ben hamileliğin 6.ayında lasonil kullanmaya başlamıştım ve doğumdan sonra her emzirme sonrası sürdüm çok şükür hiç yaram olmadı o çok beter bisimis yaşayan herkes öyle diyo doğumdan beter diye bide doğru emzirme pozisyonu çok önemli bebek memeyi iyi kavram ali. yanlış tutmadan dolayı da oluyor. bide göğüs ucunu hiç ıslak birakmican emme sonrası kurulamadan kapatmicanYa tecrübeli anneler harikasınız. Bez konusunda iyi bir tartışma olmuş :)
Bir de size zahmet şu ilk aylarda göğüs yarası varmış illallah ettiren bu konudaki tecrübelerinizi de alsak.
ben hamileliğin 6.ayında lasonil kullanmaya başlamıştım ve doğumdan sonra her emzirme sonrası sürdüm çok şükür hiç yaram olmadı o çok beter bisimis yaşayan herkes öyle diyo doğumdan beter diye bide doğru emzirme pozisyonu çok önemli bebek memeyi iyi kavram ali. yanlış tutmadan dolayı da oluyor. bide göğüs ucunu hiç ıslak birakmican emme sonrası kurulamadan kapatmican
Ya tecrübeli anneler harikasınız. Bez konusunda iyi bir tartışma olmuş :)
Bir de size zahmet şu ilk aylarda göğüs yarası varmış illallah ettiren bu konudaki tecrübelerinizi de alsak.
Benim de ilk günlerde acıdı sadece lansinoh linolin kullandım bebek emerken silmeye gerek kalmıyor, hiç öyle uzun sürmedi benim yaram olmadı. Bebeğim de iyi alıyordu baya iştahlıydı, ben de çok duydum ağlayarak emzirdim diyenleri. Bu krem çok etkili ben doğumdan önce hazır bulundurucamYa tecrübeli anneler harikasınız. Bez konusunda iyi bir tartışma olmuş :)
Yok ben de ilişki filan yok zaten :) düşük tehlikem geçti ama tatil devam :) bugün kasıklarım yine çok ağrıdı suyu çok içemiyorum midem bulanıyor , ondan olabilir korkuyorum ilerlerler diyearkadaşlar cogumuzda ya idrar yolu enfeksiyonu çıkmış ya da olabilir diyorsunuz. biraz ozel olacak ama ilişkiye ara verin ben de yaşamıştım öncesinde ve bana doktor öyle demişti bide ne yazık ki erkekler biz kadar kişisel temizliğe dikkat etmiyor ediyoruz deseler bile hamilelikte yeterli değil
Ben de ilk prima alayım olmazsa sonra duruma göre bakarız. Peki molfixten memnun muydunuzBende normalde prima almam Kızımda da ilk aylardan sonra hep molfix kullandım ama bunda da ilk ay için primanın kremli olanını almayı düşünüyorum sonra hep molfix. Birde 5yıl önce slepy yoktu onu da deneyeceğim. Coon hiç duymadım
Ilk zamanlar için temizleme pamuğu da aldim. Odamızın biri boş orda durur artik cinsiyet de belli değil 15 haftadayız artik birşeyler almak istiyorumAcele değil mutlaka kullanılacak ama o kadar eşyayı koyacak yerin varsa ne güzel. Bence daha fazla ıslak mendil alma, ben ilk 6-8 ay pamuk ıslattım şimdi hazırları çıkmış ıslatmak için ebebekte görmüştüm. Çok hassas oluyorlar ilk doğduklarında ıslak mendil kokusuz saf sulu olmalı
Siz hangi marka bez Tercih edeceksiniz 3. Çocuktu galiba artik tecrübe konuşur ;gBen de ıslak mendil alacam..biraz stoklayayim diyorum. 1 numara ve 2 numara bez de alacam.
Yazdım bunu aklıma :)emzirme şekli çok önemli. meme ucu ile bilikte çevresindeki kahverengi bölgeyide bebişin ağzına almasını sağlamak. birde bebek bırakmadıkça ağzından çekmemek
Ben de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı bayaBenim de ilk günlerde acıdı sadece lansinoh linolin kullandım bebek emerken silmeye gerek kalmıyor, hiç öyle uzun sürmedi benim yaram olmadı. Bebeğim de iyi alıyordu baya iştahlıydı, ben de çok duydum ağlayarak emzirdim diyenleri. Bu krem çok etkili ben doğumdan önce hazır bulundurucam
Evet ben çok memnundum ama bir önceki sayfada konuştuk arkadaşlarla, her çocuğun her beze tepkisi farklı oluyor bikaç marka deneyebilirsin benceBen de ilk prima alayım olmazsa sonra duruma göre bakarız. Peki molfixten memnun muydunuz
Ben bilmiyorum onu, burda bi arkadaş göğüs kalkanı dedi mesela onu da bilmiyorum araştırıcam bende. 5 yıl oldu doğum yapalı yeni şeyler çıkmış, ben hep göğüs pedi kullandım bi sıkıntı yaşamadımBen de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı baya
Yazdım bunu aklıma :)
Ben bilmiyorum onu, burda bi arkadaş göğüs kalkanı dedi mesela onu da bilmiyorum araştırıcam bende. 5 yıl oldu doğum yapalı yeni şeyler çıkmış, ben hep göğüs pedi kullandım bi sıkıntı yaşamadım
EVet öyleymiş okudum yorumları, benim göğsüm çok küçüktür ama ucu iyidi aldı maşallah güzel emdi, benimki de 20 ay emdi. Sorma çok özledim bende emzirmeyi, harika birşey. İnşallah bu da iştahlı emer, etrafımda bazı bebekler kabul etmiyor ya gece kalkıp mama hazırlamak çok zordur eminim Allah yardımcıları olsunkevok bahsetti. . aöa şöyle bir durumda var gögüs ucu olmayan veya çok küçük olana çok iyi geliyor gögüs kalkanı. ben ilkinde kullandım ki oğlum ağzına aldı
emmeye başladı elhamdülillah çok şükür . kızımda hiç kullanmadım gerek kalmadı.
Hayırlı olsun bende kız istiyorum tabi öncelik sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ben de bir hafta bekliyim öyle gidiyim en iyisi dimi%70 erkek dedi bugün doktorum ama 16. haftada net söylerim dedi
tabi ya Allâh yardımcıları olsun. benim bir arkadaşımın sütü çekildi bebeği hastaydı emmedi , mama verdi mecburen ama nasıl bir dirayet tevekkül etti. bebek , emin değilim ama 3 veya 4 aydan sonra sadece anne sütü içti. mamayı çok az kullandılar. bebek Hasandede yattı ameliyatlar oldu yani okadar zorlu süreçten sonra ben içimden dedim artık emmez ama maşallah subhanAllah hala emiyor :)EVet öyleymiş okudum yorumları, benim göğsüm çok küçüktür ama ucu iyidi aldı maşallah güzel emdi, benimki de 20 ay emdi. Sorma çok özledim bende emzirmeyi, harika birşey. İnşallah bu da iştahlı emer, etrafımda bazı bebekler kabul etmiyor ya gece kalkıp mama hazırlamak çok zordur eminim Allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?