Canım benim bölüm rahat kulak burun boğaz 8-4calsyrm nöbet yok .Gündüz ekibiyim çok tuhaf ama kımse gündüz istemiyor hergun gelip gitmek benm evim hastaneye beş dk o yüzden bana çok büyük bir kolaylık. Ama on beş gün rapor sürecinde uzandm şimdi ise gidince ağrım olmaya başladı uzanınca dinlenince gecio .Evet bir anda kutlanıyor bende çok dikkat etmiyorum unutuyorum çok uzanıyorumHangi serviste çalışıyorsun balım? Ben en son kanamam olduğu gün deskten kalkarken kitlendi sağ tarafım o günde hiç oturamamıştım serum askılarına da boyum yetmeyince asılıyodum hatta orda bi hemşire çok asılıyosun dikkat et demişti akşamına ağrım sancım arttı hala geçmiş değil sanki kasıklarımda iğne var ve batıyor adet ağrısı gibi bir ağrı progestan iğnede paklamadı beni dikkat et ayakta kalmak çok kötü etkiliyor
Benim bulantılar zorluyor ama o metalik tad benim piskolojimi bozdu çünkü dişimi fircalyrm olmuyor sakız çiğniyorm olmuyor birşeyler yesem midem bulanıyor o tadı gecmediKızlar benim bulantılarım geçmişti geri geldi sabahtan beri bulanıyor öğürtüyor sinirimden ağladım eşimde yazık iyice bıktı benden adamağzımda demir tadı var sanki metal birşey yemişim gibi
Bnm sezeryan olcak cnm.o yuzden 38. Haftada alir gibi.hatta doktorun ameliyat gunu cuma.mayisin 10 u da cuma bnde 38+5 oluyorum.bnm tahminim 10 mayisevet inşallah öğreniriz kesin. evet Bakalım tahmini tarihten ne kadar önce veya sonra doğacak bebişlerimiz .
O nabiz gibi biseydir.bebek hareketini nasl anlatsam bilmiyom ama bebegi hissettiginde anlarsin onun bebek olmadigini.hic cikmasin isteyeceksin karnindan ve dogunca cok ozleyeceksin hareketiKızlar karında seyrine olması bebekle mi alakalı burda bi kaç kişi yazmış benim tecrübem olmadığı için ona yormamıştım dün karnımda bildiğin kalp atıyordu dışardan eşim bile fark etti bu bebek mi oluyo şimdi anlamadım
Oyu akşamlar hanımlar. Çok yazismissiniz,okuyamadım. Herkes iyi? Her şey yolunda?
Selamlar hanımlar :)
Yazdıklarınızı arada okuma fırsatım olsa da genelde yazmaya vakit bulamıyorum maalesef. 2-3 gün sonra 16. hafta bitiyor nasipse. Bitince de muayeneye gideceğim. Cinsiyet için özellikle 16. haftanın bitmesini bekledim. Hayır olsun inşallah sonu hepimiz için.. :) 12. haftamda hafif seğirmeler hissetmiştim, özellikle 3 gündür de elimle minik pıtpıtlar hissediyorum. Uzanırken ben pozisyon değiştirdikçe onun da karnımda hareket ettiğini hissediyorum. Ya hıçkırıyor ya da minik minik hareket ediyor, onu tam anlayamadım :) 2-2,5 kilo civarı aldım henüz ama iştahım çok açık. Hala mide bulantısı yaşayanlar varsa aramızda zamanla azalıyor endişelenmeyin. Umarım hepimizinki azalarak geçer biran önce. Pantolonlarım artık olmuyor, çalıştığım için kumaş pantolon kullanıyorum. Bir an önce beli lastikli pantolonlara geçmem lazım ama vakit bulup çıkamadımbu konudaki tavsiyelerinizi alabilirim..
Sevgiler <3
sağlıkla inşallah ,Bnm sezeryan olcak cnm.o yuzden 38. Haftada alir gibi.hatta doktorun ameliyat gunu cuma.mayisin 10 u da cuma bnde 38+5 oluyorum.bnm tahminim 10 mayis
Duyanlar bana da aynısını diyor. E erken değil mi hem de oğlun böyleyken.... İçimizi ne bilsinler.. hangi sebeplere sarıldığımı oturup iki saat anlatsam o da içimden gelmiyor. Hep derim insan isteyince değil Allah verince ana baba olur. Bu kez gebeligimi söylemedim pek kimseye.... Çok az insan biliyor. Kendisini çok severim ama daha kayinvalidemin bile haberi yok :) cinsiyetini ogrenebilirsem sürpriz yapacağız inşallah :)
Keşke ilk doğumunuzdaki doktorun adını verseniz. Ben de güneydoğudayım da. Sizin gibi özel çocuk annelerinin Rabbim iki cihanda da yardımcısı olsun inşallah..
Hissettiğimiz günlere gelsek sağlıklar bi an önce çok merak ediyorum ya arkadaşım çok şikayetleniyodu hareket ettikçe suratı ekşiyodu bende acaba kötü bi şey mi diye düşünüyodum hep :)O nabiz gibi biseydir.bebek hareketini nasl anlatsam bilmiyom ama bebegi hissettiginde anlarsin onun bebek olmadigini.hic cikmasin isteyeceksin karnindan ve dogunca cok ozleyeceksin hareketi
Keşke ilk doğumunuzdaki doktorun adını verseniz. Ben de güneydoğudayım da. Sizin gibi özel çocuk annelerinin Rabbim iki cihanda da yardımcısı olsun inşallah..
Benim öğlen sonraydı randevum,doğal olarak toktum.Sormadılar açmısın,tok musun diye.Fark etmiyor diye biliyorum.Ben de ilk defa yaptırdım,o da yaşımdan dolayıKızlar yarın ikilik test için gidicem illa aç mı olmak gerekiyor çok merak ediyorum bebeğim sağlıklı mı iyi mi nasıl dua edin inşaallah güzel haberlerle dönerim
İçini ferah tut,Allah'ın izniyle iyidir birşey çıkmazKızlar yarın ikilik test için gidicem illa aç mı olmak gerekiyor çok merak ediyorum bebeğim sağlıklı mı iyi mi nasıl dua edin inşaallah güzel haberlerle dönerim
Benim öğlen sonraydı randevum,doğal olarak toktum.Sormadılar açmısın,tok musun diye.Fark etmiyor diye biliyorum.Ben de ilk defa yaptırdım,o da yaşımdan dolayı
Bende sadece ikili yaptırmayı düşünüyorum çoğu kişi gerekli değil diyo ama tecrübesiz olunca nasıl olacak bilmiyorum heyecan korku hepsini bi anda yaşıyo insan :) inşaallah dediğiniz gibi olur :):)İçini ferah tut,Allah'ın izniyle iyidir birşey çıkmaz
Normal doğum ve sezaryen ikisini de bilen bir anne olarak diyorum ki,normal doğumun gözünü seveyim.Hepimiz için hayırlısı olsun.Ay kızlar zaman ilerledikçe mevzular da değişiyo tabi. Yavaş yavaş doğum muhabbetleri konuşulmaya başlanmış. Yazdıklarınızı okudum da valla içimi korku kapladı. Ben normal doğum istiyordum şartlar müsait olursa. Biraz da vesveseli bi insanımdır kötü şeyler duyunca etkilendim haliyle. İnstagram kullananlara bi önerim olacak. g.ebeserap diye bir hesap var mutlaka takip etmenizi öneririm. Gerçekten bilgili bir ebe. Rahatlatıcı ve pozitif bilgilendirmeleri var. Allahım hepimize sağlıklı güzel rahat hamilelikler ve doğumlar nasipetsin inşallah. Hepimiz allaha emanetiz ne gelirse ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?