hiç merak etme burda bir arkadaş kilo takibi grubu kurmuştu aslında herkes onu takip etse ne aldık ne verdik çok güzel olur ben ve bikac arkadaş kayildik hatta. ... Bende dört kilo verdim herkes erimjssjn Dior 52kiloyum neredeyse .Ama eminim 10-15kilo alacağız. Zaten ideali 12

Benim midem yine kötü
Az kaldı..bitiyor geçiyor inşallah bu zor günler.
Benim çok acıkınca daha çok midem bulanıyor, ara ara bişeyler atıştırabilirsem biraz daha iyi hissediyorum. Tokken çok fazla bulanmıyor ama tabi geç başladığı için şükrediyorum zaten az kaldı 14-15 . Haftada biter inşallah

Bende çok merak ediyorum ne zaman gececek bide ağzındaki bu kötü tad oda geçse keşke
O tadı hiç söyleme..iyice yemekten soğuttu beni zaten normalde de iştahsız bir insanım.
Keşke istediğimiz zaman yemek yesek istemediğimiz zaman yemeye gerek olmasa

Bende bulantı sürekli var. Neredeyse saatli yemeye çalışıyorum biraz yemek saati sarksın allaaah her şey berbat oluyor, aşırı kusuyorum o zaman
Sabrediyorum..geçecek inşallah.

Kilo konusunda şu kadar soyliim iştahsız benim bile iştahım deli gibi artıyor. Kendinize inanamayacaksınız. Öyle zaman gelecek ki içimde doymak bilmeyen bir kurt var sanki diyeceksiniz
Kilo almaktan korkmayın. Doğum sonrası kilolar çok hızlı veriliyor. Öyle bir tempolu hayata gireceksiniz ki..
2-3 kişilikte yemeyin de her şeyi yiyin gaaarii

Aynen ben de çok zayıf başladım ama verdiklerimle birlikte 14kilo aldım.. kahvaltı yapamam genelde ama 5. Aydan itibaren hem eşimle hem kendim iki kere kahvaltı yapıyordum acayip yemek yiyordum az bile almıştım, bu sefer sadece yarım kilo vermişim bakalım kaç kilo alacağım meraklardayım

Kızlar bana da nazar değdi galiba 1 aydır hiç bir sıkıntım yoktu enerjim bile gelmişti ama bugün çok başım ağırdı yeni yeni geçti ve midem de çok fena oldu en son 8 haftalıkken ve bugün 14 hafta oldu dedim bitti her şey düzeldim bugün de bakalım ne zaman bitecek tamamen ben bitti sanıyordum oysa ki

ben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/

ben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
Gecmis olsun cnm.yolda gorsek konusamayiz belki siz savcisiniz diye saygimizdan.ama burda kanka gibi msj lasiyoz tuhafima gitti ya

Gecmis olsun cnm.yolda gorsek konusamayiz belki siz savcisiniz diye saygimizdan.ama burda kanka gibi msj lasiyoz tuhafima gitti ya

Valla yalan yok bana da ilginç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…