Amin inşallah. Ilk hamileligimde 4 oğlumun olduğunu görmüştüm 2.hamileligimde ise 2 oğlum ve 1 kızım olduğunu görmüştüm..hayırlara varsin. Rabbim ne verirse ona sevinecez inşallah.

Amin inşallah. Ilk hamileligimde 4 oğlumun olduğunu görmüştüm 2.hamileligimde ise 2 oğlum ve 1 kızım olduğunu görmüştüm..hayırlara varsin. Rabbim ne verirse ona sevinecez inşallah.

Tabiki de canım.hayirlisi ise Allah nasip etsin inşallah:) seninki bu bende heyecanla merak ediyorum:)

Benimde öyle çıktı ve çok iyi dedi. Bende zaten kan vermeyecektim vermedim de.

kızlarrrr bir şey danışacağım. dün yazmıştım ki yemek yerken çok fazla kasık ağrım oluyor. doktoruma sordum ve dedi geçmişte ülser veya gastrit geçirdiniz mi dedi. 7 8 sene önce ağır olarak geçirdim 1 sene ilaç kullandım ve geçti dedim. gebelik tekrar tetiklemiş aktifleştirmiş olabilir dedi. isterseniz nexium ilacına başlayalım dedi. içinizde kullanan veya aynı sorunu yaşayan bilgisi olan var mı?

Hamdolsun bende ağrı yok. Ama aşırı şişkinlik var. Karnım kocaman oldu. Midem şişiyor resmen. Sanki çalışmıyor gibi
Cuma günü doktora gidince yeniden soracam..rahatlatacak bir şeyler isteyecem..

Hamdolsun bende ağrı yok. Ama aşırı şişkinlik var. Karnım kocaman oldu. Midem şişiyor resmen. Sanki çalışmıyor gibi

geçmiş olsun. yok bende şişkinlik hiç olmuyor. ama yemek yerken acı çekiyorum. yemek bitince geçiyor

Ben bu ara lohusa gecelik bakmaya sardım ayyy neler var neler..Daha çok zaman var belki ama bakıyorum işte.
Kızsa süslü püslü bir şey alacam Ama erkekse normal bir şey..

Ben bu ara lohusa gecelik bakmaya sardım ayyy neler var neler..Daha çok zaman var belki ama bakıyorum işte.
Ben de istiyorum, öncekinde almamıştım nedense evdekilerle idare etmiştim yeni evli olduğum için çok fazla pijamam vardı. Şimdi bakıcam ben de..

6.aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum ben üçüncüde de öyle yapmıştım.

Ben de istiyorum, öncekinde almamıştım nedense evdekilerle idare etmiştim yeni evli olduğum için çok fazla pijamam vardı. Şimdi bakıcam ben de..
Ben diğer ikisinde takım şeklinde aldım, bunda gecelik alacam.
Sabahlık düşünmüyorum, çok kullanılan bir şey değil çünkü.
Tesettürlü bir bayanım uzun kol ve tam boy alacam..elbise gibi yani. Model çok..

O şişkinlik bende de var maalesef.Rahat rahat zaten yiyemiyorum.Tam canım birşey istedi ne güzel diyip yiyorum hoppp mide davul

Ben oğluma hamileyken bi mavi bi kırık beyaz almıştım internetten. Çok memnun kalmıştım. Bu sefer bir tane daha alıcam. 3 takım olsun. Sık sık kirleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…