Bu arada bulantısı geçenler ufak egzersizler yapıyor musunuz hamilelere özel.

ben hamile pilatesi yapmak istiyorum. instagram da bi kadınla görüştüm 12. haftada yaz demişti. yazdım ama ücret istedi. bildiğiniz youtube videosu varsa ben de başlamak isterim

Teşekkür ederim. Aklımda bulunsun demek ki maksat orayı kuru ve temiz tutmak

Günaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.

En zoru o safra bence boş mideyle öğürmek insanı bitiriyor boş yerlerim karnım kasiklarim ağrıyor benim..
Inşallah bitsin gitsin bu günler!!
Evet çok kötü oluyorum o sırada ama çıkınca da rahatlıyorum az da kahvaltı yapabiliyorum. Valla çabucak geçsin yemek yemekten soğudum..

Burdaki duyduğum sonuçlara göre normal geldi bana. Haftasonu ben de gideceğim çok endişeliyim. Önceki hamileliğimi hatırlamıyorum söylememişti dr normal denmişti sadece

Son sayfada mesajını görünce yazmak istedim.
1.1 ense kalınlıgı gayet iyi bence. Benim oğlumun daha kalın ölcülmüstü, ben de çok kafaya takmıstım ama cok sukur gayet saglıklı Test sonucu gelince de rahatlarsın zaten :)

Test yaptırmadım. Ya açıkçası en ufak bir şüphe bile olmadı bende bilmiyorum belki de özel hastane sonuçta ticari bir faaliyeti var ondan istemiştir doktor. Ama ısrar etmedi asla. Neyse her şekilde evlat benim evladım. Her türlü kabul ediyor ve çok seviyorum onu

merhabask şu ebenin videosunu yapıyorum 3 seferdir. Yavaaş yavaş yapıyorum güzel tarif ediyo. 12. Haftadan sonra kanaması olmayan, doktorunuz bi engel koymadıysa yapabilirsiniz diyodu. Hem ebe olması hem 8 senedir yoga yapması hem de kendinin de hamile olması bana güven verdi açıkçası. Hamilelikten önce de spora çok uzak değildim yapmaya çalışırdım. İnşallah şifa olur.
Reklam gibi oldu ama kızı da tanımıyorum ha çok beğendim sadece

Canım benimki 1,5 çıkmıştı doktor gayet iyi bi değer. 3e yaklaşırsa bu değer sıkıntı demişti. Benimki de aynı yüzüstü uyuyordu. Sonra bi uyandı maşallah kopır kıpr oynamaktan göstermedi bu sefer de canları sağolsun da senin değerin çok normal geldi bana hiç vesvese yapma.

Evet kesinlikle öyle, insan her şeyiyle kabul ediyor
Test yaptırmamakla da iyi yapmıssın bence, şu anki aklım olsa ben de yaptırmazdım :)

Evet kesinlikle öyle, insan her şeyiyle kabul ediyor
Test yaptırmamakla da iyi yapmıssın bence, şu anki aklım olsa ben de yaptırmazdım :)
Yani düşününce mantıklı gelmedi. Çıksa da çıkmasa da hayatımda hiç bir şey değişmeyecek. Üstüne bir de sağlıksız çıksa hamilelik boyunca bir de onun yükü olmasın omzumda tadını çıkarayım istedim.

Rüya görüyorum tabirine bakıyorum erkek çocuk diyor 3.de erkek sanirim. Nasip kısmet. Rabbim hayırlısını bilir

Benim değilse ilk duyduğum hamilenin oğlu olacak sanirim.

Bende değişik rüyalar görüyordum ,manası hep erkek çocuk olacağına delaletderdi, erkek bebeğe delalet diyen bir ton rüya görmüştüm. Hamile kalmadan öncesinden itibaren görmeye başlamıştım. Hayırlısı senin terse çıkabilir bir prenses gelir sana ins

Ya sağlıkla gelsinler inşallah. Ben hareketini görmeyi çok istiyordum ama nasip görmeden hissedecem galiba. Bir ay sonraya kaldı

1.1 çok iyi neyden şüphelendi ki .2.30 üzerinde olursa supheleniyolar, hatta doktorum 3 ve üzeri riskli dedi bana.1.1 çok iyi .

Canım ikili test sadece down sendromla alakalı değil ki. Allah korusun anne hayatını bile tehlikeye atabilen anamolilerin tespit edilebildiği bir test. Bu oran çok çok düşük zaten. Anne karnındayken alınması gereken şuan anlatamayacagim bebek anamolileri var, ben zaten biliyordum, doktorumda detaylı anlatmıştı, bende ikiliyi down için değilde farklı kromozamal hastalıklar için yaptırdım açıkçası. Zaten seninkinin de ensesi gayet iyi hiç olumsuz düşünme, doktorun biraz karamsar sanırım.rahat ol, Allah bebeğine sağlık versin inşallah:)

Evet çok kötü oluyorum o sırada ama çıkınca da rahatlıyorum az da kahvaltı yapabiliyorum. Valla çabucak geçsin yemek yemekten soğudum..
Kesinlikle rahatlıyorum bende..yemeğimi yiyorum güzelce.
Ben biraz ac kalayım yemek saatimi azıcık geçireyim o zaman da aynısı oluyor neyse..geçici bir durum ve geçecek çok az kaldı insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…