Genelde bende de öyle olur..azınlıkta olanlarda kalırım hep. Insallahta öyleyimdirHerkesin erkek ya benim garanti kızdır, millet Mersin’e ben tersine durumu çok olur bende, hadi hayırlısı
Ben henüz tan yemek bitebilme moduna geçemedim. Geçince allah'ın izniyle kulaklarımdan bile yiyecemKızlar merhaba bende mayıs annesiyim ve tabiki cinsiyeti netlik kazanmadı daha bir kızım var erkek olsun istiyorum ama allahın takdiri gönlümüze göre olsun inşallah. Bu aralar bitmek bilmeyen bir açlık var bende sizinde öylemi yiyorum 2 saate karnım kazınıyor yemesem tansiyonum düşüyor sizde nasıl açlık durumları
Selam kızlar
E-nabız uygulamasını kullanıyor musunuz ?
Cuma günü ikili test sonuçlarımı almaya gidicem
E nabız da çıkmış sonuçlar değer normal diyor
Kullanmayan varsa indirsin kesin kolayca takip ederseniz laboratuvar sonuçlarını
Valla benim 11 . Haftada doktorum kararsz kaldı ama dün devlette ikili test için gittim kız dedi ama yanındaki stajere sordu birde kız dimi diye saçma geldi bana emin olmayarak dedi çünkü benim içime erkek doğuyor ultrason resmine göreArkadaşlar ikili taramada cinsiyeti öğrenen var mı?
E nabız bildiğim kadarıyla sadece devlet hastanesinde olunan test tahlil muayene sonucu ilaç vs gösteriyor. Özel sonuçları dahil değil.
heyecan dorukta
bakalım nasılız
göstercekmi kendini
Ben bu ara lohusa gecelik bakmaya sardımayyy neler var neler..Daha çok zaman var belki ama bakıyorum işte.
Kızsa süslü püslü bir şey alacam Ama erkekse normal bir şey..
Selam kızlar
E-nabız uygulamasını kullanıyor musunuz ?
Cuma günü ikili test sonuçlarımı almaya gidicem
E nabız da çıkmış sonuçlar değer normal diyor
Kullanmayan varsa indirsin kesin kolayca takip ederseniz laboratuvar sonuçlarını
Kız dediyse kızdır, pipi olsa görünürdü:) gözün aydın canım.kız dedi ya inanamıyorum kız dedi. ama 4.ayda kesinleşirmiş.
Bende seni merak ediyordum. Bu hafta az da olsa yemege basladım bulantı biraz eskiye göre azaldı ama hala kusuyorum. O tad hiç gecmedi ama sanki hareketlerini az az hisseder gibiyim usakların.Herkese selam.. geçmişi okurken yoruldum uzun zaman bakmayınca zor oldu.. hep bu merakımdan :)) cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış.. bende merak ediyorum haftaya kontrolüm var.. 12 hafta ölçümlerinde bir tanesi erkek sanki muhtemelen falan dedi doktor.. ama yine de diyerek de ekleme yaptı :)) herşey yolunda çok şükür ikisi de iyi maşallah.. ben iyi değilim ama.. yoruldum bulantıdan ve agzimdaki taddan.. ne zaman geçecek
Sağol canım bende iyiyim. Benim kontrole daha 3 hafta var. Zaman geçmiyor. İnşallah doktordan dönenler güzel haberlerle döner
Özelde test yaptırmadım hiç bilmiyorum canımErkekler erken öğrendi öğrenemeyenlerden çıkar kız
Canım özel hastane için de oluyor değil mi bu uygulama. Hemen indircwm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?