Siz hangi marka bez Tercih edeceksiniz 3. Çocuktu galiba artik tecrübe konuşur ;g
Estağfurullah. Her çocuk farklı cumhuriyet. Huyu suyu mizaci..
Ben ilk zaman yani sıvı kaka dönemi geçeme kadar prima premium care (Prima beyaz paket) kullanacam. Sonrasında artık prima molfiks ne varsa onunla devam edecem inşallah. Ama ıslak mendil unibaby yenidoğan sonuna kadar devam. Evet çok pahalı ama bana göre en ekonomik o. Aşırı kalın dokulu ıslak bez gibi. Ilk zaman 2ye bölüp kullandım tabi kakali zaman hariç. Tek mendille temiz oluyor ama diğer mendillerle paketi 3 güne bitiriyorum
Daha önce de dediğim gibi herkes istediği ürünü kullanabilir.

sabah namazı kıldım geri uyurum ben. erkencisin maşallah . uyumayayım diyorum olmuyor. halim yok
Benim 2 numara bu gece çok ağladı dün çikolata yedi haliyle gece kaşıntı atağı geçirdik..zaten 2 yaş sendromunun en civcivli zamanı her şeye itiraz sabah ta 7 olmadan dikildik..du bakalım

Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inş

maşallah, Allah korusun bağışlasın ablana. benim ablamın 2.oğlu ile benim kızımın arası tam 6 ay. sizinde öyle olacak galiba. birlikte bütürsünüz maşallah size. darısı bize olsun kolayca inşallah.

bebeklerimizin tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı 4 gün küçük benimki. ve 4 gün geride hala. netten baktim ramazan başlangıcına ortasına denk geliyor tabi 2 hafta önce sonrayıda hesaplamak lazım.

Aa benimde ablamın ikinci oğlu ve gerçekten aramızda altı ay olacak birçok kıyafetlerini verecek zaten

bebeklerimizin tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı 4 gün küçük benimki. ve 4 gün geride hala. netten baktim ramazan başlangıcına ortasına denk geliyor tabi 2 hafta önce sonrayıda hesaplamak lazım.
Canım benimde dört beş gün gerideydj kapatır arayı bundan sonra beslenme önemli benim bir bulantilar azalsin her sabah yumurta süt ceviz yıcem kuru uUm inşallah:):) ama şuan midem almıyor çok zorlayinca herşeyden tiksiniyorum ama iki gündür biraz koku hassasiyetti azaldı gibi eskiden olmayan kokular bile burnumun ucundaydi mesela soğanı düşününce bile kokusu burnumda oluyordu senin bulantılar nasil

Aa benimde ablamın ikinci oğlu ve gerçekten aramızda altı ay olacak birçok kıyafetlerini verecek zaten

ablam yurt dışında giden olursa yollar bana onun ilk oğlunu kıyafetlerini giydi benim oğlum. tertemiz oluyor bebek kıyafertleri. bakalım benimki tam belli olsun evdekileri ayıklayıp kız kıyafetlerini abimin kızına yollarım. bebekken hep giydi bizimkilerİ
çok avantajlı bence. bi dünya para kıyafetler , ilk giydiği benim aldıklarım olsun istiyorum Her zaman. gerisi sorun değil. hatta hesaplı.

ben yatıyorum sürekli doktor kontrole gelene kadar dinlen dedi. mide bulantısı baş dönmesi beni bitirdi. 13.hafta yarın bitiyor umarım yakında biter . koku hassasiyeti var ama baş dönmesi kadar değil. bayılacam sanki ayağı kalkınca.

bebeğini hisseidyormusun . Bende çok gaz var. hep hareketli karnım ama bebeğimi hissetmiyorum. şimdi daha erken ama başlasa diye bekliyorum.

Çok geçmiş olsun ben geçen hafta sürekli serum ile yaşadım en son doktor artık takamayiz dedi bide ben on beş gün raporlydum. Sali günü rapor bitti işe başladım bu hafta baş dönmem biraz azaldı nedeni evde çok uzanmak uzaninca kalkar kalmaz basım dünyam dönüyordi bence çok uzanmak sürekli yatmakta insanı etkiliyor

kanamadan dolayı düşük tehlikesi geçirdim atlattık şükür . ayağı kalkmamam lazım. ilaç döndürüyor tamam ama etkisi geçtiği halde dönüyor . kanama durdu ben ayağı kalkıyorum oturuyorum sürekli uzanınca olmuyor tabi. ama ilk aylardan var baygınlık hissi. bebeklerimiz iyi olsunlar inşallah. seneye bu zamanlar 6 aylık olacaklar inşallah. geçiyor her türlüsü. iki doğum yaptım hpesinde farklı geçiyor ama bitiyor elhamdülillah çok şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…