hayırlıpazarlar tatlım. amin <3Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah
sabah namazı kıldım geri uyurum ben. erkencisin maşallah . uyumayayım diyorum olmuyor. halim yokGünaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah
Estağfurullah. Her çocuk farklı cumhuriyet. Huyu suyu mizaci..Siz hangi marka bez Tercih edeceksiniz 3. Çocuktu galiba artik tecrübe konuşur ;g
Benim 2 numara bu gece çok ağladısabah namazı kıldım geri uyurum ben. erkencisin maşallah . uyumayayım diyorum olmuyor. halim yok
emzirme şekli çok önemli. meme ucu ile bilikte çevresindeki kahverengi bölgeyide bebişin ağzına almasını sağlamak. birde bebek bırakmadıkça ağzından çekmemek
Erken belli olmuş. 2li taramada mı söylediler? Haftaya bende gideceğim tahmin yürütür mü diye düşünüyorumGünaydınnnn :) sanırım bizim bebişimizde erkek
Evet canım ikili taramada söyledi aslında söylemiyormuş ama baya açmıştı bizimki söylemese bile gördüm yaniErken belli olmuş. 2li taramada mı söylediler? Haftaya bende gideceğim tahmin yürütür mü diye düşünüyorum
Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşGünaydın herkese bu sabah ablam doğum yapmış İstanbul da kendisi zaten aramızda iki yaş var okdr mutlu uyandm ki aslında planmz izin alıp gitmekti ama benim bulantilar iştahsızlık halsizlik yüzünden gidemiyorum maalesef ve doğumu kolay gecmis darısı basimiza
kontrole ne zaman gittin canım . herşey yolunda mı ilk evladın kızmıydı ben yanlışmı hatırlıyorum.Günaydınnnn :) sanırım bizim bebişimizde erkek
Günaydın herkese bu sabah ablam doğum yapmış İstanbul da kendisi zaten aramızda iki yaş var okdr mutlu uyandm ki aslında planmz izin alıp gitmekti ama benim bulantilar iştahsızlık halsizlik yüzünden gidemiyorum maalesef ve doğumu kolay gecmis darısı basimiza
Günaydın herkese bu sabah ablam doğum yapmış İstanbul da kendisi zaten aramızda iki yaş var okdr mutlu uyandm ki aslında planmz izin alıp gitmekti ama benim bulantilar iştahsızlık halsizlik yüzünden gidemiyorum maalesef ve doğumu kolay gecmis darısı basimiza
Aa benimde ablamın ikinci oğlu ve gerçekten aramızda altı ay olacak birçok kıyafetlerini verecek zatenmaşallah, Allah korusun bağışlasın ablana. benim ablamın 2.oğlu ile benim kızımın arası tam 6 ay. sizinde öyle olacak galiba. birlikte bütürsünüz maşallah size. darısı bize olsun kolayca inşallah.
Canım benimde dört beş gün gerideydj kapatır arayı bundan sonra beslenme önemli benim bir bulantilar azalsin her sabah yumurta süt ceviz yıcem kuru uUm inşallah:):) ama şuan midem almıyor çok zorlayinca herşeyden tiksiniyorum ama iki gündür biraz koku hassasiyetti azaldı gibi eskiden olmayan kokular bile burnumun ucundaydi mesela soğanı düşününce bile kokusu burnumda oluyordu senin bulantılar nasilbebeklerimizin tahmini doğum tarihi hemen hemen aynı 4 gün küçük benimki. ve 4 gün geride hala. netten baktim ramazan başlangıcına ortasına denk geliyor tabi 2 hafta önce sonrayıda hesaplamak lazım.
Aa benimde ablamın ikinci oğlu ve gerçekten aramızda altı ay olacak birçok kıyafetlerini verecek zaten
Aa benimde ablamın ikinci oğlu ve gerçekten aramızda altı ay olacak birçok kıyafetlerini verecek zaten
Canım benimde dört beş gün gerideydj kapatır arayı bundan sonra beslenme önemli benim bir bulantilar azalsin her sabah yumurta süt ceviz yıcem kuru uUm inşallah:):) ama şuan midem almıyor çok zorlayinca herşeyden tiksiniyorum ama iki gündür biraz koku hassasiyetti azaldı gibi eskiden olmayan kokular bile burnumun ucundaydi mesela soğanı düşününce bile kokusu burnumda oluyordu senin bulantılar nasil
Canım benimde dört beş gün gerideydj kapatır arayı bundan sonra beslenme önemli benim bir bulantilar azalsin her sabah yumurta süt ceviz yıcem kuru uUm inşallah:):) ama şuan midem almıyor çok zorlayinca herşeyden tiksiniyorum ama iki gündür biraz koku hassasiyetti azaldı gibi eskiden olmayan kokular bile burnumun ucundaydi mesela soğanı düşününce bile kokusu burnumda oluyordu senin bulantılar nasil
Çok geçmiş olsun ben geçen hafta sürekli serum ile yaşadım en son doktor artık takamayiz dedi bide ben on beş gün raporlydum. Sali günü rapor bitti işe başladım bu hafta baş dönmem biraz azaldı nedeni evde çok uzanmak uzaninca kalkar kalmaz basım dünyam dönüyordi bence çok uzanmak sürekli yatmakta insanı etkiliyorben yatıyorum sürekli doktor kontrole gelene kadar dinlen dedi. mide bulantısı baş dönmesi beni bitirdi. 13.hafta yarın bitiyor umarım yakında biter . koku hassasiyeti var ama baş dönmesi kadar değil. bayılacam sanki ayağı kalkınca.
Çok geçmiş olsun ben geçen hafta sürekli serum ile yaşadım en son doktor artık takamayiz dedi bide ben on beş gün raporlydum. Sali günü rapor bitti işe başladım bu hafta baş dönmem biraz azaldı nedeni evde çok uzanmak uzaninca kalkar kalmaz basım dünyam dönüyordi bence çok uzanmak sürekli yatmakta insanı etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?