- 7 Ekim 2016
- 1.354
- 1.342
- 133
- 37
bence aciliyeti yoksa hamilelikten sonra yaptir canimHamileyken alerji testi yaptırılıyor mu bilen varmı?
inşallah ikimizde güzel haberler alırız.Slm kizlar carsamba gunu kontrolum var benmde
Merhaba kızlar
iki hafta önce doktor kıza benziyor demişti ayrıntılı ultrasonda 10-12 gün sonra tekrar gel bakalım demişti. Bugün de %95 erkek dedi. hakikaten mayıs ayı erkek ayı sanırm
Hayırlısı olsun inşallah.Erkek doldu yahu nerede bu kız analarıMerhaba kızlar
iki hafta önce doktor kıza benziyor demişti ayrıntılı ultrasonda 10-12 gün sonra tekrar gel bakalım demişti. Bugün de %95 erkek dedi. hakikaten mayıs ayı erkek ayı sanırm
Merhaba kızlar
Senindemi carsamba.tahmini dogum tarihide ayniinşallah ikimizde güzel haberler alırız.
Doktor erkeğe benziyor dedi banada geçen hafta. Ama net konuşmadı çarşamba kontrolüm var tekrar söyler. 13 ten sonra yapılan tahminler doktor tecrübeli ise değişmiyorSelamlar bayanlar
Cinsiyet öğrenen var mı?
Siz öğrenebildiniz mi?
16 olmuşsunuz ya .
Paralelse kız değil miydi nubta?merhaba 16 hafta olmadan hala daha erken. bana da 12. haftada %70 kız demişti ama 13. hafta da bu bebek erkek de olabilir dedi. bi tane kemiği varmış nub teorisi sanırım. paralel görünüyormuş.
Paralelse kız değil miydi nubta?
Paralelse kız değil miydi nubta?
Hayırlı olsun canım banada ayın başında kıza benziyoray sonunda gel bakalım demişti kısmet bakalım gayırlısı ben kız isimleri bakmaya başladım aslında:)Merhaba kızlar
Benim de işte başta paraleldi o yüzden kıza benziyor dedi. Bugün de baya bi çıkıntı yukarıya doğru ben de gördüm . Erkek bu dedi. Bundan da kıza dönerse artık diye de güldü. Benim de kız diye geçiyordu hep gönlümden. Tabi rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli olsun da.merhaba 16 hafta olmadan hala daha erken. bana da 12. haftada %70 kız demişti ama 13. hafta da bu bebek erkek de olabilir dedi. bi tane kemiği varmış nub teorisi sanırım. paralel görünüyormuş.
evet paralelse kız deniyor. Ama benim ki pareleldi erkek çıktı:)Paralelse kız değil miydi nubta?
Ben de hep kıza yönelmiştim isimde falan bugün bi garip hissettim o yüzden. Kendini şartlama bence yine de:)Hayırlı olsun canım banada ayın başında kıza benziyoray sonunda gel bakalım demişti kısmet bakalım gayırlısı ben kız isimleri bakmaya başladım aslında:)
İkiz bebeklerde bulantıların yoğun olduğunu duymuştum.Allah kolaylık versin sanaHerkese selam.. geçmişi okurken yoruldum uzun zaman bakmayınca zor oldu.. hep bu merakımdan :)) cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.. bende merak ediyorum haftaya kontrolüm var.. 12 hafta ölçümlerinde bir tanesi erkek sanki muhtemelen falan dedi doktor.. ama yine de diyerek de ekleme yaptı :)) herşey yolunda çok şükür ikisi de iyi maşallah.. ben iyi değilim ama.. yoruldum bulantıdan ve agzimdaki taddan.. ne zaman geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?