İkiz bebeklerde bulantıların yoğun olduğunu duymuştum.Allah kolaylık versin sana
Selamlar hanımlar :)
Yazdıklarınızı arada okuma fırsatım olsa da genelde yazmaya vakit bulamıyorum maalesef. 2-3 gün sonra 16. hafta bitiyor nasipse. Bitince de muayeneye gideceğim. Cinsiyet için özellikle 16. haftanın bitmesini bekledim. Hayır olsun inşallah sonu hepimiz için.. :) 12. haftamda hafif seğirmeler hissetmiştim, özellikle 3 gündür de elimle minik pıtpıtlar hissediyorum. Uzanırken ben pozisyon değiştirdikçe onun da karnımda hareket ettiğini hissediyorum. Ya hıçkırıyor ya da minik minik hareket ediyor, onu tam anlayamadım :) 2-2,5 kilo civarı aldım henüz ama iştahım çok açık. Hala mide bulantısı yaşayanlar varsa aramızda zamanla azalıyor endişelenmeyin. Umarım hepimizinki azalarak geçer biran önce. Pantolonlarım artık olmuyor, çalıştığım için kumaş pantolon kullanıyorum. Bir an önce beli lastikli pantolonlara geçmem lazım ama vakit bulup çıkamadımbu konudaki tavsiyelerinizi alabilirim..
Sevgiler <3
Bu duruş ve cinsiyet işinden pek anlamadım sanırım.. kız duruşu erkek duruşu nasıl ?
Gozun aydın canimmMerhaba kızlar benim kan ve tiroit tahlil sonuçlarım güzel çıktı.
Insallah perşembede bebeğimi göreceğim o da iyiyse rahat bir nefes alacağım artık
Senindemi carsamba.tahmini dogum tarihide ayni
Geçen haftadan beri işe gidiyorum ve okdr çok kaşık ağrım karnımin içi ağrıyor ki acaba normal mi bu ağrı ayakta durmaktan mi
Herkese selam.. geçmişi okurken yoruldum uzun zaman bakmayınca zor oldu.. hep bu merakımdan :)) cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.. bende merak ediyorum haftaya kontrolüm var.. 12 hafta ölçümlerinde bir tanesi erkek sanki muhtemelen falan dedi doktor.. ama yine de diyerek de ekleme yaptı :)) herşey yolunda çok şükür ikisi de iyi maşallah.. ben iyi değilim ama.. yoruldum bulantıdan ve agzimdaki taddan.. ne zaman geçecek
benim eklediğim 2. fotoğrafı da inceleyebilir misiniz. bi rkaç satır üstte. bebeğin sol tarafında kalçasında 2 tane kemik görüceksiniz. alt taraf daha yuvarlak üstte daha ince sivri bi kemik. o kemik sırta paralelse kız, yukarı açılı duruyorsa erkek derler. benim alttaki fotoda bariz düz duruyor görebilirsiniz. üst fotoğrafta da bahsettiğim kemik açık renkli görüyor. üstte
bende bilmiyorum ne zaman geçecek . aç kalınca olmuyor yiyince olmuyor. Allâh iyi etsin.
Kızlar karında seyrine olması bebekle mi alakalı burda bi kaç kişi yazmış benim tecrübem olmadığı için ona yormamıştım dün karnımda bildiğin kalp atıyordu dışardan eşim bile fark etti bu bebek mi oluyo şimdi anlamadım
Böyle söylenince acaba mı dedim bağırsak hareketini ayırt ediyorum da damarlar olabilir :):)Değildir.. sizin damarlardandir nabizlardandir.. ben hissediyorum dedim doktor bagirsaktir o dedi güldü
Erkek gerçektende :))) ilk defa net anladım şuan nubuüstteki fotoğraf 13 haftalık alttaki 12 haftalık
Benim doktorum ama 12. Hafta ile 13 arası yanıltıcı demişti 13 yada 14 dolunca doktorlar kesin anlıyor ama yinede 16yı bekliyorlar hatta ben galiba detaylı ultrasonda ikna olcamevet paralelse kız deniyor. Ama benim ki pareleldi erkek çıktı:)
Hangi serviste çalışıyorsun balım? Ben en son kanamam olduğu gün deskten kalkarken kitlendi sağ tarafım o günde hiç oturamamıştım serum askılarına da boyum yetmeyince asılıyodum hatta orda bi hemşire çok asılıyosun dikkat et demişti akşamına ağrım sancım arttı hala geçmiş değil sanki kasıklarımda iğne var ve batıyor adet ağrısı gibi bir ağrı progestan iğnede paklamadı beni dikkat et ayakta kalmak çok kötü etkiliyorGeçen haftadan beri işe gidiyorum ve okdr çok kaşık ağrım karnımin içi ağrıyor ki acaba normal mi bu ağrı ayakta durmaktan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?