- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Bana 14+2 de erkek dedi,hatta %100 erkek dedi . Ben oda falan bakmaya başladım.degismez bence pipiyi gösterdi:) değişen oluyormu ki ?
:) banada önce erkek sonra kız dediler. Güncel durumum kız annesiyim ama bi sonraki konrolde değişir mi bilmiyorum hahaha :)Hayırlısı olsun inşallah.Erkek doldu yahu nerede bu kız anaları))))
Selamlar herkese.
Uzunca zamandır sessizce takip ediyorum sizleri, artık ben de aranıza katılmak istedim.
Danışmak istediğim bi konu var bu arada. 12. haftadayım ve 11 hafta boyunca sıfıra yakın bulantım oldu çok şükür. Ama son birkaç gündür bulantı hatta kusma yaşıyorum. Normalde tam tersi olurken benle aynı durumda olan var mı aranızda?
Normal doğumdan korkmayın. Korkulacak bir şey değil çünkü. Şehir efsanelerine kulak asmayın. Orta yaş bayanlarin bazilsri özellikle yeni annelerin odlerini koparmaya bayılıyorlar..hiç bir sorun yoksa her şey yolundaysa normal doğurmak en güzelidir.
Suni sancinin normal sancidan hiç bir farkı yok aslında. Tek sorun son axilmalarda, 7-8-9-10cm, yaşanan sanci ilk cm lerde yaşanması. Bu yüzden kişiye dayanılmaz gibi geliyor. Olay normal sürecinde devam etse zaten o sancıyı cekeceksin yine..
Doğum sancısı sayiyladir kızım demişti bi tanıdığım. Biri bitince bi nefes al evladıma 1 adim daha yaklaştım çok az kaldı de..böyle böyle bi bakmışsın kucağında meme arıyor.. hayat böyledir demişti. Doğum koçum derim ona..beni öylesi motive etmişti ki allah ondan razı olsun.
Haaaaa olmuyorsa da zorlamanın bi anlamı yok. Önemli olan evladın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi
Rabbim o günleri göstersin insallah.
bende de kuyruk sokumunda ağrı var. ayakta ağrı yok. yatınca oturunca şiddetleniyor. hiç otruma diyor bana galiba anlamadım gitti :)rahimin büyüyor diyedir . ama atakta durmaktan ise sen bilirsin oturunca dinlenince geçiyormu?
Günaydın :)Günaydın güzel anneler
bendede aynı canım ergenlik döneminde hiç sivilce çıkarmadım şimdi her yerim sivilceAynı durum bende de var 8.haftadan beri.Ergenlikte çıkmadı böyle sivilcenin :)Cinsiyetle bir alakası var mı acaba
:) banada önce erkek sonra kız dediler. Güncel durumum kız annesiyim ama bi sonraki konrolde değişir mi bilmiyorum hahaha :)
Tam sakinleşiyorlar bir bakıyorum bir daha kızarmaya başlamışlar.Delirazayimmmbendede aynı canım ergenlik döneminde hiç sivilce çıkarmadım şimdi her yerim sivilce
Benimde 10. Haftada başladı bulantılar ama kusmuyorum sabahları safra çıkıyor bazen, kızımda 7.de başlamıştı bunda olmayacak sandım ama Allahtan az kaldı 15-16 gibi biter inşSelamlar herkese.
Uzunca zamandır sessizce takip ediyorum sizleri, artık ben de aranıza katılmak istedim.
Danışmak istediğim bi konu var bu arada. 12. haftadayım ve 11 hafta boyunca sıfıra yakın bulantım oldu çok şükür. Ama son birkaç gündür bulantı hatta kusma yaşıyorum. Normalde tam tersi olurken benle aynı durumda olan var mı aranızda?
En zoru o safra benceBenimde 10. Haftada başladı bulantılar ama kusmuyorum sabahları safra çıkıyor bazen, kızımda 7.de başlamıştı bunda olmayacak sandım ama Allahtan az kaldı 15-16 gibi biter inş
Ben de rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm ama hala net değil. Bakalım içime mi doğdu yoksa rüyanın tersi mi çıkacakRüya görüyorum tabirine bakıyorum erkek çocuk diyor3.de erkek sanirim. Nasip kısmet. Rabbim hayırlısını bilir
Benim değilse ilk duyduğum hamilenin oğlu olacak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?