çoook ayakta kalmışsın ama . senin yatıp dinlenmen lazım . sık dişini canım benim . O kadar uzun süre ayakta kalamam ben. bayılırım kesin.
Balım ben iş yerinde hiç oturamıyorum 2 saat ne ki? Sabah 8 den akşam 4 buçuğa kadar full ayaktasın ve bu son iki haftamda tamamlamak için 8/8 gideceğim benim bölümüm çok yoğun üstüne nöbet sistemi de var cumartesi pazara da yazıyorlar nöbet ve hafta sonu tek çalışılıyor durumum kimsenin umrunda değil 24. hafta yasal olarak nöbetten çıkıyorsun ama ünitedeyken mecbursun oturamazsın boş kalmışsan yoğun bakıma gidiyorsun geceleride boşsan gece supervizoru acile çekiyor buraya geldiğime bin pişmanım ve doğum iznime 16 hafta var özetlenmiş haliyle çalışma sistemi bu. kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan heyet raporu alamazsam raporu uzatamıyorum hastanenin 2. sevki yazması lazım onlarda bana onu yazmayacağı için rapor aldığım an soruşturma açılırmış kısaca hasta olmayada hakkın yok

Canım ben zaten iki doktora gidiyorum ikiside neden olduğunu söyleyemedi düşük tehdidi dediler ama 16 haftada bebek düşer mi bilmiyorum ki geriye rahimdeki sıkıntı kalıyor septum bebeğin gelişimine de engel olabiliyormuş şükürki bebek iyi ben acı çekiyorum işte

Nub teorisi bilen bi tanıdığıma attım bebeğinizin ultrason görüntüsünü kesin kız dedi canım
Bana da erkek tahmininde bulundu bakalım doğru çıkacak mı ?

içerde kanama var hala. çıkacak illa dışarı. ona üzüldüm ya. 4 ay dolunca gideceğim 17.haftada o zaman kesin belli eder. sağlıklı olsun inşallah. ama dediğin gibi kız kardeş olsa ne güzel olur.
Fazla takma kafana.Benim ikinci oğlumda gebeliğim hep kanamalarla geçti.Rabbim müsaade etmedikçe birşey olmaz inşallah.

Allah şifa versin sana inşallah.İdare edebilecek,yardımcı olabilecek birileri yok mu işyerinde

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kanaman tekrarlamaz. Belliki çok yoruluyorsun bedenin sinyal veriyor. Ben çalışmıyorum ama o halde bile biraz ağır tasidigimda ki mecburum oğlum var hemen karnımın içine ağrılar giriyor kasigimda sizi oluşuyor. İlk fırsatta dinlenmeye geçiyorum mecbur. Sen bir de calisiyorsun. Kendin ve bebeğin için en iyisi olsun canım. Naçizane önerim. hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil şu anda. İş bile.. hakkında hayırlısı olsun

Valla bana da kız gibi geldi ama 11 hafta çok erken. Ben 12 de baktırdığımda kız dedi 13 de erkek dedi

Yerim onun minnak ayaklarını yaaaaa allahım yarabbim bizimki uyuyordu doktor dürte dürte uyandırdı rahatı kaçtı minnakın anası gibi uykucu olacak herhal

Yok canım eğitim araştırma olduğu için aşırı yoğun eleman yetersiz
Kıyamam ben sana ya gerçekten şu insanlar sanki kendileri uzaydan geldi ulan siz de bir annenin karnından Doğdunuz . Yaşam bu dünyadaki en önemli şey. Gerçekten nefret ediyorum bu gibi yerlerden nefret.

Şuan rapor durumunu zorlamaya çalışıcam direk istifa edemiyorum keşke o cesaret olsaydı insan geleceğin ne getireceğini bilemiyor yılbaşından sonra daha sakin ek bina için dilekçe vericem o zamana kadar idare etsem yeter ama yinede hiçbir şansım kalmazsa cidden istifayı basıp küçük bir karadeniz ili düşünüyoruz eşimle ona kalsa bugün istifa et diyor

Valla bana da kız gibi geldi ama 11 hafta çok erken. Ben 12 de baktırdığımda kız dedi 13 de erkek dedi
Evet canım banada erken gelıyor 11 hafta bilemiyorum değişiklik olurmu yaa imkanının varsa bana özelden 12 ve 13 ultrason resmini atabilirmsin karşılaştrmak istiyorum

Kıyamam ben sana ya gerçekten şu insanlar sanki kendileri uzaydan geldi ulan siz de bir annenin karnından Doğdunuz . Yaşam bu dünyadaki en önemli şey. Gerçekten nefret ediyorum bu gibi yerlerden nefret.
Yok kuzum ya herkes kendi derdinde kendimi kurtarayım yeter fikri var herkeste. Merhamet zaten hiç beklemiyorum on gündür raporluyum numaram tüm serviste var whatsapp grubuna da eklemişler tek bir kişi neyin var geçmiş olsun demedi daha da kendi hikayelerini anlatıyorlar ben çok ağır geçirdimde birgün rapor almadımda sen nazlısın falan filan

Herkese selam kızlar ben işe gidip eve gelip bayılıyorum . Hastalara geçmiş olsun cinsiyeti ogrenenlere hayırlı olsun ama anladığım kadar erkek olan kız oluyor bence daha erken ben cinsiyet için uzun bir süre beklicegm heyecanlıyım ama sabrediyorum iyi olsunda zaten öğrenincede yapicagm bişey yok şimdiden bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…