Ya tecrübeli anneler harikasınız. Bez konusunda iyi bir tartışma olmuş :)

Bir de size zahmet şu ilk aylarda göğüs yarası varmış illallah ettiren bu konudaki tecrübelerinizi de alsak.
ben hamileliğin 6.ayında lasonil kullanmaya başlamıştım ve doğumdan sonra her emzirme sonrası sürdüm çok şükür hiç yaram olmadı o çok beter bisimis yaşayan herkes öyle diyo doğumdan beter diye bide doğru emzirme pozisyonu çok önemli bebek memeyi iyi kavram ali. yanlış tutmadan dolayı da oluyor. bide göğüs ucunu hiç ıslak birakmican emme sonrası kurulamadan kapatmican

Bir arkadaşımın ucu ikiye ayrılmıştı parça kopmuştu sanırım çok çok kötüydü. Benim de gözüm korktu baya şimdi ara ara Hindistan cevizi yağı sürüyorum.

arkadaşlar cogumuzda ya idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ya da olabilir diyorsunuz. biraz ozel olacak ama ilişkiye ara verin ben de yaşamıştım öncesinde ve bana doktor öyle demişti bide ne yazık ki erkekler biz kadar kişisel temizliğe dikkat etmiyor ediyoruz deseler bile hamilelikte yeterli değil

Bir de size zahmet şu ilk aylarda göğüs yarası varmış illallah ettiren bu konudaki tecrübelerinizi de alsak.

emzirme şekli çok önemli. meme ucu ile bilikte çevresindeki kahverengi bölgeyide bebişin ağzına almasını sağlamak. birde bebek bırakmadıkça ağzından çekmemek

kızlar gögüs pedi yerine pamuklu mendil koyun gögsünüze , nemli kalmıyor. ayva çekirdeği kaynatıp jel kıvamı alınca sürmek. z.YAğı veya en iyisi yara iyileştirme özellipi olan kantaron yağı sürmek. hem bebiş içinde en doğalı. ilk bebeğim de nasıl bir his ALLAHIM diye merakla bekledim o günleri , hey Allahım şimdi tecrübeli oldum çok şükür bin şükür.

Benim de ilk günlerde acıdı sadece lansinoh linolin kullandım bebek emerken silmeye gerek kalmıyor, hiç öyle uzun sürmedi benim yaram olmadı. Bebeğim de iyi alıyordu baya iştahlıydı, ben de çok duydum ağlayarak emzirdim diyenleri. Bu krem çok etkili ben doğumdan önce hazır bulundurucam

Yok ben de ilişki filan yok zaten :) düşük tehlikem geçti ama tatil devam :) bugün kasıklarım yine çok ağrıdı suyu çok içemiyorum midem bulanıyor , ondan olabilir korkuyorum ilerlerler diye

Ben de ilk prima alayım olmazsa sonra duruma göre bakarız. Peki molfixten memnun muydunuz

Ilk zamanlar için temizleme pamuğu da aldim. Odamızın biri boş orda durur artik cinsiyet de belli değil 15 haftadayız artik birşeyler almak istiyorum

Ben de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı baya

Ben de ilk prima alayım olmazsa sonra duruma göre bakarız. Peki molfixten memnun muydunuz
Evet ben çok memnundum ama bir önceki sayfada konuştuk arkadaşlarla, her çocuğun her beze tepkisi farklı oluyor bikaç marka deneyebilirsin bence

Ben de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı baya
Ben bilmiyorum onu, burda bi arkadaş göğüs kalkanı dedi mesela onu da bilmiyorum araştırıcam bende. 5 yıl oldu doğum yapalı yeni şeyler çıkmış, ben hep göğüs pedi kullandım bi sıkıntı yaşamadım

Yazdım bunu aklıma :)

inşallah acısız , tatlı bolll sevgi aşk ile emzirdiğimiz günler gelir. çok zevkli.hele benimkiler gibi.obur olurlarsa . bırakmazlar gece gündüz. ben ondan hiç kilo almadım. 24 ay emdi ikiside. 3 kişi olarak yaşadık iki yıl. Emme biter odalarını ayırıırım. dolu dolu kokumu içlerine çekerler bende öyle. sonra doyuyorlar elhamdülillah çok şükür . bağlanma dönemi bitiyor benimkiler hür tabi bende. ilk emme biterken oyyy anam oyyy o nasıl bir uyku uyumak rahat rahat. aaama zevkini çıkardık eğlendik doya doya. hala oğlum sorar anné nasıl ses çıkardı ben emerken. çokkk çokkk çoook

aynı yatakta uyuduk 24 ay ikisiylede. yoksa uyku ne mümkün.

kevok bahsetti. . aöa şöyle bir durumda var gögüs ucu olmayan veya çok küçük olana çok iyi geliyor gögüs kalkanı. ben ilkinde kullandım ki oğlum ağzına aldı
emmeye başladı elhamdülillah çok şükür . kızımda hiç kullanmadım gerek kalmadı.

EVet öyleymiş okudum yorumları, benim göğsüm çok küçüktür ama ucu iyidi aldı maşallah güzel emdi, benimki de 20 ay emdi. Sorma çok özledim bende emzirmeyi, harika birşey. İnşallah bu da iştahlı emer, etrafımda bazı bebekler kabul etmiyor ya gece kalkıp mama hazırlamak çok zordur eminim Allah yardımcıları olsun

tabi ya Allâh yardımcıları olsun. benim bir arkadaşımın sütü çekildi bebeği hastaydı emmedi , mama verdi mecburen ama nasıl bir dirayet tevekkül etti. bebek , emin değilim ama 3 veya 4 aydan sonra sadece anne sütü içti. mamayı çok az kullandılar. bebek Hasandede yattı ameliyatlar oldu yani okadar zorlu süreçten sonra ben içimden dedim artık emmez ama maşallah subhanAllah hala emiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…