doktorum demiştiki , normal doğumda yaşanan komplikasyonlar sezeryandada oluyor hatta daha riskli. riskler eşit sayılır. olacağı varsa iki doğum şeklindede olur. ben kaderciyim. .elimden geleni yaparım tevekkül ederim gerisi kader.

zamanın doldu mu peki suni sancı verdiklerinde. benim gittiğim doktor 42 haftaya kAdar bekliyordu normal diyordu.
Benim doktorumda normal doğumdan yanaydı 39+1 de gittim plesanta eskimeye başlamış bebeği beslemiyor suyun azalmış suni sancıyla deneyelim dedi nişan gelmişti ama sancı yoktu çünkü. Hayatımın en zor 2 saatiydi 2 asır gibi geldi normal doğum yapanlara helal olsun dedim. Bu insanlık nasıl üremiş annelerimiz nasıl doğurmuş dedm ağlayarak anneme sarıldım. Normal doğum yapacak olanları korkutmak istemem ama suni sancıyı asla kabul etmesinler

Sen bir annesin bebeğin için pozitif olumlu düşüneceksin ilk kural. inşallah en güzel vé hayırlı şekilde alırız kucağımıza. önemli olan sağlıklı olmamız değilmi hemşire hanımcım

Ben buyuk bir aksilik yaşadım evet. Ama benim başıma gelen çok düşük bir olasılık üstelik herkes aynısını yaşayacak diye bir şey yok. Belki tekrar normal doğum denesem ben de çok kolay atlatacagim. Ama anlatamayacağım kadar ağır bir sürecin içinden geçtim ve hala geçiyorum. Bu kez o riski almak istemiyorum. Yalnız tavsiyem doktorunu iyi seç ve doğum hakkında en ince ayrıntısına kadar konuşun. Ben malesef ehil olmayan bir doktorun mağduru oldum. Sonuna kadar güvenebilecegin bir insan olursa sen de rahatlarsın bebekte. Doğumda kolay olur inşallah.

hamilelik takvimi yapsana tatliş hamiş. kaç hatalıksın sordum belki bak unutuyorum. Bende oğlumda yaşadım bir hafta 10 gün yattı. neler yaşadığını anlıyorum ..şimdi nasıl bebişin inşallah iyildir. herşey istediğin gibi hayırlısıyla olsun .

hadi inşallah perşembe kontrolden sonra yaz bize. Bakalım kaynananın hisleri doğru çıkacakm
kızla olursa ne diyecek.

Yazarım canım :)
Kız erkek farketmez diyor da inatla erkek olacak diyor bakalım kız olursa ne yapacak göreceğim :)

Canım merakımdan soruyorum çok açıklamak zorunda değilsin de bebeğindeki sıkıntı normal doğum sırasında mı oluştu yoksa hamilelikte biliyor muydun? Daha önce bahsettiysen de ben görmedim kusura bakma

Oğlum ömür boyu bana bağlı. Hali hazırda onu tedaviye götürüyorum. Bir arpa boyu yol alabilmek için ömrümü feda etmeye hazırım . Canım takvim yapmıştım ama hesaplar karıştı gibi kaldırdım şimdilik. Son ölçüme göre 1.5 saat sonra tam 15+0 oluyorum.

aaa aynı şeyleri yaşamışız. .palasenta yaşlandı dedi ama bana suni sancı vermedi ilk başata spnra verdi maalesef . ben kendi sancım ile gittim ama kısmet olmadı. 2.doğumumda hiç suni sancı almadım ve kızlar emin olun oksitOn hormonu ile birlikte salgıanıyor ve inanılmaz birsey . dayanılmaz değil. suni adı üstünde suni sancı dayanolmaz.

Canım merakımdan soruyorum çok açıklamak zorunda değilsin de bebeğindeki sıkıntı normal doğum sırasında mı oluştu yoksa hamilelikte biliyor muydun? Daha önce bahsettiysen de ben görmedim kusura bakma

Bebeğim çok sağlıklıydi anne karnında. Doğum anında doktor ihmali sonucu doğum zamanında gerceklesmeyince bebeğim havasız kaldı ve boğulmak üzereyken doğdu. Bu sırada malesef beyni telafisiz bir hasar aldı. O yüzden birbirimize ömür boyu ihtiyacımız var.

Allah sana güç kuvvet versin. dilerim herşey gölünce olur. tekrar yazdırdım sana hakkını helal et.

Canım bende hiç yaşamadım ama hastanede suni sancı alanları görüyordum ablama doktor suni sancı dediğinde anlamı çok korkutmadan kabul etme dedm ama o yok dedi ve suni sancı aldı ama okdr çok kötü olmadı bu dogumundada kork haftasi doldu doktor yine suni sancı verebilirz demiş ablama dedm sen yasadn karar senin oda dediki aman suni sancı olsun ama bgn normal yolla doğumu gerçekleşti çünkü üç gün daha beklediler olmasaydı suni sancı verecekti yani demem o ki sanırım bünye meselesi ablamın umrunda değildi ama benim ağrı eşiğik çok düşük bende aynı sancı istememmm:)

nerdesin sen.? Medipoldemi doğum yaptın acaba.

Allah sana güç kuvvet versin. dilerim herşey gölünce olur. tekrar yazdırdım sana hakkını helal et.

İnanın Allah güç de veriyor sabır da.... Önceleri çok feryatlar ettim hayallerim yıkılmış gibi hissettim ama zamanla gözümden perdeler kalktı. Şimdi cennete sarılırcasına oğluma sarılıyorum onu kokluyorum. Allah'ı hatırlatan bir kimlik sanki... Bana bu değeri veren Rabbime de sukrediyorum.

İşte o konuda haklısınız .bende sana katılıyorum çok açıklama yapmak istemedim seni biliyorum bu grubun en özel annesi:)

FesubhanAllah işte bu. maşallah sana güzel anne. cennet seninle birlikte.

Allah yardımcın olsun cnm yavruna şifa versin inşallah. Doktor hatası olduğu için insan daha çok üzülüyor tabi, ne desek boş

Allah yardımcın olsun cnm yavruna şifa versin inşallah. Doktor hatası olduğu için insan daha çok üzülüyor tabi, ne desek boş

Amin Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizin evlatlarınıza ve doğacak olan yavrularimiza afiyet versin. Hiçbir anne ağlasın istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…