Merhaba kızlar ben de ilk öğrendiğimden beri hep kız hissettim 2 kez rüyamda kız bebek gördüm. Kayinvalidemin 4 kız 1 oğlu var bebek oğlan deyip duruyor sinir oluyorum.
Allah sağlıklı versin ne önemi var diyorum gönlümden kız geçiyor hep nedense Rabbim sağlık versin gerisi bence önemli değil
annen
farketmedin galiba, ben senin bebeğinin erkek olduğunu yazdığın mesajı alıntılayıp yorum yapmadım. kendi mesajımdı yaşadıklarımla ilgili!!! neden üstüne alındın anlayamadım.
Önümüzdeki cuma özel hastanedeki doktora gidecem. 12+4 olacam cuma,bi ihtimal tahminde bulunur. 26 kasımda da kendi doktoruma randevu aldım. O zaman da kesin öğrenirim inşallah.kesinlikle olabilir. aklına kötü şeyler getirme tatlım. euzubesmele çek vesvese uzak olsun . sen ne zaman gideceksin doktora. hadi sende öğren hayırlısıyla. bana haftaya gelince daha net belli olur demişti. heyecanlıyım Allahım sağ salim hayrılsıyla bebeğimizi bize bağışlasın. birde hareketlere başlasa ohhh mis
Ya nasipCanım ya hakkaten her gün erkek haberi:) annemde geçen gün kime sorsam oğlu oluyo bu yıl erkek yılı sanırım dedi:) ama seninki kız olur belli olmaz:) iki erkeğin üstüne bir prenses gelir ne güzel olur ya
Evet benim adetlerimde de hep belim ağrırdı ama ilk gün ağrırdı sadece bu tabi uzın bi süreç ama rahim büyümesiyle alakalı sanırım. Artık geçer diye umuyorumhamile kalmadan evvel belim ağrıyormuydu. adet sancısı gibi ağrı olunca bazen bele vuruyor. inşallah geçer tatlım.
Ben de cumartesi gideceğim, bizim günlerimiz çok yakın tahmin eder mi diye düşünüyorum ama kendi doktorum olmayacak ikili test için radyoloji doktoru bakacak o da kesin söylemez boşuna hevesleniyorum gibi geliyor.Önümüzdeki cuma özel hastanedeki doktora gidecem. 12+4 olacam cuma,bi ihtimal tahminde bulunur. 26 kasımda da kendi doktoruma randevu aldım. O zaman da kesin öğrenirim inşallah.
Allah gönlünden geçeni versin cnm, sen artık öğrenebilirsin sanki haftana göre. Ne zaman gideceksin doktora?
16.haftadasın öğrenme zamanın gelmş.
Bende 4-5 defa kiZ gördüm,doguruyodum birinde, birinde emziriyodum, birinde büyümüş 2-3 yaşlarına gelmiş falan ,annende tersine çıkar demişti,arkadasta kız goruyodu kesin kız olcak rüyamda gördüm dedi oğlu oluyo, ama ben sonra erkek görmeye başladım birinde ismiyle gördüm hatta:) bazı insanlar ne görse o oluyo rüyada,belki seninde kız olur canım:)
Ya benimkide bi umut işte..cinsiyet için erken..Ben de cumartesi gideceğim, bizim günlerimiz çok yakın tahmin eder mi diye düşünüyorum ama kendi doktorum olmayacak ikili test için radyoloji doktoru bakacak o da kesin söylemez boşuna hevesleniyorum gibi geliyor.
Canım benim de belim ağrıyorEvet benim adetlerimde de hep belim ağrırdı ama ilk gün ağrırdı sadece bu tabi uzın bi süreç ama rahim büyümesiyle alakalı sanırım. Artık geçer diye umuyorum
Benim 6-7. Haftadan beri vardı zaten bu ağrı hatta azalmaya başladı ama tam olarak bitmedi.. anlamadım ben de bu kadar uzun süren ağrıyı, geçer herhalde artıkCanım benim de belim ağrıyorsanki çok ağır yük kaldırmışım zorlamışım gibi..değişik bir ağrı
ypk yazdıpın yazı çok hoşuma gitti. aynen katılıyorumBenmi canim
geçer tatlım yorma kendini ağır kaldırma tamamdır. Allâh şifa versin.Benim 6-7. Haftadan beri vardı zaten bu ağrı hatta azalmaya başladı ama tam olarak bitmedi.. anlamadım ben de bu kadar uzun süren ağrıyı, geçer herhalde artık
hadi inşallah perşembe kontrolden sonra yaz bize. Bakalım kaynananın hisleri doğru çıkacakmGeldi canım ama doktor 1 ay sonra gel dedi perşembe öğrenecem inşallah :)
Benim kız evlat isteğimi sağır sultan bilir..rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlısıyla sagliklisiyla..
Gorumcemin çocuğu olmuyordu bir sürü tedaviler tüp bebekler..7 sene sonra oldu. 1 kızı var. Doktor kız dediğinde 1 hafta kendilerine gelemediler moralleri bozuldubunu duyunca resmen kahroldum! Sinirden elim ayağım boşaldı. Rabbim sana onca duana yakarisina evlat göndermiş sen cinsiyetini beğenmiyorsun! Kızmıştım ona nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun,utanmalısın demiştim.
Geçen gün bana 'seni görecem kız olursa nasıl yetiştiriliyor farkı neymiş ki bu kadar istiyorsun? Doktor kız deyince insanın içi bi eziliyor burkuluyor' ayyy şimdi yazarken bile sinirlerim geriliyor! Kendisi her gördüğüne dua ettiriyor oğlum olsun diye..
demi ya. ne haddimize!!!Ay benimde tüylerim ürperdi ya ne insanlar var aman Allahım, ya Allah sağlıklı evlat versin içinin burkulmasi üzülmek nedir ya, Allah insanı en istedigiyle sınarmis, büyük konuşup günaha girmesin valla ben korkarım ya,Allah verdiğini de alır diye,yada bir erkek verir ama ömrü boyunca onunla imtihan olur falan. Benimde var öyle kız istiyodum ya erkek oldu diyip üzülen,hani sanki sanırsın hamile saniyodum kendimi değilmişim deyip üzülmek gibi davranıyorlar. Ay o kıza da üzüldüm, ya Allah böyle insanlara vermesin kız evlat kıymet bileceklere versin . Hepimiz isteriz şu olsun falan deriz,ama bunu söylemek var birde söylemek var. Ay canım inş sana çok dua ediyorum senin ki kız olsun:) hepimizin oğlu var arada kız haberleri de gelsin yahu:)
ypk yazdıpın yazı çok hoşuma gitti. aynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?