- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Selamlar bayanlarŞişlikte olabilir kiloda ben verdim ama hala ortada göbek yok arkadaşım 18 haftalık gebe karnı bildiğin 6 aylık gibi anlamadm valla
Amin cümlemizin evlatları sağlıklı olsun herşeyden önce.Ben erken kalkıp yol alanlardanim canım.Buyuk oğlum 21,ortanca 17,küçüğüm 10 yaşında.Küçüğümle sürpriz yumurtanın arasi tam 11 yaş olacak.16 Mayıs 2008 doğumlu.inan hayal ettim bugün. 4 bebeğim plansız olsa süpriz , ne güzel olur. hep hayalimdir. neden bilmiyorum . 3.meleğim yolda hepsi aşk ile isteyerek oldu elhamdülillah çok şükür. eğer bunu normal doğurursam inan arada vermeden 4.isterim. doğumlarım biraz heyheyli. ama size garip gelebilir çok seviyorum doğumu sonrasını . çok sağlık sorunları yaşadığım halde. hele 2.den sonra neler yaşadim ama bir başkayım işte . maşallah subhanAllah sağlıklı olsunlar hep neşeli güzel günlerimiz olsun. yaşları kaç seninkiler in.
Canım maşallah sen kaç yaşındasın çocuğun 21yasinda bu arada gercekten maşallah masallah rabbim korusunAmin cümlemizin evlatları sağlıklı olsun herşeyden önce.Ben erken kalkıp yol alanlardanim canım.Buyuk oğlum 21,ortanca 17,küçüğüm 10 yaşında.Küçüğümle sürpriz yumurtanın arasi tam 11 yaş olacak.16 Mayıs 2008 doğumlu.
Canım biraz fazla ilk üç ay en fazla bir kilo sonrasında da birer kilo son ay ikisdr kilodur bence diyetisyen e görün canım yada yediklerine dikkat etBen sigarayı bıraktım bir de Protestan hap kullanıyorum ilk günden beri malum sindirim problemi yapıyor hap sanırım ondan göğüsler zaten kocaman oldu aldı başını gitti inş minnoşum sağlıklıdır bizim halimiz geçici her şey normale dönecek nasılsa
Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah. Kızımız yok..tabi kız olursa da güzel olurAy benimde tüylerim ürperdi ya ne insanlar var aman Allahım, ya Allah sağlıklı evlat versin içinin burkulmasi üzülmek nedir ya, Allah insanı en istedigiyle sınarmis, büyük konuşup günaha girmesin valla ben korkarım ya,Allah verdiğini de alır diye,yada bir erkek verir ama ömrü boyunca onunla imtihan olur falan. Benimde var öyle kız istiyodum ya erkek oldu diyip üzülen,hani sanki sanırsın hamile saniyodum kendimi değilmişim deyip üzülmek gibi davranıyorlar. Ay o kıza da üzüldüm, ya Allah böyle insanlara vermesin kız evlat kıymet bileceklere versin . Hepimiz isteriz şu olsun falan deriz,ama bunu söylemek var birde söylemek var. Ay canım inş sana çok dua ediyorum senin ki kız olsun:) hepimizin oğlu var arada kız haberleri de gelsin yahu:)
Erkek çocuk hele ki 2 tane...allahım sabrın büyüğünü veriyor. Zor...gerçekten zor. Sağlıkları yerinde hamdolsun. Büyüdüklerinde yapmicaklar inşallah.demi ya. ne haddimize!!!
ablamın iki oğlu var çok yoruyorlar. bana diyor ikincin kız olduğu için çok kısmetlisin. Sağlıklı lar elhamdülillah çok şükür bunu söyler ama erkek evlat zordur der. şimdi bu bebişim için kısmetin varsa kız olur dedi.. erkek galiba dedim abbbovvvv dedi inanın. ama bu verene saygısızlık değil şükürsüzlük değil , sadece muhabbet. biz zerresini yapamayız . yaradan ne büyük. ne büyük mücize taşıyoruz bide burunmu bükeceğiz. şükürler olsun . birde ne ara 14.haftaya geldik ya. ben ilk hatalar geçsin diye beklerken 14 oldum. şükür Allahım bin şükür.
Hey maşallah. Sen tam eli öpülesi avratsin! 3 erkekle mücadele?? Maşallah barekallah maşallah barekallah!Aman yarabbim cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.Bana da erkek gelirse 4.erkek,bana huni hediye edersiniz artık kızlar :)
Baş dönmesi mide bulantısı bi değişik oldum,sanirim tansiyonum da düştü oturduğum yerden kalkamadım. Çocukları eşime yükledim yattım. Zor uykuya daldım. Allah'ım yardim etsin inşallah.
Bal+kaymakkızlar aranızda Aşeren varmı. ben akşamları yiyemiyorum gece gece canım komagene istiyor. bol acılı. yiyince fena oluyorum ama nasıl bir aşerme aklımdan çıkmıyor. başka yemek vs aşermiyorum . acılı olacak ne yediysem. tatlı vs hiç istemiyorum. ilk zamanlar limon tuz ikilisi gece gündüz yedim içtim ...
benimdé siyaset yapacak aklım yok. şöyle alttan alttan lafımı yollamayı öğrenmem lazım. senin gibi yaptığımda oluyor. en son biriyle kavga eder gibi oldum. kalkıp gitti. Yemek siparişi verdi geldi hoş beş yedi ne var ne yok. hamile olduğumu bilmiyor. çay içerken diyor tatlı olsaydı çaya şeker atmazdık. gelde çıldırma. Bende dedim gelirken alsaydın. .ve çok iyi durumları. eviri çevirdi burda tatlı pahalı tulumba yol dedi . baklava alaydın dedim bayat ve pahalı dedi. O zaman tatlı yapsaydın diye alttan laf sokma dedim. yok şaka yaptım diyor. işte siyasetçi. kırkyılda bir gelir ondada hep bir sorun çıkar gider. ne yapayım şimdi. kırılan kim.
39 yaşındayım,Allah nasip ederse 40ımda dördüncü yavrumu kucaklayacağımCanım maşallah sen kaç yaşındasın çocuğun 21yasinda bu arada gercekten maşallah masallah rabbim korusun
Benim çocuklar sağolsun beni pek zorlamadılar.Ağırbaşlı uşaklarım.Şu var ki erkek çocuğu fazla olan anneler mutfağı çok sevmeli :))) Allah'tan yemek yapmayı çok severim de zorlanmıyorumAllah razı olsun canım. Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah. Kızımız yok..tabi kız olursa da güzel olur
Erkek çocuk hele ki 2 tane...allahım sabrın büyüğünü veriyor. Zor...gerçekten zor. Sağlıkları yerinde hamdolsun. Büyüdüklerinde yapmicaklar inşallah.
Hey maşallah. Sen tam eli öpülesi avratsin! 3 erkekle mücadele?? Maşallah barekallah maşallah barekallah!
Baş dönmesi mide bulantısı bi değişik oldum,sanirim tansiyonum da düştü oturduğum yerden kalkamadım. Çocukları eşime yükledim yattım. Zor uykuya daldım. Allah'ım yardim etsin inşallah.
Bal+kaymakbaaalll ilk oğlumda da sürekli bal yemek istedi canım,bunda da öyle.
Canım ersag ürünlerini benim çevremde kullanan bir kaç kişi var ayrıca kanser hastası bi tanıdık var o da organik diye almış doktoru kesinlikle kullanma sıkıntılı bir urun demiş. Ben hiç kullanmadım olayı bilmiyorum. Aslında benim 2 numarada bi denesem hemen ortaya çıkar..
Benim çocuklar sağolsun beni pek zorlamadılar.Ağırbaşlı uşaklarım.Şu var ki erkek çocuğu fazla olan anneler mutfağı çok sevmeli :))) Allah'tan yemek yapmayı çok severim de zorlanmıyorum
Aynen takdir ederler annelerini her zaman.Yok canım ben pek bakamıyordum tadilat işleri vardı evde ufaktan. Şimdi şimdi bakabiliyorum,bundan sonra vaktim oldukça yakalamaya çalışıcam konuları inşallahanamm nasıl güzel bir teşhis , erkek çocukalrı fazla olanlar mutfağı sevmeli. yer maşallah subhanAllah, anne ellerine sağlık çok lezzetli olmuş der , yarına ne yapacaksın anne der
sizinle daha öncede yazışmıltık sanki. Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin .
günaydın canım. ben ikili üçlü hiçbir test yaptırmadım .Günaydın kızlar
Genetk test ne yaptirdiniz ? 11. Haftalarda
Günaydın kızlar iyi haftalar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?