aman gözünü seveyim yanlış anlamaTamam ben başka birşeyi yanlış anlamışım sonradan farkettim:)
demi ya. ne haddimize!!!
ablamın iki oğlu var çok yoruyorlar. bana diyor ikincin kız olduğu için çok kısmetlisin. Sağlıklı lar elhamdülillah çok şükür bunu söyler ama erkek evlat zordur der. şimdi bu bebişim için kısmetin varsa kız olur dedi.. erkek galiba dedim abbbovvvv dedi inanın. ama bu verene saygısızlık değil şükürsüzlük değil , sadece muhabbet. biz zerresini yapamayız . yaradan ne büyük. ne büyük mücize taşıyoruz bide burunmu bükeceğiz. şükürler olsun . birde ne ara 14.haftaya geldik ya. ben ilk hatalar geçsin diye beklerken 14 oldum. şükür Allahım bin şükür.
Evet kızlar ya 14.haftaya girdik bazılarimiz 14ten bile fazla ilk zamanlar doktor 4haftalik anca demişti ama benim için bu on hafta çok bitik geçti inşallah bundan sonra şu hamileliğin balayı mıdır nedir o ayına gireriz çünkü yapacak çok işimiz var ama hiç istek güç yok keyif bile alamıyorum
Senin ama haftası daha büyüktü değilmiş öyle hatırlıyorumBende iki üç haftadır iyiyim . Cinsiyetini öğrendikten sonra daha iyi oldum ,Allah o bulantilar mide yanmalarini alsın hepimizden kabus gibiydi ya
Dün gittim canım çok şükür yolunda gözüküyor bu ilk olucak insallah senin kontrol ne zambkontrole ne zaman gittin canım . herşey yolunda mı ilk evladın kızmıydı ben yanlışmı hatırlıyorum.
Senin ama haftası daha büyüktü değilmiş öyle hatırlıyorum
Hay maşallah cesaretine hayran kaldım. Kızı olmayan oğlan, oğlu olmayan kız istiyor işte. bir iki kişi kız dedi sadece ama daha yeni belli oluyor cinsiyetler bence kız olanlarda çıkacak yavaş yavaş. Ben o kız-erkek yılı olayına hiç inanmıyorum, hayırlısı olsun hakkımızdaAman yarabbim cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.Bana da erkek gelirse 4.erkek,bana huni hediye edersiniz artık kızlar :)
Maşallah canım .benim hamileliğim okdr kötü geçiyor ki yoksa bende üç dört çocuk isterdim herhalde :)Aman yarabbim cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.Bana da erkek gelirse 4.erkek,bana huni hediye edersiniz artık kızlar :)
Bizim bu sürpriz yumurta,Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlısını versinMaşallah canım .benim hamileliğim okdr kötü geçiyor ki yoksa bende üç dört çocuk isterdim herhalde :)
Pek cesaret sayılmaz aslında sürpriz yumurtam bu benim :) Kız erkek senesi olayına ben de inanmıyorum zira ikinci oğlumda benle beraber bir kişi vardı oğlu olan,hepsi kızdı.Hepimize sağlıklı ve hayırlı olanı versin RabbimHay maşallah cesaretine hayran kaldım. Kızı olmayan oğlan, oğlu olmayan kız istiyor işte. bir iki kişi kız dedi sadece ama daha yeni belli oluyor cinsiyetler bence kız olanlarda çıkacak yavaş yavaş. Ben o kız-erkek yılı olayına hiç inanmıyorum, hayırlısı olsun hakkımızda
Dün gittim canım çok şükür yolunda gözüküyor bu ilk olucak insallah senin kontrol ne zamb
Bugün eşim hastane de nöbetçi bende evde skldm. Forumda haziran annelerine baktım daha sekiz haftaliklar bazısı 11sadece şimdiden neler neler almışlar bide 1000kusur sayfa msjlari var :):):)maşallah burdakiler uyuyor mu ya
inan hayal ettim bugün. 4 bebeğim plansız olsa süpriz , ne güzel olur. hep hayalimdir. neden bilmiyorum . 3.meleğim yolda hepsi aşk ile isteyerek oldu elhamdülillah çok şükür. eğer bunu normal doğurursam inan arada vermeden 4.isterim. doğumlarım biraz heyheyli. ama size garip gelebilir çok seviyorum doğumu sonrasını . çok sağlık sorunları yaşadığım halde. hele 2.den sonra neler yaşadim ama bir başkayım işte . maşallah subhanAllah sağlıklı olsunlar hep neşeli güzel günlerimiz olsun. yaşları kaç seninkiler in.Pek cesaret sayılmaz aslında sürpriz yumurtam bu benim :) Kız erkek senesi olayına ben de inanmıyorum zira ikinci oğlumda benle beraber bir kişi vardı oğlu olan,hepsi kızdı.Hepimize sağlıklı ve hayırlı olanı versin Rabbim
İyiyim canım sen nasılsıngaz bombasıyım arkadaşlar progestan 200 ml günde iki kez kullanıyorum. beni uçuruyor. inşallah haftaya sali veya çarşamba giderim , kutuyu bitirmene gere yok deeer bende kurtulurum.KEVOK nerdesin iyimisin.
Aynı anda yazmışız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?