Canım bence erkekte yoruyor kız da, yeğenlerim var ilk erkek oldu bu kadar akıllı bu kadar anlayışlı bir erkek çocuk ömrümde görmedim, büyümüş küçülmüş gibiydi,kpss ye hazırlanırken yanıma gelirdi 3 yaşlarındaydı ya bir kere rahatsız etmez durur sen bekle dersin işinin bitmesini bekler, çok güzeldi bu anlamda ve öyle de büyüdü 15 yaşında hala öyle,yaşıtlarına göre okadar terbiyeli düzgün , birde kız oldu. Biz erkekte görmediğimiz bütün yaramazlığı gördük ya sanki erkek çocuk bu diyorlardı ,napacagi belli olmuyordu çocuğun:) hala öyle çin gibi, sürekli sessizlik varsa bilgi bişey yaptı , benim kardeşim de çok uslu bir erkek çocuktu,ama ben fenaydim:) arkadaşımın bir oğlu var resmen melek okadar uslu ki, çocuğa göre değişiyor bu yorma işleri :) gerçi doktorum da bize koşturmaya hazır olun dedi:) erkek deyince çok afacan olacak gibi düşünülüyor.birde ben şöyle diyorum sağlığı yerinde olsun yaramaz olsun napalim:) ev eşya herşey yerine gelir çokta umursamam.biraz rahat olabilmek lazım sanırsam.sen tecrubelisin zaten erkekte olsa kızda olsa deneyim ortaya çıkar sende:)

Bende iki üç haftadır iyiyim . Cinsiyetini öğrendikten sonra daha iyi oldum ,Allah o bulantilar mide yanmalarini alsın hepimizden kabus gibiydi ya

Senin ama haftası daha büyüktü değilmiş öyle hatırlıyorum

Doktora her gittiğimde iki gün üç gün falan gününden önde çıkıyordu,bende o tarihleri yeniden duzenliyodum doktora 15+2 diye gittim, doktor öyle hesap yyyapamicaksin dedi.14+2 dedi pazartesi günü. Meğer önde gidiyor diye kafada yeni hesaplama yapiyomusum:)

Aman yarabbim cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.Bana da erkek gelirse 4.erkek,bana huni hediye edersiniz artık kızlar :)
Hay maşallah cesaretine hayran kaldım. Kızı olmayan oğlan, oğlu olmayan kız istiyor işte. bir iki kişi kız dedi sadece ama daha yeni belli oluyor cinsiyetler bence kız olanlarda çıkacak yavaş yavaş. Ben o kız-erkek yılı olayına hiç inanmıyorum, hayırlısı olsun hakkımızda

Pek cesaret sayılmaz aslında sürpriz yumurtam bu benim :) Kız erkek senesi olayına ben de inanmıyorum zira ikinci oğlumda benle beraber bir kişi vardı oğlu olan,hepsi kızdı.Hepimize sağlıklı ve hayırlı olanı versin Rabbim

Bugün eşim hastane de nöbetçi bende evde skldm. Forumda haziran annelerine baktım daha sekiz haftaliklar bazısı 11sadece şimdiden neler neler almışlar bide 1000kusur sayfa msjlari var :):):)maşallah burdakiler uyuyor mu ya

muhabbet etmeye çalışıyorum kız. hadi aç.bir konu yazışalım. akşam sadece tarhana içtim. şimdi pestil kuru yemiş çay yiyip içerim. oğlumu uyuttum. bana yarın başlıyor mesai. eşim ile dönecek ben evde yalnız. inşallah güzel geçer baygınlık geçirmeden, sağlıklı.

inan hayal ettim bugün. 4 bebeğim plansız olsa süpriz , ne güzel olur. hep hayalimdir. neden bilmiyorum . 3.meleğim yolda hepsi aşk ile isteyerek oldu elhamdülillah çok şükür. eğer bunu normal doğurursam inan arada vermeden 4.isterim. doğumlarım biraz heyheyli. ama size garip gelebilir çok seviyorum doğumu sonrasını . çok sağlık sorunları yaşadığım halde. hele 2.den sonra neler yaşadim ama bir başkayım işte . maşallah subhanAllah sağlıklı olsunlar hep neşeli güzel günlerimiz olsun. yaşları kaç seninkiler in.

gaz bombasıyım arkadaşlar progestan 200 ml günde iki kez kullanıyorum. beni uçuruyor. inşallah haftaya sali veya çarşamba giderim , kutuyu bitirmene gere yok deeer bende kurtulurum. KEVOK nerdesin iyimisin.
İyiyim canım sen nasılsın
Hafta sonu koşturması işte..
Sen nasılsın bebelerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…