Selamlar herkese.
Uzunca zamandır sessizce takip ediyorum sizleri, artık ben de aranıza katılmak istedim.
Danışmak istediğim bi konu var bu arada. 12. haftadayım ve 11 hafta boyunca sıfıra yakın bulantım oldu çok şükür. Ama son birkaç gündür bulantı hatta kusma yaşıyorum. Normalde tam tersi olurken benle aynı durumda olan var mı aranızda?

Gunaydin kizlar ven ara ara girip okuyorun masallah cinsiyetler ogrrnilmis bsnads foktor 12. Haftada emkn olmamakla kiz dedi bskalim hayirlisi biz ckk sevindik ailecek buyuk oglum haric erkek istiyor beyimiz sma hayirlidi ile kiz olur ins. Bughn kontrolu olanlar umarim hersey gonlunuzce olur

Bana 14+2 de erkek dedi,hatta %100 erkek dedi . Ben oda falan bakmaya başladım.degismez bence pipiyi gösterdi:) değişen oluyormu ki ?

Çevremde bir kaç kişide duydum bende o yüzden merak ettim. Gördüysen değişmez bence :))

Ben 15. Haftadayım hala bulantı ve kusma devam ediyor

Ya canım gerçekten ne kadar güzel yazıyosun maşallah sana Bu dönemde insan iyi şeyler duymaya daha çok muhtaç galiba

Günaydınlar efenim burda bir yağmur var..mübarek bereketin böylesi dışarısı secilmiyor

Kontrolü olanların yerine bende bi heyecanlandım şimdi bende gün sayıyorum işte.. Rabbim hepimize, tüm hamilelere ve evlat sahiplerine evladın hayırlısını ve sagliklisini versin inşallah

Benimde 10. Haftada başladı bulantılar ama kusmuyorum sabahları safra çıkıyor bazen, kızımda 7.de başlamıştı bunda olmayacak sandım ama Allahtan az kaldı 15-16 gibi biter inş

Benimde 10. Haftada başladı bulantılar ama kusmuyorum sabahları safra çıkıyor bazen, kızımda 7.de başlamıştı bunda olmayacak sandım ama Allahtan az kaldı 15-16 gibi biter inş
En zoru o safra bence boş mideyle öğürmek insanı bitiriyor boş yerlerim karnım kasiklarim ağrıyor benim..
Inşallah bitsin gitsin bu günler!!

Rüya görüyorum tabirine bakıyorum erkek çocuk diyor 3.de erkek sanirim. Nasip kısmet. Rabbim hayırlısını bilir

Benim değilse ilk duyduğum hamilenin oğlu olacak sanirim.

Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar. Bu hafta kontrolü olanlara Rabbim güzel sağlıklı haberler duymayı nasip etsin inşallah amin. P Pembissanne bizim cinsiyetimiz netleşti erkek. Sana zahmet tabloya ekleyebilir misin? Herkese sevgiler

Rüya görüyorum tabirine bakıyorum erkek çocuk diyor 3.de erkek sanirim. Nasip kısmet. Rabbim hayırlısını bilir

Benim değilse ilk duyduğum hamilenin oğlu olacak sanirim.
Ben de rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm ama hala net değil. Bakalım içime mi doğdu yoksa rüyanın tersi mi çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…