Ben henüz tan yemek bitebilme moduna geçemedim. Geçince allah'ın izniyle kulaklarımdan bile yiyecem

Ben epeydir kullanıyorum canım ama özelde yapılmıştı ikili testimi görememiştim

Arkadaşlar ikili taramada cinsiyeti öğrenen var mı?
Valla benim 11 . Haftada doktorum kararsz kaldı ama dün devlette ikili test için gittim kız dedi ama yanındaki stajere sordu birde kız dimi diye saçma geldi bana emin olmayarak dedi çünkü benim içime erkek doğuyor ultrason resmine göre

Eklentiler

• 20181106_180612.webp
    11 KB · Görüntüleme: 71
  • 20181105_171520.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 78
E nabız bildiğim kadarıyla sadece devlet hastanesinde olunan test tahlil muayene sonucu ilaç vs gösteriyor. Özel sonuçları dahil değil.

Özelde yapılan tahlillerimi de görüyorum ben canım sadece ikili testi göremedim. Bazıları görünmüyor :)
Mesela dün devlete tahlil verdim reçeteler muayene görünüyor tahliller görünmüyor.

Ben bu ara lohusa gecelik bakmaya sardım ayyy neler var neler..Daha çok zaman var belki ama bakıyorum işte.
Kızsa süslü püslü bir şey alacam Ama erkekse normal bir şey..

Bende bakıyorum arada ama çok pahalı geliyo bütün begendiklerim. Zaten 300-400-500diye devam ediyor , artık baka baka 300 çok ucuz gelmeye başladı. Varmi uygun alınabilecek yerler canim

Erkekler erken öğrendi öğrenemeyenlerden çıkar kız

Canım özel hastane için de oluyor değil mi bu uygulama. Hemen indircwm sağol

Bende seni merak ediyordum. Bu hafta az da olsa yemege basladım bulantı biraz eskiye göre azaldı ama hala kusuyorum. O tad hiç gecmedi ama sanki hareketlerini az az hisseder gibiyim usakların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…