He ya aynısını ben de dedim ikiz olmasın bu ayda bu kadar büyük karın olmaz diyor herkes yok yok tek diyorum.

Ya benimde çok büyüdü , 6-7 aylık gibi abartısız öne doğru giden bir karın var,akşama doğru midede de şişkinlik oluyo arka dümdüz, onden ilerliyor:) sanırım benim karnım çok büyük olcak

Ne kadar sanslisiniz kalabalık aile çok güzel maşallah:) sizi görünce 40 a doğru bitane daha doğurabilirim diye düşünmeye başladım. Bı çocuk çok mu az olur diye düşünmedim değil:)
Biz dört kardeşiz,şakayla karışık anneme diyodum seni yakalayacağını diye.Üçten sonra tamam demiştim ama kısmet işte.Allah söyletmiş demek Kalabalık aile her zaman iyidir

Biz dört kardeşiz,şakayla karışık anneme diyodum seni yakalayacağını diye.Üçten sonra tamam demiştim ama kısmet işte.Allah söyletmiş demek Kalabalık aile her zaman iyidir

Ben 34 de anca bitane yapabilicem, 5-6 yıl sonra belki kısmet olursa olur, ama ikiden fazla çocuğu olanlara hayranım,bence bakabiliyosan ilgilenebiliyosan harika bişey , maşallah size:)

Tatlım benim de acayip şiş ben bebek karnımda sanıyordum bebiş aşağıda kasıklara yakınmış bu durumda bildiğin benim gaz göbüş var

İlk haftalarda kötüydüm canım şuan iyiyim şükür sen nasılsn cinsiyeti belli mi

İlk haftalarda kötüydüm canım şuan iyiyim şükür sen nasılsn cinsiyeti belli mi
Tatlım 11. Hafta gittim en son o zaman da doktor söylemedi çok laba bir tahmin olur dedi. Dört hafta sonra gideceğim tekrar o zaman netleşir diye düşünüyorum. Bir süre daha merakta kalacağız anlaşılan senin belli oldu mu tatlım everytime_night

Bende bakıyorum arada ama çok pahalı geliyo bütün begendiklerim. Zaten 300-400-500diye devam ediyor , artık baka baka 300 çok ucuz gelmeye başladı. Varmi uygun alınabilecek yerler canim
Cossy by aqua markası var ben ordan baktım. Tam set bakıyorsun sen sanirim. Ben sadece gecelik bakıyorum. Lohusa sepeti, lohusam öyle sitelerden de bakıyorum.. şimdi yazlıklar indirimde..

Kızlar eşimle alışverişe gittik burda bir bebek mağazası var baya büyük 3 4 katlı biryer. Ordan bir avmye gezmeye gittik. 2 3 saat kadar ayakta kaldım karnıma ağrı girdi eve geldik peçete dolusu kan ve akıntı geldi kasıklarımın ağrısından gebercem progestan iğnesini oluyorum hapınıda içiyorum sabah akşam artık totom mosmor üstüne yatamıyorum ama yok geçmiyor benim problemim ne olabilir benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dinlenince bu kadar kalmamıştı perşembede iş başı yapmam lazım ama ayakta durunca halim bu tansiyonumda düşüktü makine ölçmedi biraz ayran içtim ayakları diktim 8 6 oldu böyle bir sorun yaşayan çevresinde olan var mı napmam lazım kalkmadan yatıcam mı hep

Ya benim bir alde 6 aya kadar hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Öyle kocaman da bi karnım olmuyor.. şimdiki karın sislikten.. yoksa bu ayda öyle bir karın olmaz yaw

Ay en iyisini demiş bizimki kararsız kaldı meraktayım çok

Sen raporunu uzatmanın yolunu ara bence, işte daha çok ayakta kalacaksın. Progestanı fitil olarak mı alıyorsun iğne haricinde? Fitil çok etkili dedi benim doktorum, sen de bir sor istersen. Haftanda baya ileri aslında kanama olmaması lazım doktora mı gitsen acaba?

canım benim maşallah subhanAllah daha iyi olursun geçer gider mide bulantısı , ben yatıyorum sürekli. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız .

Sana yazmıştım ana alıntı yapmayı unutmuşum. Silinmiyor mu bu yazılanlar :) cahillik başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…