Ayy çok güzel kızın küçük olandı dimi ilki erkekti senin.Kızkardeş olmalı mutlaka,çok sevindim.Gerci belli olmaz ama hayırlısı olsun canım.

içerde kanama var hala. çıkacak illa dışarı. ona üzüldüm ya. 4 ay dolunca gideceğim 17.haftada o zaman kesin belli eder. sağlıklı olsun inşallah. ama dediğin gibi kız kardeş olsa ne güzel olur.

Progestan iğne vermişti 10 tane birde sabah akşam gündüz olanı ağızdan gece olanı fitil gibi 3 şekilde de alıyorum illaki birinin etki etmesi gerekmez mi? İşten güçtende geçtim artık ağrılarım geçsin istiyorum sürekli adet olcakmış gibi ağrı rahim ağzın doğru batma ve baskı hissi var doktor randevum yarın geçmezse yatış veririm demişti sebebinin ne olduğunu bilmiyorum doktorda muayenede bir sebep bulamıyor

Kız dediyse kızdır, pipi olsa görünürdü:) gözün aydın canım.
Kuzum bi öncekinde kesin erkek demedi. ama benzettim dedi. Allahım razı olsun. inan çok sevindim kız dediği an. ama kanamaya üzüldüm. inşallah hafif atlatırım bu kez

Ya benim bir alde 6 aya kadar hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Öyle kocaman da bi karnım olmuyor.. şimdiki karın sislikten.. yoksa bu ayda öyle bir karın olmaz yaw

Her gören hamile olduğumu anlıyor demekki şişlik çok, ama suanki göbek iyi sevimli :) eltim 6-7 aylikti çok minikti karnı ya kimse anlamıyor hamile olduğumu diyodu,baby yazan vadiler giyiyodu, bende öyle olcak sanmıştım ,demekki değişiyor

e
Estağfurullah kuzum ya. hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. inşallah geçer ağrn. rahim büyüyor diye olur aslında . ama seninki anlattığına göre çok fazla. çoook şifa versin Allâh.

canım benim maşallah subhanAllah daha iyi olursun geçer gider mide bulantısı , ben yatıyorum sürekli. inşallah sağ salemt kucağımıza alırız .
İnşallah tatlım . Ben bir de buranın uğuruns inanıyorum birbirimize güzel enerji gönderiyoruz falan vallahi iyi geliyor dertleşmek

çoook ayakta kalmışsın ama . senin yatıp dinlenmen lazım . sık dişini canım benim . O kadar uzun süre ayakta kalamam ben. bayılırım kesin.

İnşallah tatlım . Ben bir de buranın uğuruns inanıyorum birbirimize güzel enerji gönderiyoruz falan vallahi iyi geliyor dertleşmek
oyy şekerim benim . Aynen öyle. bir gurup vardı ismi lazım değil mesanger da. orda guyrp kurucusu öyle itici öyle uslubu bozuktu ki, bugun dayanamadım, yeter dedim. kadınlar ne ara bu kadar kaba oldu. yani enerji akıyor bir şekilde. buranın enerjisi çok şirin. bebeklerimiz sağolsun hayra vesile oluyorlar. ama ne şirindi teyzesi bi görsen kıpır kıpır. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et.

karapisso canım gözünaydın inşallah kesinleşir cinsiyeti.
Kanaman için bol dinlenme ve su iç inşallah o da geçer..
Tam kaç günlük çıktı bebek..

karapisso canım gözünaydın inşallah kesinleşir cinsiyeti.
Kanaman için bol dinlenme ve su iç inşallah o da geçer..
Tam kaç günlük çıktı bebek..
baş popo ölçümü 12+4 gün dedi ama geçen hafta çarşamba tam 13 haftalık demişti. inşallah canım inşallah geçer. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah. ve ben 17.hafta gelene kadar inanamıyorum kızmı erkekmi. sağlıklısınız dedi. kanama olacak plasenta yukarı çıkana kadar dedi. yani normal. bu bile bana yetti tatlım
. leke kırmızı olursa gel dedi. şimdilik yok bişey elhamdülillah. sen nasılsın
.

Canım seninki de 14. Haftada sanırım bence belli olmuştur artık:) 3 hafta nasıl dayanicaksin
Canım benim aslında ultrasonda bir hafta önde çıktı. Şimdi 16.haftaya girdim ama aynı programda gitmek istiyorum kontrole iyice kesin olsun. Bir önceki muaynede erkeğe benzetti. Bakalım ne olacak..

Canım çok geçmiş olsun..
Fazla ayakta kalmamaya çalış.
İlk hamileliğimde yaşamıştım bende iğne vurulmuştum. Ama doktorum iğneyi bile evde yaptır hastaneye gitme ayağa kalkma demişti.
İnşallah raporunu uzatır iyice dinlenirsin geçer..

Canım geçmiş olsun, doktoruna gidip sor bence sana rapor verir tekrar, mümkünse hiç kalkma yat canım , ama doktoruna git muhakkak

Birde başka bir doktora görün, doktorun iyidir ama birşeyi gözden kaçırıyor olabilir.bence farklı bir doktora daha git İstanbul'da çok iyi doktorlar var canım ihmal etme. Böyle durumda bir doktora güvenip ilerleme belki çok basit çözülecek biseydi biseydir ama doktorunun aklına gelmiyor dur. Nacizane tavsiyem başka bir yada iki doktora daha gorunmen canım, benim arkadaş kanama yaşamıştı iki doktora danıştı ordan aklıma geldi ,inş gecer canım ,kendine çok dikkat et.bizi de haberdar et

Canım benim aslında ultrasonda bir hafta önde çıktı. Şimdi 16.haftaya girdim ama aynı programda gitmek istiyorum kontrole iyice kesin olsun. Bir önceki muaynede erkeğe benzetti. Bakalım ne olacak..

İnş hayırlısı olsun sağlıklı olsun da,gerisi hakkaten mühim değil.insan korkuyo

Bende iyiyim canım koşturmacayla geçiyor. Rabbim güç kuvvet versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…