Şişlikte olabilir kiloda ben verdim ama hala ortada göbek yok arkadaşım 18 haftalık gebe karnı bildiğin 6 aylık gibi anlamadm valla
Selamlar bayanlar
Cinsiyet öğrenen var mı?
Siz öğrenebildiniz mi?
16 olmuşsunuz ya .

Amin cümlemizin evlatları sağlıklı olsun herşeyden önce.Ben erken kalkıp yol alanlardanim canım.Buyuk oğlum 21,ortanca 17,küçüğüm 10 yaşında.Küçüğümle sürpriz yumurtanın arasi tam 11 yaş olacak.16 Mayıs 2008 doğumlu.

Canım maşallah sen kaç yaşındasın çocuğun 21yasinda bu arada gercekten maşallah masallah rabbim korusun

Canım biraz fazla ilk üç ay en fazla bir kilo sonrasında da birer kilo son ay ikisdr kilodur bence diyetisyen e görün canım yada yediklerine dikkat et

Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah. Kızımız yok..tabi kız olursa da güzel olur
Erkek çocuk hele ki 2 tane...allahım sabrın büyüğünü veriyor. Zor...gerçekten zor. Sağlıkları yerinde hamdolsun. Büyüdüklerinde yapmicaklar inşallah.
Aman yarabbim cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.Bana da erkek gelirse 4.erkek,bana huni hediye edersiniz artık kızlar :)
Hey maşallah. Sen tam eli öpülesi avratsin! 3 erkekle mücadele?? Maşallah barekallah maşallah barekallah!
Pisikedii nasılsın iyi oldunmu . @KEVOK nerdesin kız sesin çıkmadı
Baş dönmesi mide bulantısı bi değişik oldum,sanirim tansiyonum da düştü oturduğum yerden kalkamadım. Çocukları eşime yükledim yattım. Zor uykuya daldım. Allah'ım yardim etsin inşallah.
Bal+kaymak baaalll ilk oğlumda da sürekli bal yemek istedi canım,bunda da öyle.

Canım ersag ürünlerini benim çevremde kullanan bir kaç kişi var ayrıca kanser hastası bi tanıdık var o da organik diye almış doktoru kesinlikle kullanma sıkıntılı bir urun demiş. Ben hiç kullanmadım olayı bilmiyorum. Aslında benim 2 numarada bi denesem hemen ortaya çıkar..

T tugce212121 Canım gayet normal. Hiç sıkılma. Her ay 1 kilo diye hesap et..almışsın işte. 6-7-8 aylarda daha çok kilo alınıyor, o zamanlarda birazcık dikkat edersin. Herkes az kilo alacak diye bir şey yok. Kız kardeşim 30 a yakın kilo aldı ilk gebeliginde. Hamile kaldığı kilonun da altına düştü sonra. Saglik sorunun yoksa ve bebeğe sıkıntı vermiyorsa darlanma..
Önemli olan süreci iyi yönetebilmek.

Ben zaten zayıfım az da kilo alıyorum hemen de veriyorum Az kilo da alsam hiçç bir kıyafettim olmuyor bana. Vücut değişik bir şekil alıyor. Sonradan düzeliyor.

En güzelini demişsin zaten. Açık sözlülük bazı yerlerde en ihtiyacımız olan şey aslında

Benim çocuklar sağolsun beni pek zorlamadılar.Ağırbaşlı uşaklarım.Şu var ki erkek çocuğu fazla olan anneler mutfağı çok sevmeli :))) Allah'tan yemek yapmayı çok severim de zorlanmıyorum

Benim çocuklar sağolsun beni pek zorlamadılar.Ağırbaşlı uşaklarım.Şu var ki erkek çocuğu fazla olan anneler mutfağı çok sevmeli :))) Allah'tan yemek yapmayı çok severim de zorlanmıyorum

anamm nasıl güzel bir teşhis , erkek çocukalrı fazla olanlar mutfağı sevmeli. yer maşallah subhanAllah, anne ellerine sağlık çok lezzetli olmuş der , yarına ne yapacaksın anne der
sizinle daha öncede yazışmıltık sanki. Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .

hayırlı sabahlar kızlar. nasılsınız bugün . gece boyunca kızım ağladı durdu. uyutmadı bizi. bi dengesiz uyandım güne elhamdülillah. oğlumu okula yolladım , bakalım bugunum nasıl gececek .inşallah az baş dönmeli bol iştahlı bir gün olur hepimiz için.

Aynen takdir ederler annelerini her zaman.Yok canım ben pek bakamıyordum tadilat işleri vardı evde ufaktan. Şimdi şimdi bakabiliyorum,bundan sonra vaktim oldukça yakalamaya çalışıcam konuları inşallah

Pisikedii bugün nasılsın canım . Elhamdülillah çok şükür . ben gittikçe iyi oluyorum. Elhamdülillah alaküllihal , Rabbim koru bizleri tekrarından. eşim işe başladı bugün. heyecanlıyım çarşamba kontrolum var.

Günaydın kızlar bugün endokrinoloji doktoruna kan verdim yine.
Inşaallah iyi gelir sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…