Hamdolsun iyiyim. Allahım yardim etsin. Insanın canı burnundayken annelik daha bi zor oluyor. Şuanda bizde yatağa girdik 2 numara ağlamak kıyametOğlum beni deli etti , çok yoruyor. hey Allahım hey. Elhamdülillah alaküllihal iyiyim seni merak ettim nerdesin bugün yazmadın hiç .
Hamdolsun iyiyim. Allahım yardim etsin. Insanın canı burnundayken annelik daha bi zor oluyor. Şuanda bizde yatağa girdik 2 numara ağlamak kıyametartık bu saatte sabrım tükeniyor. Resmen beynim akıyor allahım güç ver sabır ver inşallah.
surat ekşitmekmi hey Allahım. ben günn sayıyorum. hele konuştukça cebap veriyor ya. nereye elini koysan oraya geliyor. anne burdayım diyor. ahhh evlat ahh. sen neden böyle tatlısın.Hissettiğimiz günlere gelsek sağlıklar bi an önce çok merak ediyorum ya arkadaşım çok şikayetleniyodu hareket ettikçe suratı ekşiyodu bende acaba kötü bi şey mi diye düşünüyodum hep :)
Normal doğumdan korkmayın. Korkulacak bir şey değil çünkü. Şehir efsanelerine kulak asmayın. Orta yaş bayanlarin bazilsri özellikle yeni annelerin odlerini koparmaya bayılıyorlar..hiç bir sorun yoksa her şey yolundaysa normal doğurmak en güzelidir.
Suni sancinin normal sancidan hiç bir farkı yok aslında. Tek sorun son axilmalarda, 7-8-9-10cm, yaşanan sanci ilk cm lerde yaşanması. Bu yüzden kişiye dayanılmaz gibi geliyor. Olay normal sürecinde devam etse zaten o sancıyı cekeceksin yine..
Doğum sancısı sayiyladir kızım demişti bi tanıdığım. Biri bitince bi nefes al evladıma 1 adim daha yaklaştım çok az kaldı de..böyle böyle bi bakmışsın kucağında meme arıyor.. hayat böyledir demişti. Doğum koçum derim ona..beni öylesi motive etmişti ki allah ondan razı olsun.
Haaaaa olmuyorsa da zorlamanın bi anlamı yok. Önemli olan evladın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi
Rabbim o günleri göstersin insallah.
Bende 8 4 tüm bizde nöbet yoktu normalde ama hergün gelmek istemedikleri için nöbete döndük beni buldular anlıcan on senedir aynı sistemmiş ben gelince tuttu yapacakları. Hergün gitmek zor oluyor bir yerde evet ama en azından akşamları ve hafta sonu bize kalıyor bu şekilde hiç gidesim gelmiyor raporu uzattırabilirsem uzattırıcam yoksa nöbet tutamaz kağıdı alırım doğum iznine de dünyanın zamanı var geçmiyor zaman.Canım benim bölüm rahat kulak burun boğaz 8-4calsyrm nöbet yok .Gündüz ekibiyim çok tuhaf ama kımse gündüz istemiyor hergun gelip gitmek benm evim hastaneye beş dk o yüzden bana çok büyük bir kolaylık. Ama on beş gün rapor sürecinde uzandm şimdi ise gidince ağrım olmaya başladı uzanınca dinlenince gecio .Evet bir anda kutlanıyor bende çok dikkat etmiyorum unutuyorum çok uzanıyorum
İyi haberlerle dön inşallahben yarın gideceğim kontrole inşallah. bakalım nasılız. erkekmi değilmi
amin teyzesi.İyi haberlerle dön inşallah
Hayırlı haberler alırsın inşallahben yarın gideceğim kontrole inşallah. bakalım nasılız. erkekmi değilmi
Acıyordu belki de çok zayıf bi kızdı çünkü ... bu kadar hasretten sonra o kadar çok merak ediyorum ki siz böyle anlattıkça imreniyorum Rabbim sağlıkla o günlere gelmeyi nasip etsinsurat ekşitmekmi hey Allahım. ben günn sayıyorum. hele konuştukça cebap veriyor ya. nereye elini koysan oraya geliyor. anne burdayım diyor. ahhh evlat ahh. sen neden böyle tatlısın.
Bende yarın kontrole gideceğim güzel haberlerle döneriz inşaallah:):)ben yarın gideceğim kontrole inşallah. bakalım nasılız. erkekmi değilmi
Hamilelikde alerjim 2 ye katlanıyor ve sabaha kadar asla uyuyamıyorum acil neye karşı alerjim olduğunu öğrenip uzak durmam lazımbence aciliyeti yoksa hamilelikten sonra yaptir canim
benim 3.olacak. canın acımıyor ilk zamanlar. ama sonlara doğru 3 kilo bir bebeği taşımak güç istiyor tabi. sağlıklı olsunlar inşallah . Bende tık yok. hiç hissetmiyorum barsak hareketleri Car sürekli.Acıyordu belki de çok zayıf bi kızdı çünkü ... bu kadar hasretten sonra o kadar çok merak ediyorum ki siz böyle anlattıkça imreniyorum Rabbim sağlıkla o günlere gelmeyi nasip etsin
Benim ilk o yüzden hissetmesi daha sonra oluyomuş o yüzden acaba bu bebek hareketimi diye yormuyorum ama hissetsem ne güzel olurdu :):) sen baya tecrübelisin maşallah erken hissedersin.. amin inşaallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Rabbimbenim 3.olacak. canın acımıyor ilk zamanlar. ama sonlara doğru 3 kilo bir bebeği taşımak güç istiyor tabi. sağlıklı olsunlar inşallah . Bende tık yok. hiç hissetmiyorum barsak hareketleri Car sürekli.
inşallah güzel habelerlerle gelirsin sende bende.
Ben 15+4 teyim perşembe tam 16. Haftada olacağım. Ama yine de merak ediyorum doktorun bu tarihte söylediği cinsiyet kesin doğrudur diyebilir miyiz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?