Benim kız evlat isteğimi sağır sultan bilir..rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla sagliklisiyla..
Gorumcemin çocuğu olmuyordu bir sürü tedaviler tüp bebekler..7 sene sonra oldu. 1 kızı var. Doktor kız dediğinde 1 hafta kendilerine gelemediler moralleri bozuldu bunu duyunca resmen kahroldum! Sinirden elim ayağım boşaldı. Rabbim sana onca duana yakarisina evlat göndermiş sen cinsiyetini beğenmiyorsun! Kızmıştım ona nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun,utanmalısın demiştim.
Geçen gün bana 'seni görecem kız olursa nasıl yetiştiriliyor farkı neymiş ki bu kadar istiyorsun? Doktor kız deyince insanın içi bi eziliyor burkuluyor' ayyy şimdi yazarken bile sinirlerim geriliyor! Kendisi her gördüğüne dua ettiriyor oğlum olsun diye..

Benim de başından beri düşük riskim vardı.bir gece şakır şakır kanamam oldu. 3.5 yıl bekledik bu bebeği. Bende soran herkese hayırlı sağlıklı olsunda farketmez diyordum. Sadece gönlümden geçeni yazdım.Ben öyle yazdıktan sonra başladı herkes kız evlat daha hayırlı demeye. Hayırsız olduktan sonra farketmez demiştim zaten bende. Madem ki dertleşiyoruz bende söyledim işte. Neyse ya...

Tövbe bismillah ya peygamber efendimiz (s.av) onuda mi önek almaz bu insanlar ah ah. Gelsinler biraz hastanelere görsünler sağlıklı evlat olsun gerisi yeter ya herkesin gonlunden cinsiyet geçebilir. Nede olsa iki seçenek var illa ki bende kız çocuk hastasıyım .ama cümle şu" kız çocuk" ama kız evlat erkek evlat ikisi içinde annelik aynıdır. Çok dua edin arkadaşlar gerçekten sağlıklı olsun diye. Çok çok dua edin.

Hele o çocuk yoğun bakımda ki çocuklari görünce insan dio bu kdr mi hasta çocuk var bu kadar çok mu Rabbim kimseye yasatmasin burda bir arkadaşımızın da. Öyle bir çocuğu vardı yanlış anlaşılmasın .onlar çok özel cokkk .ama bir anne olarak. Çocugunun iyi olmasını istiyordur

Üstüne alındın diyeceksiniz de yazayım yine. Eğer ki doktpr kız deseydi de en az bu kadar sevinecektim. İsyan değil asla Allah yeter ki sağlık sıhhat versin. Evlat bu. Yokluğu ne kadar zor biliyorum.

Yazık gerçekten Allah akıl fikir versin görümcene. Ben bunu demek istiyorum işte erkek diye tutturur Allah öyle bir sınav verirki pişman olur erkek olsa da. Sağlıklı hayırlı evlat olsun demiyor da cinsiyet beğenmiyor.

Bir de kızlar bence siz arkadaşa alındın diyorsunuz ama yanlış anladınız uzun yazmış sonlarını okumadınız sanırım. Zaten onun da oğlu olacak ve herkes hayırlı sağlıklı evlat olması konusunda hemfikir. Gerilmeye gerek yok

Aksine çok güzel yemek yedim. Acep enfeksiyon mu oldu..

Allah korusun enfeksiyon değilde , bayadır yemiyorsun belki hazmedemedin.

iste sen boşuna alındın. konuyu konuşuyoruz, sen açmış olabilirsin ne fark eder. eminim kızın olacak olsada dünyanın en mutlu annesi sen olurdun. ama maalesef toplumda erkek algısı başka. sende benim gibi.çok beklemişsin 3 yıl sonra oğlum oldu benim. 2 düşük bir kimyasal gebeliğin ardından. ve o zaman bile yüzüme sen çok şanslısın Alla sana herşeyin en iyisini veriyor diyenler oldu. geç oldu güç oldu ama onlara göre çok şanslıyım. işte ben bunlardan dolayı yazdım kıskanırlar oğlum olursa diye. ki muhtemelen benimkide erkek :)
inşallah sende sağ salim kucağına alırsın .

Rabbim ne verirse ona sevinecez. Sağlıklı ve hayırlı olsunlar.
koskoca 7 yıl sonunda kız oldu diye üzüldüler demek. Allahım senn akıl fikir ver. benim ablamın 2.oğlu vefat etti diyafragma hernisiydi o zaman bir akrabanın 3.kızı olacaktı çok üzülmüşler. ablam dedi beni hiçmi örnek almadılar. ablam bir kez bile kucağına alamadı. ben o zaman 3 kez hamşle kalıp hüsrana uğramıştım. ablam kızardı bana. çok üzülüyorsun yapma ağlama kafana takma derdi. ama bebeğini kaybetti , bana dedi küçükte olsa karnına düştükten sonra kaybetmek insanı mahvediyormuş seni anlamamışım kardeşim. ki o zamanlar ablamn ilk evladı 1 yaşında süt kokuluydu . Elhamdülillah çok şükür sonra sağlıklı bir oğlu daha oldu. neler yaşıyoruz işte imtihan dünyası.

Bu arada benim belim zaten haftalardır ağrıyor kanamam olduğunda da ağrıyordu bitince de devam etti. Sanırım benim yavrucak baya zor tutundu. Bu hafta karnım da ağrımaya başladı, ilk hamileliğimde mide bulantım çoktu başka birşey hatırlamıyorum. İnşallah bi sorun yoktur

Merhaba kızlar ben de ilk öğrendiğimden beri hep kız hissettim 2 kez rüyamda kız bebek gördüm. Kayinvalidemin 4 kız 1 oğlu var bebek oğlan deyip duruyor sinir oluyorum.
Allah sağlıklı versin ne önemi var diyorum gönlümden kız geçiyor hep nedense Rabbim sağlık versin gerisi bence önemli değil

Allah gönlünden geçeni versin cnm, sen artık öğrenebilirsin sanki haftana göre. Ne zaman gideceksin doktora?

hamile kalmadan evvel belim ağrıyormuydu. adet sancısı gibi ağrı olunca bazen bele vuruyor. inşallah geçer tatlım.

16.haftadasın öğrenme zamanın gelmş.

karapisso midem iyice küçüldü belkide ondandır
kesinlikle olabilir. aklına kötü şeyler getirme tatlım. euzubesmele çek vesvese uzak olsun . sen ne zaman gideceksin doktora. hadi sende öğren hayırlısıyla. bana haftaya gelince daha net belli olur demişti. heyecanlıyım Allahım sağ salim hayrılsıyla bebeğimizi bize bağışlasın. birde hareketlere başlasa ohhh mis

Yok yanlış anlamadım, sen tek çocuk istediğin için erkek olsun diye düşünmüşsun, bende tek çocuk düşünüyorum şuan için kız olsun diye dusunurdum benim kardeşim de yok kardeş gibi olur bana diye isterdim, ama hamile kalmadan önce isterdim:) hamile kalınca sağlıkla tutunsun diye dua ettim erkek hissediyodum, benim bir arkadaşım da erkek çocukları çok seviyordu inş oğlum olur dedi Allah erkek nasip etti.allah inş sana da bir erkek evlat verir sağlıklı gönlünce olur :)

Erkek mi yani buranın geneli erkek..güya kız ayında kız senesinde çocuk yaptım ama..nasip. bakalım...

Canım ya hakkaten her gün erkek haberi:) annemde geçen gün kime sorsam oğlu oluyo bu yıl erkek yılı sanırım dedi:) ama seninki kız olur belli olmaz:) iki erkeğin üstüne bir prenses gelir ne güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…