- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Aynı şeyleri yasamisiz benimde kanamam olduğu için rapor verdi progesteron kullandım beni çok kötü etkiledi ama ondan öncede bayyinlik hissi oluyordu hatta ben banyoda çok kez düşecektim ilacı bıraktık birkaç gündür artık kullanma dedi doktor bebek hareketleri hissetmiyorum bence burda hissediyorum diyenler yanılıyor çünkü çok çok erken sen tecrübelisn ama daha iyi bilirsinkanamadan dolayı düşük tehlikesi geçirdim atlattık şükür . ayağı kalkmamam lazım. ilaç döndürüyor tamam ama etkisi geçtiği halde dönüyor . kanama durdu ben ayağı kalkıyorum oturuyorum sürekli uzanınca olmuyor tabi. ama ilk aylardan var baygınlık hissi. bebeklerimiz iyi olsunlar inşallah. seneye bu zamanlar 6 aylık olacaklar inşallah. geçiyor her türlüsü. iki doğum yaptım hpesinde farklı geçiyor ama bitiyor elhamdülillah çok şükür .
Aynı şeyleri yasamisiz benimde kanamam olduğu için rapor verdi progesteron kullandım beni çok kötü etkiledi ama ondan öncede bayyinlik hissi oluyordu hatta ben banyoda çok kez düşecektim ilacı bıraktık birkaç gündür artık kullanma dedi doktor bebek hareketleri hissetmiyorum bence burda hissediyorum diyenler yanılıyor çünkü çok çok erken sen tecrübelisn ama daha iyi bilirsin
Hayırlı olsun bende kız istiyorum tabi öncelik sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ben de bir hafta bekliyim öyle gidiyim en iyisi dimi
Günaydın kızlar doktora çarşamba gittiğimizde bebiş erkek dedi. Alttanda baktı karındanda ve değişmez demi dedim hayır dedi.
Ultrason fotoğraflarına yorum yapanlar atsam bizede bakabilir mi? Rüyamda hep kız gördüm tersi çıktı. Bende oğlum olsun istiyordum zaten. :) doktor bana bak bacak arasındaki pipi dedi ama ben heycandan göremedim zaten bebekte kıpır kıpır yerinde durmadı.
Günaydın kızlar doktora çarşamba gittiğimizde bebiş erkek dedi. Alttanda baktı karındanda ve değişmez demi dedim hayır dedi.
Ultrason fotoğraflarına yorum yapanlar atsam bizede bakabilir mi? Rüyamda hep kız gördüm tersi çıktı. Bende oğlum olsun istiyordum zaten. :) doktor bana bak bacak arasındaki pipi dedi ama ben heycandan göremedim zaten bebekte kıpır kıpır yerinde durmadı.
Çok fazla gaz yaptı çok kivrandirdi beni özellikle akşam çok fazla şişkinlik gaz noldu ama şimdi geçti diyorum ya o ilaç beni çok mahvetti. Sürekli tansiyon yerlerdeydi gözüm karariyordu bende uyku yapmadı esniyordum ama uyku yapmadidarısı bana tatlım. ilacı bırakınca daha iyi olacağıma inanıyorum. kızımda çık geç hissettim bağırsak hareketleriyle bebeğinkileri ayıracak kadar tecrübem var elhamdülillah. oğlumda 13.hatlarda bu kiloda idim. seyirirdi hissettim eminim. sonra gittikçe netleşti. şimdi yok bişey. ilaç gaz yaptı mı sende. beni mahvetti
Kilolu olduğum için karından ense kalınlığı ölçümü yapamicam dedi. Alttan bakayım dedi bende olur dedim. Erke dedi sonra karındanda ilk bakınca gördüm dedi.alttan neden baktığını merak ettim. erkek dediyse değişmez canım. ne güzel gönlünden geçen olmuş. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
18 mayıs tahmini doğum tarihim. hayırlısıyla kucağımıza alırız innnşaaAllah.Selam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
12+6gebelik takvimin yok. kaç haftalık oldun.
Çok fazla gaz yaptı çok kivrandirdi beni özellikle akşam çok fazla şişkinlik gaz noldu ama şimdi geçti diyorum ya o ilaç beni çok mahvetti. Sürekli tansiyon yerlerdeydi gözüm karariyordu bende uyku yapmadı esniyordum ama uyku yapmadi
Gözün aydın olsun. inşallah hep gönlünden geçen olur . bize de 12 haftalık iken erkek dedi ama net değil. salı giderim inşallah belli olur net.12+6
Normalden bir hafta geriden geliyor.geç yumurtladım
Ben de instagramda şu gümüş kapamaları gördüm ama pahalı baya
Sağol Allah razı olsun. Sağlıklı olması daha önemli ama insan merak ediyor işte.Gözün aydın olsun. inşallah hep gönlünden geçen olur . bize de 12 haftalık iken erkek dedi ama net değil. salı giderim inşallah belli olur net.
kevok bahsetti. . aöa şöyle bir durumda var gögüs ucu olmayan veya çok küçük olana çok iyi geliyor gögüs kalkanı. ben ilkinde kullandım ki oğlum ağzına aldı
emmeye başladı elhamdülillah çok şükür . kızımda hiç kullanmadım gerek kalmadı.
Biliyor musın bizimde öyle. İlk çocuklar hep kız olduğu için bizede kesin tanı koydular kız diye. Tabi biz söylemedik sonraki kontrolde inşaallah değişmemiş ve sağlığı yerinde olursa söyleriz dedik. Çıldıracağını bildiğim fesat insanlar var. Ama ben onlara inat değilde tek çocuk düşündüğüm için erkek olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah. Birde gelin alırız :)) kızımız da olmuş olur :))) Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşaallah. Hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.kızlar Allâh hepimizi nazarlardan korusun. bebeklerimizide , eğer benim bebeğim erkek olursa , kıskanan çok olacak
şaka yapmıyorum, erkek delisi çok isteyenler var hep kızları oldu. nazarlardan korusun Rabbim. halbuki kız evlat istiyorum kızım olduğu zaman deliler gibi mutlu oldum. okuyorum kendime sürekli. korusun Rabbim.
ilk bebeğin o zaman.Biliyor musın bizimde öyle. İlk çocuklar hep kız olduğu için bizede kesin tanı koydular kız diye. Tabi biz söylemedik sonraki kontrolde inşaallah değişmemiş ve sağlığı yerinde olursa söyleriz dedik. Çıldıracağını bildiğim fesat insanlar var. Ama ben onlara inat değilde tek çocuk düşündüğüm için erkek olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah. Birde gelin alırız :)) kızımız da olmuş olur :))) Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşaallah. Hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.
Günaydın herkese bu sabah ablam doğum yapmış İstanbul da kendisi zaten aramızda iki yaş var okdr mutlu uyandm ki aslında planmz izin alıp gitmekti ama benim bulantilar iştahsızlık halsizlik yüzünden gidemiyorum maalesef ve doğumu kolay gecmis darısı basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?