Benimde oturup kalkarken bicakk saplaniyor hatta o durumda sesli ah diye sesim bile çıkıyor ben normal sanıyordum tehlikeli mi

Canım akrabaları takmamak daha basit bi ortamda görür gerisini boşverirsin ama dost olunca ciğerini deşiyor sanki. Bu konuda derdim büyük anlatsam bana salak dersin. Benim babam yoğun bakımdayken bana iş yerindeki derdini anlatıyodu ben müsait olamamısta onu dinlememisim neler neler evlenemiyodu onunda acısı benden cıktı kendini kötü hissedermis nişanıma düğünüme hic birine gelmedi bende sildim attım hayatımdan. Herseyin en kötüsünü onlar yasıyor en iyileri onlar hakediyor sanıyolar

az insan çok huzur ama cevaplarını vermesem çatlarım

at gitsin. nazar için oku bol bol. vardır elbet.

Benimde oturup kalkarken bicakk saplaniyor hatta o durumda sesli ah diye sesim bile çıkıyor ben normal sanıyordum tehlikeli mi
Ağrı falan yoksa korkma benimkine ağrıda eşlik ettiği için sıkıntı veriyor kanamam yok şükür ilişki falanda olmuyo korkudan ama geçmedi

az insan çok huzur ama cevaplarını vermesem çatlarım

Benim vereceğim cevaplar genellikle ortamdan uzaklaşınca aklima geliyor tabi her şey için çok geç kalmış oluyorum. Sessizce o insanı hayatımdan çıkarıyorum neye uğradığını şaşırıyor. ama yapım bu... Değiştiremiyorum kendimi bu konuda. Ben de isterdim ama hazır cevap olabilmeyi . İçim daha rahat ederdi

at gitsin. nazar için oku bol bol. vardır elbet.
Kendimle alakalı olanları bir tarafıma takmıyorum artık ama bebek konusunda hadsiz olanları affetmeyin verip cevapları valla. O işler seçmece oluyosa kocandan ısmarlasaydın x kromozomunu dedim bakakaldı tersledim ya bir iyi davranıyor bana sorma

Bu arada kızlar indirimde olan bir toptan market bulduk eşimle primanın yenidoğan bez setini aldık içinde 100 tane var birde 2 numara aldık onda da 108 tane var 60 tl ödedik. Dalin şampuan sebamed pişik kremi ve su bazlı alkolsuz pudralı ıslak mendil bunlarda indirimliydi aldık. Acele mi ettik acaba?

yoo acele değil koyacak yerin varsa ne güzel. ama ben fikrimide yazdım geçmişe bak istersen. her bebek her bezi Mendili kullanamyabilir. doğunca almak denemek daha fayadali olur inşallah . birde şampuan kullanmamak en iyisi. z . yağlı organik sabun alıyorum ben. ersağ bebek şampuanıda var arada kullanıyoruz.

vayyy iyi cevap

benimdé siyaset yapacak aklım yok. şöyle alttan alttan lafımı yollamayı öğrenmem lazım. senin gibi yaptığımda oluyor. en son biriyle kavga eder gibi oldum. kalkıp gitti. Yemek siparişi verdi geldi hoş beş yedi ne var ne yok. hamile olduğumu bilmiyor. çay içerken diyor tatlı olsaydı çaya şeker atmazdık. gelde çıldırma. Bende dedim gelirken alsaydın. .ve çok iyi durumları. eviri çevirdi burda tatlı pahalı tulumba yol dedi . baklava alaydın dedim bayat ve pahalı dedi. O zaman tatlı yapsaydın diye alttan laf sokma dedim. yok şaka yaptım diyor. işte siyasetçi. kırkyılda bir gelir ondada hep bir sorun çıkar gider. ne yapayım şimdi. kırılan kim.

Deneyeceğiz mecbur canım boşa gitmez inşallah kuzenlerimde hamile onlara veririm markette baktım 40lısı benim aldığım fiyatta neredeyse ben hepsine 60 verdim şampuan konusunda zaten yeni doğduğunda onu kullanmayacağım son kullanma tarihi uzundu o yüzden.

maşallah subhanAllah baya ilerdesin sen. 16 . hafatdasın. Allahım esirgesin sağlıkla.

kızlar ben 4 kilo aldım bana çok almışım gibi geliyor bulantılarım hiç geçmiyor zorla yiyorum oysa nasıl aldım bu kiloları bilmiyorum ‍

maşallah subhanAllah baya ilerdesin sen. 16 . hafatdasın. Allahım esirgesin sağlıkla.
İnşallah teyzesi hepimizinkini. Kucaklarımıza aldığımız günleride görelim hayırlısı ile

Tartı da 4 kg farkediyor bilmiyorum ki şişlik mi
Şişlikte olabilir kiloda ben verdim ama hala ortada göbek yok arkadaşım 18 haftalık gebe karnı bildiğin 6 aylık gibi anlamadm valla

Ben sigarayı bıraktım bir de Protestan hap kullanıyorum ilk günden beri malum sindirim problemi yapıyor hap sanırım ondan göğüsler zaten kocaman oldu aldı başını gitti inş minnoşum sağlıklıdır bizim halimiz geçici her şey normale dönecek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…