Bunların çoğu var bende, sadece idrar kokusu duymuyorum ama akıntı kokusu oluyor. Tuvaletimi çok tutarsam yaparken ağrı da oluyor doktoruma söyleyeyim bunu ben.. sağol cnmCanım idrarının renginden anlayabilirsin koyu bulanık yada kokusu değişikse, alt karnında yada belinde yanlarında baskı hissi-ağrı olursa, çok ilerlerse sık sık idrara çıkmak, idrar yaparken baskı-ağrı-yanma olur bunun gibi belirtiler verir. Bazen yorgunluk halsizlik gibi basit etkileri de oluyor sinsi ilerliyor. Çok fazla ilerlerse de kusma ve ateş yapıyor.
Maalesef işyerleri bu konuda inanılmaz anlayissiz. Bende bankacıyım sistemleri değiştirdiler. Bar taburesi tarzı sandalye ve masada oturuyorum. Tüm gün o sandalyeye otur kalk karnım okadar ağrıyor ki. Kimseden destek beklemiyor insan ama artık anlayış da kalmamış. Zaten gebelik habrimi duyduklarinda insan kaynaklarınin ıfadesinden neler yasayacagimi anlamistim:) Allah bütün annelerin hepimizin yardımcısı olsunben de sınıf öğretmeniyim allah calısan anne adaylarına gercekten sabır versın..gercekten cok zor...sınıfım 4.kat elımde dusuk tehlıkesı merdıven cıkamaz raporu olmasına ragmen sınıfımı alt kata almadılar..sebebı dıger velilerın tepkısınden cekınmelerı....ayrıca bazı kadın hocalar da gayet keyfı durum bıze gore dedıler sınıfımızı degstrmeyız dedıler....nerden tayınım cıktıysa bu okula....sınıfta hapıs hayatı yasıyorum resmen...ogrencı wc kullanıyorum temızlık hak getıre...
Kizlar kizimiz olursa eşim ılgın koyalim demisti ben israr edince aden i kabul etti ama simdi de aden i degstrmek istiyorum izin vermiyor erkek olursa da ali berk ya da batuhan düşünüyoruz hangileri güzel sizce
İnş alırsın canım, biraz geçsin yeme düzenin geri gelir insallahBen tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)
Bende çok merak ediyorum ne zaman gececek bide ağzındaki bu kötü tad oda geçse keşkeBenim midem yine kötü
Az kaldı..bitiyor geçiyor inşallah bu zor günler.
Alırsın alırsın hiç merak etme burda bir arkadaş kilo takibi grubu kurmuştu aslında herkes onu takip etse ne aldık ne verdik çok güzel olur ben ve bikac arkadaş kayildik hatta. ... Bende dört kilo verdim herkes erimjssjn Dior 52kiloyum neredeyse .Ama eminim 10-15kilo alacağız. Zaten ideali 12Ben tam tersi almak istemiştim tombik hamileler çok güzelleşiyor :) elim yüzüm kurudu yüzüklerim düşüyor takamıyorum inşallah alırım bebiş büyüyünce :)
Benim çok acıkınca daha çok midem bulanıyor, ara ara bişeyler atıştırabilirsem biraz daha iyi hissediyorum. Tokken çok fazla bulanmıyor ama tabi geç başladığı için şükrediyorum zaten az kaldı 14-15 . Haftada biter inşallahBenim midem yine kötü
Az kaldı..bitiyor geçiyor inşallah bu zor günler.
O tadı hiç söyleme..iyice yemekten soğuttu beniBende çok merak ediyorum ne zaman gececek bide ağzındaki bu kötü tad oda geçse keşke
Bende bulantı sürekli var. Neredeyse saatli yemeye çalışıyorumBenim çok acıkınca daha çok midem bulanıyor, ara ara bişeyler atıştırabilirsem biraz daha iyi hissediyorum. Tokken çok fazla bulanmıyor ama tabi geç başladığı için şükrediyorum zaten az kaldı 14-15 . Haftada biter inşallah
Gecmis olsun cnm.yolda gorsek konusamayiz belki siz savcisiniz diye saygimizdan.ama burda kanka gibi msj lasiyozben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
ben cumhuriyet savcısıym. çok yoğun ve zor geçiyor nöbetler otopsiler vs vs..bi an önce şu sıkıntılı dönemlerimiz biter umarım..Bu aralar mide yanmam çok fazla beni çok rahatsız ediyor:/
Gecmis olsun cnm.yolda gorsek konusamayiz belki siz savcisiniz diye saygimizdan.ama burda kanka gibi msj lasiyoztuhafima gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?