Doktor erkek dedi.Erkek miyani buranın geneli erkek..güya kız ayında kız senesinde çocuk yaptım ama..nasip. bakalım...
Benim de başından beri düşük riskim vardı.bir gece şakır şakır kanamam oldu. 3.5 yıl bekledik bu bebeği. Bende soran herkese hayırlı sağlıklı olsunda farketmez diyordum. Sadece gönlümden geçeni yazdım.Ben öyle yazdıktan sonra başladı herkes kız evlat daha hayırlı demeye. Hayırsız olduktan sonra farketmez demiştim zaten bende. Madem ki dertleşiyoruz bende söyledim işte. Neyse ya...yani şurda dertleşiyoruz , alınmaya ne gerek var arkadaşım . yazılarımın hepsinde en başta hayırlısı olsun sağlıklı oldun diye dia ederim. hem kaybetme tehlikesi yaşadım kısa süre önce , ne erkek ne kız aklıma bile gelmedi. sadece çevremde yaşadığım talihsiz olayları yazdım kendi adıma. polemik bunun neresinde Allâh aşkına. Allâh sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş.
Tövbe bismillah ya peygamber efendimiz (s.av) onuda mi önek almaz bu insanlar ah ah. Gelsinler biraz hastanelere görsünler sağlıklı evlat olsun gerisi yeter ya herkesin gonlunden cinsiyet geçebilir. Nede olsa iki seçenek var illa ki bende kız çocuk hastasıyım .ama cümle şu" kız çocuk" ama kız evlat erkek evlat ikisi içinde annelik aynıdır. Çok dua edin arkadaşlar gerçekten sağlıklı olsun diye. Çok çok dua edin.Benim kız evlat isteğimi sağır sultan bilir..rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla sagliklisiyla..
Gorumcemin çocuğu olmuyordu bir sürü tedaviler tüp bebekler..7 sene sonra oldu. 1 kızı var. Doktor kız dediğinde 1 hafta kendilerine gelemediler moralleri bozuldubunu duyunca resmen kahroldum! Sinirden elim ayağım boşaldı. Rabbim sana onca duana yakarisina evlat göndermiş sen cinsiyetini beğenmiyorsun! Kızmıştım ona nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun,utanmalısın demiştim.
Geçen gün bana 'seni görecem kız olursa nasıl yetiştiriliyor farkı neymiş ki bu kadar istiyorsun? Doktor kız deyince insanın içi bi eziliyor burkuluyor' ayyy şimdi yazarken bile sinirlerim geriliyor! Kendisi her gördüğüne dua ettiriyor oğlum olsun diye..
Üstüne alındın diyeceksiniz de yazayım yine. Eğer ki doktpr kız deseydi de en az bu kadar sevinecektim. İsyan değil asla Allah yeter ki sağlık sıhhat versin. Evlat bu. Yokluğu ne kadar zor biliyorum.Benim kız evlat isteğimi sağır sultan bilir..rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla sagliklisiyla..
Gorumcemin çocuğu olmuyordu bir sürü tedaviler tüp bebekler..7 sene sonra oldu. 1 kızı var. Doktor kız dediğinde 1 hafta kendilerine gelemediler moralleri bozuldubunu duyunca resmen kahroldum! Sinirden elim ayağım boşaldı. Rabbim sana onca duana yakarisina evlat göndermiş sen cinsiyetini beğenmiyorsun! Kızmıştım ona nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun,utanmalısın demiştim.
Geçen gün bana 'seni görecem kız olursa nasıl yetiştiriliyor farkı neymiş ki bu kadar istiyorsun? Doktor kız deyince insanın içi bi eziliyor burkuluyor' ayyy şimdi yazarken bile sinirlerim geriliyor! Kendisi her gördüğüne dua ettiriyor oğlum olsun diye..
Yazık gerçekten Allah akıl fikir versin görümcene. Ben bunu demek istiyorum işte erkek diye tutturur Allah öyle bir sınav verirki pişman olur erkek olsa da. Sağlıklı hayırlı evlat olsun demiyor da cinsiyet beğenmiyor.Benim kız evlat isteğimi sağır sultan bilir..rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla sagliklisiyla..
Aksine çok güzel yemek yedim. Acep enfeksiyon mu oldu..
Benim de başından beri düşük riskim vardı.bir gece şakır şakır kanamam oldu. 3.5 yıl bekledik bu bebeği. Bende soran herkese hayırlı sağlıklı olsunda farketmez diyordum. Sadece gönlümden geçeni yazdım.Ben öyle yazdıktan sonra başladı herkes kız evlat daha hayırlı demeye. Hayırsız olduktan sonra farketmez demiştim zaten bende. Madem ki dertleşiyoruz bende söyledim işte. Neyse ya...
koskoca 7 yıl sonunda kız oldu diye üzüldüler demek. Allahım senn akıl fikir ver. benim ablamın 2.oğlu vefat etti diyafragma hernisiydiRabbim ne verirse ona sevinecez. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar.
Allah gönlünden geçeni versin cnm, sen artık öğrenebilirsin sanki haftana göre. Ne zaman gideceksin doktora?Merhaba kızlar ben de ilk öğrendiğimden beri hep kız hissettim 2 kez rüyamda kız bebek gördüm. Kayinvalidemin 4 kız 1 oğlu var bebek oğlan deyip duruyor sinir oluyorum.
Allah sağlıklı versin ne önemi var diyorum gönlümden kız geçiyor hep nedense Rabbim sağlık versin gerisi bence önemli değil
Bu arada benim belim zaten haftalardır ağrıyor kanamam olduğunda da ağrıyordu bitince de devam etti. Sanırım benim yavrucak baya zor tutundu. Bu hafta karnım da ağrımaya başladı, ilk hamileliğimde mide bulantım çoktu başka birşey hatırlamıyorum. İnşallah bi sorun yoktur
16.haftadasın öğrenme zamanın gelmş.Merhaba kızlar ben de ilk öğrendiğimden beri hep kız hissettim 2 kez rüyamda kız bebek gördüm. Kayinvalidemin 4 kız 1 oğlu var bebek oğlan deyip duruyor sinir oluyorum.
Allah sağlıklı versin ne önemi var diyorum gönlümden kız geçiyor hep nedense Rabbim sağlık versin gerisi bence önemli değil
kesinlikle olabilir. aklına kötü şeyler getirme tatlım. euzubesmele çek vesvese uzak olsun . sen ne zaman gideceksin doktora. hadi sende öğren hayırlısıyla. bana haftaya gelince daha net belli olur demişti. heyecanlıyım Allahım sağ salim hayrılsıyla bebeğimizi bize bağışlasın. birde hareketlere başlasa ohhh mis
Hayırsız olduktan sonra kızı erkeği aynı değil mi? Ben dua ederken önce hayırlı sağlıklı sonrada başka çocuğum olmayacaksa oğlum olsun diye dua ettim. Evlat zaten o kadar zaman beklemişiz farketmezdi sadece gönlümden geçen erkek olmasıydı. Bu kadar polemik yaratacağımı bilemedim
Etrafta annesini babasını üzen kızlar da var erkeklerde. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin ona bakarsan bizde kalabalık bir aileyiz. 4 kız kardeşten en çok ben seviliyordum. Bunu hala herkes söyler.
Eşimin aileside çok kalabalık bir sürü kardeşi var ve çok şükür annesiyle babasıyla bir sorunumuz yok. Önemli olan insanın hayırlı olması. İyi niyetli iyi kalpli olması yoksa hayırsız olmuş 10 tane oğlun yada kızın olmuş ne farkeder. Kendimi yanlış ifade ettiğim için de çok pardon. Zaten nedendir bilmem ben bir şey yazınca ya hiç cevap gelmiyor yada herkes yanlış anlıyor.
Erkek miyani buranın geneli erkek..güya kız ayında kız senesinde çocuk yaptım ama..nasip. bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?