Aynı şeyleri yasamisiz benimde kanamam olduğu için rapor verdi progesteron kullandım beni çok kötü etkiledi ama ondan öncede bayyinlik hissi oluyordu hatta ben banyoda çok kez düşecektim ilacı bıraktık birkaç gündür artık kullanma dedi doktor bebek hareketleri hissetmiyorum bence burda hissediyorum diyenler yanılıyor çünkü çok çok erken sen tecrübelisn ama daha iyi bilirsin

darısı bana tatlım. ilacı bırakınca daha iyi olacağıma inanıyorum. kızımda çık geç hissettim bağırsak hareketleriyle bebeğinkileri ayıracak kadar tecrübem var elhamdülillah. oğlumda 13.hatlarda bu kiloda idim. seyirirdi hissettim eminim. sonra gittikçe netleşti. şimdi yok bişey. ilaç gaz yaptı mı sende. beni mahvetti

Günaydın kızlar doktora çarşamba gittiğimizde bebiş erkek dedi. Alttanda baktı karındanda ve değişmez demi dedim hayır dedi.
Ultrason fotoğraflarına yorum yapanlar atsam bizede bakabilir mi? Rüyamda hep kız gördüm tersi çıktı. Bende oğlum olsun istiyordum zaten. :) doktor bana bak bacak arasındaki pipi dedi ama ben heycandan göremedim zaten bebekte kıpır kıpır yerinde durmadı.

Hayırlı olsun bende kız istiyorum tabi öncelik sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ben de bir hafta bekliyim öyle gidiyim en iyisi dimi

Sağol. Rabbim gönlümüze göre sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Hepimizin önceliği sağlıklı olmaları 16 haftalık olana kadar da hiç bir doktor net söylemiyor zaten

alttan neden baktığını merak ettim. erkek dediyse değişmez canım. ne güzel gönlünden geçen olmuş. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .

gebelik takvimin yok. kaç haftalık oldun.

Çok fazla gaz yaptı çok kivrandirdi beni özellikle akşam çok fazla şişkinlik gaz noldu ama şimdi geçti diyorum ya o ilaç beni çok mahvetti. Sürekli tansiyon yerlerdeydi gözüm karariyordu bende uyku yapmadı esniyordum ama uyku yapmadi

alttan neden baktığını merak ettim. erkek dediyse değişmez canım. ne güzel gönlünden geçen olmuş. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
Kilolu olduğum için karından ense kalınlığı ölçümü yapamicam dedi. Alttan bakayım dedi bende olur dedim. Erke dedi sonra karındanda ilk bakınca gördüm dedi.

Selam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
18 mayıs tahmini doğum tarihim. hayırlısıyla kucağımıza alırız innnşaaAllah.

oyyy ben direk yatıyorum, çok uyuttu beni. maşallah sana tatlım. olmasın tekrarı son olsun bu.

Ben de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı baya

Canım bütün yazıları okuyamadım belki yazan olmuştur ama bende yazayım.avent göğüs kalkanı al ,sakin göğüs pedlerinden kullanma, benim ilk olacak ama çevremdeki arkadaşlarımın tecrübelerinden dolayı böyle konularda bilgim oluştu, göğüs kalkanı kullan göğüs ucuna hep hava alır hiç bişey değmez ve yara olmaz,olsa bile çok çok çabuk iyilisiyor, bir arkadaşım doğum yapacak söyledim aldı oda bilmiyordu aklında bulunsun,hastane çantasının olmazsa olmazi

Gözün aydın olsun. inşallah hep gönlünden geçen olur . bize de 12 haftalık iken erkek dedi ama net değil. salı giderim inşallah belli olur net.
Sağol Allah razı olsun. Sağlıklı olması daha önemli ama insan merak ediyor işte.

kızlar Allâh hepimizi nazarlardan korusun. bebeklerimizide , eğer benim bebeğim erkek olursa , kıskanan çok olacak
şaka yapmıyorum, erkek delisi çok isteyenler var hep kızları oldu. nazarlardan korusun Rabbim. halbuki kız evlat istiyorum kızım olduğu zaman deliler gibi mutlu oldum. okuyorum kendime sürekli. korusun Rabbim.

Canım benim arkadaslarin sütü çok iyi bebekleri çok emen göğüs uclarida çok fazla idi. Ama göğüs kalkanı yola rahat ettiler, pede bulaşan sütler kalkanda birikiyodu onuda ziyan etmiyorlardı.malum süt değerli:) bu da kişinin göğüs hasaasiyetine göre değişebiliyor.bem sırf akan süt boşa gitmesin diye bile kullanabilirim:)

Biliyor musın bizimde öyle. İlk çocuklar hep kız olduğu için bizede kesin tanı koydular kız diye. Tabi biz söylemedik sonraki kontrolde inşaallah değişmemiş ve sağlığı yerinde olursa söyleriz dedik. Çıldıracağını bildiğim fesat insanlar var. Ama ben onlara inat değilde tek çocuk düşündüğüm için erkek olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah. Birde gelin alırız :)) kızımız da olmuş olur :))) Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşaallah. Hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.

ilk bebeğin o zaman.

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…