Ya aslına bakarsan adet sancısına bile dayanamayıp ağrı kesici alırım ben demekkş kendi sancım da olsaydı zor dayanırdım ama belki dayanırdım. Suni sancıya dayanabiliyorsa helal olsun demekki acı eşiği baya yüksekmişCanım bende hiç yaşamadım ama hastanede suni sancı alanları görüyordum ablama doktor suni sancı dediğinde anlamı çok korkutmadan kabul etme dedm ama o yok dedi ve suni sancı aldı ama okdr çok kötü olmadı bu dogumundada kork haftasi doldu doktor yine suni sancı verebilirz demiş ablama dedm sen yasadn karar senin oda dediki aman suni sancı olsun ama bgn normal yolla doğumu gerçekleşti çünkü üç gün daha beklediler olmasaydı suni sancı verecekti yani demem o ki sanırım bünye meselesi ablamın umrunda değildi ama benim ağrı eşiğik çok düşük bende aynı sancı istememmm:)
herşey gönlünce olsun. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. artık doğuma kadar candaşız burda. .şenlensin topiğimiz .
Amin Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizin evlatlarınıza ve doğacak olan yavrularimiza afiyet versin. Hiçbir anne ağlasın istemem...
Aimdi biraz buraların havasını bozdum ama kimse üzülsün istemem. Ben bir daha gulemem zannederken oğlumun yüzüne kocaman kocaman gülerken buluyorum kendimi her zaman. Hem zaten inaniyorsaniz eğer kaderden herkese düşen bir pay var. Çatlasak da patlasak da o paya eninde sonunda razı oluyoruz. Ben payimdan iki cihanda razıyım. İnşallah bundan sonraki paylarimizda da isyandan azade itaate tabi oluruz :)
amin amin elfu elfu amin. kimse istemez. ama imtihan olmazdı o zaman. inan mümin kullar imtihan edilir. dünya imtihan yeri. kazananlardan oluruz inşallah.
Amin... Yegane gayemiz bu değil mi aslında hayatta. Hepimiz muvaffak olalım inşallah :)
Sen yazınca maşallah subhanAllah diyorum. Allahta senden sizden razı olsun inşallah. mübarek kadın ya. duygulandırdın beni. cansın sen.
Allah hepinizden razı olsun. İnanın ben de yüzyüze olduğum çoğu insana bu kadar bile duygularımı açamıyorum artık. Oğlumu da alıp bir dağ başına yerleşesim var. :) Acıdan gecince insanın yolu bir kendi başınalık cöküyor üstüne. Allah'tan sizler varsınız kelamlaşıp rahatlıyorum :)
bak aynı şeyleri yazıyoruz . Bende kimseye anlatamıyorum .neden hemen yaptın erken değilmi sana acıyoruz. Ya ben yapmadım işte işin sırrı burda. ben neyimki , O diledi ve Oldu. sende yalnuz değilsin.. özelden burdan hep yaz.. eğer sağlık sorunum yoksa buradayım.
çok haklısın. inşallah sağlıkla güzel günler görürsünüz. inşallah hep huzurun tam olur. başkasını takma diyeceğim ama olmuyor. bugün yazdım burda. annemi kaybettim , bebeklerim düştü . ama .ok şanslısın sen Herşeyin en iyisi senin dedi bana yüzsüz. ve durumu benden kat kat iyi.. sağlıklı iki sağlıklı doğumu yaz kış Tatili... ama ben şanslıyım. oğlum olduğu için öyle diyor biliyorum. Allahım dedim sen beni gördükleri gibi eyle. dert anlatan değilim ama yaşadıkalrım ortada. ne yazdım amaDuyanlar bana da aynısını diyor. E erken değil mi hem de oğlun böyleyken.... İçimizi ne bilsinler.. hangi sebeplere sarıldığımı oturup iki saat anlatsam o da içimden gelmiyor. Hep derim insan isteyince değil Allah verince ana baba olur. Bu kez gebeligimi söylemedim pek kimseye.... Çok az insan biliyor. Kendisini çok severim ama daha kayinvalidemin bile haberi yok :) cinsiyetini ogrenebilirsem sürpriz yapacağız inşallah :)
Geçmiş olsun canım nasılsın sen bu arada.Kızlar yazdıklarını okudum alıntılayamıyorum çok başım ağrıyor. her bebek bir mucize sağ doğanlarda bu dünyada yiyecek ekmeği olmayanlarda hepsi birer rabbimizin mucizesi. Cennetteki şefaatçileri olanlarda çok şanslı evladını büyütenlerde. Bende gönlümden kız geçtiği için erkek demesini bir kabullenemedim sonra kendimden çok utandım çünkü benim gebe kalmam tıbben çoook düşük bir ihtimaldi. Benim böyle düşünmeme sebepte çevremdeki insanlardı bütün sülale erkek doğurdu benim. Kuzenlerim teyzelerim hepsi hiç kız yok. Sende erkek doğurma bilmem ne saçma saçma yorumlar sanki erkek olursa becerememişim gibi imalar. Kimse sevinmedi bile bebeğime. Neyse velhasıl sağlıklı olsunda bizimle olsunda gerisi önemli değil. Önemli olan sadece biz ve bebeklerimiz. Kapımızı örttüğünüzde içeride kalanlar ...
Kızlar yazdıklarını okudum alıntılayamıyorum çok başım ağrıyor. her bebek bir mucize sağ doğanlarda bu dünyada yiyecek ekmeği olmayanlarda hepsi birer rabbimizin mucizesi. Cennetteki şefaatçileri olanlarda çok şanslı evladını büyütenlerde. Bende gönlümden kız geçtiği için erkek demesini bir kabullenemedim sonra kendimden çok utandım çünkü benim gebe kalmam tıbben çoook düşük bir ihtimaldi. Benim böyle düşünmeme sebepte çevremdeki insanlardı bütün sülale erkek doğurdu benim. Kuzenlerim teyzelerim hepsi hiç kız yok. Sende erkek doğurma bilmem ne saçma saçma yorumlar sanki erkek olursa becerememişim gibi imalar. Kimse sevinmedi bile bebeğime. Neyse velhasıl sağlıklı olsunda bizimle olsunda gerisi önemli değil. Önemli olan sadece biz ve bebeklerimiz. Kapımızı örttüğünüzde içeride kalanlar ...
Sana onu diyen kim bilmiyorum ama bencilin tekiymiş. Hayatta tek acı kendinin sanan beş para etmezlerden biri. Benimde bir arkadaşm vardı çok zor zamanlar geçirdiğim dönemler bana benden şanslısın diyodu sahip olduklarım sanki suçmuş yaşadıklarım oyunmuş gibi. Kendisinin imkanları benim gibi beş kişiyi katlardı insanları anlamayı geç dinlemek bile istemiyorum artıkçok haklısın. inşallah sağlıkla güzel günler görürsünüz. inşallah hep huzurun tam olur. başkasını takma diyeceğim ama olmuyor. bugün yazdım burda. annemi kaybettim , bebeklerim düştü . ama .ok şanslısın sen Herşeyin en iyisi senin dedi bana yüzsüz. ve durumu benden kat kat iyi.. sağlıklı iki sağlıklı doğumu yaz kış Tatili... ama ben şanslıyım. oğlum olduğu için öyle diyor biliyorum. Allahım dedim sen beni gördükleri gibi eyle. dert anlatan değilim ama yaşadıkalrım ortada. ne yazdım ama
Sana onu diyen kim bilmiyorum ama bencilin tekiymiş. Hayatta tek acı kendinin sanan beş para etmezlerden biri. Benimde bir arkadaşm vardı çok zor zamanlar geçirdiğim dönemler bana benden şanslısın diyodu sahip olduklarım sanki suçmuş yaşadıklarım oyunmuş gibi. Kendisinin imkanları benim gibi beş kişiyi katlardı insanları anlamayı geç dinlemek bile istemiyorum artık
çok haklısın. inşallah sağlıkla güzel günler görürsünüz. inşallah hep huzurun tam olur. başkasını takma diyeceğim ama olmuyor. bugün yazdım burda. annemi kaybettim , bebeklerim düştü . ama .ok şanslısın sen Herşeyin en iyisi senin dedi bana yüzsüz. ve durumu benden kat kat iyi.. sağlıklı iki sağlıklı doğumu yaz kış Tatili... ama ben şanslıyım. oğlum olduğu için öyle diyor biliyorum. Allahım dedim sen beni gördükleri gibi eyle. dert anlatan değilim ama yaşadıkalrım ortada. ne yazdım ama
Ağrılarımda bir değişiklik yok tansiyonumda düşük ondan başım ağrıyor galiba sık sık değil ama akşamları bi yokluyor geçiyor doktor yatış vericek galiba oturup kalkarken bıçak saplanıyor gibi oluyor nazaramı geldiğimi düşünüyorum buraya taşınalı sürekli hastalık modundayım millet sanıyor 10 bin kazanıyorum memurum diye sürekli oo iyisin evlendin bebek yaptın parayıda buldun falan diyorlar sürekliGeçmiş olsun canım nasılsın sen bu arada.
Kızlar yazdıklarını okudum alıntılayamıyorum çok başım ağrıyor. her bebek bir mucize sağ doğanlarda bu dünyada yiyecek ekmeği olmayanlarda hepsi birer rabbimizin mucizesi. Cennetteki şefaatçileri olanlarda çok şanslı evladını büyütenlerde. Bende gönlümden kız geçtiği için erkek demesini bir kabullenemedim sonra kendimden çok utandım çünkü benim gebe kalmam tıbben çoook düşük bir ihtimaldi. Benim böyle düşünmeme sebepte çevremdeki insanlardı bütün sülale erkek doğurdu benim. Kuzenlerim teyzelerim hepsi hiç kız yok. Sende erkek doğurma bilmem ne saçma saçma yorumlar sanki erkek olursa becerememişim gibi imalar. Kimse sevinmedi bile bebeğime. Neyse velhasıl sağlıklı olsunda bizimle olsunda gerisi önemli değil. Önemli olan sadece biz ve bebeklerimiz. Kapımızı örttüğünüzde içeride kalanlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?