Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim. 13+2 deyim. Şiddetli bıçak saplanır gibi sağ tarafımda kasık ağrısı oluyor 5 dk filan sürüyor gğnde max 2 kez oluyor. Gebeliğimde her şey yolunda kanamam vs de yok. Normal mi bu ağrı? Ya da başka ağrı çeken oluyor ki bu şekilde?

Canım benim bölüm rahat kulak burun boğaz 8-4calsyrm nöbet yok .Gündüz ekibiyim çok tuhaf ama kımse gündüz istemiyor hergun gelip gitmek benm evim hastaneye beş dk o yüzden bana çok büyük bir kolaylık. Ama on beş gün rapor sürecinde uzandm şimdi ise gidince ağrım olmaya başladı uzanınca dinlenince gecio .Evet bir anda kutlanıyor bende çok dikkat etmiyorum unutuyorum çok uzanıyorum

Benim bulantılar zorluyor ama o metalik tad benim piskolojimi bozdu çünkü dişimi fircalyrm olmuyor sakız çiğniyorm olmuyor birşeyler yesem midem bulanıyor o tadı gecmedi

evet inşallah öğreniriz kesin. evet Bakalım tahmini tarihten ne kadar önce veya sonra doğacak bebişlerimiz .
Bnm sezeryan olcak cnm.o yuzden 38. Haftada alir gibi.hatta doktorun ameliyat gunu cuma.mayisin 10 u da cuma bnde 38+5 oluyorum.bnm tahminim 10 mayis

O nabiz gibi biseydir.bebek hareketini nasl anlatsam bilmiyom ama bebegi hissettiginde anlarsin onun bebek olmadigini.hic cikmasin isteyeceksin karnindan ve dogunca cok ozleyeceksin hareketi

maşallah canım. bende bekliyorum hareketlerini çok güzel bir duygu. Allahim sağlıkla nasip etsin .

Keşke ilk doğumunuzdaki doktorun adını verseniz. Ben de güneydoğudayım da. Sizin gibi özel çocuk annelerinin Rabbim iki cihanda da yardımcısı olsun inşallah..

Ben 15+4 teyim perşembe tam 16. Haftada olacağım. Ama yine de merak ediyorum doktorun bu tarihte söylediği cinsiyet kesin doğrudur diyebilir miyiz? :)

O nabiz gibi biseydir.bebek hareketini nasl anlatsam bilmiyom ama bebegi hissettiginde anlarsin onun bebek olmadigini.hic cikmasin isteyeceksin karnindan ve dogunca cok ozleyeceksin hareketi
Hissettiğimiz günlere gelsek sağlıklar bi an önce çok merak ediyorum ya arkadaşım çok şikayetleniyodu hareket ettikçe suratı ekşiyodu bende acaba kötü bi şey mi diye düşünüyodum hep :)

Kızlar yarın ikilik test için gidicem illa aç mı olmak gerekiyor çok merak ediyorum bebeğim sağlıklı mı iyi mi nasıl dua edin inşaallah güzel haberlerle dönerim

Keşke ilk doğumunuzdaki doktorun adını verseniz. Ben de güneydoğudayım da. Sizin gibi özel çocuk annelerinin Rabbim iki cihanda da yardımcısı olsun inşallah..

Doktorun adını veremeyeceğim ama hastanenin ilk ve son harfini paylasayim sizinle. Böylece o hastaneye mi gidiyorsunuz anlamış olursunuz. Özel H.....m Hastanesi. Bu arada duanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Kızlar yarın ikilik test için gidicem illa aç mı olmak gerekiyor çok merak ediyorum bebeğim sağlıklı mı iyi mi nasıl dua edin inşaallah güzel haberlerle dönerim
Benim öğlen sonraydı randevum,doğal olarak toktum.Sormadılar açmısın,tok musun diye.Fark etmiyor diye biliyorum.Ben de ilk defa yaptırdım,o da yaşımdan dolayı

Benim öğlen sonraydı randevum,doğal olarak toktum.Sormadılar açmısın,tok musun diye.Fark etmiyor diye biliyorum.Ben de ilk defa yaptırdım,o da yaşımdan dolayı
İçini ferah tut,Allah'ın izniyle iyidir birşey çıkmaz
Bende sadece ikili yaptırmayı düşünüyorum çoğu kişi gerekli değil diyo ama tecrübesiz olunca nasıl olacak bilmiyorum heyecan korku hepsini bi anda yaşıyo insan :) inşaallah dediğiniz gibi olur :):)

Ay kızlar zaman ilerledikçe mevzular da değişiyo tabi. Yavaş yavaş doğum muhabbetleri konuşulmaya başlanmış. Yazdıklarınızı okudum da valla içimi korku kapladı. Ben normal doğum istiyordum şartlar müsait olursa. Biraz da vesveseli bi insanımdır kötü şeyler duyunca etkilendim haliyle. İnstagram kullananlara bi önerim olacak. g.ebeserap diye bir hesap var mutlaka takip etmenizi öneririm. Gerçekten bilgili bir ebe. Rahatlatıcı ve pozitif bilgilendirmeleri var. Allahım hepimize sağlıklı güzel rahat hamilelikler ve doğumlar nasipetsin inşallah. Hepimiz allaha emanetiz ne gelirse ondan

Normal doğum ve sezaryen ikisini de bilen bir anne olarak diyorum ki,normal doğumun gözünü seveyim.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…