Canım ben de mi aynı gaflete düşüyorum yoksa :)) son kontrolde bebek biraz önde çıktı ben de sıradaki kontrolü ona göre hesapladim cinsiyetini öğrenmek için randevu aldım :)) ya goremezsek :) inşallah hala önden gidiyordur da elim boş dönmem bu cuma :))) çok merak ediyorum minnağımı :) oğlumu ya da kızımı :)

Aynı anda yazmışız:))
Allaha şükürler olsun iyiyiz kuzum. oğlumu uyutuyorum illa dualarımızı oku diyor. kız babasında. yarın başlatıyor benim hayat. mide bulantısı geri geldi kız . nasıl iş bu. geçiyor geri geliyor. çokkk hayallerim var. geçsin bu günler bol bol yemek yapcam yiyecem. . belin ağrımıyor inşallah. geçenlerde bolbebiş toğimizi okudum geçmişi. .çok duygulandım. ne çok dualar ettik bak şimdi aynı yolda Candaş olduk. dua ederken benim doğumum içinde özel dua edermisin. inşallah bu kez normal olur. Bende tadarım bu duyguyu. .sağlıkla hyrlısıyalaç

R rkndmt kızlar benim ilk bebeğim tam 2 hafta öndeydi. ve 38 haftalık iken doğurdu. gelişimi hakikaten 40 haftalık gibiydi. 4.110 gr doğdu maşallah bir Tosun'du. demem okki ilerde é olan bebek aynı haftada ileri olarak hesaplanır. hiç endişe etmeyin. doktor kaç gün ilerde dediyse öyledir. bi bebeğim şimdi 13+1 tam gününde. aöa ilerde ilerleyebilir , sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum sizin için.

uyumaya mı gittin kız hamiş

kızlar aranızda Aşeren varmı. ben akşamları yiyemiyorum gece gece canım komagene istiyor. bol acılı. yiyince fena oluyorum ama nasıl bir aşerme aklımdan çıkmıyor. başka yemek vs aşermiyorum . acılı olacak ne yediysem. tatlı vs hiç istemiyorum. ilk zamanlar limon tuz ikilisi gece gündüz yedim içtim ...

Sizi görünce kendime şaşırıyorum, ölmüşüm ağlayanım yok :) Bİr çocukta yorulmuşum hemde sakin uslu bir çocukla yani. Rahatıma çok düşkünsem demek.. Diğer doğumların normal mıydı?

Canım oğlumun gelisimi de son aya kadar on gün önde gidiyordu son ayda kilo alımı çok yavaşladı minnak doğdu 3.180 Gr kadar . O da 40+3 yani :))) bu kez sezaryen doğum olacak inşallah. Bu da abisinden önce başladı önden gitmelere. İlerde de tontik olur inşallah doğum bu kez erken olacak çünkü :) ama şimdilik öncelikli derdim cinsiyetini öğrenmek. Çok merak ediyorum :)

tatlım ben kalabalık Aile istiyorum. ve çevremde çok bebek kaybı yaşayan bebişi olmayan yakınlarım var. dualarım onalrın üzeriné. iki doğumumda son anda sezeryanla suçlandı. yani ben normal doğumun her evresini tattum. 2 de 7 cm ile gittim. güle oynaya. nazar alıyormuşum öyle diyorlar. ne kilo alıyorum be bebekte sorun var. hatta 2.de kimse bilmedidoşuma gittiğimi. süpriz oldu. 2 hafta küçük söyledim gereksiz sormasın diye. yaşım 30 bu yaşta istiyorum yani içten gelen bir duygu. Bakımı vs tek başıma
annem yok 8 yıl önce vefat etti..abla abi kaynana kimde yok . Allâh ve eşim var daha ne olsun . sende dua et bu gariban kardeşine. inşallah bu kez 2 sezeryan sonrası normal doğum yaparım. doktorum deneriz dedi. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . birde ben bebeklerimizin inanılmaz berwkwtini gördüm. onlar geldi işimiz açıldı. hayatımızı yaşamaya başladık. maşallah subhanAllah . darısı bu meleğümizé olsun.

rahatına düşün olmayan varmı acaba
.çok kitap okudum baş etmek için. baktım çocuk normal ben abartıyorum. evimiz bahçeli. inan bu yaz hiç evde oturmadİK
enerjileirni attılar evde takar ettim.

ilk normal bu neden sezeryan olacak. biz ailece öyleyiz. çok zayıfuzz ablamda bende
ama bebeklerimiz kilolu Erkekler yani. kızım 41 haftada doğdu ve 3.150 maşallah buyuk uzundu.

ilk normal bu neden sezeryan olacak. biz ailece öyleyiz. çok zayıfuzz ablamda bende
ama bebeklerimiz kilolu Erkekler yani. kızım 41 haftada doğdu ve 3.150 maşallah buyuk uzundu.

Canım doğumum çok zordu çok sıkıntılar yaşadım malesef, bu kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Ben de normal kilolu biriyim ama bebeğim haftasına göre minikti. Daha kilolu olsaydı doğumum çok daha zor olurdu o yüzden aslında şikayetçi değilim ama bu kez sezaryen istediğim için inşallah gelişimi normal devam eder geri kalmaz . Zamanindan önce olacak doğum çünkü.

tatlım iki doğumun arası kaç yıl olacak. inan normal doğum ile sezeryan arasında milyonlarca Fark var. ameyat olmak zorunda değilsen 2.doğumun çok daha kolay olur inan buna...

Canım ya ne uyuması buradayım kimse yazmamıştır dedim ama bayağı yazılmış bende canım sadece çiğköfte turşu çekiyor .Bide tuzlu limon ama yemiyorum çünkü yedikten sonra midem çok kötü oluyor bulanıyor yediğime bin pişman oluyorm

Canım bende hemşireyim biraz normal doğumdan sonra yaşanan sıkıntıları görüyorum o yüzden aslında korkuyorm normal doğum korkutucu değil de o süreçte yasanacak olumsuzluk kötü. O yüzden aslında sezeryanla dusunyrm ama bilmyrm

tatlım iki doğumun arası kaç yıl olacak. inan normal doğum ile sezeryan arasında milyonlarca Fark var. ameyat olmak zorunda değilsen 2.doğumun çok daha kolay olur inan buna...
Canım senin kızın küçük değil miydi sezaryandan sonra 4-5 yıl geçmesi gerekmiyor mu? Doktorun nasıl deneriz dedi anlamadım tehlikeli diye biliyorum. Benim 5 yıl oldu sezaryan olalı normal diye gittim suni sancıyla açılma olmadı o acı hiçbirşeye benzemiyor doktorum normal deneyelim dese bile asla istemem. Kendi sancım olsaydı daha dayanılır olurdu belki ama benim canım çok tatlı onu görmüş oldum

tatlım doğum eğitimi aldım. kitap okudum hipnopriting İna My yazarı. ve inana o açılma zamanını dalgalar gül gibi açıldılını düşünmek lazım. düşünce güzel olunca müdehale olmadan çok harika şeyler ortaya çıkıyor. ben yaşadım ama bebeğimin başı inmediği içln , anne bebek dostu sezeryan oldum. ama bebeğim istediği zaman gldi. istediği saati seçti. planlı bir doğum olmadı. olmamış nir elmayı dalından almak gibi planlı sezeryan. dilerim doktorunda bilinçli anne bebek dostu sezryan dışında sezeryanın zorluklarını normal doğumun faydalarını anlatan destekleyen biridir. hangi ildesin .

suni sancı almadım ben gerek kalmadı. arası 2 yıl 9 aydı ilk denemede. şimdi gene 2 yıl 9 ay. O doğum zamanı belli olacak . kesin birşey yok. senle alakası yok.. suni sancı insanı öldürür. ama kendi sancın öyle değil ara ara dinlene dinlene geliyor.

zamanın doldu mu peki suni sancı verdiklerinde. benim gittiğim doktor 42 haftaya kAdar bekliyordu normal diyordu.

Mersin'deyim .canım ben de aynı düşüncedeyim zaten herşeyi kendi akışına bırakmak zaten normal de doğuma birinin karışması gerekmiyor. Doğum kendiliğinden gerçekleşiyor bebeğin hareketleri saati herşeyi rabbim okadar güzel ayarlıyor ki o akışa hemşire doktor ebe sadece yardım ediyor bazı durumlarda mudahale gerekiyor anlatmak istedim yada korkutgm şey doğum değil ama çok açıklamak istemiyorum çünkü yanlış cümle kullanmaktan korkuyorm rabbim bilir en doğrusunu ya benim mesleğin kötü taragi herşeyi görmek o yüzde en kötüsünü dusunuyorsun

Canım doğum yapalı bir yil oldu oğlum 13 aylık. Malesef hasarsız atlatamadık biz doğumu. Oğlum özel bir bebek olarak dünyaya geldi. Yasadiklarimi anlatsam satırlar yetmez hiç bulandirmayayım buraları. Sezaryenin de zorlukları vardır mutlaka ama bu kez bebeğimi kucaklamak istiyorum sağlıkla. Bir kez bile kucağına alamadan günlerce lohusa halinle yoğun bakım kapısında bir bilinmezi beklemek çok zor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…