Bende 4-5 defa kiZ gördüm,doguruyodum birinde, birinde emziriyodum, birinde büyümüş 2-3 yaşlarına gelmiş falan ,annende tersine çıkar demişti,arkadasta kız goruyodu kesin kız olcak rüyamda gördüm dedi oğlu oluyo, ama ben sonra erkek görmeye başladım birinde ismiyle gördüm hatta:) bazı insanlar ne görse o oluyo rüyada,belki seninde kız olur canım:)

Önümüzdeki cuma özel hastanedeki doktora gidecem. 12+4 olacam cuma,bi ihtimal tahminde bulunur. 26 kasımda da kendi doktoruma randevu aldım. O zaman da kesin öğrenirim inşallah.

hamile kalmadan evvel belim ağrıyormuydu. adet sancısı gibi ağrı olunca bazen bele vuruyor. inşallah geçer tatlım.
Evet benim adetlerimde de hep belim ağrırdı ama ilk gün ağrırdı sadece bu tabi uzın bi süreç ama rahim büyümesiyle alakalı sanırım. Artık geçer diye umuyorum

Önümüzdeki cuma özel hastanedeki doktora gidecem. 12+4 olacam cuma,bi ihtimal tahminde bulunur. 26 kasımda da kendi doktoruma randevu aldım. O zaman da kesin öğrenirim inşallah.
Ben de cumartesi gideceğim, bizim günlerimiz çok yakın tahmin eder mi diye düşünüyorum ama kendi doktorum olmayacak ikili test için radyoloji doktoru bakacak o da kesin söylemez boşuna hevesleniyorum gibi geliyor.

Ben yeğenimi de görmüştüm kız oluyordu öyle de oldu. Inşaallah hayırlısı persembe belli olur artık

Ben de cumartesi gideceğim, bizim günlerimiz çok yakın tahmin eder mi diye düşünüyorum ama kendi doktorum olmayacak ikili test için radyoloji doktoru bakacak o da kesin söylemez boşuna hevesleniyorum gibi geliyor.
Ya benimkide bi umut işte..cinsiyet için erken..

Evet benim adetlerimde de hep belim ağrırdı ama ilk gün ağrırdı sadece bu tabi uzın bi süreç ama rahim büyümesiyle alakalı sanırım. Artık geçer diye umuyorum
Canım benim de belim ağrıyor sanki çok ağır yük kaldırmışım zorlamışım gibi..değişik bir ağrı

Canım benim de belim ağrıyor sanki çok ağır yük kaldırmışım zorlamışım gibi..değişik bir ağrı
Benim 6-7. Haftadan beri vardı zaten bu ağrı hatta azalmaya başladı ama tam olarak bitmedi.. anlamadım ben de bu kadar uzun süren ağrıyı, geçer herhalde artık

Ay benimde tüylerim ürperdi ya ne insanlar var aman Allahım, ya Allah sağlıklı evlat versin içinin burkulmasi üzülmek nedir ya, Allah insanı en istedigiyle sınarmis, büyük konuşup günaha girmesin valla ben korkarım ya,Allah verdiğini de alır diye,yada bir erkek verir ama ömrü boyunca onunla imtihan olur falan. Benimde var öyle kız istiyodum ya erkek oldu diyip üzülen,hani sanki sanırsın hamile saniyodum kendimi değilmişim deyip üzülmek gibi davranıyorlar. Ay o kıza da üzüldüm, ya Allah böyle insanlara vermesin kız evlat kıymet bileceklere versin . Hepimiz isteriz şu olsun falan deriz,ama bunu söylemek var birde söylemek var. Ay canım inş sana çok dua ediyorum senin ki kız olsun:) hepimizin oğlu var arada kız haberleri de gelsin yahu:)

demi ya. ne haddimize!!!
ablamın iki oğlu var çok yoruyorlar. bana diyor ikincin kız olduğu için çok kısmetlisin. Sağlıklı lar elhamdülillah çok şükür bunu söyler ama erkek evlat zordur der. şimdi bu bebişim için kısmetin varsa kız olur dedi.. erkek galiba dedim abbbovvvv dedi inanın. ama bu verene saygısızlık değil şükürsüzlük değil , sadece muhabbet. biz zerresini yapamayız . yaradan ne büyük. ne büyük mücize taşıyoruz bide burunmu bükeceğiz. şükürler olsun . birde ne ara 14.haftaya geldik ya. ben ilk hatalar geçsin diye beklerken 14 oldum. şükür Allahım bin şükür.

Evet kızlar ya 14.haftaya girdik bazılarimiz 14ten bile fazla ilk zamanlar doktor 4haftalik anca demişti ama benim için bu on hafta çok bitik geçti inşallah bundan sonra şu hamileliğin balayı mıdır nedir o ayına gireriz çünkü yapacak çok işimiz var ama hiç istek güç yok keyif bile alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…