- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın inşallahBen o kadar sabredemiyorum yaayine en sabırlı bu hamileligimdeyim. Halen hiç bir şey almadım cinsiyeti bekliyorum ondan sonra artık ne var ne yok alacam
Günaydın hanımlar. Ya dün bizim kontrolümüz vardı. Benim velet yüzüstü uyuya kalmış uykusu da bir ağır uyanmadı bir türlü. Cinsiyet göremedik doğal olarak. Ense kalınlığı da 1.1 çıktı o yüzden doktorum şüphelendi test yapalım dedi ama ben istemedim. Nasıl sizce sonuç.
Heh aynı bende de öyle. Üst karnım şişiyor. Bi değişik durum..rahtsız ediciO şişkinlik bende de var maalesef.Rahat rahat zaten yiyemiyorum.Tam canım birşey istedi ne güzel diyip yiyorum hoppp mide davul
Ilkinde 1 mavi 1 mor takım aldım. 2.de ekru takım aldım. Bunda gecelik alacam nasipse. 2.de ki takımım dantelli falan güzel. Onu normalde hiç kullanmadım. Doğumda yine yanıma alacam onudaBen oğluma hamileyken bi mavi bi kırık beyaz almıştım internetten. Çok memnun kalmıştım. Bu sefer bir tane daha alıcam. 3 takım olsun. Sık sık kirleniyor..
Eşimin de maskarası oldum.Hatun bu galiba yukardan çıkacak diyor öyle bir şişkinlikHeh aynı bende de öyle. Üst karnım şişiyor. Bi değişik durum..rahtsız edici
Ilkinde 1 mavi 1 mor takım aldım. 2.de ekru takım aldım. Bunda gecelik alacam nasipse. 2.de ki takımım dantelli falan güzel. Onu normalde hiç kullanmadım. Doğumda yine yanıma alacam onuda
mide koruyucu bi ilaç canım annem kullanıyor sürekli dayanılmicak derecedeyse kullan tabikızlarrrr bir şey danışacağım. dün yazmıştım ki yemek yerken çok fazla kasık ağrım oluyor. doktoruma sordum ve dedi geçmişte ülser veya gastrit geçirdiniz mi dedi. 7 8 sene önce ağır olarak geçirdim 1 sene ilaç kullandım ve geçti dedim. gebelik tekrar tetiklemiş aktifleştirmiş olabilir dedi. isterseniz nexium ilacına başlayalım dedi. içinizde kullanan veya aynı sorunu yaşayan bilgisi olan var mı?
Hanimlar merhabaaa..
Buyuk ihtimal erkek dedi bi oğlum daha oluyor sanirim.
Benim de annem ve kız kardeşlerim gelecek Şubat tatilinde,onlarla beraber bakarım diye düşündüm.Ben de şubat tatilini bekliyorum hevesli hevesli alışveriş için hem cinsiyet kesinleşir hem de fazla ağırlaşmamış olurum diye düşündüm.
Herkesin erkek ya benim garanti kızdır, millet Mersin’e ben tersine durumu çok olur bende, hadi hayırlısıMaşallah canım bir kişinin hayalleri daha netliğe kavuştudarısı bizim başımıza topiğin adını mayıs erkek anneleri yapalım olsun bitsin
Aynen valla kızlar bir elin parmağını geçmiyor yaMaşallah canım bir kişinin hayalleri daha netliğe kavuştudarısı bizim başımıza topiğin adını mayıs erkek anneleri yapalım olsun bitsin
Benim de annem ve kız kardeşlerim gelecek Şubat tatilinde,onlarla beraber bakarım diye düşündüm.
AA bilmiyordm canım iyiki söyledin peki ordan çıktı alabiliriz değilmi hastaneye gitmeden özele gidiyorum ama devlette yaptrdm ben ikili testi 15 gün sonraya gün verdiSelam kızlar
E-nabız uygulamasını kullanıyor musunuz ?
Cuma günü ikili test sonuçlarımı almaya gidicem
E nabız da çıkmış sonuçlar değer normal diyor
Kullanmayan varsa indirsin kesin kolayca takip ederseniz laboratuvar sonuçlarını
mide koruyucu bi ilaç canım annem kullanıyor sürekli dayanılmicak derecedeyse kullan tabi
Ayrıntılı göstermiyor çıktı alınır mı bilmiyorum Fotoğrafta ki gibi aynı açılmıyor içeriğiAA bilmiyordm canım iyiki söyledin peki ordan çıktı alabiliriz değilmi hastaneye gitmeden özele gidiyorum ama devlette yaptrdm ben ikili testi 15 gün sonraya gün verdi
Tamm canım saolAyrıntılı göstermiyor çıktı alınır mı bilmiyorum Fotoğrafta ki gibi aynı açılmıyor içeriği
10 gün oldu testi yaptıralı ultrason da bakınca doktor bi şey demedi cinsiyetiyle ilgiliArkadaşlar ikili taramada cinsiyeti öğrenen var mı?
He ya aynısını ben de dedimEşimin de maskarası oldum.Hatun bu galiba yukardan çıkacak diyor öyle bir şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?