- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Yok e devlet şifresi olması gerekiyor PTT den alıyosun e devlet şifreniPeki e devlet şifresi olmadan uygulamayı kullanabiliyor muyuz
Ayy çok güzel kızın küçük olandı dimi ilki erkekti senin.Kızkardeş olmalı mutlaka,çok sevindim.Gerci belli olmaz ama hayırlısı olsun canım.
Cossy by aqua markası var ben ordan baktım. Tam set bakıyorsun sen sanirim. Ben sadece gecelik bakıyorum. Lohusa sepeti, lohusam öyle sitelerden de bakıyorum.. şimdi yazlıklar indirimde..
Gözün aydın olsun . sağlıklı olun inşallah hayırlsıdır kızıda erkeğide.Hepinize tesekkur ederim.
Kiz diye umutlanmistim ama erkekmis.
Saglikli hayirli evlat olsunlar insallah
Progestan iğne vermişti 10 tane birde sabah akşam gündüz olanı ağızdan gece olanı fitil gibi 3 şekilde de alıyorum illaki birinin etki etmesi gerekmez mi? İşten güçtende geçtim artık ağrılarım geçsin istiyorum sürekli adet olcakmış gibi ağrı rahim ağzın doğru batma ve baskı hissi var doktor randevum yarın geçmezse yatış veririm demişti sebebinin ne olduğunu bilmiyorum doktorda muayenede bir sebep bulamıyorSen raporunu uzatmanın yolunu ara bence, işte daha çok ayakta kalacaksın. Progestanı fitil olarak mı alıyorsun iğne haricinde? Fitil çok etkili dedi benim doktorum, sen de bir sor istersen. Haftanda baya ileri aslında kanama olmaması lazım doktora mı gitsen acaba?
Kuzum bi öncekinde kesin erkek demedi. ama benzettim dedi. Allahım razı olsun. inan çok sevindim kız dediği an. ama kanamaya üzüldüm. inşallah hafif atlatırım bu kezKız dediyse kızdır, pipi olsa görünürdü:) gözün aydın canım.
Ya benim bir alde 6 aya kadar hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Öyle kocaman da bi karnım olmuyor.. şimdiki karın sislikten.. yoksa bu ayda öyle bir karın olmaz yaw
Estağfurullah kuzum ya. hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. inşallah geçer ağrn. rahim büyüyor diye olur aslında . ama seninki anlattığına göre çok fazla. çoook şifa versin Allâh.Progestan iğne vermişti 10 tane birde sabah akşam gündüz olanı ağızdan gece olanı fitil gibi 3 şekilde de alıyorum illaki birinin etki etmesi gerekmez mi? İşten güçtende geçtim artık ağrılarım geçsin istiyorum sürekli adet olcakmış gibi ağrı rahim ağzın doğru batma ve baskı hissi var doktor randevum yarın geçmezse yatış veririm demişti sebebinin ne olduğunu bilmiyorum doktorda muayenede bir sebep bulamıyor
İnşallah tatlım . Ben bir de buranın uğuruns inanıyorum birbirimize güzel enerji gönderiyoruz falan vallahi iyi geliyor dertleşmekcanım benim maşallah subhanAllah daha iyi olursun geçer gider mide bulantısı , ben yatıyorum sürekli. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız .
çoook ayakta kalmışsın ama . senin yatıp dinlenmen lazım . sık dişini canım benim . O kadar uzun süre ayakta kalamam ben. bayılırım kesin.Kızlar eşimle alışverişe gittik burda bir bebek mağazası var baya büyük 3 4 katlı biryer. Ordan bir avmye gezmeye gittik. 2 3 saat kadar ayakta kaldım karnıma ağrı girdi eve geldik peçete dolusu kan ve akıntı geldi kasıklarımın ağrısından gebercem progestan iğnesini oluyorum hapınıda içiyorum sabah akşam artık totom mosmor üstüne yatamıyorum ama yok geçmiyor benim problemim ne olabilir benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dinlenince bu kadar kalmamıştı perşembede iş başı yapmam lazım ama ayakta durunca halim bu tansiyonumda düşüktü makine ölçmedi biraz ayran içtim ayakları diktim 8 6 oldu böyle bir sorun yaşayan çevresinde olan var mı napmam lazım kalkmadan yatıcam mı hep
oyy şekerim benim . Aynen öyle. bir gurup vardı ismi lazım değil mesanger da. orda guyrp kurucusu öyle itici öyle uslubu bozuktu ki, bugun dayanamadım, yeter dedim. kadınlar ne ara bu kadar kaba oldu. yani enerji akıyor bir şekilde. buranın enerjisi çok şirin. bebeklerimiz sağolsun hayra vesile oluyorlar. ama ne şirindi teyzesi bi görsen kıpır kıpır. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et.İnşallah tatlım . Ben bir de buranın uğuruns inanıyorum birbirimize güzel enerji gönderiyoruz falan vallahi iyi geliyor dertleşmek
baş popo ölçümü 12+4 gün dedi ama geçen hafta çarşamba tam 13 haftalık demişti. inşallah canım inşallah geçer. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah. ve ben 17.hafta gelene kadar inanamıyorum kızmı erkekmi. sağlıklısınız dedi. kanama olacak plasenta yukarı çıkana kadar dedi. yani normal. bu bile bana yetti tatlımkarapisso canım gözünaydın inşallah kesinleşir cinsiyeti.
Kanaman için bol dinlenme ve su iç inşallah o da geçer..
Tam kaç günlük çıktı bebek..
Canım benim aslında ultrasonda bir hafta önde çıktı. Şimdi 16.haftaya girdim ama aynı programda gitmek istiyorum kontrole iyice kesin olsun. Bir önceki muaynede erkeğe benzetti. Bakalım ne olacak..Canım seninki de 14. Haftada sanırım bence belli olmuştur artık:) 3 hafta nasıl dayanicaksin
Canım çok geçmiş olsun..Kızlar eşimle alışverişe gittik burda bir bebek mağazası var baya büyük 3 4 katlı biryer. Ordan bir avmye gezmeye gittik. 2 3 saat kadar ayakta kaldım karnıma ağrı girdi eve geldik peçete dolusu kan ve akıntı geldi kasıklarımın ağrısından gebercem progestan iğnesini oluyorum hapınıda içiyorum sabah akşam artık totom mosmor üstüne yatamıyorum ama yok geçmiyor benim problemim ne olabilir benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dinlenince bu kadar kalmamıştı perşembede iş başı yapmam lazım ama ayakta durunca halim bu tansiyonumda düşüktü makine ölçmedi biraz ayran içtim ayakları diktim 8 6 oldu böyle bir sorun yaşayan çevresinde olan var mı napmam lazım kalkmadan yatıcam mı hep
Kızlar eşimle alışverişe gittik burda bir bebek mağazası var baya büyük 3 4 katlı biryer. Ordan bir avmye gezmeye gittik. 2 3 saat kadar ayakta kaldım karnıma ağrı girdi eve geldik peçete dolusu kan ve akıntı geldi kasıklarımın ağrısından gebercem progestan iğnesini oluyorum hapınıda içiyorum sabah akşam artık totom mosmor üstüne yatamıyorum ama yok geçmiyor benim problemim ne olabilir benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dinlenince bu kadar kalmamıştı perşembede iş başı yapmam lazım ama ayakta durunca halim bu tansiyonumda düşüktü makine ölçmedi biraz ayran içtim ayakları diktim 8 6 oldu böyle bir sorun yaşayan çevresinde olan var mı napmam lazım kalkmadan yatıcam mı hep
Progestan iğne vermişti 10 tane birde sabah akşam gündüz olanı ağızdan gece olanı fitil gibi 3 şekilde de alıyorum illaki birinin etki etmesi gerekmez mi? İşten güçtende geçtim artık ağrılarım geçsin istiyorum sürekli adet olcakmış gibi ağrı rahim ağzın doğru batma ve baskı hissi var doktor randevum yarın geçmezse yatış veririm demişti sebebinin ne olduğunu bilmiyorum doktorda muayenede bir sebep bulamıyor
Şahinlere de bak canım. Orda da güzel modeller varCossy by aqua markası var ben ordan baktım. Tam set bakıyorsun sen sanirim. Ben sadece gecelik bakıyorum. Lohusa sepeti, lohusam öyle sitelerden de bakıyorum.. şimdi yazlıklar indirimde..
Canım benim aslında ultrasonda bir hafta önde çıktı. Şimdi 16.haftaya girdim ama aynı programda gitmek istiyorum kontrole iyice kesin olsun. Bir önceki muaynede erkeğe benzetti. Bakalım ne olacak..
Bende iyiyim canım koşturmacayla geçiyor. Rabbim güç kuvvet versin inşallahbaş popo ölçümü 12+4 gün dedi ama geçen hafta çarşamba tam 13 haftalık demişti. inşallah canım inşallah geçer. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah. ve ben 17.hafta gelene kadar inanamıyorum kızmı erkekmi. sağlıklısınız dedi. kanama olacak plasenta yukarı çıkana kadar dedi. yani normal. bu bile bana yetti tatlım
. leke kırmızı olursa gel dedi. şimdilik yok bişey elhamdülillah. sen nasılsın
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?