Canım benim 11+4 te 1.2 çıkmıştı doktor gayet iyi demişti. Ben yine de ikili test yaptırdım gayet güzeldi sonucu da.
Sıkıntı yapma kendine

O şişkinlik bende de var maalesef.Rahat rahat zaten yiyemiyorum.Tam canım birşey istedi ne güzel diyip yiyorum hoppp mide davul
Heh aynı bende de öyle. Üst karnım şişiyor. Bi değişik durum..rahtsız edici
Ben oğluma hamileyken bi mavi bi kırık beyaz almıştım internetten. Çok memnun kalmıştım. Bu sefer bir tane daha alıcam. 3 takım olsun. Sık sık kirleniyor..
Ilkinde 1 mavi 1 mor takım aldım. 2.de ekru takım aldım. Bunda gecelik alacam nasipse. 2.de ki takımım dantelli falan güzel. Onu normalde hiç kullanmadım. Doğumda yine yanıma alacam onuda

Eşimin de maskarası oldum.Hatun bu galiba yukardan çıkacak diyor öyle bir şişkinlik

mide koruyucu bi ilaç canım annem kullanıyor sürekli dayanılmicak derecedeyse kullan tabi

Maşallah canım bir kişinin hayalleri daha netliğe kavuştu darısı bizim başımıza topiğin adını mayıs erkek anneleri yapalım olsun bitsin
Herkesin erkek ya benim garanti kızdır, millet Mersin’e ben tersine durumu çok olur bende, hadi hayırlısı

Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim ve tabiki cinsiyeti netlik kazanmadı daha bir kızım var erkek olsun istiyorum ama allahın takdiri gönlümüze göre olsun inşallah. Bu aralar bitmek bilmeyen bir açlık var bende sizinde öylemi yiyorum 2 saate karnım kazınıyor yemesem tansiyonum düşüyor sizde nasıl açlık durumları

AA bilmiyordm canım iyiki söyledin peki ordan çıktı alabiliriz değilmi hastaneye gitmeden özele gidiyorum ama devlette yaptrdm ben ikili testi 15 gün sonraya gün verdi

AA bilmiyordm canım iyiki söyledin peki ordan çıktı alabiliriz değilmi hastaneye gitmeden özele gidiyorum ama devlette yaptrdm ben ikili testi 15 gün sonraya gün verdi
Ayrıntılı göstermiyor çıktı alınır mı bilmiyorum Fotoğrafta ki gibi aynı açılmıyor içeriği

Eklentiler

• DC52C528-8F7C-4F25-9B46-4EDA1465F70F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…