Bu arada bulantısı geçenler ufak egzersizler yapıyor musunuz hamilelere özel.
Canım bütün yazıları okuyamadım belki yazan olmuştur ama bende yazayım.avent göğüs kalkanı al ,sakin göğüs pedlerinden kullanma, benim ilk olacak ama çevremdeki arkadaşlarımın tecrübelerinden dolayı böyle konularda bilgim oluştu, göğüs kalkanı kullan göğüs ucuna hep hava alır hiç bişey değmez ve yara olmaz,olsa bile çok çok çabuk iyilisiyor, bir arkadaşım doğum yapacak söyledim aldı oda bilmiyordu aklında bulunsun,hastane çantasının olmazsa olmazi
Evet çok kötü oluyorum o sırada ama çıkınca da rahatlıyorum az da kahvaltı yapabiliyorum. Valla çabucak geçsin yemek yemekten soğudum..En zoru o safra benceboş mideyle öğürmek insanı bitiriyor boş yerlerim karnım kasiklarim ağrıyor benim..
Inşallah bitsin gitsin bu günler!!
Burdaki duyduğum sonuçlara göre normal geldi bana. Haftasonu ben de gideceğim çok endişeliyim. Önceki hamileliğimi hatırlamıyorum söylememişti dr normal denmişti sadeceGünaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.
Yani doktorum kendisi de dedi 2.6 üstünden korkuyoruz diye ben de istemedim.Burdaki duyduğum sonuçlara göre normal geldi bana. Haftasonu ben de gideceğim çok endişeliyim. Önceki hamileliğimi hatırlamıyorum söylememişti dr normal denmişti sadece
Son sayfada mesajını görünce yazmak istedim.Günaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.
Son sayfada mesajını görünce yazmak istedim.
1.1 ense kalınlıgı gayet iyi bence. Benim oğlumun daha kalın ölcülmüstü, ben de çok kafaya takmıstım ama cok sukur gayet saglıklıTest sonucu gelince de rahatlarsın zaten :)
Günaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.
Evet kesinlikle öyle, insan her şeyiyle kabul ediyorTest yaptırmadım. Ya açıkçası en ufak bir şüphe bile olmadı bende bilmiyorum belki de özel hastane sonuçta ticari bir faaliyeti var ondan istemiştir doktor. Ama ısrar etmedi asla. Neyse her şekilde evlat benim evladım. Her türlü kabul ediyor ve çok seviyorum onu
Yani düşününce mantıklı gelmedi. Çıksa da çıkmasa da hayatımda hiç bir şey değişmeyecek. Üstüne bir de sağlıksız çıksa hamilelik boyunca bir de onun yükü olmasın omzumda tadını çıkarayım istedim.Evet kesinlikle öyle, insan her şeyiyle kabul ediyor
Test yaptırmamakla da iyi yapmıssın bence, şu anki aklım olsa ben de yaptırmazdım :)
Rüya görüyorum tabirine bakıyorum erkek çocuk diyor3.de erkek sanirim. Nasip kısmet. Rabbim hayırlısını bilir
Benim değilse ilk duyduğum hamilenin oğlu olacak sanirim.
Ya sağlıkla gelsinler inşallah. Ben hareketini görmeyi çok istiyordum ama nasip görmeden hissedecem galiba. Bir ay sonraya kaldıCanım benimki 1,5 çıkmıştı doktor gayet iyi bi değer. 3e yaklaşırsa bu değer sıkıntı demişti. Benimki de aynı yüzüstü uyuyordu. Sonra bi uyandı maşallah kopır kıpr oynamaktan göstermedi bu sefer decanları sağolsun da senin değerin çok normal geldi bana hiç vesvese yapma.
Günaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.
Ya sağlıkla gelsinler inşallah. Ben hareketini görmeyi çok istiyordum ama nasip görmeden hissedecem galiba. Bir ay sonraya kaldı
Yani düşününce mantıklı gelmedi. Çıksa da çıkmasa da hayatımda hiç bir şey değişmeyecek. Üstüne bir de sağlıksız çıksa hamilelik boyunca bir de onun yükü olmasın omzumda tadını çıkarayım istedim.
Hayırlısı olsun. Tersi çıksa sanki çok güzel olurBen de rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm ama hala net değil. Bakalım içime mi doğdu yoksa rüyanın tersi mi çıkacak
Kesinlikle rahatlıyorum bende..yemeğimi yiyorum güzelce.Evet çok kötü oluyorum o sırada ama çıkınca da rahatlıyorum az da kahvaltı yapabiliyorum. Valla çabucak geçsin yemek yemekten soğudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?