Biliyor musın bizimde öyle. İlk çocuklar hep kız olduğu için bizede kesin tanı koydular kız diye. Tabi biz söylemedik sonraki kontrolde inşaallah değişmemiş ve sağlığı yerinde olursa söyleriz dedik. Çıldıracağını bildiğim fesat insanlar var. Ama ben onlara inat değilde tek çocuk düşündüğüm için erkek olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah. Birde gelin alırız :)) kızımız da olmuş olur :))) Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşaallah. Hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.
Evet ilk olacak mayıs ayında kürtaj oldum dış gebeliktenilk bebeğin o zaman.
Tabikide öyle kız erkek farketmiyor hayırlı olsunlarda. Herkesin gönlündeki başka bizde tek çocuk düşünüyoruz ya ondan. Allah sağlık versinkız evlat bambaşka bana göre. Allâh hayırlısını nasip etsin .
inşallah bu bebişini sağ salim kucağına alırsın.Evet ilk olacak mayıs ayında kürtaj oldum dış gebelikten
Amin İnşaallah Allah razı olsun. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallahinşallah bu bebişini sağ salim kucağına alırsın.
Senin zaten bir oğlun yok mu neyi kıskanıyorlar anlamadım :) benim bir kızım var ama buda kız olsa bile kimseyi kıskanmam, ne hayırsız erkek çocukları var ebeveynlerinin canını çıkarıyorlar resmen. Tabiki gönlümden geçiyor ama ne olursa kabulüm. Şu anda bizi arkadaşlarımız arıyor cinsiyeti belli oldu mu diye merak içindeler hepsinin de oğulları var bizim de olacak mı diye merak ediyorlar kız olsa mutlu olacaklar yani oğlu olanlar da fesat olabiliyor.kızlar Allâh hepimizi nazarlardan korusun. bebeklerimizide , eğer benim bebeğim erkek olursa , kıskanan çok olacak
şaka yapmıyorum, erkek delisi çok isteyenler var hep kızları oldu. nazarlardan korusun Rabbim. halbuki kız evlat istiyorum kızım olduğu zaman deliler gibi mutlu oldum. okuyorum kendime sürekli. korusun Rabbim.
işte seni arayıp cinsiyet merak edenler , kız olsa sevinecek olan tipler . benim içinde kız olsa sevinir ve erkek olursa kıskanır. ben hep hayırlısını istiyorumSenin zaten bir oğlun yok mu neyi kıskanıyorlar anlamadım :) benim bir kızım var ama buda kız olsa bile kimseyi kıskanmam, ne hayırsız erkek çocukları var ebeveynlerinin canını çıkarıyorlar resmen. Tabiki gönlümden geçiyor ama ne olursa kabulüm. Şu anda bizi arkadaşlarımız arıyor cinsiyeti belli oldu mu diye merak içindeler hepsinin de oğulları var bizim de olacak mı diye merak ediyorlar kız olsa mutlu olacaklar yani oğlu olanlar da fesat olabiliyor.
aklımda bulunsunCanım benim arkadaslarin sütü çok iyi bebekleri çok emen göğüs uclarida çok fazla idi. Ama göğüs kalkanı yola rahat ettiler, pede bulaşan sütler kalkanda birikiyodu onuda ziyan etmiyorlardı.malum süt değerli:) bu da kişinin göğüs hasaasiyetine göre değişebiliyor.bem sırf akan süt boşa gitmesin diye bile kullanabilirim:)
Biliyor musın bizimde öyle. İlk çocuklar hep kız olduğu için bizede kesin tanı koydular kız diye. Tabi biz söylemedik sonraki kontrolde inşaallah değişmemiş ve sağlığı yerinde olursa söyleriz dedik. Çıldıracağını bildiğim fesat insanlar var. Ama ben onlara inat değilde tek çocuk düşündüğüm için erkek olsun istiyorum. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah. Birde gelin alırız :)) kızımız da olmuş olur :))) Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşaallah. Hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.
kız evlat bambaşka bana göre. Allâh hayırlısını nasip etsin .
Ben şimdiden inş o günleri gorursem iyi kalpli iyi niyetli bir gelinim olsun diye dua ediyorum. Valla Kaynanalari istemiyorlar, ama kız her durumda annesinin en yakını,her zaman arkadaş gibi kardeş gibi.erkek ergenliğe girerken kendi alemine gidiyor:) babayla daha çok şey paylaşıyorlar, valla erkek deyince arkadaşlarım senin işin zor dediler, kız olsa sırtin yere gelmezdi.evlenince gidecek dedi biriay valla korku düştü içine ne yalan soyliyim:) şimdide Allahım sana bizi de çok sevecek bir eş versin, güzel bir evlilik yap diye dua etmeye başladım ben:) hatta bir arkadaşım gelinin ne derse mecbur yapican yoksa oğlunu göremezsin dedi, ay Allahım sen iyilerle karşılaştır inşallah. Eltim gibi ve kötü kalpli gelinlerden uzak tutsun.
Gerçi ne erkek evlatlar var, ailesine çok önem veren ,ne kızlar var illallah ettiren. Bunu bilemeyiz.bizler nasıl davraniyorsak bizimde evlatlarımız bize öyle davranicak diye düşünüyorum.icim rahat ediyor:)
Bu arada bende tek çocuk düşünüyorum, kız olsaydı çok isterdim , kayinvaldemler falanda kız istiyodu kızları olmadığından, bana inş ikincisi kız olur diye dua ediyo:) ikinciyi yapicaz saniyo:) Allah evlatlarımızı bizlere hayırlı kılsın.iyi kalpli olsun ,bir insanın kalbindeki iyilik çok önemli ya. Erkeğin şöyle kolaylığı var,okula giderken giyinme işi basit,saç topla falan işi yok. Düz oluyolar:) kızlarda takısı tukasi, vs çok ıvır zıvır işi oluyo, birde erkek bir yaşına falan gelince baba daha çok ilgileniyor top,maç, banyosunun bile babayla yapiyo ,en azından ben babaya saticam:) oğlum babanla top oyna araba oyna deyince bir uyum oluyo,babanla bebek oyna desende kızlar illa annesini istiyo :)
açmısın?Kızlar sabah beri belim boş yerlerim ağrıyorüşüttüm mü acep? Inşallah bi sıkıntı yoktur. Hemen aklıma kötü şeyler geliyor ya
Hayırsız olduktan sonra kızı erkeği aynı değil mi? Ben dua ederken önce hayırlı sağlıklı sonrada başka çocuğum olmayacaksa oğlum olsun diye dua ettim. Evlat zaten o kadar zaman beklemişiz farketmezdi sadece gönlümden geçen erkek olmasıydı. Bu kadar polemik yaratacağımı bilemedimBen şimdiden inş o günleri gorursem iyi kalpli iyi niyetli bir gelinim olsun diye dua ediyorum. Valla Kaynanalari istemiyorlar, ama kız her durumda annesinin en yakını,her zaman arkadaş gibi kardeş gibi.erkek ergenliğe girerken kendi alemine gidiyor:) babayla daha çok şey paylaşıyorlar, valla erkek deyince arkadaşlarım senin işin zor dediler, kız olsa sırtin yere gelmezdi.evlenince gidecek dedi biriay valla korku düştü içine ne yalan soyliyim:) şimdide Allahım sana bizi de çok sevecek bir eş versin, güzel bir evlilik yap diye dua etmeye başladım ben:) hatta bir arkadaşım gelinin ne derse mecbur yapican yoksa oğlunu göremezsin dedi, ay Allahım sen iyilerle karşılaştır inşallah. Eltim gibi ve kötü kalpli gelinlerden uzak tutsun.
Gerçi ne erkek evlatlar var, ailesine çok önem veren ,ne kızlar var illallah ettiren. Bunu bilemeyiz.bizler nasıl davraniyorsak bizimde evlatlarımız bize öyle davranicak diye düşünüyorum.icim rahat ediyor:)
Bu arada bende tek çocuk düşünüyorum, kız olsaydı çok isterdim , kayinvaldemler falanda kız istiyodu kızları olmadığından, bana inş ikincisi kız olur diye dua ediyo:) ikinciyi yapicaz saniyo:) Allah evlatlarımızı bizlere hayırlı kılsın.iyi kalpli olsun ,bir insanın kalbindeki iyilik çok önemli ya. Erkeğin şöyle kolaylığı var,okula giderken giyinme işi basit,saç topla falan işi yok. Düz oluyolar:) kızlarda takısı tukasi, vs çok ıvır zıvır işi oluyo, birde erkek bir yaşına falan gelince baba daha çok ilgileniyor top,maç, banyosunun bile babayla yapiyo ,en azından ben babaya saticam:) oğlum babanla top oyna araba oyna deyince bir uyum oluyo,babanla bebek oyna desende kızlar illa annesini istiyo :)
Aksine çok güzel yemek yedim. Acep enfeksiyon mu oldu..açmısın?
inşallah bişeyin yoktur .
Erkek miKimse bir şey yazmamış fotoğrafa .
Ben kızım olacağını öğrendiğimde büyüyünce nasıl evlendiricem vereceğim birisine diye düşünmüştüm sen de ben gibi çok ileriyi düşünmüşsün şimdiden gelini merak etmişsin. Hayırlı evlat yetiştirmek bizim elimizde, inşallah arkadaş çevresi de iyi olur da annesini babasını üzmeyen çocuklar olurlar. Bu devirde kız erkek hepsi zor etrafta görüyoruz korkuyoruz vallaBen şimdiden inş o günleri gorursem iyi kalpli iyi niyetli bir gelinim olsun diye dua ediyorum. Valla Kaynanalari istemiyorlar, ama kız her durumda annesinin en yakını,her zaman arkadaş gibi kardeş gibi.erkek ergenliğe girerken kendi alemine gidiyor:) babayla daha çok şey paylaşıyorlar, valla erkek deyince arkadaşlarım senin işin zor dediler, kız olsa sırtin yere gelmezdi.evlenince gidecek dedi biriay valla korku düştü içine ne yalan soyliyim:) şimdide Allahım sana bizi de çok sevecek bir eş versin, güzel bir evlilik yap diye dua etmeye başladım ben:) hatta bir arkadaşım gelinin ne derse mecbur yapican yoksa oğlunu göremezsin dedi, ay Allahım sen iyilerle karşılaştır inşallah. Eltim gibi ve kötü kalpli gelinlerden uzak tutsun.
Evet bende tek kızım ,annem erkekler bir yana sen bir yana,sen benim can yoldaşım sin der.ben ailemin peşinde her sikintilarinda dört dönerim keşke diğerleride kız olsaymis der hep:) banada Allah sana senin gibi kız evlat versin diye çok dua ediyordu. Erkek olduğunu duyunca senin gibi bir oğlum olur inşallah dedi.ama hala ikincisi kız olsun diye dualarda:)
Bir kız olacağını bilsem üç yıl sonra birtane dogururum şartları zorlayıp:) ama gerek yok, inş güzelce buyuturuz ogluslarimizi:)
Hayırsız olduktan sonra kızı erkeği aynı değil mi? Ben dua ederken önce hayırlı sağlıklı sonrada başka çocuğum olmayacaksa oğlum olsun diye dua ettim. Evlat zaten o kadar zaman beklemişiz farketmezdi sadece gönlümden geçen erkek olmasıydı. Bu kadar polemik yaratacağımı bilemedim
Etrafta annesini babasını üzen kızlar da var erkeklerde. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin ona bakarsan bizde kalabalık bir aileyiz. 4 kız kardeşten en çok ben seviliyordum. Bunu hala herkes söyler.
Eşimin aileside çok kalabalık bir sürü kardeşi var ve çok şükür annesiyle babasıyla bir sorunumuz yok. Önemli olan insanın hayırlı olması. İyi niyetli iyi kalpli olması yoksa hayırsız olmuş 10 tane oğlun yada kızın olmuş ne farkeder. Kendimi yanlış ifade ettiğim için de çok pardon. Zaten nedendir bilmem ben bir şey yazınca ya hiç cevap gelmiyor yada herkes yanlış anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?